View Full Version : Защо не мога да пускам теми в рездел "Продава"?
i.ganchev.ganchev
16-06-2012, 18:43
2 пъти пускам една и съща обява и ми казва, че обявата ще се появи след удобрение на модераторите.
Е да ама, чакам вече 2 дена и обявата ми не излиза.
Сложил съм снимка всичко... защо така? Не получавам и съответно някакъв отговоро, че нещо не ми е както трябва обявата или въобще някакво предупреждение... :unsure:
Kamen666
16-06-2012, 19:45
А правилата за публикуване прочете ли ?
Трябва да знаеш също,че срока за одобрение е до 24 часа
И една от причините е следната:
"Ще кача снимки на колата както е с тази броня. "
i.ganchev.ganchev
16-06-2012, 21:02
Колега, прочетете си личното съобщение... абсолютно крайно постъпихте според мен! И първата обява съм я пуснал преди повече от 24 часа... и какво нередно има в това, че съм казал, че ще кача снимки на колата докато е с въпросната броня....
И дублажа на темите е именно, защото първата не беше публикувана на време! При така стеклите се обстоятелства, дори останах с впечатление, че никой никъде не ги е видял ама... както и да е!
За още едно такова "нарушение", ще имам забрана за влизане, така ли? По-глупави забрани рядко съм срещал.... нищо лично!
Хайде със здраве!
П.П: И в крайна сметка какво не е наред този път с втората ми обява, защото няма ни една от двете! Явно ще си продавам нещата другаде? Или да пусна друга обява, и вече да ми сложиш един бан, щото ще ми е за 3-ти път, ама нищо че другите не се виждат >:|
П.П.2: И още нещо колега - изчетох добре правилата, и никъде не видях, че има "срок за одобрение 24 часа"...
Kamen666
17-06-2012, 23:03
Колега,след като си прочел правилата нали се сещаш,че в момента си за още едно наказание за обсъждане на мод.дейсност?
Предлагам да ги прочетеш отново,понеже явно изпускаш някой редове..
Още повече,че нито аз,нито кой да е от останалите колеги е длъжен да ти дава обяснение....но ще ти направя и този кеф,само по-спокойно :)
Сега да почнем по ред:
Не мисля,че съм постъпил твъде крайно,имаш вече получено предупреждение,следва наказание...така е системата за всички потребители - нищо лично с/у теб!Още повече,че сам споделяш за своите банове...което само по себе си води отново до не знаене или не спазване правилата на форума.
Какво нередно има в това: "че съм казал, че ще кача снимки на колата докато е с въпросната броня...."
Ами отново опираме до правилата,където изрично е упометано за качването не реални снимки при публикуване,не на другата сутрин ,не след седмица и т.н.
Глупави или умни това са правилата и "забраните" на форума,ако искаш да си негов потребител,ще трябва да ги следваш и спазваш.
Отговор на П.П - втората ти обява е видима от доста време вече ,за справка:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71931
Отговор на П.П.2: Изчети ги пак,надявам се няма да е нужно да ти пиша същото и на ЛС
Поздрави и приятна седмица
Камен
i.ganchev.ganchev
18-06-2012, 12:24
Видях я сега, просто е отишла чак на 5-та страница. Извинявам се за което!
Обаче относно П.П2, прочетох и основните правила на форума и правилата в раздел продава (2 пъти), и не видях никъде срокове за одобрение. Единственото което пише, е срок за ЪП на темата, който е 24 часа. Искам да кажа, обаче, че с това не става ясно, че този срок важи и за одобрение на новопубликувани обяви, тъй както Вие сте споменал в един от долните постове, на една от темите с правилата.
А за собствения си бан, както казахте, говорих, защото мисля, че съм коректен потребител и съм дошъл както да търся помощ за себе си, така и да помагам на други хора, защото смятам, че има с какво, и от своя страна заделям доста от личното си време за този форум. И в крайна сметка ако за "такива тежки" нарушения, загубя правото си да влизам тук, няма да ми бъде никак приятно и едва ли бих имал желанието да се върна след това. Разбира се една птичка пролет не прави, но ако това се случи и при други хора, няма да е градивно за самия форум, нали така!
И последно - не виждам нищо лошо да коментирам решение на мод/админ и прочие. Мисля, че и тези коментари са важни, нали все пак ние всички правим форума, не само модовете и админите. Като заключение за себе си, установих, че "присъдата" в моя случай се отсъди доста машинално, защото все пак целта не е била дублаж, а просто публикуване на обява. И след като едната обява не е публикувана, защото не отговаря на изискванията, просто публикувам втора, която вече мисля, че е напълно издържана. Смятам, че се подразбира напълно, че не е имало цел "дублаж"!
Поздрави, приятна и успешна седмица и на Вас!