Log in

View Full Version : Изневяра!!!

slav40
05-12-2006, 21:32
Хванах си приятелката(тъкмо да се женим) с друг.5 години съвместен живот отидоха на кино,тя си събра багажа и се изнесе без да ми дава обяснения.А бях тръгнал да купувам и апартамент.От 4-5 месеца се задява с другия посерко(неин колега и от кафе на кафе айде в леглото уж само за веднъж) и изведнъж докато ми сваляше звезди си замина.Докато аз се занимавах с доктори и рехабилитатори тя си чесала :censored: Всеки ми казва че номера на колата ми носел лош късмет ,баси на всеки 2-3 месеца става по някаква ГАДОСТ. :cry: :cry: :cry:
Незнам къде се намирам.Никой неможе да ме успокои!А имах такива планове! :evil: :evil: :evil:

pent
05-12-2006, 21:39
ае споко пич, след всяка жена идва следваща.. това им е хубавото на тях...

няма незаменими.. 5 години не е малко време, но добре че си го разбрал сега, а не се е случило след 10 години, когато нещата щяха да са далеч по-сериозни!

горе главата :) и се огледай навън е пълно с красиви жени чакащи за мъжко внимание :)

успех!

trustworthy
05-12-2006, 21:44
Много кофти!!! Но все пак си имал и голям късмет да научиш преди да сте се спуснали във филма, наречен 'брак'. Явно не е била за теб ...бе то за кого ли са подобен тип жени, ама...
Вслушай се в думите на Пент! Има резон в тях ;)

aziiii
05-12-2006, 21:45
Не искам да прозвучи грубо, но все пак изневярата и изкушенията са навсякаде, а жените може лесно да бъдат прилъгани! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!! Главата горе и гледай напред

dido 75 TS
05-12-2006, 21:50
Колега знам 4е е гадно!!!!
Ама погледни го от хубажата страна ами ако бяхте се оженили тогажа кжо пражиш и ли имахте деца???????? тогажа абсолютно всичко отива по дяжолите!!!!
Ще ти е гадно доста време но ще го преживееш(колко лесно звучи а?).Всяко зло за добро са казали по старите.
А номера ти няма нищо общо с това или каквото и да било друго :holiday: :holiday: :holiday:
Жижота си продъжава. Точно тези неща ни правят по силни. Горе главата!!!!!

50 cent
05-12-2006, 22:10
Ако останалото не помогне викам да вземеш един калашников и да ги изненадаш. :evil: :evil:
Баси жените. Аз имах едно гадже дето ми изневери с най-добрия "приятел". Пребих го и мога да кажа, че помогна.

Eufi
05-12-2006, 22:31
Не е номера на колата :!: Понякога нещата, когато започнат на зле имаш чуството, че няма никога да спре. Но не е така. Всичко ще се оправи. Гледай си здравето. Купи си къщата. Въобще направи някакви резки промени, зада се разсееш. Пази се от алкохоли и опити да приглушиш гняв, обида или каквото там ще те връхлети.Много сили и кураж са нужни след такова нещо.Успех.

Наката
05-12-2006, 23:04
Тва е :!: :evil: за пореден път се убеждавам че на жена вяра никога

kris11
05-12-2006, 23:05
Споко и нгоре главата.Никаква унилост. Живота е пред теб.
Купи си апартамент и после си търси приятелка.
Послушай pent и Eufi .

valjo
05-12-2006, 23:16
споко братле, това учи хората да не се връзват прекалено много на жените, щото боли
ОБАЧЕ без болка, как усещаш че си жив?

паралела с алфа-та е очевиден, ако не искаш да те боли, вземи си B4 avant на газ, чиста работа, вечна кола, харчи 5 и вози 4 торби цимент ...

но болката е част от играта, и алфата е същия номер, днес е добре, а после 2 месеца е БОЛКАТА ....
живота е съставен точно от такива силни моменти, били те в едната или другата посока

радвай се че си ЖИВ, да усещаш ....

умрелите не чувстват болка, ако това е вариант :)

KGB
06-12-2006, 01:10
Никой неможе да ме успокои!А имах такива планове! :evil: :evil: :evil:

Колега, плановете си остават....само смянаш жената в тях :wink: А й важното е, ЧЕ ще намериш ПО-Добра жена.

Въобще не се притеснявай, страшно красиви жени в БГрия колкото искаш има, от тях не малко част са и готини като хора.

5 години си я карал тая, вече се е амортизирала :wink: Много е важно да я забравиш тази на секундата и въобще да не се сещаш за нея. В никакъв случей не й се обаждай, нито говори с нея, не я търси....Абре все едно си я дал за скрап след зверски челен удар и от нея нищо не става, а ти след малко рехабилитация пак си в играта. Това ще я скапе нея психически!!!

Номера на колата ти е супер :wink:

Другата седмица може да те изведем с нас на Бар и да те разведрим малко....може и с някое гадже да те запознаем. Така, че споко....ще видиш колко е красив живота.

Naso
06-12-2006, 01:31
Това жените.... не са като хората, mate :tequilla: :choice: :priest:

viki
06-12-2006, 07:36
Независимо колко лошо ти е разбито сърцето,светът не спира заради мъката ти.Не се затваряй в себе си и позволи на хората около теб да ти помогнат в създалата се ситуация.Сигурно се чувстваш изгубен,но бъди сигурен ,че ще продължиш напред,дори сега да си решил че неможеш повече.Не търси вината в себе си!Не се натоварявай с толкова негативни емоции.Станалото -станало,неможеш да върнеш времето,но можеш да махнеш "очилата за черно гледане"
:wink:

georgievst
06-12-2006, 07:52
Направо мога да ти кажа, че си се разминал на косъм. Просто трябва да черпиш. Вземи си апартамент непременно. Ако мижеш си направи някакъв подарък за който цял живот си мечтал - например някоя нова алфа. Доколкото помня май скоро беше катастрофирал или нещо подобно ти се беше случило и ако си се възстановил добре иди някъде на планина за седмица две - иде зима.
.. but don't worry, be happy !

MONI
06-12-2006, 09:02
Според мен преодоляването на проблеми от всякво естество правят човека по силен, а и както казват хората ....времето лекува и само от теб и с помощта на съветите на колегите зависи това да стане по - бързо......така че горе главата светът не свършва с човек който е бил неискрен с теб!!!

lazy
06-12-2006, 09:13
И аз се разделих с приятелката ми преди 3 месеца - след 7 г връзка. Просто се разделихме, без повод. В началото няма да ти леко. Баналната фраза "Времето лекува всичко" е вярна, но никой не знае кога ще се случи при теб. На мен още ми е гадно ...

MONI
06-12-2006, 09:17
И аз се разделих с приятелката ми преди 3 месеца - след 7 г връзка. Просто се разделихме, без повод. В началото няма да ти леко. Баналната фраза "Времето лекува всичко" е вярна, но никой не знае кога ще се случи при теб. На мен още ми е гадно ...

Този пост ми няпомня че на скоро си говорихме с приятели и се оказа, че масово когато е имало мнооого дълга връзка обикновенно като дойде момента за промяна(брак и т.н.) и нещата отиват по дяволите. На колежката ми кумувете им били заедно 9 г. :shock: и малко след сватбата ........сещате се, иначе имам доста примери ама този е най-фрапантния.

MrX
06-12-2006, 09:23
сега ще ти кажа какво да направиш :!: отваряш мобиле.бг,автопазар или подобни вестничета и списанийца,намираш си една "баба алфа",намираш си удобен гараж исе заемаш с въпроса.пълно разкостване,набиране на инфо,някой и други части и просто няма да усетиш как в главата ти ще е само "бабата",а след това даже ще си горд и доволен от себеси ,че си успял да възродиш нещо и да се надяваме, че не се впускаш в много болезнени връзки, че няма да имаш място за много "баби" в сържето си и гаража си.Ще ти мине :!: :!: :!: :wink:

Nikiboy
06-12-2006, 09:28
Метни си го на оная работа и давай !

Vladkata
06-12-2006, 09:39
същото се случи и с мен преди три години.
знам какво ти е в момента братле.хубавото идва когато
осъзнаеш колко неща си пропуснал през тези пет години. :wink:

Yon
06-12-2006, 10:15
Според мен номера на колата ти е последна грижа, просто си се отървал супер лесно. Ще го осъзнаеш след време.
Те колежките винаги са били на мода ама гредата с тях иде много бързо :wink: :mf_Flush:
Като те потърсят пак ,като купиш апартамента да не се огънеш ей :evil: :evil:

ne0
06-12-2006, 10:20
За хубаво е.
Да значеш че (с извинения пред колежките) от жените по-прости създания няма. Те са създадени да бъдат такива. Абе кат котките са, нали се сещаш. По-добре че така е станало щото кат те гледам си сериозен и не си струва за такава лигла да се кахъриш. Въобще не я мисли, все едно да пиаш говното да падне или не, дърпай сифона и да си отива на мястото.
Оня пич най-вероятно не виновен.

Ако ти е още мъка, ми звънни кат съм София та запозная с некоя парче, барем ти мине, па някоя ко те и понадуе, ще забравиш....

Борил
06-12-2006, 11:09
За хубаво е.
Ако ти е още мъка, ми звънни кат съм София та запозная с некоя парче, барем ти мине, па някоя ко те и понадуе, ще забравиш....

E те тва е ключа от бараката, хората са го казали "клин клин избива" намери си някоя сносна женица и тва е(има все още такива) не си го слагай на душата. Жените са като рейсовете една заминава иде следващата с някой пътуването е по-дълго, но задължително има край, така че да не ти пука.

pipi
06-12-2006, 12:18
И аз съм на мнение, че всичко минава и заминава. Всяко зло за добро. Ако искаш може да те запозная с някоя моя приятелка.
А за коегите ще кажа, че и ние сме на същото мнение за тях.

lazy
06-12-2006, 12:46
Клин клин избива ... Въпросът е кога ? Как си изтриваш ей така от главата човек, с който си живял 5 или повече години ... Отстрани е лесно ...

Слав
06-12-2006, 13:09
Не се ядосвай няма смисъл да се наказваш заради грешките на другите :idea:
Знам, че е много трудно, но сега от позицията на времето смея да кажа, че наистина всяко зло е за добро.
Сега няма да ми повярваш като ти кажа, но след време ще благодариш, че е станало така и ако някога се наложи да я видиш пак ще ти стане смешно, повярвай ми!
Колегите са напълно прави, послушай ги.
Горе главата и недей да мислиш за това.Разсей се с интерсни неща. Идеята да реставрираш кола наистина е много добра.Много помага (поне при мен), защото чисто и просто започваш да мислиш само за колата и забравяш за всичко останало.
Един съвет-изтрии всички номера и изхвърли всички вещи, които ти напомнят за нея.Много помага!
Да не ти пука.И нещо много важно-когато(а тя ще) се върне при теб чисто и просто я отпрати много тактично и интелигентно.Това ще и съсипе психиката.
И помни-всичко на този свят се връща :wink:

Хайде това е от мен!Горе главата :)

ne0
06-12-2006, 13:43
:th_up:

Nikiboy
06-12-2006, 14:05
Нека се плющи девойката на воля!

Все пак човек винагаи когато види една жена трябва да каже - И по-хубави съм виждал и с по-грозни съм спал)

BatVas
06-12-2006, 14:09
Колега, след време като намериш друга жена и ще си кажеш "Добре ,че стана така с предната - защото иначе нямаше да съм с тая" :idea:

Bobo
06-12-2006, 15:10
Определено няма кво да кажа повече от колегите но в общи линии :

Философията на живота я има на Valjo в поста определено е вярна :wink:

Решението на проблема ти го е написал KGB :wink:

А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас :lol:

И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш :wink: При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя :wink:

ПС. малии кво изречение изпрасках са ше ма нападнат :D

ne0
06-12-2006, 15:15

А пък във всеки един момент можеш да се успокояваш успешно с думите на БатВас :lol:

И да ти кажа честно колкото повече жени сменяш толкова повече разбираш че всичките са еднакви и НЕ са незаменими - най-важното е да намериш тази която обича ТЕБ истински - а това много лесно ще го разбереш като я намериш :wink: При мене с правилната просто изчезна напрежението изцяло, никога ама никога не съм я ревнувал просто и имам 1000% доверие, когато се усетиш на 100% спокоен и доволен от една жена значи е тя :wink:

Е те тва е.
И аз ся съм тъй и ме карат да тропаме ама кат не ми стиска. Ама и аз съм един... са еб-

Бобо тва кат сгафиш ше го покажем на женати и пак ще те обича
:lol:

ShoxXx
06-12-2006, 15:16
Че боли - боли, но бъди сигурен, че ще ти мине.

Само един съвет: преди да излезеш с KGB на бар, си помисли дали искаш, защото така ще те развалят, че връщане назад няма...

PS Клинове, клин избиват...колкот' повече, толкова по-добре. И хубавото е че всяка една дълга връзка те учи на много неща и се научаваш да правиш по-млако компромиси.
Когат срещнеш, човек, който не те кара да правиш компромиси, ще бъдеш мн щастлив.

viki
06-12-2006, 15:18
Когат срещнеш, човек, който не те кара да правиш компромиси...

Такъв вариант-несъществува :wink:

Kuku
06-12-2006, 15:23
.....преди да излезеш с KGB на бар, си помисли дали искаш, защото така ще те развалят, че връщане назад няма....Що бе Шоко... :?: :roll:
Не съм останал с такова впечатление :)

ne0
06-12-2006, 15:24
Мен може ли да ме развалите, аз ще черпя ко тряя, па после аз ще разваля някой и така, само развалини....

MONI
06-12-2006, 15:37

И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам :oops: и същевременно и имам 100% доверие!!!

Bobo
06-12-2006, 15:40
И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам :oops: и същевременно и имам 100% доверие!!!

Уууу ти си тежък случей на зодиакално обременение начи :lol: :lol: :lol: Ква зодия си :wink:

MONI
06-12-2006, 15:42

Уууу ти си тежък случей на зодиакално обременение начи :lol: :lol: :lol: Ква зодия си :wink:

и аз съм на тва мнение......Скорпион :D

viki
06-12-2006, 15:50
И аз потвърждавам това за истинската жена .....само дет аз па си ревнувам :oops: !

абе ти и да ревнуваш и да не ревнуваш,ако тя реши да ти изневерява изобщо няма да разбереш-вервай ми;)
Живея 12 години с един мъж,да не кажеш че си говоря по главата 8)

ShoxXx
06-12-2006, 15:52
Очаквах да кажеш някоя друга зодия, за да се успокоя, че не сме само скорпионите така, ама...

Варианта с компромисите имах предвида да бъдат намалени до минимум...и почти да ги няма...изцяло знам, че няма такъв вариант.

А с Петко, който излязъл, финишира тежко...

Kuku
06-12-2006, 15:53
А с Петко, който излязъл, финишира тежко...Ти за пиене ли говориш бре :lol:
Аз мислим за жени 8)

ne0
06-12-2006, 15:55
щом е тъй Петко е номер едно.
Той сигурно е самурай а?

Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!

BatVas
06-12-2006, 16:58
Той сигурно е самурай а?

Па може весело да стане някоя вечер, тва с биренето дет го правите е ок, ама и за друго трябва да се мисли!!!!

Ако излезеш на серьозно купонясване с някои хора от Клуба - имам няколко съвета.

1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
3. Запиши го на телефона си - ама и телефоните се губят понякога.
4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.

П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се :oops: )

ne0
06-12-2006, 17:08
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Първо да спомена че съм абсолютно против алкохола.
Никога не бях пил до преди няколко месеца.
Та миналата седмица в заведение ----ни, с софия се подредихме.
НИКОГА НЕ МИСЛЕТЕ ЗА КОЛА И АЛКОХОЛ ПРОМЕЖДУТЪК ПО МАЛЪК ОТ ЕДИН ЧАС.

Та имахме си шофьор и "ме" карат в макдоналдс,
ама той не работел за клиенти пешаци.
Та отивам и персонала отвън и викам (това е по мои спомени и чужди разкази) аз съм Зевс, следователно съм безсмъртен и вие сте мои слуги, простосмъртници.... в последствие съм разбрал че може само от гишето за коли и отивам там със звуци на 8-12 цилиндров и му викам 4екай да свалим стъклото че не мой ме чуеш. и почвам да поръчвам кат му обясневам колко коня съм и така. После някой ме поддикна и се бях на задната седалка на колата щастлив и хапвах. та така е тва е моето първо пянство :)

Кат дода в София ще видим ко ще стане

pipi
06-12-2006, 17:11
Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки :lol:

BatVas
06-12-2006, 17:13
Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки :lol:

Ами страшно я - аз се наплаших от него, давай приятелките :wink: Само да не се уплаша и от тях :roll:

pipi
06-12-2006, 17:22
Ми BatVas ти Миленка я познаваш сигурно и Снежито. Само, ако ти кажат, че не пият не им вярвай. Само 1 не пие, ама тя кара и за това.

ne0
06-12-2006, 17:25
пипи номера ми го има на доста места, ако имаш интерес.
Ама ше е гот Петко да се съгласи да ни покаже
хиихи

Kuku
06-12-2006, 17:27
Като Ви слушам много сташно било да излизаш с Петко. За това даи да те запозная с мойте приятелки :lol:Мани го Петко, само ми кажи къде ще ходите на 8-ми Декември :?: :!:
Аз ще съм или в СтараЗагора или в Хелп 8) - къде ще се видим :?:

ne0
06-12-2006, 17:32
Аз имам фриии оферти за Банко ама имам много работа и си стоя в БС :cry:

Naso
06-12-2006, 17:46
Tiq priqtelki.... nema tolkoz alkohol. Nekoj za nasam na 8mi ? Sam li she si piq da vi..... I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

Abe shto ne raboti nikoq kirlivica pod Solaris 9 ? Egati drugiq put na windows kurs !

viki
06-12-2006, 17:52
. I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

цял ден си трая,че нареждате жените,ама то не се издържа бре :twisted: Като толкова ни имате за тъпи и незнам кви си-ми хващайте си мъжки гаджета и готово-нема грижи :twisted: :twisted:

lazy
06-12-2006, 17:56
че кой ги нарежда ... просто понякога шит хепънс и ти си вътре ...

Max
06-12-2006, 18:00
. I nema da obivdate kotkite, tiq sa si umni !

цял ден си трая,че нареждате жените,ама то не се издържа бре :twisted: Като толкова ни имате за тъпи и незнам кви си-ми хващайте си мъжки гаджета и готово-нема грижи :twisted: :twisted:

Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и мъже, и жени са го доказвали, така че не трябва да гледаме нещата на толкова ниско ниво. Не вярвам да има човек, който някога да не е бил разочарован.
Да пием за алфистите, за Алфите, за истинската любов - който я има нека бъде вечно с него, който не я е намерил - нека скоро я открие! :cheers:

viki
06-12-2006, 18:05
Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и мъже, и жени са го доказвали, така че не трябва да гледаме нещата на толкова ниско ниво. Не вярвам да има човек, който някога да не е бил разочарован.
Да пием за алфистите, за Алфите, за истинската любов - който я има нека бъде вечно с него, който не я е намерил - нека скоро я открие! :cheers:

Това е :!: :wink: :lol: :thumbup:

Naso
06-12-2006, 18:29
Nishto protiv jenkite, samo ne obijdaite kotkite :)

slav40
06-12-2006, 19:08
:P Много ви благодаря на всички.Големи пичове сте.Докато четох всички постове усмивката ми се върна на лицето неочаквано.Времето верно лекува,макар и още да ми е много криво вече почти месец мина и сравнително съм по-добре.Опитах с някой "клин" да избия стария и като се сабудих сутринта като я видях ,не беше лоша ,но не беше мойта и се изнизах набързо :( .Трябва ми малко време да достигна вътрешно спокойствие,че повечето "амортизирани" "дами" дето се мотаят из София не ме кефят........ с 2 приказки си ги излъгал,бати лековерните същества(НЯДЯВАМ СЕ ЖЕНСКАТА ЧАСТ ОТ ФОРУМА ДА НЕ МИ СЕ ОБИДИ).Незнам дали скоро време ще имам доверие на жена,но се надявам да стане по-скоро,че самотата е много гадно нещо,но пък от друга страна свободата и неангажираността също не са лошо нещо............

pipi
06-12-2006, 19:41
ne0 може да ви събера когато кажете. А за Банско и ние имаме, ама все не остава време.:(

Kuku на 8-ми едната май ще е в Пловдив ще празнува банкерсия празник. А за другите незнам надявам се да организират нещо (поне такава е уговорката) аз съм на работа до 20. :(

Nasko внамавай твоя котарак да не остане гладен днес.Ти днес много рано си се прибрал.

pipi
06-12-2006, 19:43
Я чакйте някои от вас играе ли карти? Трябва ни 4-ти човек за събота. Желателно е да не е с колата :lol:

Max
06-12-2006, 19:44
Я чакйте някои от вас играе ли карти? Трябва ни 4-ти човек за събота. Желателно е да не е с колата :lol:

Нека аз, нека аз, нека аз! :lol:

pipi
06-12-2006, 19:50
Ми добре аз нямам нищо против само не споменавай как съм намерила 4-ти този път. Предлагам да се чуем в петък да се разберем по-конкретно.

Naso
06-12-2006, 19:59
Горкият Мах.... не съм се прибрал, писах от учебната кошница... затова няма кирливица, а как показва български сайтове с тоя нетскейп.... МЪКААААААА ! Тия от Сън нема ли да фалират ? Само ни мъчат !

lazy
06-12-2006, 20:56
Истината е, че за да е гад някой полът няма никакво значение и ...

А защо да е гад някой, който е решил, че е намерил нещо по-хубаво ?

pipi
06-12-2006, 20:59
Той Наско е игал карти с нас та знае :)

DeX
06-12-2006, 21:35
Уф ... и ваща е лесна ...

pipi
06-12-2006, 21:40
Да бе, хич не е лено...

DeX
06-12-2006, 21:47
Що?

Max
06-12-2006, 22:02

Въпросът беше поставен така, така ми дойде и отговор, гад го казах, без да задълбавам в смисъла на думата, явно е трябвало да използвам друга по-подходяща квалификация, не съм целял да обидя някого и моля за извинение. Така и така сме почнали да си говорим по темата, нека споделя и моята гледна точка.
За мен честният вариант е ако единият от партньорите "е намерил нещо по-хубаво" просто да сподели с другия и да не се разиграват някакви циркове, защото е нормално да намериш по-добър, по-почтен, по-мил, човек когото харесваш повече и особено ако нещата със сегашния ти партньор не вървят това е най-цивилизования начин за раздяла. Аз например предпочитам да ми кажат "во очи" ако има някой, който е предпочетен пред мен. Това ще го разбера и ще го приема много по-лесно отколкото да ми въртят номера зад гърба, рано или късно всичко излиза наяве и после става по-лошо - личен опит. Аз бих споделил какво ми е на сърцето и душата, просто не обичам да има неясни неща и смятам, че е по-правилно отколкото да лъжа другия човек и да давам напразни надежди. И понеже знам, че сега ще се намери някой, който да каже - да, ама не си изпадал в ситуация да ти кажат в очите, да видиш колко е кофти, напротив, случвало ми се е и това, тогава не ми беше приятно да го чуя (на никого не е приятно, било то жена или мъж, да слуша, че някой е по-желан от нея/него, но това са нещата от живота), но и досега съм благодарен на въпросната жена, че беше честна с мен и нещата се приключиха възможно най-безболезнено. Спирам да пиша по темата, защото стана доста обемен този пост... благодаря на тези, които са го изчели докрай, моля за извинение тези които по някакъв начин съм засегнал, с което и да е от изказванията си във форума. Искрено се надявам всички да имаме по-честни и чисти взаимоотношения. (това последното може и като новогодишно пожелание да го считате, колкото и наивно да звучи)

KGB
06-12-2006, 23:47

АЛЛЛЛЛЛОООООООООО, на всичките дето сте писали преди този пост.

Изплашихте момичето бре...

ПС: не знам за вас, но утре живот и здраве аз отивам с 4 дами към Банско....аре чао ви :wink:

DeX
07-12-2006, 00:44

ПС: не знам за вас, но утре живот и здраве аз отивам с 4 дами към Банско....аре чао ви :wink:

Ми да додеме и ние :P

KGB
07-12-2006, 01:56

Ми да додеме и ние :P

To с мене гледай колко страшно било да се излиза :lol:

DeX
07-12-2006, 02:33
Ем койт не е свикнал му е страшно :)

MONI
07-12-2006, 08:58
Той сигурно е самурай а?

Ако излезеш на серьозно купонясване с някои хора от Клуба - имам няколко съвета.

1. Напиши си адреса на едно лисче - да го покажеш на таксито. Обаче лисчето може да го загубиш - затова2
2. Напиши го на някоя дреха - например яке - ама и него можер да загубиш като се почерпиш (случва се)
4. Ако горните се случат - насочи се към някоя кръчма за едно шкембе или друга супичка - да ти просветне и да си спомниш къде живееш .
5 . Горните не важат - ако някоя мацка реши да те заведе до вас(ако не си забравил къде са ключовете) или до тях. Освен ако не и откажеш и се върнеш на вариант номер 4.

П.П. Никога не се опитвай межди 3 и 6 сутринта да намериш приятел които не е бил с теб докато запиваш - рискуваш да събудиш майка му (или други роднини) и да му предложиш да идва за само за едно питие Не ме питай как ще попаднеш на GSM -a им. (случва се :oops: )

Само да допълня, че дори и да не се загубиш близките ти ще помислят че си изчезнал.... :D :D .......то нормално де щото като жена ти я няма и излезеш в 8 вечерта и се прибереш у 4 следобяд на другия ден ........

viki
07-12-2006, 09:57

Ей ти едно котенце да му се радваш;)моЙто някой друг път 'щи го покажа :twisted: :twisted:

Lucky
07-12-2006, 10:41

Ей ти едно котенце да му се радваш;)моЙто някой друг път 'щи го покажа :twisted: :twisted:

Хм :gruebel: това в какъв смисъл да се тълкува ААААА :hehe: :spiteful:

BatVas
07-12-2006, 10:47
Той сигурно е самурай а?

Само да допълня, че дори и да не се загубиш близките ти ще помислят че си изчезнал.... :D :D .......то нормално де щото като жена ти я няма и излезеш в 8 вечерта и се прибереш у 4 следобяд на другия ден ........

Опа Мони това пък го бях забравил - то вярно че пак заради наша сбирка се случи.(за малко да те издирват с полиция) Даже сега се стих, че на сутринта не знаех къде ми е дебитната карта - беше в Киро или в Евгени, та се замислих дали нещо не сме се увлекли с нея - ама на другия ден салдото по нея беше добре и ми олекна :wink:

sharky
07-12-2006, 10:52
Въпросът беше поставен така, така ми дойде и отговор, гад го казах, без да задълбавам в смисъла на думата, явно е трябвало да използвам друга по-подходяща квалификация, не съм целял да обидя някого и моля за извинение. Така и така сме почнали да си говорим по темата, нека споделя и моята гледна точка.
За мен честният вариант е ако единият от партньорите "е намерил нещо по-хубаво" просто да сподели с другия и да не се разиграват някакви циркове, защото е нормално да намериш по-добър, по-почтен, по-мил, човек когото харесваш повече и особено ако нещата със сегашния ти партньор не вървят това е най-цивилизования начин за раздяла. Аз например предпочитам да ми кажат "во очи" ако има някой, който е предпочетен пред мен. Това ще го разбера и ще го приема много по-лесно отколкото да ми въртят номера зад гърба, рано или късно всичко излиза наяве и после става по-лошо - личен опит. Аз бих споделил какво ми е на сърцето и душата, просто не обичам да има неясни неща и смятам, че е по-правилно отколкото да лъжа другия човек и да давам напразни надежди. И понеже знам, че сега ще се намери някой, който да каже - да, ама не си изпадал в ситуация да ти кажат в очите, да видиш колко е кофти, напротив, случвало ми се е и това, тогава не ми беше приятно да го чуя (на никого не е приятно, било то жена или мъж, да слуша, че някой е по-желан от нея/него, но това са нещата от живота), но и досега съм благодарен на въпросната жена, че беше честна с мен и нещата се приключиха възможно най-безболезнено. Спирам да пиша по темата, защото стана доста обемен този пост... благодаря на тези, които са го изчели докрай, моля за извинение тези които по някакъв начин съм засегнал, с което и да е от изказванията си във форума. Искрено се надявам всички да имаме по-честни и чисти взаимоотношения. (това последното може и като новогодишно пожелание да го считате, колкото и наивно да звучи)

Бате тва се едно аз съм го писал :D
Винаги човек може да си намери причини да се раздели с някой, както и този някой да открие причини да го нарече лош или измамник. Така или иначе, тези действия или реакции (изневяра, отдъпване, смяна с някой друг за постоянно) са продиктувани от сърцето, душата или както там си го наричате. Не от мозъка. Затова, най правилното нещо е да се слуша сърцето, човек да е уверен в това, което тръгва да прави, да е искрен с другия до него, щото независимо от всичко, най-малкото му го дължи. Така се избягват много лъжи и недоразумения, и в даден момент след време няма лоши чувства и всички са щастливи, заедно или поотделно :)

viki
07-12-2006, 11:09
еееееееееее

Eufi
07-12-2006, 11:12

Бате тва се едно аз съм го писал :D
Винаги човек може да си намери причини да се раздели с някой, както и този някой да открие причини да го нарече лош или измамник. Така или иначе, тези действия или реакции (изневяра, отдъпване, смяна с някой друг за постоянно) са продиктувани от сърцето, душата или както там си го наричате. Не от мозъка. Затова, най правилното нещо е да се слуша сърцето, човек да е уверен в това, което тръгва да прави, да е искрен с другия до него, щото независимо от всичко, най-малкото му го дължи. Така се избягват много лъжи и недоразумения, и в даден момент след време няма лоши чувства и всички са щастливи, заедно или поотделно :)

В подкрепа на вашите мнения мога само да допълня с мои думи : Човек е хубаво да не причинява на друг, това което не иска да му бъде причинено на самият него. Никой не обича да бъде лъган. Но и трябва да се научим да прощаваме на хората, които са ни лъгали или наранили. Моето виждане е, че лъжата е някаква форма на страх и неспособност за поемане на отговорност. Когато някой ни излъже - той вреди повече на себе си отколкото на нас.

sharky
07-12-2006, 11:21
... и всички са щастливи...

Доста отдавна,един приятел ми беше подарил това
-------------------

" Вики,харесваш ли рози?
Можеш да си купиш/набереш рози, да си ги отнесеш вкъщи и да ги сложиш в най-хубавата си ваза, да им се радваш дни наред, да им сменяш водата и след седмица те ще увехнат и ще ги изхвърлиш.
А можеш и да си посадиш роза. Но ще трябва да я поливаш, прекопаваш, подрязваш, завиваш през зимата, да я пазиш от паразити, от слана, от плевели... Когато е студено, тя ще спи и ще изглежда грозна, сива и никаква. Но ако се погрижиш добре за нея, тя ще цъфти всяка пролет и ще е свежа и ще ухае.
Представи си, че любовта е цвете, което си имат двама души. Ако просто си го откъснат и му се радват, докато е свежо, то по-бързо или по-бавно умира. Ако го посадят и го отглеждат, и се грижат за него, и го пазят от измръзване, то... :) Няма да е цъфнало вечно:) Но ще цъфти редовно :)"

А Вики, я кажи, като аз НЯМАМ желание да я поливам вече тая роза, кво да направим?

viki
07-12-2006, 11:31
А Вики, я кажи, като аз НЯМАМ желание да я поливам вече тая роза, кво да направим?

Представа нямам,не съм учила за градинар :lol: :lol: Често казано винаги слушам сърцето си,адски съм емоционална и импулсивна и освен да те вкарам в някой сериал със съветите си друго невиждам :twisted: :lol:
Няма универсална рецепта за щастие-незнам дали е за добро или за лошо :D :roll:

sharky
07-12-2006, 11:34

Представа нямам,не съм учила за градинар :lol: :lol: Често казано винаги слушам сърцето си,адски съм емоционална и импулсивна и освен да те вкарам в някой сериал със съветите си друго невиждам :twisted: :lol:
Няма универсална рецепта за щастие-незнам дали е за добро или за лошо :D :roll:

Ами тогава аз щи кажа - отивам на пазара, зимам си една друга роза и почвам да си я поливам нея редовно, и така...

viki
07-12-2006, 11:37
Ами тогава аз щи кажа - отивам на пазара, зимам си една друга роза и почвам да си я поливам нея редовно, и така...

Това е твоят начин;)Както казах-няма универсална рецепта:)
За мен не е така-нещата които харсесвам и ценя -не се продават нито на пазара,нито където и да било :D ;)

sharky
07-12-2006, 11:43

Това е твоят начин;)Както казах-няма универсална рецепта:)
За мен не е така-нещата които харсесвам и ценя -не се продават нито на пазара,нито където и да било :D ;)

Не ме разбра явно, ма нема значение, наздраве :cheers:

viki
07-12-2006, 11:54
Не ме разбра явно, ма нема значение, наздраве :cheers:

разбрах те,но по моят си начин 8)
(както ми изнася ..;) )
:cheers: :static:

trustworthy
07-12-2006, 15:07
@sharky
Земи си посади една розова градина най-добре ;)

BatVas
07-12-2006, 15:20
@sharky
Земи си посади една розова градина най-добре ;)

E той градинар ли ще става. :shock: Тия с градините дето имат много рози не са ли ония дето ги продават :wink:

milenamr
07-12-2006, 15:56

Напълно съм съгласна с Max,винаги е по добре да има яснота за нещата, каквито и да са те-добри или ужасни.Защото липсата на информация и премълчването на горчивата истина не я прави по малко горчива.Напротив, когато всичко излезе на яве след време(а така винаги става)и ситуацията става още по тежка за преживяване.
А от друга страна се замислих върху причините за раздяла между двама души и според мен няма по глупава причина да зарежеш един мъж (или жена)заради друг.Ако нещата между двамата някак си не вървят и някой го е ударил на уволнение и си търси нова зарибявка това е отделен въпрос,защото тогава не "новопоявилият се"е причина за раздялата,а просто факта ,че нещата не вървят.
Но лично според мен това е последната причина поради която бих могла да зрежа един мъж(заради друг),за мен просто такъв вариант не съществува.И когато се случи в една връзка някой да бъде зарязан заради "нов" по добър,по -мил,по незнам си какъв това говори само едно-че тази връзка или не е стойностна или пък вече е изчерпана.И тогава няма и за какво да се съжалява:) В този случай раздялата си е спасение по скоро.Дано не съм засегнала някой с нещо , това е чисто и просто моето виждане за нещата .....

ne0
07-12-2006, 16:02
milenamr

Ще се омъжиш ли за мен!

pr_00f
07-12-2006, 16:27
Ne0, да не те гонят с някой 9мм :Tease:

ne0
07-12-2006, 16:38
аз използвам глок 17-ка
мое питате инструктурката на ВИП-а как стрелям кат Джеимс Бонд :lol:

Naso
07-12-2006, 16:47
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ? В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ? Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае :))) ебати антирекламата му спретнах).... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин" :lol:

Naso
07-12-2006, 16:48
аз използвам глок 17-ка
мое питате инструктурката на ВИП-а как стрелям кат Джеимс Бонд :lol:

е 9мм щото за толчов дават заплата :) ако ме разбираш

pr_00f
07-12-2006, 16:50
Къде си се наврял на кучето в... че ми пишеш на маймуница бе?
Стига с тоя соларис - баси и ментето се оказа, виж не бачка кредора под соларис.

ne0
07-12-2006, 16:51
Ти не си ми в категорията, не е честно, бегам,
няма са женя то се видя...
Бахти му и живот, веднъж да се престраша да попитам и да ма заплашат с убийство.

ИЗВОД: Сватбата УБИВА. Дъ уединг килс!!!!!

BatVas
07-12-2006, 16:51
milenamr

Ще се омъжиш ли за мен!

Тя е взета вече - споко от колега алфист :wink:

търтей
07-12-2006, 16:54
а остаете момичето само да отговори бе

мое па да се ожени и за двамата ако сака
аа
либерална страна сме се пак

:cheers: :static: :drums:

Naso
07-12-2006, 16:54
Ти не си ми в категорията, не е честно, бегам,
няма са женя то се видя...
Бахти му и живот, веднъж да се престраша да попитам и да ма заплашат с убийство.

ИЗВОД: Сватбата УБИВА. Дъ уединг килс!!!!!

Ние само те плашим бе :) друг ке те тепа.......

Profe zavrql sam se pravo sreshto Bibleiski (Madejski) stadium ama bukvalno... koito e football fan she razbere kade :) I ima tuka edna ogromna perka - tiq sa perkovci

Naso
07-12-2006, 16:55

аа

либерална ама си има закони !

търтей
07-12-2006, 16:56

аа

liberalna ama si ima zakoni !

многоженството е забранено - факт - ма за многомъжствтото нишо не пише

:static:

pr_00f
07-12-2006, 16:56
Убуу де,
Ама много барзо пишеш из форума на маймуница, не мога да смогна да ти превеждам :evil:

Naso
07-12-2006, 17:01
Абе вие немате ли си некоя кейс да решавате ? Егати Хаш Пе-то !

viki
07-12-2006, 19:45
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ?

Ами предлагам ти, да сложиш твоя снимка по бански и ще обсъждаме само теб 8)
:twisted:

В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ?
Да!:)Очаквам помощ;)снимка...по бански,може и без :)

Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае :))) ебати антирекламата му спретнах).
аз започвам да се занимавам със животновъдство тогава :roll: Хич да не е ,некое говедце ще си назобя как требе;) :twisted:

... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин" :lol:

В интерес на истината имам куче;) :twisted:

@pr_oof
'аде да превеждаш като за блондинки(ако трябва и картинки слагай ,че някои неща не ги разбрах :lol: :rotfl: :choice: :roll:

pipi
07-12-2006, 20:39
Божеееееее, какви са тия здраво социални теми тука ?

Ами предлагам ти, да сложиш твоя снимка по бански и ще обсъждаме само теб 8)
:twisted:

В неква криза ли сте ми поизпаднали сички ?
Да!:)Очаквам помощ;)снимка...по бански,може и без :)

A не давам а и той няма без бански или поне не съм намерила.

Тия работи с розите ги пише в една много малка книька за едно такова русичко наивничко невинничко от едно место с 2 деистващи вулкана и един изгаснал (ама човек никога незнае :))) ебати антирекламата му спретнах).
аз започвам да се занимавам със животновъдство тогава :roll: Хич да не е ,некое говедце ще си назобя как требе;) :twisted:

... за котенцата... вапрос на въображение .... нали така и нея ше я разберем по "мои си начин" :lol:

В интерес на истината имам куче;) :twisted:

@pr_oof
'аде да превеждаш като за блондинки(ако трябва и картинки слагай ,че някои неща не ги разбрах :lol: :rotfl: :choice: :roll:

В интерес на истината Наско е свикнал с градината вкъщи, а скоро му предстои да има и развъдник на котки.

pipi
07-12-2006, 20:53

Нека аз, нека аз, нека аз! :lol:

А с теб ще играем ли карти или? Ако да кажи, за да се разбера с другите.

viki
08-12-2006, 10:43
многоженството е забранено - факт - ма за многомъжствтото нишо не пише

:static:

Е браво на мен !Къде съм спала вчера,та не съм забелязала най-ценното мнение в цялата темата 8) :lol: :clap:

viki
08-12-2006, 10:47
В интерес на истината Наско е свикнал с градината вкъщи, а скоро му предстои да има и развъдник на котки.

И кво излиза сега..Насо се грижи за градината в къщи по бански,сади рози в действащи вулкани и от тях излизат котки,които слага в развъдник :roll: :lol: :lol:

Ама аз послъгах,че нямам котка..има една тук пред офиса ,много е хубава казва се Корнелия(аз и викам Курвелия,понеже е нон стоп разгонена и събира котаците на целия квартал..та може да я снимам:) :twisted: :twisted: :twisted: :rotfl:

pipi
08-12-2006, 13:01

И кво излиза сега..Насо се грижи за градината в къщи по бански,сади рози в действащи вулкани и от тях излизат котки,които слага в развъдник :roll: :lol: :lol:

Ама аз послъгах,че нямам котка..има една тук пред офиса ,много е хубава казва се Корнелия(аз и викам Курвелия,понеже е нон стоп разгонена и събира котаците на целия квартал..та може да я снимам:) :twisted: :twisted: :twisted: :rotfl:

Една поправка Насо не се грижи за такива неща.

Naso
08-12-2006, 15:27
Abe vie nemate li si s kvo da si igrate ? Nasko she mi obsujdat..... mai she svirim profilaktika ! Q se stegnete u krustot :)

Qvno kredora u petak ne raboti na slonaris... ega !

Още едно мнение на кирилица и те профилактирам :!: Ако кредора не работи начи ти си виновен и трее го оправиш :idea:

Gogata
09-12-2006, 01:20
Жена верна и негър скиор нема сешс :tequilla:

Naso
09-12-2006, 01:38
Още едно мнение на кирилица и те профилактирам :!: Ако кредора не работи начи ти си виновен и трее го оправиш :idea:

А бекъп да ти се намира ? Профилактика без бекъп е опасна работа деба (айде сега и вулгарен ше ме нарекат) и знаеш после е тегаво с Юзер001, Юзер002 и т.н. За кредора - ако не работи те съветвам да се обърнеш към хората, които се занимават с разработването му. Имайки предвид, че го ползваме без дори да им сложим банерче... ти пожелавам късмет. Ще имаш мнооого голема нужда от него :wink:

Винаги ми е било интересно, когато си мислят ората, че щом го дават по телевизията, значи е виндовс !

П.П. Незнам койо е модераторченцето, да се издаде на мига :)[/quote]

valjo
09-12-2006, 10:32
Проофа е :P :P :P :P
само той би се занимавал с тиква като теб;))) дет е на слонарис ххихих

sharky
09-12-2006, 11:21
Аз незнам тоа Насо шо не го баннете, само спами къде види...

Bobo
09-12-2006, 22:20

А бекъп да ти се намира ? Профилактика без бекъп е опасна работа деба (айде сега и вулгарен ше ме нарекат) и знаеш после е тегаво с Юзер001, Юзер002 и т.н. За кредора - ако не работи те съветвам да се обърнеш към хората, които се занимават с разработването му. Имайки предвид, че го ползваме без дори да им сложим банерче... ти пожелавам късмет. Ще имаш мнооого голема нужда от него :wink:

Винаги ми е било интересно, когато си мислят ората, че щом го дават по телевизията, значи е виндовс !

П.П. Незнам койо е модераторченцето, да се издаде на мига :)

Мойто момче аз бех ма забравих да си напишем името да не се наакаш :lol: :lol: :lol: Та сега си саморедактирай поста с умната профилактика че още 5 думи и на граничен контрол напрао ти турат белезниците и у стаята с решетката при мене (нали я помниш) :lol: :lol: :lol:

Bobo
09-12-2006, 22:22
Проофа е :P :P :P :P
само той би се занимавал с тиква като теб;))) дет е на слонарис ххихих

Ххихихи от теб не очаквах така да се убъркаш :wink:

Bobo
09-12-2006, 22:23
Аре сега некой да раздели офтопика у друга тема и там да си се веселиме с бат ви Насо :wink: :D

Naso
10-12-2006, 03:56
Ма така кажете бе :) Вальо кажи на счетоводството да пратят още пари. Я нема се връщам - опасно е. Бобо още нема бекъп, ама мога да му река дека го држим, ко почерпи :)

viki
10-12-2006, 12:12
Q se stegnete u krustot :)

Там сме здрави! :)За 'кво тренираме иначе 8)
На упражненията за кръст отдавна си играем с трицифрени числа :wink: :twisted: :twisted:Така че хич немое ме стреснеш :lol:

slav40
13-12-2006, 00:12
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ аз какво съм блеял 5 години до сега?Бил съм си още "вървежен".Да се правя на верен толко време(с няколко изключения :lol: )а то каква била истината.Отново в Студентски град - отново почваме да живеем.Още ми е на сърце бившата,но ще се справя! 8)

KGB
13-12-2006, 03:19
Колега с Алфата не си за студенски, там ще те разкъсат :lol:

Дами като за теб, елегантни, стилни и много красиви...достойни да ги качиш в Алфата...може да намериш повече в:

Легло, Бедроом, ПР Клуб, Планет, Тифани...до някъде Брилянтин и Ялта. :lol:

koolio
13-12-2006, 09:57

Дами като за теб, елегантни, стилни и много красиви...достойни да ги качиш в Алфата...може да намериш повече в:

То добре, ма тез дами там май няма да се впечатлят от 8-годишна Алфа :wink: . Да не говорим, че харчат на градско колкото две алфи сигурно. :lol: А доколкото схващам, човекът иска да си прави купона, а не да снобарее. Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи :devil: .

pent
13-12-2006, 10:15
Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи :devil: .

личи си будният студентки дух :)

в този район смея да 'препоръчам' Ориент 33 :) какви барманки има .. не е истина... за 10лв - 15лв ти правят 'первезна арабска свирка' :lol: :lol: :lol:

koolio
13-12-2006, 10:23
:haha: Ориент :?: :drool: Верно намират се и яки мацки, ама цяла нощ на цигания... На мен лично ми причинява импотентност за седмици напред! :lol: :lol: :lol:

BatVas
13-12-2006, 10:46

То добре, ма тез дами там май няма да се впечатлят от 8-годишна Алфа :wink: . Да не говорим, че харчат на градско колкото две алфи сигурно. :lol: А доколкото схващам, човекът иска да си прави купона, а не да снобарее. Затва му препоръчвам Авеню примерно, а най-добре да иде на някой купон на ВИАС- там е компот от сливи :devil: .

Абе тия дето ги предлага Петко(КГБ) хубави заведения , ама мацките имат в очите едни странни проблясъци - приличат малко на това "$" Там не е за редови алфисти - ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи. 8)

Max
13-12-2006, 11:01
Абе тия дето ги предлага Петко(КГБ) хубави заведения , ама мацките имат в очите едни странни проблясъци - приличат малко на това "$" Там не е за редови алфисти - ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи. 8)

Така описано излиза, че в тези заведения ходят само финансови акули. :lol: :lol: :lol:

pent
13-12-2006, 11:04
Така описано излиза, че в тези заведения ходят само финансови акули. :lol: :lol: :lol:

ае митове и легенди... купона си е страшен там... и мацките са супер!

малко останаха наистина хубавите заведения в софия..

Max
13-12-2006, 11:05
ае митове и легенди...
малко останаха наистина хубавите заведения в софия..

:thumbup:

BatVas
13-12-2006, 11:08

Не ама по принцип считам, че дискотеките и клубчетата са за забавление а не са най-удачното място да намериш и свалиш мацка.(не че не е възможно де) говоря точно за този тип заведения - иначе където има много студенти - вече е друго :wink:
Абе то жените си станаха комерсиални навсякъде - не, че ме бърка - просто единственото възражение е че не мога да си ги позволя някои :D :D :D

viki
13-12-2006, 11:14

Това е от темата "културизъм "

Васкоо... не че не минава номера пред някоя по-нова в бранша, но ако знаеш кви мацки има..... знаят сигурно коя кола на кой е в София, кой кара колата на шефа си само и се праи, кой с къв бизнес се занимава....... разузнаването пасти да яде няма майтап..... аз съм чувал за една която проверила в фирмено отделение дали наистина "обекта" притежава споменати от него фирми....... нещата са сериозни човече.... добре че сме красиви и симпатични и ни връзва още на чар, ама после .... мъка :) :) :)

не са само по завденията :wink:

сетих се за един дочут разговор преди няколко дни :)да знаете,че не само жените са "комерс"
В едно кафе си говорят двама (от ония с меките китки :twisted: ) и едният казва ,ама некъв супер отегчен
-Охххх,ще се местя в София,свършиха се тук богатите тъпкачи :lol: :lol: :twisted:
Аз бях така :shock:

KGB
13-12-2006, 13:25
- ей го на - Пламен даже Х5 си взе щото не разбират от алфи. 8)

Само го питай Пламен, дали една дама не му каза....с Алфата беше по уникален, сега си като всички останали...

А й в интерес на истината....Мен по сфетофарите са ме заговаряли около 10тина пъти разни дами, с някой от тях съм излизал и не са боклуци.

До като Х5тица има едно попадение за сега и там нещата бяха много тежки :roll:

Пс: за Заведения знаеш много добре, че страшно рядко излизаме на някой с колата....в 98% сме с Таксита

KGB
13-12-2006, 13:30
Като се замисля на 8ми Дек. в Брилянта в Банско какви жени имаше :shock: :shock: :shock:

Относно дамите в изредените от мен заведения, има всякакви, за всякакви вкусове...

BatVas
13-12-2006, 14:10
Като се замисля на 8ми Дек. в Брилянта в Банско какви жени имаше :shock: :shock: :shock:

Относно дамите в изредените от мен заведения, има всякакви, за всякакви вкусове...

Аз съм му казал и на Пламен , че ще Ви водя да видите всякакви и за всякакви вкусове. Аз на 8ми бях в София , ама на 9-ти улова беше успешен и без да стигам до Банско :wink: :roll: