View Full Version : Относно Zender боди пакет
DiStefano
11-06-2012, 22:41
Търсих във форума и успях да намеря само една тема, която е заключена. Пък и нищо съществено не пише в нея. Търсих в доста сайтове, но това което предлагат не ми харесва. В шопа на алфистите има някакви противни цели брони тип ала бързи и яростни, които не са ми по вкуса. Същото важи и за Лестер в Румъния. Просто искам шибаните престилки на предна и задна броня, както и праговете.
Намерих обаче един сайт - полски, в който ги предлагат
http://www.shop.autods.net/index.php?main_page=index&cPath=13
Цената на целия пакет не е умопомрачителна и мисля да ги питам. Ако некой има някакви други идеи моля да сподели.
Поздрави на всички
DiStefano
12-06-2012, 08:57
Направих запитване и ето какво ми отговориха за доставка до БГ :
Hello..
Really no problem.. Shipping cost to Bulgaria is 119 euro
Thanks a lot..
Mariusz
AutoDS Team Poland
info@autods.net - www.autods.net
-------------------------------------------------------------
AutoDS, Piaskowa 41, 05-319 Ceglow, Poland
-------------------------------------------------------------
демек цената става общо към 1090 лв.
Колега не се излагай да даваш толкова пари за тези спйлери.Аз взех от Италия 166 с тези спойлери за тези пари.Ако искаш мога да питам в Италия или за спойлерите.
Поздрави
DiStefano
12-06-2012, 09:54
Е питай де. Аз затова пускам темата. Ако има някакво по-изгодно решение на задачата. И мен ми се струват много пари за тези 4 пластмаси ..
ALFA CORSE
12-06-2012, 11:02
Аз съм поръчвал от този сайт и съм доволен, човека е много коректен и доставката отнема няколко дни.
Ок,ще имам грижата да питам и да ти кажа до няколко дена.То аз за тези пари си взех една прекрасна 166 с тези прагове и джанти,които колеги от форума продават на цени......... :)
leketo84
12-06-2012, 17:09
Ок,ще имам грижата да питам и да ти кажа до няколко дена.То аз за тези пари си взех една прекрасна 166 с тези прагове и джанти,които колеги от форума продават на цени......... :)
BUBA дай снимки да я видим де :please:
geniusloci
13-06-2012, 21:16
В Alfastumper (http://www.alfastumper.com/index.php?cPath=270_38_58) има и по-скъпи, ама май приличат на онези от алфисти.
DiStefano
14-06-2012, 07:14
Много е красива колега.
И моите капли са същите.