View Full Version : Още едно КуВе във форума
ivailo rachev
08-07-2012, 22:37
Здравейте колеги,преди няколко седмици пуснах тук тема за мнения за 145 КуВе и вчера сдобиването с такава кола се случи и съм доста горд с колата.Преди нея имах Фиат Браво 1.6(много си ми харесваше и сега ми липсва,но исках такава Алфа).Последните седмици чух доста критики за колата от сорта,че съм мазохист да карам Фиат,а сега още по-голям мазохист заради Алфата,но въпреки това маниящината на тема италиански коли в мен си остана.Исках си точно 145 с точно този мотор и мечтата ми се сбъдна.Благодаря на колегите от форума за мненията без тях нямаше да я имам.Утре ще кача и снимки на черния звяр:respect:
Здравейте колеги,преди няколко седмици пуснах тук тема за мнения за 145 КуВе и вчера сдобиването с такава кола се случи и съм доста горд с колата.Преди нея имах Фиат Браво 1.6(много си ми харесваше и сега ми липсва,но исках такава Алфа).Последните седмици чух доста критики за колата от сорта,че съм мазохист да карам Фиат,а сега още по-голям мазохист заради Алфата,но въпреки това маниящината на тема италиански коли в мен си остана.Исках си точно 145 с точно този мотор и мечтата ми се сбъдна.Благодаря на колегите от форума за мненията без тях нямаше да я имам.Утре ще кача и снимки на черния звяр:respect:
да си го караш със здраве!!!
и много безАварийни.
Честито и от мен . Мн.безаварийни км. На някой събор ако има драг може да ги замерим
Честито и много километри на заварка!
ivailo rachev
09-07-2012, 10:33
Благодаря ви,по принцип не я взех за бегачка,а да си я карам по-нормално,но като знам какво има под капака може и да се покарва малко на заварка:super: По-след обяд като я измия ще кача и снимки.
Честито и от мен колега :)
Вече сме след обяд къде са снимкитеее :lol_sign:
ivailo rachev
09-07-2012, 20:02
Ето ги и снимките.От сега да си кажа,че искам външния вид и интериора да си останат оригинално така без праправяния,тунинг изпълнения или нещо подобно.
Хехе...една позната личност!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри!А че ще те радва няма никакво съмнение.Остана само да кажеш каде ще я полеем. :super:
Ето ги и снимките.От сега да си кажа,че искам външния вид и интериора да си останат оригинално така без праправяния,тунинг изпълнения или нещо подобно.
Честита придобивка и много безаварийни :)
Все пак има някои дребни неща, които може да оправиш. Примерно лошо впечатление прави кола с излющени емблеми. И джантите са от джуниър, може да помислиш за нещо оригинално от QV.
:super::super::super: честито !!! Със здраве и безаварийно !!!
Lei-chery
09-07-2012, 23:59
Честито!:)
ivailo rachev
10-07-2012, 07:51
Хехе...една позната личност!Със здраве да си я караш и много безаварийни километри!А че ще те радва няма никакво съмнение.Остана само да кажеш каде ще я полеем. :super:
Благодаря,вече ще се забелязва из габровските улици :D Стига с тоя алкохол аз мислех да го отказвам :crazy:
Честита придобивка и много безаварийни :)
Все пак има някои дребни неща, които може да оправиш. Примерно лошо впечатление прави кола с излющени емблеми. И джантите са от джуниър, може да помислиш за нещо оригинално от QV.
Да като ги гледам емблемите и ми бъркат в здравето и за момента нямам идея как да ги оправя,ако на някой от вас му идва на акъла нека ми сподели:hmm: Иначе за джантите,знам че са от джуниър,но са много запазени,нямат надраскано или ужулено никъде все едно сега са купувани нови и за това много много не ми се сменят.
Аз лично съм останал с добро впечатление за тези джанти ... такива не съм изправял ... Ако ти попаднат някакви джанти в които да се влюбиш твоите са перфектни за зимата ;) http://avtochasti.cars.bg/f50390 Примерно
Благодаря,вече ще се забелязва из габровските улици :D Стига с тоя алкохол аз мислех да го отказвам :crazy:
Да като ги гледам емблемите и ми бъркат в здравето и за момента нямам идея как да ги оправя,ако на някой от вас му идва на акъла нека ми сподели:hmm: Иначе за джантите,знам че са от джуниър,но са много запазени,нямат надраскано или ужулено никъде все едно сега са купувани нови и за това много много не ми се сменят.
Ето ти решение за емблемите:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20071
Ама прочети цялата тема ;)
Аз лично съм с такива емблеми от Емо и няма проблеми, много съм доволен. А познавам и още поне 4-5 човека с такива ;)
ivailo rachev
10-07-2012, 11:52
Благодаря колега,още сега ще изчета цялата тема:naughty:
Емо е човека за тази работа, няма да сбъркаш.
Иначе, честито и от мен.
Дано ми се радваш поне колкото и аз на мойто :)
BillyBoy`
11-07-2012, 12:42
Със здраве да си караш колата.Колкото до джантите хубави са аз съм със същите на моита кола,даже мисля че на QV тези джанти стоят доста по добре от колкото оригиналните.
Иначе за джантите,знам че са от джуниър,но са много запазени,нямат надраскано или ужулено никъде все едно сега са купувани нови и за това много много не ми се сменят.
ако решиш да сменяш джантите, имам оригинални от куве и може да направим бартер.
siniqtzmey
13-07-2012, 00:59
Честито колега за новата бегачка, чак от Разград ли е взе ?
ivailo rachev
13-07-2012, 12:29
Благодаря колега,ами не точно то малко е филм,защото се води на жена от Разград,а тя живее в София,та така.Иначе с всеки изминал ден започвам да я обичам все повече и повече:tooth: