View Full Version : Дойде и моят ред да се женя :)
На 17.06 ще е сватбата. Естествено за булченска кола съм се ориентирал да е 159, но след като нямам познат с такава( те без туй в разградския окръг са само 2-3) искам да попитам дали мога да намеря от някаде под наем ?
Susscrofa
08-06-2012, 15:28
Алфа 159 под наем?
Звучи като виц малко:)
Хубава стъпка, желая всичко да мине по конец.
Дано някой колега с готина 159 да си предложи услугите:):biggrin:
Stoyan Georgiev
08-06-2012, 15:33
много си далеч баце иначе бих ти дал не под наем...
Няма лошо в решението ти. Успех и щастливи моменти занапред ти желая.
Пробвай ето тук (http://www.md-rent.com/alfa_159_bg.htm) за 159-ка под наем. Макар че знае ли се в какво състояние ще е.
На 17.06 ще е сватбата. Естествено за булченска кола съм се ориентирал да е 159, но след като нямам познат с такава( те без туй в разградския окръг са само 2-3) искам да попитам дали мога да намеря от някаде под наем ?
Еее браво бе :sex: много щастие и любов ти желая и на следващата среща с бебешкото столче на задната седалка
Щастлив семеен живот, здраве, много деца и да си купите собствена чисто нова Алфа :)
Добре дошъл в клуба!;)
Желая ви всичко най-добро!
честито, само хубави мигове да имате заедно!
dimitar_vd62
09-06-2012, 20:43
Човек и добре да живее, все някога се жени.Добре дошъл в клуба и много щастие.
Колеги, благодаря за хубавите пожелание,но аз май трябва да забравя за 159 :depressed:
В кубратския район виждах една TI но колегата май не е от форума.Жалко.
Бе живи и здрави да сте и успех в живота да имате,пък зор си е голем да сте с 159-ка.....а късмет да си вземеш по-натам!:go: