View Full Version : Купих я!
Вчера след 7 часа висене в КАТ най - после я купих :D
Алфа 146, 96-та.
Много добре стои.
Има едно тресене на празни обороти, ама ще се оправи това.
Искам да питам откъде да си купя чистачки, че са доста зле.
Не се вгледах много вчера но май са по - специални.
И нищо не хлопа по колата, че се бях притеснил като четях, че все
има места по колите дето дрънчат и хлопат :D
Честито и безаварийно. По - принцип нищо не хлопа ма по наще пътища и танк мое се разглоби. За чистачките до колкото знам най-добре е да си купиш пера Шампион от ТиН на оборище и сам да си ги смениш.
честито и да те слуша
чистачки има в ТиН
честито и от мен,за чистачките внимавай,че има едни пера с метални ленти и други с пластмасова основа. :evil: аз така си преебах мойте и сега ше търся нови :evil: :evil:
nikola_n
06-12-2006, 12:34
Честито колега, дано те радва много - в което всъщност съм сигурен. И да си пазиш красавицата.
честито и от мен,за чистачките внимавай,че има едни пера с метални ленти и други с пластмасова основа. :evil: аз така си преебах мойте и сега ше търся нови :evil: :evil:
Я кажи кои са лошите, защото моите старите бяха с метални а сега сложих с пластмасови основи.
Честито колега, дано те радва много - в което всъщност съм сигурен. И да си пазиш красавицата.
Я кажи кои са лошите, защото моите старите бяха с метални а сега сложих с пластмасови основи.
Бе определено тези с металните ленти ми се виждат по таферни :roll: ма като ги свалях да сложа пласмасовите минах с резачките и сега :evil: :evil: :evil:
честито за колата колега. сега за чистачките има ги и двата вида , зависи ти с какви си . на моята алфа не се сменят само чистачките шото са в самото рамо на чистачката(този модел са с пласмасови основи, и незнам как може да се сложи с метални обтегачи, май не може) затова си купих само пера(силиконови да не замразват) от бриколаж за 3 лв. с пласмаси и си ги смених. обаче задната ми е с метални... та така.
приятел да ти е честита куклата.Ти си умен мъж за разлика от тия комплексари с баварците ЖИВ И ЗДРАВ :D
Благодаря на всички! :D
Готини сте!
Като ви гледам по снимките, само аз съм на 49 години, ама и вие ще станете като мене :) :) :)
Специални благодарности на Бобо за днес!!!
Ще го напиша и отделно.
СЕГА ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ НА 25 ГОДИНИ БЪДИ СИГОРЕН В ТОВА
georgievst
06-12-2006, 23:41
Забележка за чистачките. И аз съм с белгийски Champion но не са върха. Някой да предложи нещо по добро на човека.
nikola_n
07-12-2006, 12:04
честито за колата колега. сега за чистачките има ги и двата вида , зависи ти с какви си . на моята алфа не се сменят само чистачките шото са в самото рамо на чистачката(този модел са с пласмасови основи, и незнам как може да се сложи с метални обтегачи, май не може) затова си купих само пера(силиконови да не замразват) от бриколаж за 3 лв. с пласмаси и си ги смених. обаче задната ми е с метални... та така.
И моите са вградени в рамената, та затова и аз смених само пера. Обаче старите които свалих бяха с метални пластини м основата, а тия новите ~4-5 лв. са с пласмасова основа
Благодаря на всички! :D
Готини сте!
Като ви гледам по снимките, само аз съм на 49 години, ама и вие ще станете като мене :) :) :)
Специални благодарности на Бобо за днес!!!
Ще го напиша и отделно.
Нищо ти няма на годините!
Честито и от мен колега!Много здраве и безаварийни километри ти пожелавам :rosso_spider:
Благодаря ти :D Вече цяла седмица я карам и е супер! Само още не мога да свикна от дизел на бензин:)))) Иначе да чукам на дърво...страшна е :D