View Full Version : Реглаж на предницата за 146
Привет колеги,какви може да са причините предницата да ми е разкрачена?Регулираха ми сходимоста но наклона остана.Вариант било да се разпробият амортесьорите....има ли друг вариат?
NightRider
11-08-2012, 20:43
Привет колеги,какви може да са причините предницата да ми е разкрачена?Регулираха ми сходимоста но наклона остана.Вариант било да се разпробият амортесьорите....има ли друг вариат?
Удряна ли е колата?
Да...имаше удар отдясно.Интересно ми обаче,че и отляво има наклон...
NightRider
11-08-2012, 21:39
Да...имаше удар отдясно.Интересно ми обаче,че и отляво има наклон...
Няма интересно - не е оправена добре. Имала е посукване
Няма интересно - не е оправена добре. Имала е посукване
Значи ми трябва кадърен майстор,който да установи къде е проблема....дайте идеи моля :)
NightRider
11-08-2012, 21:57
Значи ми трябва кадърен майстор,който да установи къде е проблема....дайте идеи моля :)
Ще влезнеш в приключение за доста пари. Трябва обикновено дозер
pablo_pz
12-08-2012, 00:13
преди дозери ала-бала май е по-добре да се види има ли крив амортесьор,най-лесното е да се разпробият ушите на Хамортесьора(голфова предница).На Типото имам известен наклон на дясното колело,който е много малко извън границата и нямам ядове,минах си стенд преди два дни и съм мега доволен.
не съм навит да пипам новите амортесьори...възможно е да имам изкривяване на магарето.Слагането на разпънка дали би дало резултат?
Какво имаш предвид под разкрачена ? Гумите не са успоредни една на друга спрямо посоката на движение, или като гледаш под колата са наклонени една спрямо друга ?
В какво състояние са ти носачите. Аз имах този проблем от заминали тампони на носачите. И нито тропаха нито лопаха. След като ги смених си дойде всичко на място.