View Full Version : Под-балканска линия
Stoyan Georgiev
19-06-2012, 23:07
Имате ли идея какво е актуалното състояние на под-балканската линия ?
оправиха ли първите 30-40 км ?
мерси предварително :)
thecleaner
20-06-2012, 00:14
Имате ли идея какво е актуалното състояние на под-балканската линия ?
оправиха ли първите 30-40 км ?
мерси предварително :)
Каква тая линия бе, за пътя ли говориш. До Долно Камарци което е на 50км от София по пътя няма нито една дупка
От София до Пирдоп (и обратно ;) ) пътя е чистак-бърсак - минавах в неделя ;)
Само едни капаци на шахти са оставили на средата на пътя в някакво село и стърчат с 5см. над настилката, но се виждат от далече, защото участъка е прав и равен ;)
Stoyan Georgiev
20-06-2012, 02:00
ок супер
От София до Пирдоп (и обратно ;) ) пътя е чистак-бърсак - минавах в неделя ;)
Само едни капаци на шахти са оставили на средата на пътя в някакво село и стърчат с 5см. над настилката, но се виждат от далече, защото участъка е прав и равен ;)
Това е в село Челопеч.През цялото село остава да се нанесе износващия(или там как се вика)слой.Иначе и в посока от Пирдоп до Карлово пътя е супер.Само едно трасе около селата преди Сопот мисля,че бяха кърпени.
София-Копривщица е супер
много го обичам тоя път откак магистралата поема трафика
nikolaaaay
20-06-2012, 19:31
Брех то навсякъде супер. Човек ще си помисли, че няма лоши пътища в тая държава.
От Бургас до Сливен си го знаеш, а от Сливен до Карлово е перфектен. Нов асфалт, маркировка. На мен ми направи кефа да карам. Колегите са писали за останалата част. Ще излезе перфектният път.
Поздрави
На Челопеч оправиха ли го? Че преди два месеца се минаваше по едни обходни черни пътища ...
Отивам да катерим Гълабец....:go:...алфата е създадена само за проходи...много дърпа из байра:))
Susscrofa
21-06-2012, 08:45
Ако е бензинова е много зле. Аз Петрохан все на втора го качвам, на трета има мощност колкото едно куцо магаре.
Ако е бензинова е много зле. Аз Петрохан все на втора го качвам, на трета има мощност колкото едно куцо магаре.
:)))...така е защото ти се вие свят от завойте....ще те посъветвам да дъвчеш дъвка и да даваш повече газ.....
п.п. из Петрохан...колата и жената трябва да са чужди, защото има много дупки...ако ме разбираш:))
На Челопеч оправиха ли го? Че преди два месеца се минаваше по едни обходни черни пътища ...
= >
Това е в село Челопеч.През цялото село остава да се нанесе износващия(или там как се вика)слой.Иначе и в посока от Пирдоп до Карлово пътя е супер.Само едно трасе около селата преди Сопот мисля,че бяха кърпени.
Всъщност пътят е почти готов и се минава без никакви проблеми :) Даже май и този последен слой е положен.
градовете на бойко - софия и бургас гърмят от нови настилки ... блазе ви, искренно завиждам
И пътя към Бистрица го обновиха изцяло.... че там ходи да рита.... :roll:
И околовръстното от онази страна е чисто ново с по две-три ленти във всяка посока :roll:
Интересно съвпадение е, че и до Банкя пътя е стрАотен :D