Log in

View Full Version : искам калъфка за шоферска седалка-препоръка

RUNNING WILD
05-07-2012, 23:52
някой знае ли от къде да си намеря калъфка-постелка за шоферската седалка да не ме запарява?има некви с дървени топчета удачни ли са и казвайте къде ги има по магазините,някой ми разправя в Метро,и искам 1 не искам 4 или некой ако има да казва

Кайо
05-07-2012, 23:58
Идея нямам....ама да се възползвам да питам....живо ли си бре Рибарче?Никоф те нема,де се дена?

RUNNING WILD
06-07-2012, 00:05
нема ли некой за подаряване некоя,не знам къде да ги търся деба,мърдам нещо скитосвам,ти завърна ли си бре?

mordohy
06-07-2012, 00:22
Румба, има на много места, но ти препоръчвам да се поогледаш на Илиенци и особено в старите магазини.
Там има от старите, по-големи постелки от топчета.
напоследък има на много места от тях, ама са толкова малки, че моят гъз се побира трудно, а за твоя ще са като прашки!:hehe:
Освен ако не намериш някъде по поръчка.
Иначе са страхотна опция.
Иобщо не се запарваш и е много готино.

RUNNING WILD
06-07-2012, 00:36
леле Илиянци не се сетих,то Метро е деноноищен ма не знам дали има иначе и сега мога да отида,не ги знам размерите добре че ме подсети.

Кайо
06-07-2012, 00:38
нема ли некой за подаряване некоя,не знам къде да ги търся деба,мърдам нещо скитосвам,ти завърна ли си бре?

Почти съм се завърнал,с единят крак съм вече у българско...още малко ми остана,някой друг ден.;)

RUNNING WILD
07-07-2012, 03:05
спирах на 4 места,има евтини имитаций на некви дето са като за деца с дървени топчета не може да ми покрие и половината от дебелият пръдляч,ходих и до Метро,и там има некви рогозки-бамбучки абе зех една по-големшка има разлика върши работа