Log in

View Full Version : Под-балканска линия

Stoyan Georgiev
19-06-2012, 23:07
Имате ли идея какво е актуалното състояние на под-балканската линия ?

оправиха ли първите 30-40 км ?

мерси предварително :)

thecleaner
20-06-2012, 00:14
Имате ли идея какво е актуалното състояние на под-балканската линия ?

оправиха ли първите 30-40 км ?

мерси предварително :)

Каква тая линия бе, за пътя ли говориш. До Долно Камарци което е на 50км от София по пътя няма нито една дупка

Kuku
20-06-2012, 00:26
От София до Пирдоп (и обратно ;) ) пътя е чистак-бърсак - минавах в неделя ;)

Само едни капаци на шахти са оставили на средата на пътя в някакво село и стърчат с 5см. над настилката, но се виждат от далече, защото участъка е прав и равен ;)

Stoyan Georgiev
20-06-2012, 02:00
ок супер

daksy
20-06-2012, 10:19
От София до Пирдоп (и обратно ;) ) пътя е чистак-бърсак - минавах в неделя ;)

Само едни капаци на шахти са оставили на средата на пътя в някакво село и стърчат с 5см. над настилката, но се виждат от далече, защото участъка е прав и равен ;)

Това е в село Челопеч.През цялото село остава да се нанесе износващия(или там как се вика)слой.Иначе и в посока от Пирдоп до Карлово пътя е супер.Само едно трасе около селата преди Сопот мисля,че бяха кърпени.

mim
20-06-2012, 18:02
София-Копривщица е супер
много го обичам тоя път откак магистралата поема трафика

nikolaaaay
20-06-2012, 19:31
Брех то навсякъде супер. Човек ще си помисли, че няма лоши пътища в тая държава.

mian4o
20-06-2012, 21:32
От Бургас до Сливен си го знаеш, а от Сливен до Карлово е перфектен. Нов асфалт, маркировка. На мен ми направи кефа да карам. Колегите са писали за останалата част. Ще излезе перфектният път.

Поздрави

koolio
20-06-2012, 22:21
На Челопеч оправиха ли го? Че преди два месеца се минаваше по едни обходни черни пътища ...

Бобби
20-06-2012, 22:37
Отивам да катерим Гълабец....:go:...алфата е създадена само за проходи...много дърпа из байра:))

Susscrofa
21-06-2012, 08:45
Ако е бензинова е много зле. Аз Петрохан все на втора го качвам, на трета има мощност колкото едно куцо магаре.

Бобби
21-06-2012, 10:22
Ако е бензинова е много зле. Аз Петрохан все на втора го качвам, на трета има мощност колкото едно куцо магаре.
:)))...така е защото ти се вие свят от завойте....ще те посъветвам да дъвчеш дъвка и да даваш повече газ.....
п.п. из Петрохан...колата и жената трябва да са чужди, защото има много дупки...ако ме разбираш:))

soldier
21-06-2012, 19:12
На Челопеч оправиха ли го? Че преди два месеца се минаваше по едни обходни черни пътища ...
= >

Това е в село Челопеч.През цялото село остава да се нанесе износващия(или там как се вика)слой.Иначе и в посока от Пирдоп до Карлово пътя е супер.Само едно трасе около селата преди Сопот мисля,че бяха кърпени.

Всъщност пътят е почти готов и се минава без никакви проблеми :) Даже май и този последен слой е положен.

Kris
24-06-2012, 14:41
градовете на бойко - софия и бургас гърмят от нови настилки ... блазе ви, искренно завиждам

Kuku
24-06-2012, 21:09
И пътя към Бистрица го обновиха изцяло.... че там ходи да рита.... :roll:
И околовръстното от онази страна е чисто ново с по две-три ленти във всяка посока :roll:
Интересно съвпадение е, че и до Банкя пътя е стрАотен :D