PDA

View Full Version : King of Europe Drag Series 23 юни летището в Кондофрей

WhitePower
11-06-2012, 21:57
На 23 юни на летището в Кондофрей, близо до Радомир ще бъде дадено началото на европейския драг шампионат King of Europe Drag Series. Първоначалната идея за провеждането на мероприятието бе да се затвори някой голям булевард в София, но от Общината така и не разрешиха. Очаквайте в следващите дни програмата, условията за участие и всякаква информация за събитието.

ето ви малко информация , не съм 100% сигурен но така ми подшушнаха
май мак ще е организирано от Ърбан тиим
демек нещо подобно на този драг ще е дето мина

Васил Петров
11-06-2012, 22:41
Това се знаеше още в събота. :)

WhitePower
11-06-2012, 23:13
Това се знаеше още в събота. :)
мене ме радва само едно ,че на 50 км от София ще има редовен драг по европейски , казах Мене ме радва щото като гледам ентусиаста на италанската секта , направо ми иде да си купя един Голф и да го мина с флекса или едно трабанче да си взема и да насадя двигатела от пунтото

nastybg
11-06-2012, 23:32
мене ме радва само едно ,че на 50 км от София ще има редовен драг по европейски , казах Мене ме радва щото като гледам ентусиаста на италанската секта , направо ми иде да си купя един Голф и да го мина с флекса или едно трабанче да си взема и да насадя двигатела от пунтото
Може би не е тука мястото, но все пак ... защо не се направи една среща в София и да се тръгне колона натам, ако ще и 5 коли да са поне да се направи "масовка"

WhitePower
11-06-2012, 23:57
човек , на пистата събота имаше такива коли че направо не ми се вярваше , изхвърляха се капаци брони , беее страх
и на всичкото отгоре входа беше само 5 лева и можеше да се пусне всеки , никой не те кара да участваш в самото състезание и да даваш 50 лева
плащаш 5 лева ако искаш гледаш ако искаш се пускаш
беше се изсипала половината надежда с техните орязани коли и бичеха некви средни 15 ки
а тука само чоплим семби
средния разход на кола щеше да е не повече от 65лева
50 за гориво и 5 за вход и 10 за винетка
ама явно и това с скъпо , лошото е че некви пишлегари с техните кокошарници правиха шоу а при италянките имаше всичко на всичко 4 Пунто ГТ та едно типо и една 156 ца
другите 2 бяха на паркинга :) за гости

boxernay
12-06-2012, 21:39
в неделята даже нямаше италианки ;-) едно пунто и едно ГТВ :)

drigata
13-06-2012, 10:46
в неделята даже нямаше италианки ;-) едно пунто и едно ГТВ :)

Аз ,лично видях доста от итал сектата,в неделя.

WhitePower
13-06-2012, 17:00
Аз ,лично видях доста от итал сектата,в неделя.

на паркинга :sad:обаче

nastybg
15-06-2012, 18:44
Заглавието да се промени, надявам се информацията в интернет да не е подвеждаща, но по всичко личи че състезанието е ОТМЕНЕНО

П.П. причината е

невъзможност от страна на Дрифт Клуб България да проведе събитието

WhitePower
15-06-2012, 21:05
Съсем логичен завършек на нещата , защото става дума за много пари а до колкото знам УПГ са мноооооого назад от драга в Кондофрей

Bodom
16-06-2012, 13:17
Съсем логичен завършек на нещата , защото става дума за много пари а до колкото знам УПГ са мноооооого назад от драга в Кондофрей

Интересна работа.. При все таксите за участие, спонсори, вход 7лв на калпак и никак не малката посещаемост от зрители... Ако това мероприятие е на загуба... аз не разбирам как :)

Pesho_155
16-06-2012, 17:48
---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

човек , на пистата събота имаше такива коли че направо не ми се вярваше , изхвърляха се капаци брони , беее страх
и на всичкото отгоре входа беше само 5 лева и можеше да се пусне всеки , никой не те кара да участваш в самото състезание и да даваш 50 лева
плащаш 5 лева ако искаш гледаш ако искаш се пускаш
беше се изсипала половината надежда с техните орязани коли и бичеха некви средни 15 ки
а тука само чоплим семби
средния разход на кола щеше да е не повече от 65лева
50 за гориво и 5 за вход и 10 за винетка
ама явно и това с скъпо , лошото е че некви пишлегари с техните кокошарници правиха шоу а при италянките имаше всичко на всичко 4 Пунто ГТ та едно типо и една 156 ца
другите 2 бяха на паркинга :) за гости
50 лева!!не плаши хората 100 км са

WhitePower
16-06-2012, 18:06
Интересна работа.. При все таксите за участие, спонсори, вход 7лв на калпак и никак не малката посещаемост от зрители... Ако това мероприятие е на загуба... аз не разбирам как :)

до колкото знам всичко е над 20000 лева , мисля че висички сами видяхте за какво иде реч ,
само знам че за 1 седмица беше дал над 1700 за бензин , щтото техниката е наемана от румъния ,

като разбера повече ще ви кажа подробносттите

от таксите за участие те се разпределят към наградния фонд за победителите

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

50 лева!!не плаши хората 100 км са

горе долу толкова със стартовете

WhitePower
19-06-2012, 11:20
Вчера разговарях с Милен от UPG . Обясни ми защо няма да се провежда Драг серията на Кинга, за пари естесвенно става дума , организатора на на цялата работа няма пари да спонсорира Драг сериите и за това отпадаме от календара .

Другото което каза е че за септември ще има още по сериозна организация за Дараг състезанието , което значи че ще е супер

така като гледам нямашнито един италянски учасник , та се чудия дали нещо не можем да организираме един италянски драг барабар с тях и тяхната техника в единия от дните
но това ако го искаме можем да се уговорим предварително
примерно 3 часа италиан драг чемпионшип или нещо подобно ...........