View Full Version : Търся младежа с червената 145 !
Търся момчето с червената 145 1.6тц (фейс) който спира на Х.Гора за да му върна капачката за халогена:BIGsmile:
По възрастен мъж след маневра стил превземане на бордюр я накара да хвръкне но не успя да отбележи напускането на обекта! Познавам момчето но му нямам координати! Нека се свърже с мен на 0893 843 392 :-D
Alfa User
20-06-2012, 00:05
Може би трябваше по-конкретно заглавие на темата да се сложи, иначе хвала за инициативата ! :cheers:
Може би трябваше по-конкретно заглавие на темата да се сложи, иначе хвала за инициативата ! :cheers:
Е мислих..и толко измислих :wierdo:
bios_rage
20-06-2012, 13:54
Бахти, да имаше повече такива като теб....:big_bow_down:
Търся момчето с червената 145 1.6тц (фейс) който спира на Х.Гора за да му върна капачката за халогена:BIGsmile:
По възрастен мъж след маневра стил превземане на бордюр я накара да хвръкне но не успя да отбележи напускането на обекта! Познавам момчето но му нямам координати! Нека се свърже с мен на 0893 843 392 :-D
Още веднъж благодарности за капачката!!!!!:respect::respect: Бях я дал на бащата за известно време и като си я взех забялязах че капачката липсва, много ми бодеше очите една седмица, тъкмо бях свикнал и се чудих какво да измисля на първо време и частта се върна обратно на колата.:BIGsmile:
Поздрави, като имам малко повече време ще мина да почерпя, иначе поне тука форумно да се "отблагодаря" ей с тоя клип (малко кофти качество) и по-конкретно след 7-та минута, може да е пускан, ма хайлал да е.:plane:
http://www.youtube.com/watch?v=rUGUyHEODjU
badmadafaka
25-06-2012, 20:32
Тоя клип всеки собственик на картинг-леген го знае наизуст... :Tease:
Радвам се че всичко си е по местата :flirt: