PDA

View Full Version : Износени водачи на преден ел. прозорец

zaryto
04-07-2012, 19:19
Има няколко теми за предните прозорци на 145/146,но няма нито една с ясно написано решение на проблема.Разглобих си дясната врата,защото прозореца започна да изкача напред като го вдигам и да се движи по-трудо нагоре,а също се чува и много неприятно стържене.Когато го свалям се движи перфектно.До колкото видях проблема е във горния водач на стъклото,който се движи по релса.Явно се е износил и сега има луфт,който мести стъклото напред като се вдига.На 145 не е като на 155 явно,защото няма пластмасови водачи,които да могат да се сменят отделно.Няма ли някой,който да е решил проблема?От къде в Пловдив могада си взема нови водачи или да закарам колата да е оправят?

killuminati
04-07-2012, 20:22
И аз имам същият проблем. Стъклото запецва при вдигане заради тия водачи. Скоро ще я "побългарявам" и ако стигна до успех ще ти кажа.

zaryto
04-07-2012, 20:30
Зацепването може да го регулираш,колкото да се вдига от 2-та болта под водачите,които държат прозореца,ама е мн играчка и не помага за дълго. :priest:

Coyota
05-07-2012, 00:03
и при мен е същия проблем...и се мъчих, но не успях да стигна до успеха, даже бях взел едно от моргата и имаше известно време някакво подобрение, но след време пак така стана. Ако решите по някакъв начин проблема пишете да ги оправя и аз :)

zaryto
05-07-2012, 16:54
Намерих сервиз в Пловдив утре ще ходя и ще пиша после каква е процедурата и колко струва. :cheers:

За колегата от София:

0894310070 или 0894 310 07 Пламен Маджаров - Не знам дали са актуални телефоните
Адрес: гр. София, жк. Люлин 7, ул. Арх. Г. Ненов, 38 (Срещу Била и Технополис)

zaryto
06-07-2012, 17:06
Водачите се продават отделно.Днес ми го смениха на дясната врата 35 лв. струва и 20 лева труд + смазване на колелото на жилото,че стържеше.Оказа се,че в сравнение с на немските кошове нашите водачи са класи отгоре.В сервиза беше пълно с VW и БМВ.Тяхните са пластмасови и направо както си караш и прозореца ти пада :roll2:

evmav
23-07-2012, 00:55
..къде е този сервиз ?

zaryto
23-07-2012, 02:33
Кой сервиз те интересува колега?Напиши си от кой град си и каква кола караш.Пращам ти на ЛС сервиза в Пловдив,пък дано да си от тук.Не мога да го пусна в темата,защото май е реклама.