View Full Version : Помощ от Бургас-ката секта ...
Колеги от Бургас, кажете магазин, място, което да работи днес в събота и да предлагат масло Мotul 6100 15w50, трябва ми за почти веднага !!!
Благодаря предварително !
088 8716320 - Христо /Ицо/ code. ;-)
088 8716320 - Христо /Ицо/ code. ;-)
Благодаря за информацията, но за съжаление колегата няма такова масло ...
:sad: ... Други варианти колеги ?
Принципно магазините за авточасти мисля, че в събота работят, или поне до обед, концентрирани са на бул. "Мария Луиза". ;-)
firedragon
11-08-2012, 10:54
"Косер" мисля,че работят днес,а Евро 07 100% работят,даже мисля,че беше до 18ч. Само не се знае дали няма да е менте от Еврото. Както каза Доко,повечето магазини са на "Мария Луиза"
"Косер" мисля,че работят днес,а Евро 07 100% работят,даже мисля,че беше до 18ч. Само не се знае дали няма да е менте от Еврото. Както каза Доко,повечето магазини са на "Мария Луиза"
Евро07 не предлагат масла Мотул, ще проверя в "Косер" и ще направя една разходка по "Мария Луиза" ... а все пак, ако някой знае магазин, в който да предлагат Мотул нека пише !!!
Извинявам се, че използвам темата на nastybg , заглавието е подходящо :).
Някой може ли да ми каже къде около ЖП гарата има безплатен паркинг (не синя зона)?
Извинявам се, че използвам темата на nastybg , заглавието е подходящо :).
Някой може ли да ми каже къде около ЖП гарата има безплатен паркинг (не синя зона)?
Зад Операта не е синя зона, ако 300 метра до гарата не са фатални. ;-)
Зад Операта не е синя зона, ако 300 метра до гарата не са фатални. ;-)
Мда, там спирах и предната година.
Благодаря :)