Log in

View Full Version : Спиране на каналите на Дискавъри по Близу

pinko
04-07-2012, 12:07
Поредната свинщина - от вчера Близу спря за неопределено време излъчването на каналите на Дискавъри. :noooo:Това са почти единствените телевизионни канали, които гледам, и съм просто бесен...:paddle:

Създадох група във Фейсбук и ви моля да подкрепите каузата:

http://www.facebook.com/groups/471449999551109/

Mind_Control
04-07-2012, 13:50
Чистото Дискавъри си го има..

koolio
04-07-2012, 16:20
А защо ползваш Близу, се пита в задачата.

pinko
04-07-2012, 18:24

Щото е наше село няма друг оператор, който да предлага бърз интернет:bad_evil:

lordliness
04-07-2012, 20:07
Интернета и телевизията ми са на различни оператори, единствено от практична гледна точка- ако стане нещо непредвидено няма да съм валат напълно, не е добре според мен да се обвързваш за всичко с конкретен оператор, дори да е малко по- евтино, плащам общо 30лв.

old alfist
04-07-2012, 22:07
Интернета и телевизията ми са на различни оператори, единствено от практична гледна точка- ако стане нещо непредвидено няма да съм валат напълно, не е добре според мен да се обвързваш за всичко с конкретен оператор, дори да е малко по- евтино, плащам общо 30лв.
И аз съм така - с отделни кабели и мрежи, но собственика е един и същ.

-Bobby-
05-07-2012, 10:11

Те щото Бушлитком и НЕТ1, и те са едни цъфнали китки, та не е за разправяне...

koolio
05-07-2012, 14:15
От 4 години съм на НЕТ 1 и нямам никакви оплаквания - нито от нета, нито от кабелната.

-Bobby-
05-07-2012, 15:35
Е как така нямаш оплаквания? Точно НЕТ1, докато искат да им КУПЯ оборудване, за да имам цифрова, няма начин дори ми привлекат вниманието да им разгледам цените... и това, при положение, че при конкурентите им, се предоставя безплатно за срока на експлоатация...

morfius
05-07-2012, 16:16
Е как така нямаш оплаквания? Точно НЕТ1, докато искат да им КУПЯ оборудване, за да имам цифрова, няма начин дори ми привлекат вниманието да им разгледам цените... и това, при положение, че при конкурентите им, се предоставя безплатно за срока на експлоатация...

Да ама си плащаш за самата цифрова /ХД (Близу) или за всеки допълнителен телевизор (Мтел/Виваком/Булсат).
Сметни по 5 кинта на допълнителен ТВ (2 или 3) за 2 години например ...
Нет 1 искат да вземеш от тях само ако ТВ ти не поддържа DVB-C ... а можеш и с депозит да го вземеш.
Различни модели ...

renyx
05-07-2012, 16:44
Аз от НЕТ1 си взех цифров приемник без пари.До сега не съм имал проблеми с тях.

-Bobby-
05-07-2012, 16:52
Да ама си плащаш за самата цифрова /ХД (Близу) или за всеки допълнителен телевизор (Мтел/Виваком/Булсат).
Сметни по 5 кинта на допълнителен ТВ (2 или 3) за 2 години например ...
Нет 1 искат да вземеш от тях само ако ТВ ти не поддържа DVB-C ... а можеш и с депозит да го вземеш.
Различни модели ...

Ти да не би да тънеш в дълбока заблуда, че при НЕТ1, ако поискаш да включиш 2-3 телевизора с цифрови програми, ще минеш само с едно устройство?!

Аз от НЕТ1 си взех цифров приемник без пари.До сега не съм имал проблеми с тях.

Това кога е било, защото на сайта им в момента пише друго...

koolio
05-07-2012, 16:55
Понякога има промоции. Аз съм доволен като качество и безпроблемност вече 4 години.

old alfist
05-07-2012, 17:07
При нас приемници и рутери се раздават и когато се плати предварително за цялата година или дават по два месеца безплатно.

morfius
05-07-2012, 21:51
Ти да не би да тънеш в дълбока заблуда, че при НЕТ1, ако поискаш да включиш 2-3 телевизора с цифрови програми, ще минеш само с едно устройство?!

Това кога е било, защото на сайта им в момента пише друго...

Ако имаш ДВБ-Ц тунери, ще минеш изобщо без устройства... единствено те предлагат подобно нещо.