Log in

View Full Version : направо почвам да се стресирам за пет дни 2 пъти ме удрят

Alexanderbb
14-12-2006, 08:53
Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма

MONI
14-12-2006, 08:55
Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма

Колега тва да не става въпрос на тунела на Люлин???? Вчера там имаше една 155.....

Alexanderbb
14-12-2006, 09:19
Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини

MONI
14-12-2006, 10:43
Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини

Еххх колега съчуствам ти истински ама предполагам е застрахована така че не се ядосвай, дето казват някой ....ламарини се оправят само дет ше си без кола известно време.

Моята като я взех немаше забележка по външния вид ама сега вече не е така.....

П.С. Това ми е един от големите страхове като карам.....като се наложи да спра рязко и първата ми работа е да погледна в огледалото дали нема да се наложи да отворя багажника за да влезне някой неспазил дистанция.....

Alexanderbb
15-12-2006, 12:05
да е жив и здрав един приятел. вчера му я закарах следобеда и вече е почти готова. Ама и той е един безумник като го хване музата работи и през ноща

sharky
15-12-2006, 16:27
колега съчувствам ти, но ако и двата пъти те удрят по този начин те съветвам да хвърлиш едно око на габаритите отзад, светлините за мъгла и стоповете най-вече, защото може да има некаф проблем и да не светят :) случва се на всеки :idea:

Alexanderbb
15-12-2006, 16:50
Всичко си свети на 100%. Малко съм маняк на тази тема. Ама може проблема да е в спирачките че с тези нови дискове и накнадки направо се заковава колата.

sharky
17-12-2006, 17:17
направо се заковава колата.

emilio
20-12-2006, 00:41
ако ще и светлинно табло да си сложиш отзаде дето да пише: "Аз спрях. Моля ви, спрете и вие. МОЛЯ ВИ!" ефекта ще е същия. Излъчвател на чувство за отговорност още не е измислен...