View Full Version : Александър ауто или как се прави антиреклама
Пиша доста изнервен и възмутен от разигралата се случка. Шофирам Алфа ромео 159 спортвагон. Член съм на КАРБ и искам да го показвам - за целта съм си закупил и монтирал лайсна под предния номер с надпис "Клуб Алфа Ромео България". Имах такава и на задния номер, но я счупих при монтажа и в последствие тя падна. В сервиза, в който си поддържам колата я подмениха с техен. Така в момента колата ми е с лайсна КАРБ отпред и на сервиза отзад.... до петък. В петък паркирах колата в паркинга на МОЛ София за два часа, след което се прибрах. Почивните дни не съм излизал но днес слизайки в гаража какво виждат очите ми - под предния номер се мърди рекламна лайсна "АЛЕКСАНДЪР ауто". По бързи сметки няма кога да е сменена освен в паркинга на мола.
Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?
Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
Пиша доста изнервен и възмутен от разигралата се случка. Шофирам Алфа ромео 159 спортвагон. Член съм на КАРБ и искам да го показвам - за целта съм си закупил и монтирал лайсна под предния номер с надпис "Клуб Алфа Ромео България". Имах такава и на задния номер, но я счупих при монтажа и в последствие тя падна. В сервиза, в който си поддържам колата я подмениха с техен. Така в момента колата ми е с лайсна КАРБ отпред и на сервиза отзад.... до петък. В петък паркирах колата в паркинга на МОЛ София за два часа, след което се прибрах. Почивните дни не съм излизал но днес слизайки в гаража какво виждат очите ми - под предния номер се мърди рекламна лайсна "АЛЕКСАНДЪР ауто". По бързи сметки няма кога да е сменена освен в паркинга на мола.
Та каква е моята драма. Никога през живота си не съм стъпвал в сервиз или магазин на александър ауто. Не ги познавам тези хора и нямам връзка с тях. От друга страна не съм давал разрешене колата ми да става подвижна реклама на въпросния сервиз и магазин. Нито са ме и питали де.... Мисля, че имам право сам да решавам какво ще пише или ще рекламирам с автомобила се. И най-вече кой им даде право да свалят лайсната на КАРБ, с която се гордея и с кеф показвам?!!?!?
Това е много точен пример за анти реклама, защото от този момент нататък аз няма да стъпя в магазина и сервиза на тази фирма. Щом имат наглостта да се разпореждат с чужда собственост не искам да си преставям как процедират с клиентите си и техните коли. Адски съм възмутен!
Ами колега отиваш в магазина и чупиш рекламата в носа на отговарящия за това ! Или вземаш записите от камерите в мола и повдигаш дело !
Стига бе Боянчо, видяли са хората Алфа на ход и са решили да си сложат реклама. Щото по принцип колите влезли в техния сервиз не излизат в движение и просто са решили да има все пак някоя в движение с тяхна табела.
Това в кръга на шегата, иначе бившият им шеф караше подобна на твоята 159-ка, може да са се объркали нещо. Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
Стига бе Боянчо, видяли са хората Алфа на ход и са решили да си сложат реклама. Щото по принцип колите влезли в техния сервиз не излизат в движение и просто са решили да има все пак някоя в движение с тяхна табела.
Това в кръга на шегата, иначе бившият им шеф караше подобна на твоята 159-ка, може да са се объркали нещо. Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
Свинщина е това, Бояне, страхотна свинщина...
А пък когато преди 2 месеца Спайдера влезе за малко във Вентура, лайстната Extreme Service най-мистериозно изчезна от задния номер...:crazy::crazy:
Но поне не се появи друга...
Предна няма, щото номера е извит...
супер нагло и безочливо! Звъчи смешно, но пък въпроса е принципен!
badmadafaka
16-07-2012, 13:49
@pinko: Във всеки "форумен" сервиз си имат по една кофа с ленти за номера, рекламиращи другите "форумни" сервизи... Как са напълнили въпросната кофа, всеки се сеща, но това е едно от нещата за които не се пише във форума... ;)
Така, че твоята случка не е като тази на Боян... :neko:
Но са си нагли за съжаление, това е известно на всички.
Може някой да е отпънал неговата, ама пък да си играе да му слага друга...
Свинщина е това, Бояне, страхотна свинщина...
А пък когато преди 2 месеца Спайдера влезе за малко във Вентура, лайстната Extreme Service най-мистериозно изчезна от задния номер...:crazy::crazy:
Но поне не се появи друга...
Предна няма, щото номера е извит...
Да ама във Вентура никой никога не е свалял лента на КАРБ8-) а и никога не е слагана лепанка или лента на Вентура, на кола паркирана в МОЛ-а или другаде. Случва се само на коли, влизали в сервиза. Има малко разлика.
Susscrofa
16-07-2012, 15:56
Не вярвам самият сервиз да е разпоредил да се върши подобна дейност.
Потърси контакт с тях и ги попитай преди да изливаш тонове помия тук.
Иначе излиза малко преднамерена и целенасочена атака.
Така е редно.
Не че не допускам те да са го направили, но поне опитай да разбереш.
thecleaner
16-07-2012, 16:28
Бояне кой прави рекламите на КАРБ ? Да не са били лайсни на Ал. Ауто с лепенка на КАРБ отгоре и са да е паднала :tooth::tooth::tooth:
Мразя лепенки , рекламите и другите подобни.
Още като взех колата махнах каквото можеше да се маха, и в бъдеще каквото и да ми залепят ще го отлепя веднага.
Авторът на темата по-добре да отиде да си поиска хонорара за рекламата която прави !
Ако не - просто им я върни .. с тухла през прозореца.
Аз много отавна съм си решил проблема, просто махам грозните черни държачи на номерата и си завивам директно само номера.:beer: А от тея реклами файда никаква, надали някои ще отиде в определен сервиз защото е видял реклама на номера.
Аз много отавна съм си решил проблема, просто махам грозните черни държачи на номерата и си завивам директно само номера.:beer: А от тея реклами файда никаква, надали някои ще отиде в определен сервиз защото е видял реклама на номера.
Тези неща се твърди че действат на под-съзнателна основоаа не както го описваш - виждаш го някъде и айде..
Не вярвам самият сервиз да е разпоредил да се върши подобна дейност.
Потърси контакт с тях и ги попитай преди да изливаш тонове помия тук.
Иначе излиза малко преднамерена и целенасочена атака.
Така е редно.
Не че не допускам те да са го направили, но поне опитай да разбереш.
о, да. Някой е набутал пари, за да отпечата ленти за номера на Александър ауто и безплатно ходи и ги разлепя по колите на хората, защото е много готин и обича да прави безплатна реклама за собствена сметка. Ти осъзнаваш ли колко нелепо звучи?
Бояне, и да им вдигнеш скандал. пак им правиш реклама.
Просто я махни и пусни в кофата.
Вярно, че е кофти някой друг да чука Белисимата, ама какво да се прави в тоя шантав век.:kissy:
отговорът им беше - не е възможно.....да бе...
Заеби ги тия от Александър Ауто, я кажи котката слуша ли, има ли си вече име, радва ли се бабката?
Susscrofa
17-07-2012, 15:34
о, да. Някой е набутал пари, за да отпечата ленти за номера на Александър ауто и безплатно ходи и ги разлепя по колите на хората, защото е много готин и обича да прави безплатна реклама за собствена сметка. Ти осъзнаваш ли колко нелепо звучи?
Ами, ако някой си е направил майтап с теб?
Mind_Control
17-07-2012, 17:16
Ами, ако някой си е направил майтап с теб?
Голям майтап.. няма що. Майтап е да сложиш съчми на някой в ауспуха. Самата мисъл, че някой идиот си позволява да ми пипа колата без разрешение ме изнервя мен супер много.
adv_petrov
17-07-2012, 20:10
Въпросът е принципен - за неприкосновеността на личната собственост и за противодействието, което трябва да се оказва на подобни деяния. Нека не забравяме, че преди да му сложат другата лента, първата е и откачена... Тормоз отвсякъде. Днес някъде на пътя ще ти подменят лента и ще си мълчиш, утре като видят че поддаваш - комплект 4 ляти джанти с все гумите и така...
Относно рекламните ленти, аз също имам такава на задния номер - на форумния сервиз в който ходя и съм горд с нея, 'ако е рекламна. Всеки има място под слънцето-като скачени съдове сме всички. Като избеля, майстора услужливо я смени с нова, червенка, с емблеми, много хубава.
Иначе от 3г. откак чета форума, съм научил 3 неща -
1) че туин спарк мотора никога не се чупи;
2) че JTD е най-бързия и икономичен двигател на света и
3) Че има гора от ръце да ходят в Ал.Ауто :big_money:
Споко Боянски :) И аз имах такъв случай в Мол-а :) Само , че беше флаер на сервиза в Люлин 2 :) А аз не е да нямам голями лепенки и отпред и отзад на чинкото
Не защитавам никого, но според мен това е самосиндикално действие на някой от сервиза или наистина някой си е направил майтап. Румен, ти гарантирам е над тези неща.
Като сме на тая тема защо на магазина на александър ауто на Оборищe има лепенка Club Alfa romeo Bulgaria
Александър Ауто нямат магазин на "Оборище". това е магазинът на ТиН карс. Ако говорим за София, разбира се.
Като сме на тая тема защо на магазина на александър ауто на Оборищe има лепенка Club Alfa romeo Bulgaria
Отиди в магазина, извади си клубната карта на КАРБ (ако имаш) и ще разбереш - цените се променят значително.
Отиди в магазина, извади си клубната карта на КАРБ (ако имаш) и ще разбереш - цените се променят значително.
Аз си имам един магазин в Перник.
Тука не си вадя клубната карта, а само им казвам, че по независещи от мен обстоятелства съм зет.
Изобщо систъемата на магазините ми е отврат.