PDA

View Full Version : Prima щастливец ще отнесе Alfa Romeo

Az4o
14-12-2006, 14:14
"Мобилтел ще подари автомобил Alfa Romeo GT Distinctive 2.0 JTS Selespeed на свой клиент, който е активирал карта Prima в периода от 15 до 31 декември, съобщиха от оператора.

Спортната кола е носител на наградата “Най-красив автомобил в света за 2005 г.” Късметлията ще бъде избран със специална томбола на 8 януари. В нея ще участват всички предплатени карти, активирани в посочения период, без значение от коя промоция и кога са били закупени.

Спечелилият ще получи колата си в края на януари 2007 г.

Всички клиенти, активирали карти Prima в периода 15 – 31 декември, ще ползват и 70% отстъпка от цената на разговорите в мрежата на Мобилтел в празнични, официални и почивни дни, както и в часовата зона от 21 до 9 ч. Намалението ще важи до края на месец януари 2007 г. "
Източник: www.dnes.bg (http://www.dnes.bg)

Айде народе на Примитее :P Аз утре отивам да си взема няколко, за вас не знам .. :Tease:

П.С. Абе хората ще помислят, че тия Алфи за нищо не стават и се чудят само как да ги разкарат - по всички казина дават алфи, разни тв-игри .. сега и за ваучери ще дават :laughing1:

pent
15-12-2006, 10:32
тъкмо и аз ще регистрирам 2 прими :)

Deathbringer
15-12-2006, 16:54
Има една подробност:

Получаване на наградите
Спечелилият участник ще бъде информиран лично на GSM номера, активиран в периода на промоцията. Ако той не бъде открит на този номер в рамките на 5 дни от датата на тегленето, ще се извърши повторно теглене.
Явно няма да стане номера да се активират по 10 прими :D Кой знае при какъв ще отиде хубавата кола :cry:

Az4o
15-12-2006, 17:53
Ще вземе да се падне на някой чичка, дето ще псува че не му се е паднал новият .. Форд примерно .. абе ужас не ми се мисли :puke:

Дано да изкара късмет малката де - пожелавам на някой от форума да я грабне :twisted:

lyuli
15-12-2006, 18:31
мммммммммм и аз то4но си мислех да си активирам една Прима, 4е с тоя Глобул само е досадно, та сега имам добър повод ;) стискайте ми палци ;)

KGB
15-12-2006, 20:51
Нали знаете, че всичко си е предварително уредено :wink:

Naso
15-12-2006, 22:54
Добър дееен ! Те да почнат да дават телефон без пари, па ние алфи знаем откъде да купим !

trustworthy
15-12-2006, 22:59
... ние алфи знаем откъде да купим !

От Горубляне, Дупница ... :roll: