View Full Version : Леко представяне
Както вече някои знаят, наскоро станах собственик на Алфа ГТ.
Колата е с добре познатия дизелов двигател, закупена е от България през 2007-ма година.
Като нещо по-различно което има колата е ксенонови фарове и подгрев на седалките.
Все още нямам време да покарам автомобила и да го усетя.
Предстоят и леки обслужвания.
Снимките също са оскъдни, но - колкото-толкова.
trustworthy
10-07-2012, 21:16
Честито! Със здраве да си я търкаляш! Какъв викаш бил двигателят...:lupe: Добре познат бил някакъв...:flirt:
...
със здраве да си я търкаляш по пътищата
Честито! Със здраве да си я търкаляш! Какъв викаш бил двигателят...:lupe: Добре познат бил някакъв...:flirt:
Двигателя е от истинските... а нек'в френски :duel::big_beer:
Furious 155
10-07-2012, 22:01
Колата е с добре познатия дизелов двигател, закупена е от България през 2007-ма година.
Като нещо по-различно което има колата е ксенонови фарове и подгрев на седалките.
ЧЕСТИТООООО! Една много хубава кола! Нека ти дава само хубава емоция на пътя!
Честито бате,да си я караш със здраве,много безавариини километри.Колата с 16 в мотора ли е,ако да,като я обслужваш си свали ЕГР-а и го изчисти хубаво,ако имаш някакви въпроси не се свени а звънкай.............ей ей ей и като имаш път пак към Сф,да минеш през сервиза да почерпиш :super::super::super::super::super:
Blackline! Чудесен избор, браво!!!
PEPI-2ALFA
10-07-2012, 23:05
Честито. Хубава Алфа, само газззз са даваш :super:
pininfarina
10-07-2012, 23:09
Хайде честито още веднъж от мен. Да си я караш със здраве стотици хиляди безаварийни километри :-)
Честито и от мен;)
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
:grin:..симпатяга;)
Е честито и със здраве :) на следващата хижа ще я видим :)
честитка и от мен! Ама постарай се в представянето :Lkingsmiley:
tokata_pz_flex
11-07-2012, 07:36
Честито :) Само да те радва !
Честито бате,да си я караш със здраве,много безавариини километри.Колата с 16 в мотора ли е,ако да,като я обслужваш си свали ЕГР-а и го изчисти хубаво,ако имаш някакви въпроси не се свени а звънкай.............ей ей ей и като имаш път пак към Сф,да минеш през сервиза да почерпиш :super::super::super::super::super:
Мотора е с 16 клапана.
А тоя ЕГР- само малко време да ми остане и ще го пратя в историята.
Мотора е с 16 клапана.
А тоя ЕГР- само малко време да ми остане и ще го пратя в историята.
Тва е най правилното решение,аз понеже все нямам време и си го чистя прз 15 000 км. :yawn::yawn::yawn::yawn:
Честито за покупката!
Да те радва поне колкото боксера и да събереш два пъти повече лепенки от Италфестове на това хубаво ГТ !
badmadafaka
11-07-2012, 14:08
Честито и от мен и само да те радва!
Честито колега със здраве да си я караш :drunk:
RoMeO_156_GTA
11-07-2012, 14:43
Колата е с добре познатия дизелов двигател Хайде да ти честитя и тук :Tease: Мина и ти на тъмната страна , само чичо остана да си вземе нафтовоз :choice:
Какъв викаш бил двигателят...:lupe: Добре познат бил някакъв...:flirt:
Усещам , че някой варненски жтд проповедник го е подтикнал да смени вярата :priest: Казах му аз да внимава да не го омаеш , но взе , че изгуби разсъдъка си :prescription:
Честито :) Мнооого безаварийни с красавицата. Не е тръпка като боксера (ако тогава бях със сегашния акъл, моя нямаше да го продам), ма пък дизелчето има други предимства ;)
Абе май някой проповедник казваше, че рано, или късно всеки си купува дизел хихи
Да си я караш със здраве и безаварийно......честито:bravo:
Честито :) Мнооого безаварийни с красавицата. Не е тръпка като боксера (ако тогава бях със сегашния акъл, моя нямаше да го продам), ма пък дизелчето има други предимства ;)
Абе май някой проповедник казваше, че рано, или късно всеки си купува дизел хихи
Aбе дизел дизел,на мен вече пак ми се кара бензин,какво не бих дал сега за 159 комби 1.8 ТБИ :saint::saint::saint:
Абе голям компромис е този дизел, ама...
Между другото, от вчера ЕГР-а ми остана в историята. Отне ми около 15 минути само, хахахахаха.
Абе голям компромис е този дизел, ама...
Между другото, от вчера ЕГР-а ми остана в историята. Отне ми около 15 минути само, хахахахаха.
Браво.........:Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg::Topic-is-closed-bg:
Честито и от мен,да си я караш със здраве.
Красота :) със здраве да си я караш
ГТ си е ГТ, много да те радва!