View Full Version : Подаряваме котенца
Подаряваме котенца родени края на Май месец,5 броя-2 черни,едно сиво,едно шарено и едно рижаво/с уникални петна,кръстихме го Гарфиилд/
Давам заявка за Гарфийлд. Ще се гледа в селска къща от любяща баба.
Давам заявка за Гарфийлд. Ще се гледа в селска къща от любяща баба.
Идвай да го взимаш :jumping::jumping::jumping:или ако искаш да изчакаме да спре майка им да ги кърми.........
Супер! Като майка им спре да ги кърми дай знак.
ОК Гарфиилд запазен за Боян,останаха 4,вие си избирайте,предполагам че до седмица ще спре да ги кърми и са готови за даване.:jumping::jumping::jumping::jumping:
Имам и котка и куче, иначе бих си взел, успех на котета със стопаните
old alfist
24-06-2012, 17:49
Подарявам кълвач !
Семейство кълвачи си издълбаха една хралупка в едно изсъхнало дърво в двора и едвам опазвам бебето от котките.
Вчера се появи и едно пряснородено лястовиче, но то се оправя криво-ляво за разлика от кълвачето, което не иска да лети и си стои само в дупката, въпреки усилията на родителите да го предизвакат да лети, а котката само ходи и бърка в дупката, но не може да го хване.
Взимам цялото семейство кълвачеви .... ще ги пусна по главните офиси на Глобул да им изкълват малкото мозък ... ако имаш термити и тях ще взема ... пак по офисите ще ги пусна да им ядът талашита ... бълхи не ми носи ... ще взема от някое куче че ще им ги пусна в бельото :laughing1:
п.с.
Колега,сори за спама ... но днес не ми е ден.
Пусни обява в сайта " Без дом " и дог.бг.
Успех !
Тия котета нямат ли радомирска жилка!?:kicking:
Подарявам кълвач !
Семейство кълвачи си издълбаха една хралупка в едно изсъхнало дърво в двора и едвам опазвам бебето от котките.
Вчера се появи и едно пряснородено лястовиче, но то се оправя криво-ляво за разлика от кълвачето, което не иска да лети и си стои само в дупката, въпреки усилията на родителите да го предизвакат да лети, а котката само ходи и бърка в дупката, но не може да го хване.
Шшшшш айде със спама другаде,или ако нямаш какво да правиш обърни внимание на жена си :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:12 ----------
Взимам цялото семейство кълвачеви .... ще ги пусна по главните офиси на Глобул да им изкълват малкото мозък ... ако имаш термити и тях ще взема ... пак по офисите ще ги пусна да им ядът талашита ... бълхи не ми носи ... ще взема от някое куче че ще им ги пусна в бельото :laughing1:
п.с.
Успех !
Ти също си намери друга тема,тази е сериозна,ако ли не може да обърнеш внимание на мъжа си :Yoda::Yoda::Yoda::Yoda:
---------- Post added at 07:13 ---------- Previous post was at 07:13 ----------
Тия котета нямат ли радомирска жилка!?:kicking:
Не Иво,тези са Кътинско/Орландовски :afro::afro::afro:
old alfist
25-06-2012, 16:28
Не стига, че ти разнообразяваме темата с Белла, а ти за благодарност ни пращаш там където няма интрига.
Аз се чудя как да изгоня котките, а ти искаш да ми ги подаряваш.
п.с.
Успех !
В интерес на истината ми се появиха и мравки - не смеех да ги изгоня, защото има поверие, че донасят пари в къщата, но наръсих тревата с разни препарати против широколистни плевели и те избягаха - оказа се„ че действали на насекомите и бубулечките.
Susscrofa
26-06-2012, 09:07
Още един некастриран домашен любимец.
Не разбирам защо е необходимо това.
Една кастрация струва колкото една водна помпа за 156.
Старуха, кълвачите са защитени.
Давам ти два съвета:
1. Обърни се към спасителния център за диви птици на зелени балкани.
2. Не се бъркай в естествените процеси и остави котето да си свърши работата.
old alfist
26-06-2012, 22:21
Давам ти два съвета:
Изнесоха се някъде кълвачите - днес не съм ги виждал и чувал и ми е малко тъжно, защото бях свикнал с тях от няколко месеца.
От мен беше само да гоня котките когато ги видя, че се навъртат наоколо.
Сега умирам от смях с лястовичето - приземява се по корем в тревата и общува като се качва на надуваемия дюшек в басейна, също минава с бръснещ полет през струите на пръскачките.
Давам ти два съвета:
...
---------- Post added at 07:34 ---------- Previous post was at 07:33 ----------
Изнесоха се някъде кълвачите - днес не съм ги виждал и чувал и ми е малко тъжно, защото бях свикнал с тях от няколко месеца.
От мен беше само да гоня котките когато ги видя, че се навъртат наоколо.
Сега умирам от смях с лястовичето - приземява се по корем в тревата и общува като се качва на надуваемия дюшек в басейна, също минава с бръснещ полет през струите на пръскачките.
Айде и двамата сменете си полето за изява,става ли :Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg:
Lei-chery
27-06-2012, 09:27
Подаряваме котенца родени края на Май месец,5 броя-2 черни,едно сиво,едно шарено и едно рижаво/с уникални петна,кръстихме го Гарфиилд/
Колега, тези сладури, ако все още не си успял да ги подариш ....опитай ето тук: http://www.bezdom.info/
Казвам го от многократен личен опит, защото все ми се случва или да намеря някое бездомно животно или да го поизоставят на близо около мен.:)
Котетата са готови за взимане,т.е. още цокат от майка си,но ядат и друга храна
П.С.Засега рижавото е запазено за Боян...........8-)8-)8-)
Сивото замина за Русе :grin::grin::grin:
Айде има още 3 броя,рижавото засега е запазено :roll2::roll2::roll2:
Колега, защо не кастрираш майката за да не се чудиш по 2-3 пъти в годината на кой да подаряваш малките котенца ... а и става все по-трудно да се намерят читави стопани...а по улиците е пълно с клети животни които също имат нужда от дом ?
Не приемай това като заяждане, а като чисто приятелски съвет.
Колега, защо не кастрираш майката за да не се чудиш по 2-3 пъти в годината на кой да подаряваш малките котенца ... а и става все по-трудно да се намерят читави стопани...а по улиците е пълно с клети животни които също имат нужда от дом ?
Не приемай това като заяждане, а като чисто приятелски съвет.
Котката не е моя собственост,а живее в сервиза,има си кой да мисли за нея :grin::grin::grin:
П.С.Все още котетата чакат новите си стопани:super::super::super:
Рижавото/Гарфиилд/замина да става селянче,Боян ще го подарява на баба си................:clap::clap::clap::clap:
Котката не е моя собственост,а живее в сервиза,има си кой да мисли за нея :grin::grin::grin:
П.С.Все още котетата чакат новите си стопани:super::super::super:
Предложи на стопаните и да решат проблема с една проста кастрация ... така няма дс рискуват котката им да се загуби по време на периода на разгонване, нито ще се чудят какво да правят с малките котачета.
Има веднъж годишно акции които се организират от разни организации и те кастрират безплатно животни.
Гарфилд и бабата се харесаха от пръв поглед и пламна една лИбоф голяма! Котето спи вътре в къщата (нещо което е отказвано на всичките ми 4 котки до сега), яде Уискас, гали се всеки свободен момент и дебелее на воля! Баба ми звъни по няколко пъти на ден да ми се хвали как мърка, скача, играе си, спи и т.н.
изобщо идилия!
Предложи на стопаните и да решат проблема с една проста кастрация ... така няма дс рискуват котката им да се загуби по време на периода на разгонване, нито ще се чудят какво да правят с малките котачета.
Има веднъж годишно акции които се организират от разни организации и те кастрират безплатно животни.
Не знам защо си мислиш ти и още мнозина, че кастрацията е просто нещо.
Никой няма право да се разпорежда с естествения подбор.
За мене е противоестествено да се гледат кучета и друг, по-едър добитък в апартаменти и къщи.
До сега не знам някоя мацка да се е загубила след разгонване.:evilsmiley:
Ако беше така, до сега нито една жена да не се е завърнала в къщи, обаче никой не ви кастрира, въпреки, че ще се решат много "проблеми".:evil:
Говорим за една свободна котка, която има своя, собствена територия . Това , че Мъри се е заел да намери дом на котаците е похвално, но и да не го беше направил, те пак щеха да си намерат своя ловна територия или да не оцелеят.
Все пак ще имат своя шанс.
Ако се кастрира котката, те изобщо няма да го имат.
Поради парвенющина и кретения, последните два мъжкаря в България от старата меча порода бяха съвсем ненужно кастрирани и породата загубена за нас.
Вземи си домашен любимец и го кастрирай, за мене е неприемлива формула.
Това е върхът на лицемерието.
-" Толкова много те обичам, че за твое добро ще ти резна ташаците, ще ти изрежа утробата и яйчниците, за да си нямаш хормонални проблеми!"
Абе кой заблуждавате с подобно лицемерие.
Като си взимаш домашно животинче, ще имаш наум, че и на него му се иска секс и забавление.
Приемаш го такова, каквото е!
В края на краищата и за тях има противозачатъчни.
Не сме богове, за да решаваме вместо тях.
Не знам защо си мислиш ти и още мнозина, че кастрацията е просто нещо.
Никой няма право да се разпорежда с естествения подбор.
За мене е противоестествено да се гледат кучета и друг, по-едър добитък в апартаменти и къщи.
До сега не знам някоя мацка да се е загубила след разгонване.:evilsmiley:
Ако беше така, до сега нито една жена да не се е завърнала в къщи, обаче никой не ви кастрира, въпреки, че ще се решат много "проблеми".:evil:
Говорим за една свободна котка, която има своя, собствена територия . Това , че Мъри се е заел да намери дом на котаците е похвално, но и да не го беше направил, те пак щеха да си намерат своя ловна територия или да не оцелеят.
Все пак ще имат своя шанс.
Ако се кастрира котката, те изобщо няма да го имат.
Поради парвенющина и кретения, последните два мъжкаря в България от старата меча порода бяха съвсем ненужно кастрирани и породата загубена за нас.
Вземи си домашен любимец и го кастрирай, за мене е неприемлива формула.
Това е върхът на лицемерието.
-" Толкова много те обичам, че за твое добро ще ти резна ташаците, ще ти изрежа утробата и яйчниците, за да си нямаш хормонални проблеми!"
Абе кой заблуждавате с подобно лицемерие.
Като си взимаш домашно животинче, ще имаш наум, че и на него му се иска секс и забавление.
Приемаш го такова, каквото е!
В края на краищата и за тях има противозачатъчни.
Не сме богове, за да решаваме вместо тях.
Ей, богу, човече - няма твой коментар, който да не ме изпълва с кеф! Велик си!