View Full Version : Малко помощ от Пазарджик?
Здравейте колеги, имам една голяма молба към хората живеещи в Пазарджик! Става дума за един кожен салон намиращ се в морга, в момента нямало кой да го снима подробно, а с оглед цената на горивата разходка за оглед София-Пазардьик- София идва не рентабилна.
Ако някой се отзове или да драсне тук или на л.с. за да мога да дам координати на моргата:-o
tokata_pz_flex
22-08-2012, 17:48
Колега дай координати на моргата . Проблема е , че съм на работа от 08:00 до 20:00 . Не знам дали ще работят след това :)
Колега дай координати на моргата . Проблема е , че съм на работа от 08:00 до 20:00 . Не знам дали ще работят след това :)http://www.cars.bg/u658586 за тази локациия става дума...и това е салона :mrgreen:
tokata_pz_flex
27-08-2012, 08:55
Приятелю няма как да стигна до там аз , освен ако не ходя към селото , което е в тази посока . Но това ще стане ( ако стане най-рано в Неделя ) . Моргата е в едно село извън града и с моето работно време няма как да стигна до там :)
Ще пусна линк към темата в '' Срещи в Пазарджик " и ако някой пътува на там съм сигурен , че ще свърши работа :)
П.С.
Сега видях , че моргата дори не работи в Неделя , а аз само тогава почивам . Няма да мога да помогна , но пуснах линк към темата в нашите си писания :)
DiStefano
27-08-2012, 09:34
В тази смотана морга със собственик един, който е абсолютен простак, за едно лостче за мигачи дето беше супер изгоряло и побеляло ми иска въпросния 90 лв. И се държа адски непрофесионално. Се едно съм някакъв прошляк отишъл да се моли.
Всъщност мой личен съвет а и на някои от колегите от ПЗ е да избягвате тукашните морги. Цените са фантастични и частите са мани-бегай.
tokata_pz_flex
27-08-2012, 10:04
Има нещо вярно за цените по моргите в Пазарджик !
endeavour
27-08-2012, 16:57
Баси, а аз толкова работи съм взел от Пз - морги, и то доста по-на сметка от кожодерите в Труд, например... Знае ли човек, може да съм улучил промоции :evilsmiley:
DiStefano
27-08-2012, 17:16
Баси, а аз толкова работи съм взел от Пз - морги, и то доста по-на сметка от кожодерите в Труд, например... Знае ли човек, може да съм улучил промоции :evilsmiley:
може .. требваше да обощя - за целия регион тука са си ебали майките без извинение ..
на мен квото ми требва си го викам от София и Драгичево естествено .. тука с нашите джамбази последно купувах мигач за калник на 156 и ми искаха цена със 7 лв повече от нов .. та така ...
Стефане говориш така защото не ги познаваш момчетата!!!В пз моргите има части който са много кът и на сравнително ниски цени спрямо софииските морги примерно!!!Все пак да кажа че от въпросната морга взех 4 бутални брембовци на 200лв
Иначе към колегата с питането тея дни ако имам път на там ще хвърля един поглед на салона!!!
Хах,,,цената ще се надлъгваме с коргаджията...ясно е :)
Само да ви помоля за снимков материал! На мен състоянието ми е филма:bounce8:
DiStefano
28-08-2012, 07:41
Стефане говориш така защото не ги познаваш момчетата!!!В пз моргите има части който са много кът и на сравнително ниски цени спрямо софииските морги примерно!!!Все пак да кажа че от въпросната морга взех 4 бутални брембовци на 200лв
Иначе към колегата с питането тея дни ако имам път на там ще хвърля един поглед на салона!!!
Без да се заяждам, трябва ли да ги познавам за да получа някакво що годе отношение като клиент и да бъда обслужен? А и не искам да ги познавам. Това за мен е магазин един вид, отивам и купувам. Написах мнението си, защото от Аутонай до входа на Братаница минах през 4 и за някакви платмаси искаха фантастични цени, освен това се държаха пренебрежително .. буквално не им се занимаваше. Това е. Колегата със салона да не бие път на вятъра само. Ти си взел Брембо за 200 лв .. Супер.. отлична цена .. на мен за мигач на калник ми искаха най-тънко (на последната морга преди Звъничево в дясно) 15 лв, за лост за мигачите 90 лв, и за скудето без емблемата 80 лв.
Темата със салона ми е важна, моля да не я превръщате в спорове и полемики. :Lkingsmiley:
Много мило, как никой не си направи труда:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Моля модовете да изтрият темата !