PDA

View Full Version : Накрайник на жило

Alfation
01-08-2012, 13:21
Здравейте колеги, имам доста кофти проблем с отварянето на пасажерската врата. След като разглобих вратата се оказа, че накрайника на жилото, което е закачено за дръжката отвътре, е счупен и излиза от ухото на самата дръжка. Както и да го мисля не виждам начин да го залепя или закрепя по някакъв начин, така че остава само вариант да търся нов накрайник. Вече съвсем се отчаях, така че ще се радвам на всякакви идеи къде мога да намеря таз' пластмаса :calc:

endeavour
01-08-2012, 17:04
Здравейте колеги, имам доста кофти проблем с отварянето на пасажерската врата. След като разглобих вратата се оказа, че накрайника на жилото, което е закачено за дръжката отвътре, е счупен и излиза от ухото на самата дръжка. Както и да го мисля не виждам начин да го залепя или закрепя по някакъв начин, така че остава само вариант да търся нов накрайник. Вече съвсем се отчаях, така че ще се радвам на всякакви идеи къде мога да намеря таз' пластмаса :calc:
Ами например от някоя 166 на части - все ще има такава с ударена врата, та да вземеш само накрайника.Пък може и от здрава врата,както ми го дадоха на мен - зависи от продавача и от твоите умения да убеждаваш:-)

trop4i
01-08-2012, 20:29
Преди да я сглобиш провери дали се отваря лесно-каква е причината да се счупи.

Boby
01-08-2012, 23:23

Стига да ми дадеш щипката съм почти 100%, че ще ти намеря заместител. Има купища сменени брави и дръжки в сервиза където работя и все една ще пасне. Също така и в много магазини за авточасти, където продават щипки ги има.

Alfation
02-08-2012, 01:11
Ех как ме зарадва с тая вест :drool: Днес ходих до два магазина където имаха всякви щипки и водачи, но тва нещо го нЕма.
Варианта от морга го забраих след като се обадих на едни и ми заявиха, че евентуално ще ми продадат дръжката и жилото за 30пари :noooo: Иначе механизма не заяжда, а сякаш самата пластмаса се износила