View Full Version : Помощ!Какво е това?
Както си карах и чух,че нещо издрънча по асвалта.Паднала бе пластмасова тръбичка с диаметър 4,5см и дължина 13/14см.Според мен е някакъв въздуховод ама знам ли?Качвам снимка.За какво служи тази кривка и къде се намира?
thecleaner
28-07-2012, 13:16
Както си карах и чух,че нещо издрънча по асвалта.Паднала бе пластмасова тръбичка с диаметър 4,5см и дължина 13/14см.Според мен е някакъв въздуховод ама знам ли?Качвам снимка.За какво служи тази кривка и къде се намира?
Провери между филтърната кутия и резонаторната да не би случайно оттам да е изпаднала.
Не съм много сигурен, но ми изглежда част от входа на въздуха към кутията на филтъра. намира се зад/над левия халоген. Погледни и виж дали липсва нещо там.
Иначе не се шашкай, и без него няма има проблем с въздуха на двигателя.
Точно това излезе.Вдигнах колата на крик,че нямам канал и погледнах отдолу.Над/зад халогена беше.Благодаря на отзовалите се.