View Full Version : Помощ за това уплътнение
колеги ,здравейте.От както съм купил колата задна дясна врата има лек проблем с уплътнението на прозореца.Мъчил съм доста пъти да го оправя ,но все удрям на камък и не иска да се задържи никак.Не е виснало много ,но ме дразни и при затваряне на прозореца се чува едно щракане между стъклото и метала.Когато се затвори прозореца,дори някак си се избутва леко навън.Та ако някой има опит нека сподели.Ето и въпросното уплътнение:
При мен проблема е абс същият и точно на задна дясна врата. Ако някой предложи решение ще е добре.
ecotronic
10-08-2012, 15:23
И при мен е така, но на задна лява врата. Намествам уплътнението и след малко провисва пак. Явно излиза от нормалното си местоположение, защото се е скъсило по някаква причина.
Мисля да го залепя със силикон или нещо друго, като бандажирам уплътнението към рамката на вратата докато изсъхне лепилото.
lordliness
10-08-2012, 19:18
И моето е така(дясна врата) чак стъклото леко излиза навън, лепено е с черен силикон.Единствената причина да не го питам е че се опасявам да не текне при дъжд.Задните стъкла не ги отварям никога и не ми пречи особено
колеги аз смених цялото оплатнение доста си поиграх наистина си е игра проблема ви е в 1-во ,че е старо и вече се е побтегнало леко но се прехлупват едно в деуго и би трябвало да застане и да не провисва и може на 1-2 места да капнете леко силикончено но аз препорчвам лепилце за гума на 2 места и заспива