View Full Version : 33S16V Permanent4
NightRider
14-08-2012, 08:54
KКолеги, имам един проблем. Преди две години продадох алфата си на един. Взех и отлични пари, но остана само да я прехвърлим. Само,че сега това стана проблем. Мога да я обявя за обсебена, но все пак човекът беше точен с мен, помагал ми е и сега не искам да се стига до грубости, макар и вече да ги заслужава.
Обявил е колата за продан и ако знаете някой да търси такава кола, моля насочете го. Колата преди две години беше в отлично състояние, не е удряна (Bobi_33 я знаеше много добре). Сега не знам вече как е, но знам, че се кара и е изкърпена отдолу
Ето и телефон на "собственика" - 0896154440 Краси
Ако някой иска връзка с мен - на ЛС
П.П. Моля модераторите да оставят това тук защото почитателите на 33 са точно тук. Благодаря
niki_future
14-08-2012, 11:29
Колко пари е данъка за тези 2 години? Варианта е да го вземеш този Краси и да платиш от твоя джоб прехвърлянето и данъка, а пък той вече ако иска да сменя номерата в КАТ. Иначе ядовете може да са повече ако не я прехвърлиш. Представи си само ако я купи някой, който си тръси евтина кола на чуждо име. Еди-два електронни фиша, данъци и т.н.................
NightRider
14-08-2012, 14:59
Колко пари е данъка за тези 2 години? Варианта е да го вземеш този Краси и да платиш от твоя джоб прехвърлянето и данъка, а пък той вече ако иска да сменя номерата в КАТ. Иначе ядовете може да са повече ако не я прехвърлиш. Представи си само ако я купи някой, който си тръси евтина кола на чуждо име. Еди-два електронни фиша, данъци и т.н.................
Данъците са платени - около 25лв. на година. А и аз имам подписан договор с него. Застраховките също са и плащани (проверено). И кой ще я вземе от него като колата не е на негово име?
niki_future
14-08-2012, 17:27
Договора ти пред нотариус ли е? Ако е нотариално заверен няма проблем. Отписваш я от данъчното, а пък той да се оправя. Има хора, които специално търсят да купят евтини коли, които да не са на тяхно име по най-различни причини. И напоследък този тип купувачи се е увеличил.
NightRider
14-08-2012, 19:03
Договора ти пред нотариус ли е? Ако е нотариално заверен няма проблем. Отписваш я от данъчното, а пък той да се оправя. Има хора, които специално търсят да купят евтини коли, които да не са на тяхно име по най-различни причини. И напоследък този тип купувачи се е увеличил.
E, не е нотариално заверен. Иначе изобщо нямаше да ми пука. Просто му я дадох на изплащане и той ми я изплати. Сега не иска да я прехвърлим, но що го изчакам още малко
E, не е нотариално заверен. Иначе изобщо нямаше да ми пука. Просто му я дадох на изплащане и той ми я изплати. Сега не иска да я прехвърлим, но що го изчакам още малко
Е каква е причината да не иска? Нотариуса е 50 лв!
Освен да е затънал в кредити и да му набият веднага запор:torch:
LYBRAtor
15-08-2012, 14:20
На твое място бих му дал краен сток да я прехвърлите.
Ако продължава да не иска отиди и си вземи колата с резервния ключ ако имаш. Ако не я обяви за открадната.
NightRider
16-08-2012, 10:20
На твое място бих му дал краен сток да я прехвърлите.
Ако продължава да не иска отиди и си вземи колата с резервния ключ ако имаш. Ако не я обяви за открадната.
Ами нямам резервен ключ, че баща ми направи глупост и му го дал (че той я караше). Ще изчакам още малко и ще взема мерки макар и да не ми се иска. Та ако някой търси такава - веднага му я прехвърлям дет се казва
Plamen33
16-08-2012, 12:55
Интересно, ще е да видим този екземпляр може да има голям интерес
NightRider
16-08-2012, 15:15
Интересно, ще е да видим този екземпляр може да има голям интересУви, нямам снимки.
Иначе е с климатик, рекаро салон, лети джанти. Може да се обадите на този, дето сега я кара, за оглед. Дал съм телефон
каде се намира тази кола и колко пари и се търсят
ГОРЕ ДОЛУ
NightRider
16-08-2012, 23:54
каде се намира тази кола и колко пари и се търсят
ГОРЕ ДОЛУЗвънни по телефона от 1-ви пост, аз не знам
NightRider
28-08-2012, 11:24
Днес я засякох алфата на един светофар - в движение е, но не можах да я огледам. Гражданската и отговорност е платена до края на декември
Дали може да кажеш номера на автомобила ? Струва ми се че и аз го засякох !?
NightRider
28-08-2012, 18:27
Дали може да кажеш номера на автомобила ? Струва ми се че и аз го засякох !?
С7431КС - през деня май е паркирана пред един сервиз, в който са пълни некадърници, на Панагюрище 37 (Сточна гара)
Хм, някой гледал ли го е този екземпляр?
Хайде де, още стои там двор на ул. Панагюрище. Нека някой мине да я види, че аз не мога
Нека го погледне някой.Имам интерес към части.Има едно Ломско,ако се съберем повече хора може да го разделим.
Нека го погледне някой.Имам интерес към части.Има едно Ломско,ако се съберем повече хора може да го разделим.
Тя колата е на мое име, ама той ми я е платил. Има гражданска, но не виждам да я кара от доста време. А не ми се разправя с него и съекипниците му щот са пишман сервиз
bobi1997
06-06-2016, 18:09
Аз бих отишъл да я видя тия дни, понеже си търся 33 или 146 но съм малко зает през седмицата. Събота или неделя там ли е?
Аз бих отишъл да я видя тия дни, понеже си търся 33 или 146 но съм малко зает през седмицата. Събота или неделя там ли е?
Не знам дали работят в неделя. За събота преди работеха до обяд
bobi1997
07-06-2016, 20:25
ОК ще пробвам да мина, въпреки че има ретро парад и може и да няма никой...
ОК ще пробвам да мина, въпреки че има ретро парад и може и да няма никой...
Търси Краси, алфата е негова, но не по документи. Но това не го споменавай
bobi1997
08-06-2016, 20:45
Ок, дано успея сега в съботата, че после чак на друга събота...
bobi1997
11-06-2016, 12:39
Минах днеска около 10 ч. сутринта, но нямаше никой. Тя алфата е отстрани в едно дворче оградено с мрежа ама не ми се прескачаше да я гледам по-отблизо. Сервизът работи ли въобще, защото нямаше много признаци на живот? Ако знаете г/д кога работи може да мина през седмицата...
Работи през деня, аз съм минавал. Но влезна ли вътре ще трябва да утрепам двама
Хайде момчета, някой да мине да види какво става с тая кола
bobi1997
27-06-2016, 08:49
Аз минавах наскоро. Даже говорих с Краси, два пъти я гледах, огледах я добре, вкарахме я на канала в сервиза...Мислех да я взимам, обаче и искаше малко повече пари за състоянието, в което се намира.
Не, че колата е лоша, а и такава класика си струва, но пода е за кърпене - десен праг няма, под пасажера е лятно изпълнение с проветрение за краката. Отляво също тръгва яко ръжда, а по мотора е пълно с течове. Има и други по-дребни ръжди...
По принцип ако имах малко повече пари не бих се замислил за такава класика, но 1200 лв в случая ми идваха повечко, а после си намерих много прилична 146 боксер за 1000, която си взех и така...
Язък, тия са я съсипали. При мен нямаше грам течове, и беше малко за кърпене отпред по ръба към двигателния отсег. Тия тотално са я съсипали. Жалко за колицата.
А Рекарото как беше?
bobi1997
27-06-2016, 09:41
Само шофьорската беше малко протрита на гърба долу вляво иначе нищо фрапантно и фатално нямаше по салона - мен лично мнооого ме грабна тоя салон, ама всичко останало...
Ама примерно тия течове, които видях не е може би чак толкова катастрофално - гарнитура на картер най-вероятно, кормилната рейка тече, не си спомням покрай пробката на скоростите дали не пускаше. Не работи климатика махнал е компресора ли се бил развалил и единия радиатор и перката отдясно и някви такива дребни досадни нещица...
Честно казано не е нещо фатално цялостното състояние и някой мераклия ако се хване ще си я направи. Аз имам мерак ама съм само на 18 и нямам тия пари нужни да вложа в колата...
Накратко - съсипал я е отвсякъде
bobi1997
27-06-2016, 17:47
Е, поне е в движение все още, даже си има годишна винетка :plane:
Е, поне е в движение все още, даже си има годишна винетка :plane:
Да, и платен данък, и гражданска. Ма май не излиза от двора, че и в неделя е там
Gosheto30v6
31-08-2016, 22:22
Момци а вие какво очаквате за1000 лв.да вземете някоя гледана кукла без грам забелешки ли,що не разгледате малко обявите който се вместват само в една страница понеже тия коли вече са на изчезване,предполагам до година,две и с повече пари няма да се намери никаква такава
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
А вижте и обявите навьн да ви стане ясно по колко вьрви един перманент на пазара(верно в по прилично сьстояние)
Момци а вие какво очаквате за1000 лв.да вземете някоя гледана кукла без грам забелешки ли,що не разгледате малко обявите който се вместват само в една страница понеже тия коли вече са на изчезване,предполагам до година,две и с повече пари няма да се намери никаква такава
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
А вижте и обявите навьн да ви стане ясно по колко вьрви един перманент на пазара(верно в по прилично сьстояние)
не е важно колко му искаш, а колко ти дават. Тая кола за да я стегнеш ще ти отидат около 2к. Тоя я разпофичи, а работи в сервиз. Друг е въпросът, че баш майсторът е некадърен философ и ръка динамометричен ключ
bobi1997
01-09-2016, 01:58
Тая кола специално е пред разпад, и нищо, че е уникален модел на Алфа, за който бих дал много - не си струва. От тука натам с нея е борба за живот, а не връщане към живот...
Тая кола специално е пред разпад, и нищо, че е уникален модел на Алфа, за който бих дал много - не си струва. От тука натам с нея е борба за живот, а не връщане към живот...
Сигурно, както казах тези са пишман майстори яко
Gosheto30v6
01-09-2016, 20:04
Еми жалко за колата.....
Еми жалко за колата.....
Да, наистина ми е жал. Едно 10-ина години ме вози
bobi1997
02-09-2016, 21:57
Аз ти се чудя въобще що си я дал тая класика...
Аз ти се чудя въобще що си я дал тая класика...
Беше 2010, продадох я за 3000
bobi1997
03-09-2016, 07:41
Ако си имал нужда от пари е разбираемо...но в почти всички други случаи има класики, които винаги е по-добре да задържиш за себе си...но както и да е това е минало и заминало
Ако си имал нужда от пари е разбираемо...но в почти всички други случаи има класики, които винаги е по-добре да задържиш за себе си...но както и да е това е минало и заминало
Трябваха ми пари, а тази я взех на старо. Преди това имах същата чисто нова, но ми я откраднаха 1998. Нея щях да я запазя
bobi1997
04-09-2016, 09:00
Даа, за онея години само легендите съм слушал за кражбите на коли, но явно не са се крадели основно ауди и фв както сега...
А иначе не е лошо да потърсите вариант с Краси да приключите сагата с прехвърлянето, щото това също донякъде би спряло някой евентуален купувач, който не е наясно с историята или пък не е от форума...
Даа, за онея години само легендите съм слушал за кражбите на коли, но явно не са се крадели основно ауди и фв както сега...
А иначе не е лошо да потърсите вариант с Краси да приключите сагата с прехвърлянето, щото това също донякъде би спряло някой евентуален купувач, който не е наясно с историята или пък не е от форума...
Не мога, той ме напсува преди доста време. А ако си намери купувач, да се обади, аз ще се явя да я прехвърля
Някой да търси такава?
---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
Случайно да му имаш телефона на тоя като си се виждал с него?
bobi1997
01-04-2017, 23:03
За жалост не, отдавна беше и съм го загубил... ама май го имаше някъде по-назад в темата...
Тая кола става за жестоко бъги 4х4, Трепач
bobi1997
08-04-2017, 10:00
Що, да не си ходил да видиш в какво състояние е? :mrgreen:
Що, да не си ходил да видиш в какво състояние е? :mrgreen:
Не, не съм. Но според старото ти описание ...