PDA

View Full Version : Реших го ще се мре

slik4eto
17-07-2012, 17:19
:evil:Хора реших го ще се самоубивам защото не мога да събера средстваа за 159 спорвагон ТИ черна!!!
Карам си вече 2 години 147 цата и не се издържа повече санувам я тази 159 ка !!!!:evil::evil::evil:

CrazyElement
17-07-2012, 17:22
Защото живееш в България опитай се да се реализираш някъде "назапад" и ще видиш как ще можеш да си купиш не 1 ми 5 159ки

bager
17-07-2012, 17:34
:evil:Хора реших го ще се самоубивам защото не мога да събера средстваа за 159 спорвагон ТИ черна!!!
Карам си вече 2 години 147 цата и не се издържа повече санувам я тази 159 ка !!!!:evil::evil::evil:

Ха, е те това е единствения начин да си гарантираш че никога няма да имаш 159-ка :). По- правилното е да поживееш още малко и имайки предвид поевтиняването на колите, скоро ще се сдобиеш с такава :) . Година - две и ще са по 7-8 х.л. :)

AR147
17-07-2012, 17:47
Защото живееш в България опитай се да се реализираш някъде "назапад" и ще видиш как ще можеш да си купиш не 1 ми 5 159ки
Никога няма да имаш това което искаш, докато не спреш да искаш

Знам че звучи философски , но аз се убедих че колкото и пари да имам никога няма да стигат , да днес ще искаш 147 защото взимаш 1000 лева примерно , утре обаче ще искаш 159 , ако пък работиш "назапад " както го наричаш и взимаш 3-5к то ще искаш нова кола , пирамидата няма край......просто не е само при автомобилите - днес съм на почивка на село утре съм на Малдивите......

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Самоубийството е най-лошата смърт която може да съществува , по зле е дори от насилствено убийство :)

Знаеш че средства винаги могат да се намерят ако искаш нещо толкова силно , хората вече дават заеми за минути.....въпроса е дали я искаш и дали имаш нужда от нея

CrazyElement
17-07-2012, 18:01
Мен това ми е пределно ясно колега :) , аз просто казвам , защо няма пари за 159 :) , А то е ясно , че ако взимаш 5-6к изобщо няма да ти е до 159ка , ами до най-новото бмв 5 или S класа или пък каквото и да е друго по-скъпо :), пирамидата има край, ако станеш милярдер, тогава общо взето ще имаш всяка прищявка която искаш :) , но пак дали ще си щастлив не се знае , затова радвай се на това което имаш

ivan dimitrov
17-07-2012, 18:35
---

slik4eto
17-07-2012, 18:38
Значиии до заем няма вариянт да си купя кола с заем :shoot: Иначе я искам прекалено много , но няма кинтиии :big_money: вие как си купихте 159 казваите да почвам и аз :brickwall::brickwall::brickwall:

Кайо
17-07-2012, 18:52

Ае успех.....
Батка ти луд ли си бре или гащите те стегат?!?!?
И аз искам 156-ГТА ама в момента нямам пари,ама си правя секуро и ич не ми дреме.
Я мрием само кат не пием......:beer:

slik4eto
17-07-2012, 18:54
Ае успех.....
Батка ти луд ли си бре или гащите те стегат?!?!?
И аз искам 156-ГТА ама в момента нямам пари,ама си правя секуро и ич не ми дреме.
Я мрием само кат не пием......:beer:
еппаааа луд луд колко да сам луд :Bolt:

Кайо
17-07-2012, 18:57
еппаааа луд луд колко да сам луд :Bolt:

Па щом ке мриеш за една 159-ка си бая луд.....поне да беше Ферари.....:beer:

BLUE1
17-07-2012, 19:46
Понякога се чудя, кога желанието за самоубийство е по-силно? Когато не притежаваш или когато притежаваш Алфа Ромео.

CrazyElement
17-07-2012, 19:56
Значиии до заем няма вариянт да си купя кола с заем :shoot: Иначе я искам прекалено много , но няма кинтиии :big_money: вие как си купихте 159 казваите да почвам и аз :brickwall::brickwall::brickwall:

С парите за закуски .... :evilsmiley:

Кайо
17-07-2012, 21:14
Понякога се чудя, кога желанието за самоубийство е по-силно? Когато не притежаваш или когато притежаваш Алфа Ромео.

И двете положения са смъртоносни.:brickwall:

slik4eto
18-07-2012, 08:05
Аз да я притежавам пък после ще му мисля малииииии , че спим у нея

Liminat
18-07-2012, 09:27
Аз да я притежавам пък после ще му мисля малииииии , че спим у нея
Ми да, веднага можеш да и вземеш 5 бона.

tokata_pz_flex
18-07-2012, 09:55
Много лесно се предаваш бре :) Една 159-ка те пребори , пък ако видиш някое Мазерати сигурно ще си сложиш въжето на първото дърво още :beer:

slik4eto
18-07-2012, 09:56
Ми да, веднага можеш да и вземеш 5 бона.
на моита ли а останалите 10 бона за 159 ? :big_money:
Някои иска ли чист бартер моята 147 за 159 да го отърва от мъките му ? с тази голяма кола 147 цата е супер за града няма да се мъчите повече !!!! само сега тази уникална оферта !!!

code
18-07-2012, 10:27
Не си струва да се самоубива човек за една 159-ка, майката му е да не спираш ДЕАНКСИТ-а :tooth:
Пожелавам ти да си вземеш, но имай предвид, че след 5г със 159-ката ще си на същия хал :evil:

DobriRq
18-07-2012, 10:37

Това беше добро.:bravo:

Liminat
18-07-2012, 10:46
Някои иска ли чист бартер моята 147 за 159 да го отърва от мъките му ?

Абе ние със 147 после не караме ли брера? Не, че нещо, ама над 150 коня плащам данъка само на брера :)
Само дано като ударят 15 000 лв да не тръгнат пак нагоре.

slik4eto
18-07-2012, 11:14
Мани я тая брера няма место в неяяяяяя :) искам 159 и то спорвагон някои да подарява ?

Furious 155
18-07-2012, 11:20
Да ти кажа така да си я гледаш и да си я имаш е УНИКАЛНА кола, НО ако се сдобиеш с такава и покараш и я поддържаш година-две, да не поискаш пак да слагаш въжето? :evil:
Иначе ето ти я колата: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68376

Lei-chery
18-07-2012, 11:28

Щом я искаш толкова много......ще я имаш!;)
А, до тогова си карай кротко 147-чката.....:)

Susscrofa
18-07-2012, 11:43
Мен това ми е пределно ясно колега :) , аз просто казвам , защо няма пари за 159 :) , А то е ясно , че ако взимаш 5-6к изобщо няма да ти е до 159ка , ами до най-новото бмв 5 или S класа или пък каквото и да е друго по-скъпо :), пирамидата има край, ако станеш милярдер, тогава общо взето ще имаш всяка прищявка която искаш :) , но пак дали ще си щастлив не се знае , затова радвай се на това което имаш

Още един, който кара алфа, защото няма пари за БМВ и мерц.:)

slik4eto
18-07-2012, 11:47
Да ти кажа така да си я гледаш и да си я имаш е УНИКАЛНА кола, НО ако се сдобиеш с такава и покараш и я поддържаш година-две, да не поискаш пак да слагаш въжето? :evil:
Иначе ето ти я колата: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=68376
защо бе колега какво и е на возията на колицата ? 156 феис по добре ли е според теб ?

Susscrofa
18-07-2012, 11:47
"Обожавам" спортни комбита:)

Нещо като летни ботушки:)
Ем летни, ем ботушки.
Накрая винаги краката се потят, ама нали са модерни, какво да се прави.

Аз например си признавам, че повече алфа не бих си купил.
Приемам само подарък.

slik4eto
18-07-2012, 11:56

Ем летни, ем ботушки.

Приемам само подарък.
защо бе колега какво толко е станало та си против алфата?:alien:

abart_
18-07-2012, 12:21

Ем летни, ем ботушки.

Приемам само подарък.

И подарък не тряя ти се дава,даже :evil:

Кво караш в момента ?!

slik4eto
18-07-2012, 12:29

Кво караш в момента ?!
VW на метан сигурно :) поло !!!

Furious 155
18-07-2012, 12:44
защо бе колега какво и е на возията на колицата ? 156 феис по добре ли е според теб ?Возията е супер, няма спор! Доста директно управление с волана и с поведението си дава доста добра увереност на водача 159. ;)

slik4eto
18-07-2012, 12:45
Возията е супер, няма спор! Доста директно управление с волана и с поведението си дава доста добра увереност на водача 159. ;)
а кое не ти харесва ?

Susscrofa
18-07-2012, 13:05
защо бе колега какво толко е станало та си против алфата?:alien:

Трошливи са и не държат цена, но пък са красиви, ръмжът добре и воланчето и спирачките им са стегнати:)

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:03 ----------

Кво караш в момента ?!

156 1.8 ТС - първата и надявам се последна:)

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

VW на метан сигурно :) поло !!!

Полото си е корав автомобил в класа си.

slik4eto
18-07-2012, 13:08
Трошливи са и не държат цена, но пък са красиви, ръмжът добре и воланчето и спирачките им са стегнати:)

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 10:03 ----------

156 1.8 ТС - първата и надявам се последна:)

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Полото си е корав автомобил в класа си.
е ти си взел много слабичка за това не си доволен :evil:

Susscrofa
18-07-2012, 13:11
е ти си взел много слабичка за това не си доволен :evil:

Не харесвам бързи коли:)
Казах, че са трошливи барабар с тази 159 -ка дето и се радваш.
Да не говорим, че всяко едно Халди с 3.0 литров дизелак А6 от близка година ще те пердаши където и да те хване:)
И не само Халдито:)
Да си мислиш, че това купе тежко с този 2.4 печков двигател е бързо е смешничко малко:)

slik4eto
18-07-2012, 13:27
Да не говорим, че всяко едно Халди с 3.0 литров дизелак А6 от близка година ще те пердаши където и да те хване:)
И не само Халдито:)
Да си мислиш, че това купе тежко с този 2.4 печков двигател е бързо е смешничко малко:)
С 1.9 ЖТД сме нааквали много аудита с бащата 2.5 ТДИ , но ти си знаеш :excl: ааа дори тази сутрин по баира на Дружба едно ауди 2.0 Т се пробва , но остана отзад един младок

Susscrofa
18-07-2012, 13:36
С 1.9 ЖТД сме нааквали много аудита с бащата 2.5 ТДИ , но ти си знаеш :excl: ааа дори тази сутрин по баира на Дружба едно ауди 2.0 Т се пробва , но остана отзад един младок

Хаха, ти откъде знаеш, че те се надбЕгват с Вас.:)

Няма база за сравнение просто.
Това е реалността.

Но иначе е красива алфата де, но до там:):beer:

Доко
18-07-2012, 13:46

Тоя с Аудито вероятно си е бъркал в носа и си е мачкал топчето, изобщо не е разбрал, че си на всичката газ..:evilsmiley::evil:

santo_traficante
18-07-2012, 14:05
Темата е яка с бързите 147:evilsmiley: Ама то всеки луд с номера си некой с цЕла програма:Bolt:

Susscrofa
18-07-2012, 14:16
Не зная защо все така се случва, но май само ние на балканите твърде често губим представа за реалността.:beer:

slik4eto
18-07-2012, 14:48
даже ЖТД то е 156 спортвагон 1.9 не е сток , но си личи кои се бяга и кои не .... от 1.8 тлин спарк до 1.9 ЖТД разликата е точноо колкото от жигула до АМГ :)

Susscrofa
18-07-2012, 15:10
даже ЖТД то е 156 спортвагон 1.9 не е сток , но си личи кои се бяга и кои не .... от 1.8 тлин спарк до 1.9 ЖТД разликата е точноо колкото от жигула до АМГ :)

Няма да се засегна на тема бързи коли:)
Разликата между 1.9 жтд и ТС е, че твоята пуши, а моята трака.
Не се залъгвай, че колата ти е бърза, бас хващам, че един запазен стар голф 2 с Г60 ще те мачка където те хване.

Доко
18-07-2012, 15:16
.... от 1.8 тлин спарк до 1.9 ЖТД разликата е точноо колкото от жигула до АМГ :)

Баси сравнението.... :mrgreen::sheep::cry::comphits::sex:

Няма да се засегна на тема бързи коли:)
Разликата между 1.9 жтд и ТС е, че твоята пуши, а моята трака.
Не се залъгвай, че колата ти е бърза, бас хващам, че един запазен стар голф 2 с Г60 ще те мачка където те хване.

Кво да се засягаш бе Суско, аз с бившото ГТВ 1.8ТС на газ, такъв ластик съм правил на чипосано 1.9 ЖТД, та чак от "жигула до АМГ"... :evil:

Susscrofa
18-07-2012, 15:25
Баси сравнението.... :mrgreen::sheep::cry::comphits::sex:

Кво да се засягаш бе Суско, аз с бившото ГТВ 1.8 такъв ластик съм правил на чипосано 1.9 ЖТД та чак от жигула до АМГ... :evil:

Ако се засягах на тема бързи коли, нямаше да карам 1.8 ТС, а щях да си купя наистина бърза кола:), колкото и да е относително това понятие.

code
18-07-2012, 15:34
Алфите са много бързи коли, ако ги сравняваш с ... ъъъ примерно Дачия :Bolt: Не в това им е чара :Yoda:

Liminat
18-07-2012, 15:44

Тук си прав. Алфата е кола за 4-5000 км годишно, не е кола за всекидневна употреба.
И е достатъчно бърза да се мъкне със средна скорост 35 км из града, като всички останали.

BLUE1
18-07-2012, 18:16
Един познат италианец, голям шовинист! Знае ме, че съм фен (поне бях) на алфа и много се кефи, но една вечер след цели две български ракии ми сподели истината и ми рече. Алфа Ромео е страхотен автомобил, но само докато е в гаранция.

slik4eto
18-07-2012, 18:21
Ама и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви няма :evilsmiley: в семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!

santo_traficante
18-07-2012, 19:44
Ти си алфаджия:evilsmiley:Другите са алфисти:smile:

Sunny
18-07-2012, 20:45
Ама и вие сте едни Алфаджиии.... по добре да ви няма :evilsmiley: в семеиството в момента имам 2 алфи скъсваме ги от каране никви грижи чат пат се наложи нещо но съвсем нормални пари и е евтина горе долу подръжката преди сме имали алфа 33 също без проблеми !!!

Kak събра в едно изречение Алфа и без проблеми .... :surrender:

Само това не разбирам:nono:

За алфаджиите - santo_traficante ти го каза :evilsmiley:

stu
18-07-2012, 22:49
Чета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.

Доко
18-07-2012, 22:52
Браво. :baby:

Кайо
18-07-2012, 23:10
Чета , чета и не мога да разбера защо така си плюем марката и с право ни се смеят за теми като-има ли живот извън сервиза и тем подобни!!!.Ако си мислите , че другите марки не се развалят сте много в грешка, просто почетете някой друг форум.Алфата я имам от около година и освен обслужването не е имала нищо кой знае колко супер наложително за смяна (освен едно изпуснало амортисьорче на задният капак , при което смених и двата), но и при най малкото скърцане тракане и така нататък веднага съм в сервиза и сменям ли сменям, чак вече като ме видят ме подиграват , че съм бил мазохист.Предходната ми кола-Рено почти нямаше месец в който да не посещава сервиз по 1-2пъти месечно, като изобщо не ми се даваха пари за ремонтите , докато при Алфата ходя с един вид "удоволствие" и не ме боли когато давам пари.В момента мнението на колегите ми е , че колата ми не излизала от сервиза едвали не защото е Алфа, според мен истината е някъде там, че хората масово си карат колите пренебрегвайки всякъкви скърцания, тракания и тем подобни, докато не се скапят тотално.

Тая твойта Алфа е менте,Алфа без проблеми не е Алфа.....:rotfl:

Доко
18-07-2012, 23:17
Тая твойта Алфа е менте,Алфа без проблеми не е Алфа.....:rotfl:

Made in China... :evilsmiley::evil:

koolio
19-07-2012, 00:57
Тук си прав. Алфата е кола за 4-5000 км годишно, не е кола за всекидневна употреба.
И е достатъчно бърза да се мъкне със средна скорост 35 км из града, като всички останали.

С предишната - 60 х км за 3.5 години. Със сегашната - 12 х км за 7 месеца.
Кво ще кажеш?

Доко
19-07-2012, 01:12
Кво ще кажеш?

Коле, на едно CLK 200, че и с компресор, от магазина за 4г му врътнахме близо 170000 без нищо да му се смени, освен задължителното обслужване.
Няма да те питам нищо! ;-)

slik4eto
19-07-2012, 08:07
Ти си алфаджия:evilsmiley:Другите са алфисти:smile:
не не точно както го казах алфаджии са си а аз като гледам съм от малкото Алфисти явно хората в БГ карат алфа защото могат да си я купят на ниска цена за екстрите които има и после им е скъпо да я подържат и реват само ....

santo_traficante
19-07-2012, 08:47
Кво ще кажеш?

17 дни 3500 км.Кво ше кажеш?:waving:И така вече над 3 год. без проблем в окачване и т.н. тъпни. Не ми се налага да я пазя и да се съобразявам от къде да мина как да карам да не се чупи на 5000км и да скърца като стара бабичка:priest:

Liminat
19-07-2012, 10:04
...Кво ще кажеш?
Какво да кажа, случва се така, че напоследък мине ли бензинова алфа 156 край мен, чувам звук като от ярмомелка...
Нали съм прав да не ща да знам що е вариатор?
Видях теми "подгоних алфата със 160-170 и сега няма мощност" и т.н.
Всеки си има мнение и моето е, че на това трябва да се гледа като на автомобил, който не се кара всеки ден - изкараш го, покефиш му се и прибираш, за дупки, простаци по светофари и завистници по паркинги си требе нещо друго.

Доко
19-07-2012, 10:08
Какво да кажа, случва се така, че напоследък мине ли бензинова алфа 156 край мен, чувам звук като от ярмомелка....

Явно си чуваш звука на JTD-то, не сваляй прозореца! :waving: :wow: :biggrin:

slik4eto
19-07-2012, 10:13
Направих една тема малко да живне форума да има смях а то какво стана тука почнахме пак да плюем марката евалатааа момциии

Доко
19-07-2012, 10:27
Направих една тема малко да живне форума да има смях а то какво стана тука почнахме пак да плюем марката евалатааа момциии

Сликче, много на сериозно се взимаш, изпусни въздуха малко... ;-)

santo_traficante
19-07-2012, 10:33
Сликче, много на сериозно се взимаш, изпусни въздуха малко... ;-)Ми като имаш Алфа то не ти е до смях...:spam_laser::spiteful::biggrin:

Доко
19-07-2012, 10:41
Ми като имаш Алфа то не ти е до смях...:spam_laser::spiteful::biggrin:

Вярно, и аз имам още Алфа... :priest::ghost2:

Liminat
19-07-2012, 10:48
Аз откога разправям, че в тоя форум не бива да имат достъп нерегистрирани и външни хора, че нямат продаване тия ъъъъ... тия алфи.

Явно си чуваш звука на JTD-то, не сваляй прозореца! :waving: :wow: :biggrin:
Като вървя пеша ги чувам бе :)

koolio
19-07-2012, 16:14
17 дни 3500 км.Кво ше кажеш?:waving:И така вече над 3 год. без проблем в окачване и т.н. тъпни. Не ми се налага да я пазя и да се съобразявам от къде да мина как да карам да не се чупи на 5000км и да скърца като стара бабичка:priest:

Това, че е без проблем в окачването, си го проверил в сервиз (ама не тип "карай, нищо и Нема"), или си на принципа - щом не се е разпаднала и не тропа, значи е без проблем в окачването?

Doomguy
19-07-2012, 16:23
Май всички сме наясно, че Алфа не е дъ бест, но за парите на една 156-ца какво предлагате? Потърсете до 4000лв в мобилето, и вижте какви антиколи излизат.

santo_traficante
19-07-2012, 16:26
Това, че е без проблем в окачването, си го проверил в сервиз (ама не тип "карай, нищо и Нема"), или си на принципа - щом не се е разпаднала и не тропа, значи е без проблем в окачването?
Е не съм толкова отворен като теб да си купя кола от Германия за двойна цена:waving: Но при сменени над 20 лични автомобила се треа да съм в час кое как се прави:waving:

п.с. а и Армеец не ме цака с топла бира михихи

koolio
19-07-2012, 18:11
За двойната цена - нали съм ви казвал вица за пеперудите и пичите въшки ;).
А че Армеец ме прецакаха, прецакаха ме, като вярвам на разни брокерчета ... Ама нищо, мъжко дупе се такова един път ;).

Доко
19-07-2012, 18:30
За двойната цена - нали съм ви казвал вица за пеперудите и пичите въшки ;)..

Сподели, че съм пропуснал... ;-)

Derry
19-07-2012, 19:51

В смисъл?

ivailo rachev
19-07-2012, 20:33
Не искам да обидя никой с мнението си,но аз работя в магазин за авточасти и знам мнооого добре колко трошливи са италианските коли(не само Алфа).Щом аз лично предпочетох италианска кола отново(до преди 2 седмици имах Фиат)значи има защо.Носачи си се харчат доста спор няма,но колкото сегменти,основни и биелни лагери съм продал за Опел просто си нямате на представа.Кой каквото му прави кеф и за каквото има възможност това ще кара,не сте прави да упреквате човека,всеки си има вкус.И аз не съм почитател на немските коли,но никой не упреквам за избора си да кара бързо БМВ е36 1.6(големия мотор).Аз подкрепям колегата,147-цата също не е лоша кола.Били им скъпи носачите на 156-ците,ми добре де я хванете едно "хубаво" БМВ е46 носача му струва 150лв. и втулката още толкова(носача се продава без нея).На убавите Халдита предниците са много евтини,един пълен комплект носачи на Лемфьордер са 1200лв. срещу 300лв. за четирите носача на 156-цата.

thecleaner
19-07-2012, 21:05
Не искам да обидя никой с мнението си,но аз работя в магазин за авточасти и знам мнооого добре колко трошливи са италианските коли(не само Алфа).Щом аз лично предпочетох италианска кола отново(до преди 2 седмици имах Фиат)значи има защо.Носачи си се харчат доста спор няма,но колкото сегменти,основни и биелни лагери съм продал за Опел просто си нямате на представа.Кой каквото му прави кеф и за каквото има възможност това ще кара,не сте прави да упреквате човека,всеки си има вкус.И аз не съм почитател на немските коли,но никой не упреквам за избора си да кара бързо БМВ е36 1.6(големия мотор).Аз подкрепям колегата,147-цата също не е лоша кола.Били им скъпи носачите на 156-ците,ми добре де я хванете едно "хубаво" БМВ е46 носача му струва 150лв. и втулката още толкова(носача се продава без нея).На убавите Халдита предниците са много евтини,един пълен комплект носачи на Лемфьордер са 1200лв. срещу 300лв. за четирите носача на 156-цата.

4носача за 156 :) = 300лв.

Drag0
19-07-2012, 22:10
+ някакво радио/cd player = няма да ги чуваш как скърцат ! :dance:

ivailo rachev
19-07-2012, 22:44
Добре де малко преувеличих,горните носачи са по 120лв.,долните са по около 80лв. от по-евтините варианти,такъв комплект(същата марка)на Ауди излизаха около 600лв.

thecleaner
19-07-2012, 22:50
Добре де малко преувеличих,горните носачи са по 120лв.,долните са по около 80лв. от по-евтините варианти,такъв комплект(същата марка)на Ауди излизаха около 600лв.

Ептен се омота ;)

Кайо
19-07-2012, 22:52

По-точно има за 290 лева комплект....па колко изкарат...:)

thecleaner
19-07-2012, 22:54
По-точно има за 290 лева комплект....па колко изкарат...:)

Колко да изкарат? Сменяш масло и носачи. Несериозно е ;)

Кайо
19-07-2012, 22:58
Колко да изкарат? Сменяш масло и носачи. Несериозно е ;)

Ми аз съм вече на път на сменям маслото,ама носачите още не тропат,па и не скърцат даже,а не ги жаля целя нарочно дупки всякакви.;)

thecleaner
19-07-2012, 22:59
Ми аз съм вече на път на сменям маслото,ама носачите още не тропат,па и не скърцат даже,а не ги жаля целя нарочно дупки всякакви.;)

Жив и здрав да си, ти па сменя мотор по спомен :flowers:

Кайо
19-07-2012, 23:09
Жив и здрав да си, ти па сменя мотор по спомен :flowers:

Да,но какво общо има некадърното сменяне на фазовия сензор и зацепване на ангренажа във фирмен сервиз с носачите за 290 лева????
За тоя двигател имам дело с АР-Гърция и съм на добър път.;)

Доко
19-07-2012, 23:10

Ся като ти пуснат маслото ще ти изтекат и гумените тампони на долните носачи... :Tease:

Кайо
19-07-2012, 23:15
Ся като ти пуснат маслото ще ти изтекат и гумените тампони на долните носачи... :Tease:

Че го точим с помпа отгоре....:rotfl:

Susscrofa
20-07-2012, 08:43

Извинявай, колко хиляди километра изкарват на ауди носачите?

Слабо място на 156, 147 и ГТ е окачването, много слабо, защо трябва да се будалкаме сега.:)
:bath:

Един съсед ми каза да си ги кисна с веро:)
Така правел той на ладата, ебавки отвсякъде.
ТРВ, бля, бля, БКП, бля, бля, скърцане в жега и в студ.
Не лопат, здрави са, ама скрЪцат.
За други детайли и компоненти не ми се говори, че ще ме нахокат:bath:
Но това не ми пречи да хресвам алфа и то много.
Но не ме будалкайте, че е здрава.

slik4eto
20-07-2012, 10:09
Е не съм толкова отворен като теб да си купя кола от Германия за двойна цена:waving: Но при сменени над 20 лични автомобила се треа да съм в час кое как се прави:waving:

п.с. а и Армеец не ме цака с топла бира михихи
ти щом си сменил 20 автомобила значи добре ги избираш :wow:

Доко
20-07-2012, 10:36
ти щом си сменил 20 автомобила значи добре ги избираш :wow:

Аз съм сменил над 30 коли и 5-6 мотора ! :smoke:
Я кажи как ги избирам, че съм изгубил ориентация нещо? :blah::gruebel:

Susscrofa
20-07-2012, 11:25

Стига се фукляви бре.
Сменил си 30 автомобила, ако си работил като пиколо в някой баровски хотел на морето.:)

Доко
20-07-2012, 11:35
Стига се фукляви бре.
Сменил си 30 автомобила, ако си работил като пиколо в някой баровски хотел на морето.:)

Нали, нали...:unsure:
Или ако някой баровски хотел на морето е работил за мен. ;-)

slik4eto
20-07-2012, 11:37
Сигурно си взимал малолитражки и си им взел акала вземи нещо 300-400 коня да те видим тогава как ще ги оплашиш ( или може би те теб ) ! на 1.6 е ясно , че ще му вземеш акала лесно.

Susscrofa
20-07-2012, 11:40
Сигурно си взимал малолитражки и си им взел акала вземи нещо 300-400 коня да те видим тогава как ще ги оплашиш ( или може би те теб ) ! на 1.6 е ясно , че ще му вземеш акала лесно.

:tooth::tooth::tooth:

Доко
20-07-2012, 11:47

Имам една под-ръка малко над 460 според Бобо. :unsure:

Кажи сега кой да Уплаша и кой е "акал"? :coolio:

tokata_pz_flex
20-07-2012, 11:49

:drinking::drinking::drinking:

slik4eto
20-07-2012, 12:02

Е умори нея де

Доко
20-07-2012, 12:09
Е умори нея де

К'во да и уморя?
Уточни и веднага го уморявам. :coolio::BIGsmile:

bager
20-07-2012, 12:30
Истината е, че повечето "не сме дорасли" за хубави коли.
С две думи - нямаме кинти! Всеки е на някакво ниво, което му позволява да има някаква кола, която да не го дърпа надолу - разбирай, да му е по силите. Хубаво е когато има възможност да се вдигне нивото и съответно колата, но невинаги се получава. Знаем си действителността. И аз искам много работи, ама няма :) ...
Важното е да искаш, пък каквото стане - това.
Я сега и ако някой каже че е на плажа с бира в ръка и от си цъка форумчето мани, мани...:)

Доко
20-07-2012, 12:38
Я сега и ако някой каже че е на плажа с бира в ръка и от си цъка форумчето мани, мани...:)

Сещам се за един-двама. :cheers:

Susscrofa
20-07-2012, 13:06

Това селскостопанската машина на фамилията ли е?
Сигурно е купена с пари от фонд Земеделие:)

Доко
20-07-2012, 13:15
Това селскостопанската машина на фамилията ли е?
Сигурно е купена с пари от фонд Земеделие:)

Уфф, тя к'о беше от фонда нямаше да има нужда от външна намеса, щеше да си е 500-600 коня сток...:-), по 30 тона сено щеше да носи, сега само по една-две бали качвам... за прасето на двора...:BIGsmile:

slik4eto
20-07-2012, 13:42
Колко тряя си луд на плажа да киснеш в форума вместо да си киснеш Ду...о в водата :Д

Доко
20-07-2012, 13:51
Колко тряя си луд на плажа да киснеш в форума вместо да си киснеш Ду...о в водата :Д

А ве ти нямаше ли да се самоубиваш, кви са тия плажове и глупости дето пишеш.... :BIGsmile:

bager
20-07-2012, 13:54

Братле, на колко години си? Плажа не е само водата, нали се сещаш? Прохладно барче, с удобни шезлонги и приятна сянка на самата плажна ивица с потна биричка/или леко коктейлче/ и приятна компанийка въобще не са пречка да "разцъкваш" и форума, от време на време. Хем да развеселяваш околните с поредната тема и "яки" коментари ;) .
Мале, размечтах се, а до август има още време...

Доко
20-07-2012, 14:02
Ми багерче на колко години да е, колкото дъщеря ми най-много, и тя кисне постоянно във водата...:unsure:

pinko
20-07-2012, 14:09

Ами аз си кисна във форума и отвреме-навреме се накисвам и във водата - има няма на 7-8 метра от компютъра ми е

http://i21.photobucket.com/albums/b263/IvanSM/Kokaliane/IMG_1817.jpg

bager
20-07-2012, 14:18
Ами аз си кисна във форума и отвреме-навреме се накисвам и във водата - има няма на 7-8 метра от компютъра ми е

Мале...ей сега пускам тема "ще се мре искам и аз такова дворче". :pfbbt:

old alfist
20-07-2012, 14:20
Аз пък искам покривалото на басейна.

Доко
20-07-2012, 14:33
Еле Пинко, ако добавиш и малко "цвят", море не ти трябва... :crazy:

Susscrofa
20-07-2012, 16:43
Тоя Пинко каква снимка пусна, безсрамник.
И някакъв душ даже има там:)

Доко, стига с тия задници, бре.

Доко
20-07-2012, 17:05
Доко, стига с тия задници, бре.

Що, кво не ти харесва?
Да не си падаш по космати мъжки бре? :moon::unsure::BIGsmile:

Susscrofa
20-07-2012, 17:09
Що, кво не ти харесва?
Да не си падаш по космати мъжки бре? :moon::unsure::BIGsmile:

Не, но ако си падах, бих предпочел да са като моя, а именно, без косми.:moon:

А и ти си пуснал некви ученички на лагер, дай нещо по зряло, да имам усещане за жена.

slik4eto
20-07-2012, 17:41
Братле, на колко години си? Плажа не е само водата, нали се сещаш? Прохладно барче, с удобни шезлонги и приятна сянка на самата плажна ивица с потна биричка/или леко коктейлче/ и приятна компанийка въобще не са пречка да "разцъкваш" и форума, от време на време. Хем да развеселяваш околните с поредната тема и "яки" коментари ;) .
Мале, размечтах се, а до август има още време...
на колко да съм не съм пенсия с шкембе и бира в ръка :mrgreen:

Доко
20-07-2012, 17:51
на колко да съм не съм пенсия с шкембе и бира в ръка :mrgreen:

Ще станеш споко, ще станеш...:BIGsmile:

santo_traficante
20-07-2012, 17:51
А кво? Пъпчив тинейджър който обикаля селянките в студентски град....:roll2: В очакване някоя пача да му върже... с алфата :roll2:

Sunny
20-07-2012, 17:58
Пък че алфата от кога е пичеловка :unsure:

siniqtzmey
20-07-2012, 18:22
Ей комплексарска нация сме. Все някъде трябва да се избиват :Silent:

slik4eto
20-07-2012, 18:30
А кво? Пъпчив тинейджър който обикаля селянките в студентски град....:roll2: В очакване някоя пача да му върже... с алфата :roll2:
Ще върже щото не съм грозен старец :sayjin:
и без алфата като си млад не е нужно да се изтъкваш с мерцедеса :band:

Доко
20-07-2012, 18:31
Пък че алфата от кога е пичеловка :unsure:

Аз бих казал, че по-скоро е пичегонка...:coolio:

Doomguy
20-07-2012, 18:57
Що да не е пичеловка? (http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/469502_466157996736377_1113381109_o.jpg)

santo_traficante
20-07-2012, 19:05
Това ли хващаш с алфата...:gruebel: аааа.......:death::torch::torch::roll2::roll2:

Sunny
20-07-2012, 19:21
Ако някой разчита на колата си да гони пички е сбъркал марката .. всеизвестен факт е кълват :hitbycupid: на вентилатори и мерници ....
:coolio:

koolio
20-07-2012, 19:45
А ако някой разчита на марката кола, за да гони жените, е сбъркал по принцип.

Доко
20-07-2012, 19:59
А ако някой разчита на марката кола, за да гони жените, е сбъркал по принцип.

Коле принципно бре, не вързват на колата, а на собственика. Като счетоводителки са, с един поглед ти правят годишния баланс. ;-)

Susscrofa
20-07-2012, 21:46
Коле принципно бре, не вързват на колата, а на собственика. Като счетоводителки са, с един поглед ти правят годишния баланс. ;-)

Ти за това ли се кичиш със скъпи дрънкулки?

Няма нищо по-лесно от това да избудалкаш жена, че си заможен, но става за 24 часа, а най-добрите задържат до 48.

Доко
20-07-2012, 21:50

Няма нищо по-лесно от това да избудалкаш жена, че си заможен, но става за 24 часа, а най-добрите задържат до 48.

Много ги разбираш бре, жив гларус под прикритие си и ти. :BIGsmile:

Sunny
20-07-2012, 22:06
Доко нали знаеш :
За да е "гларус" трябва да е от морския край ... па той не е :coolio:

Доко
20-07-2012, 22:21
Доко нали знаеш :

Верно, само му текът лигите като на бездомна столична немска овчарка ...:tongue2::biggrin::crazy:

Кайо
20-07-2012, 23:41

Искам да се пльокам у тоя басейн.....:humpx::humpx::humpx:

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Не знаеш да будалкаш бих казал....:cheers:

koolio
21-07-2012, 01:28

Че малко ли е бре, ти да не искаш да кажеш, че можеш да ебеш 24 часа без прекъсване? Или 48?

DiStefano
21-07-2012, 09:44

Абе .. не можа ли да намериш некакви с по-малко целулит ?

:Tease:

А по темата : един колега си продаде 156-цата (отлична м/у впрочем), додаде още малко пари и си взе Кордоба 94-ти набор, 1.6 с клима. Сподели ми известно време след това, че вече му остават повече пари от трудовото възнаграждение ...

Susscrofa
21-07-2012, 09:58
Доко нали знаеш :

Гларусите са във Варна, в Бургас са само саблекюни и стърчиопашки.:Tease:

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:55 ----------

Че малко ли е бре, ти да не искаш да кажеш, че можеш да ебеш 24 часа без прекъсване? Или 48?

Не се дръж като животно, аз говоря за флирт, за свалка, за ухажване, ако тук се справя добре стигаме и до секс.:drinking:

Sunny
21-07-2012, 10:46
Разбира ти дървената глава на тебе :Tease:

Susscrofa
24-07-2012, 15:20
Разбира ти дървената глава на тебе :Tease:

Разбира, разбира.

Докога ще се държиш като сърдито дете, а слънце?:pancake:

Sunny
24-07-2012, 17:55
Що са заяждаш сега де :notify:
Виж че вече дори си ми интересен да те чета ...... :dunno:

Бобби
25-07-2012, 01:27
Умирай в краен случай...и то с жена на легло...Но след като си свършил!!!!...иначе ебати кефа:))

п.п.
Прасето става за възпитателка в ЦДГ"Ран Босилек"..:)))....да учи младите как се подтискат желания..:))
Говори за източване на земеделски фондове....и как да си купи Audi...пълен смях
Суси...излез от канцеларията ....и виж какво те заобикаля....не си актуален...особено с младите....на тях акъл не им трябва......получават инфо отвсякъде...дори смс от луната...ако ме разбираш:))