View Full Version : направо почвам да се стресирам за пет дни 2 пъти ме удрят
Alexanderbb
14-12-2006, 08:53
Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма
Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма
Колега тва да не става въпрос на тунела на Люлин???? Вчера там имаше една 155.....
Alexanderbb
14-12-2006, 09:19
Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини
Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини
Еххх колега съчуствам ти истински ама предполагам е застрахована така че не се ядосвай, дето казват някой ....ламарини се оправят само дет ше си без кола известно време.
Моята като я взех немаше забележка по външния вид ама сега вече не е така.....
П.С. Това ми е един от големите страхове като карам.....като се наложи да спра рязко и първата ми работа е да погледна в огледалото дали нема да се наложи да отворя багажника за да влезне някой неспазил дистанция.....
Alexanderbb
15-12-2006, 12:05
да е жив и здрав един приятел. вчера му я закарах следобеда и вече е почти готова. Ама и той е един безумник като го хване музата работи и през ноща
колега съчувствам ти, но ако и двата пъти те удрят по този начин те съветвам да хвърлиш едно око на габаритите отзад, светлините за мъгла и стоповете най-вече, защото може да има некаф проблем и да не светят :) случва се на всеки :idea:
Alexanderbb
15-12-2006, 16:50
Всичко си свети на 100%. Малко съм маняк на тази тема. Ама може проблема да е в спирачките че с тези нови дискове и накнадки направо се заковава колата.
направо се заковава колата.
ако ще и светлинно табло да си сложиш отзаде дето да пише: "Аз спрях. Моля ви, спрете и вие. МОЛЯ ВИ!" ефекта ще е същия. Излъчвател на чувство за отговорност още не е измислен...