View Full Version : Помогнете в избора :)))
помагайте кой от трите вариянта да избера :roll:
Според мен 2 е най- добре, и за него съм гласувал, 3 също става. 1 твърдо не ми харесва.
Аз избрах вариант 2 и ти ще го избереш, знам :D
Според мен първия вариант не отиват на Алфа, малко олеква колата с тях. Третият вариант е хубав, но често срещан - класически. Аз избирам втори вариант, придава по-агресивен вид на колата. :thumbup:
Аве ко ли ви питам и аз :lol: :lol: :lol: Я извикайте жените си да ги питате и пишете щот според мен а и според 3 колежки златото е мноо фешън :shock: :D :D :D А как да призова дамите във форума да гласуват :?: :roll:
А как да призова дамите във форума да гласуват :?: :roll:
Посвети им песен! :lol: :lol: :lol:
А как да призова дамите във форума да гласуват :?: :roll:
Посвети им песен! :lol: :lol: :lol:
То хубаво ма ша зема да избера нещо от "Черно Фередже" и ша ма линчуват :lol: :lol: :lol:
те половината не щат на един пипълс да идат ти ще гласуват:))))
То хубаво ма ша зема да избера нещо от "Черно Фередже" и ша ма линчуват :lol: :lol: :lol:
Няма бре! Вярвам, че ще разберат закодираното послание и ще бъдат очаровани. :roll2:
Ми може пък да кълват само на златна джанта :-P
Ми може пък да кълват само на златна джанта :-P
така излиза
немаше никой със златни джанти
според 3 колежки златото е мноо фешън
Подозирам женски заговор! Ти хубаво ще ги боядисаш златисти, но да не намериш на другия ден колата с остъргани джанти. :lol: :lol: :lol:
според 3 колежки златото е мноо фешън
Сакън !Не осквернявай колата със златисти :please:
На мен лично най-много ми харесва 2-рата снимка 8) Много стилно изглежда(и фешън;) 8)
Кълват само птичките(да не кажа друга дума):wink: :hehe: тук такива няма :lol:
155TS2.0
14-12-2006, 16:19
сребристото е класи4еско и малко ску4но! златото то4но на този цвят мислиа 4е не е наи красивиа вариант а и светожните производители налагат като модни цветоже именно графит,4ерно с никел и 4ист никел. 145 с графит :twisted: :twisted: :twisted:
Бобо,определено със златното нема да збъркаш :lol:
Братле според мен №1 си е №1 :D
155TS2.0
14-12-2006, 17:32
Бобо,определено със златното нема да збъркаш :lol: : да сас златото наистина 6те е доста по уникална и запомниа6та се! и все пак зажиси какав ефект се тарси :D
2 che i she ti hodi s tiq cherni plastmasi po bronite... deto inak ne bieha na kvo udarat :P
valjo zashtiti me bre !
Златистото е много сиганско бе бате :lol: :lol: :lol: . Ако го сложиш, трябва да дъни само Амет от колата :Tease: . Абе най-си е готино със сребристото, това черно на 155 ме кефи, но на твоята не знам що не ми се връзва. :roll:
баце 1-вите кат ги сложиш и трябва само на Аско - Леш даде да слушаш у колата :twisted: аз иначе гласувах за 2-рите правят дзвера още по голем а ти нали беше с такиа кат 3-тите така че :P
Еемии,яз пък съм си класик :D ,най ме радва номер 3,аз бих си сложил тях,ама ти си решаваш :P
Златистото е много сиганско бе бате :lol: :lol: :lol: . Ако го сложиш, трябва да дъни само Амет от колата :Tease: . Абе най-си е готино със сребристото, това черно на 155 ме кефи, но на твоята не знам що не ми се връзва. :roll:
Значи по твоята железна логика брато, тея дето карат Subaru Impreza трее да са най- големите фенове на Амет :wink: :D
Еемии,яз пък съм си класик :D ,най ме радва номер 3,аз бих си сложил тях,ама ти си решаваш :P
Антака! Я му кажете на човеко :P Аз също съм за номер 3! Златното нещо не ми се връзва с колата, а тези черните нещо .. хм абе нещо не е както трябва :crazy:
Жалко, че само 5-6 човека мислим така .. но това си е мое мнение де - все пак Бобо има тежката дума .. шалялял (имаше някаква песничка) :Tease:
титан ,графит или няква много тъмна -черна перла :D
За да има обаче баланс в композицията със златото на Бобо трябва да му сложим и един два златни зъба :D
Аз съм твърдо за 2-ри вариант! ако решиш все пак да бъде злато трябва да е доста по-тъмно.
Среброто е банално.
Deathbringer
15-12-2006, 09:29
Златистото по принцип ми харесва но този случай е изключение :(
Черното е готино, но... все пак избирам класиката (вариант 3) :P
Значи по твоята железна логика брато, тея дето карат Subaru Impreza трее да са най- големите фенове на Амет :wink: :D
Тука няма логика, баце, въпрос на вкус :wink: . На Субаруто конкретно му тичат златисти джанти само ако е тъмносиньо. Иначе става :pain: .
:offtopic: Ти ми дай Импреза със златисти джанти, па ще стана фен и на Амет, и на Софи, и на Милко Калайджиев даже :lol: .
Номер 2. Е ако ти беше синя алфата щеше да й отива златно
Лично мнение
За да има обаче баланс в композицията със златото на Бобо трябва да му сложим и един два златни зъба :D
.
ха-хах точно такива асоциации предизвикаха и в мен златните джанти :lol: :lol: Само,че аз си представих някоя красива и екзотична мацка да ти се нахили със златни зъби :wow:
П.П
Аз Амет го познавам лично(не ме питайте от къде..) :oops: :oops: ,така че Субаруто е за мен :lol: :twisted:
Да ама на синьо отиват златни джанти а и Клио Уилямс е със златни джанти ма и то обикновенно е синьо :idea: :idea: аз определено съм за вариянт 2 :shock:
Имаше една петролено зелена 145 под моста на Д. Николаев със тъмно златни джанти и също седяха добре....
@Бобо - мислил ли си и за вариянт с антрацитно покритие....
Ае Бобо тури си тасове и си ги боядисвай всеки ден. ъ, как ти реших проблема. :wink:
hristiqn
15-12-2006, 14:18
е да ама не е субаро :wink: така , че твърдо за номер 2 и се постарай да е хубава боята , че иначе ....
тоя самолет си плаче за №2 ...
Имаше една петролено зелена 145 под моста на Д. Николаев със тъмно златни джанти и също седяха добре....
@Бобо - мислил ли си и за вариянт с антрацитно покритие....
Знам я тази зелената 145ца, 1 година се подвизаваше в моя квартал и наистина на нея и стоят "златни" джанти, ама Бобо си е за номер 2, но като го знам къв е шемет ще ги направи жълти :lol: :D :D
Златното си го избии от главата :idea:
Черното...ако джантите са ти грозни и не искаш да се виждат...тоест все едно си без джанти и гуми мини на този вариант.Никъде другаде нямаш нищо черно по колата за да се връзват с него.
3ия вариант според мен е най-добре...
Джантите изпъкват колата изглежда завършена, джантите по-голями :wink:
сега тука в 3тия вариант разновидности на цвета колко искаш...по-скоро там се заиграите.
И според мен 2-рия вариант изглежда най-добре! :) Златистото някак си не върви,а сребристите-всяка втора кола е такива :wink:
trustworthy
15-12-2006, 22:22
Е номер 2 не е ли тъмен антрацит? Щото аз гласувах за него. Видя ми се , че не е точно чисто черно. И аз като Насо смятам, че си ходи с броните така
Абе я да не кривнеш от правия път...моето мнение също е за номер 2 :wink: :wink:
Доста се двоумях между 2 и 3 .
Гласувах за 3 - по изпъква , но също така ако вариянт 2 е графитен( не черен) няма да е лошо. :D
Вариант 1 на червена кола не ми се вързва никак :roll:
Red Devil
17-12-2006, 00:19
Аз гласувах за 1виа вариант въпреки че много се чудих м/у 1 и 2.Мисля че ще придадът много индивидуалност и стил на колата. 8)
определено вариант 2
това ми е любимата комбинация :th_up:
поне на мен
75 2.0 turbo
17-12-2006, 19:31
значи биридчед трее ги боядисаме в цвета които наи малко допада на алфистите да видят че не са били прави в избора си както винаги де 8)
Според мен тука липсва най-читавия вариант, а именно един flat black, ма т'ва си е лично мое тъпанарско мнение :D :D :D :D , и ти като голема тиква няма да ма послучаш
Нещо между 2 и 3 щото според мен 2 е тъмно а 3 светло и обикновенно.
Вариант 2 ...винаги са ме кефили подобни комбинации на цветове...стои и перфектно :)
Е така реших да ги боядисам :lol:
Шегичка бре ма пак ша е изненада мерси за мненията и препоръките :bowdown:
Да не вземеш розови да ги направиш, то не че лошо ама... :roll: :P :lol:
Ще ги направи суросинкяви на цеплянки :lol: :lol: :lol: .
А сериозно- вероятно графитени, въпреки че тва сребристо толкова им тича :( .
ALFA CORSE
21-12-2006, 17:17
Ето тук (http://www.seriouswheels.com/2007/2007-ART-GTR-374-based-on-Mercedes-Benz-CLS-Wheel-1280x960.htm) още един вариант, но той може би не е особено подходящ за този модел джанти (по-скоро за тези като при 155TS2.0 :) )
75 2.0 turbo
21-12-2006, 22:20
има и 4-ти вариант които тук не е показан но вече се деиства по него 8)
Мдаа :lol: :lol: :lol:
Да не вземеш розови да ги направиш, то не че лошо ама... :roll: :P :lol:
Неее Max-и ,в голЕма грешка си :twisted: Трябва да ги направи на леопардови украски и да си офърля цялата кола с брокат :lol: :static: :wow:
музика ,която да се връзва на колата ще намерим;)
А като го пуснеш ще има ли :clap2: :clap2: :clap2: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Мдаа :lol: :lol: :lol:
Е добре де народонаселението що гласува.....айде дай да видим проекта
Неее Max-и ,в голЕма грешка си :twisted: Трябва да ги направи на леопардови украски и да си офърля цялата кола с брокат :lol: :static: :wow:
музика ,която да се връзва на колата ще намерим;)
Права си Вики, няма да са розови, но вече силно подозирам, че ще ги боядиса небесно кафяви! :lol:
:roll: М Златистото е хубаво :lol: :lol: :lol: ако живееш в Аджисан маалаа в пловдив :rotfl: !Иначе и 2 и 3 да сложиш няма да сбъркаш.3 е по популярно но повоче отваря колата,докато 2 и придава спортна злоба. 8)
75 2.0 turbo
22-12-2006, 16:23
А като го пуснеш ще има ли :clap2: :clap2: :clap2: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
РЕМУС малко ще ни извиниш за технологията ама :lol: :lol: :lol:
http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/djanti%20bobo/
а сега всички заедно : :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down:
Е тва е наистина яко! :D :clapping: :clapping: :clapping:
Е тва е наистина яко! :D :clapping: :clapping: :clapping:
Е чак па яко :twisted: :twisted: та...ак бре и мен ме кефи :lol:
75 2.0 turbo
23-12-2006, 21:33
http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/djanti%20bobo/
ето още малко снимки джантите вече са готови и чакат новия си собственик :wink:
:big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down: :big_bow_down:
Джантите са ненормални :shock: :shock: :shock:
75 2.0 turbo
24-12-2006, 00:05
ааа според мен са си нормални :D а как ше тичат на фиата на бобо
:P
ALFA CORSE
24-12-2006, 15:36
Джантите са ненормални :shock: :shock: :shock:
Кои, тези отляво или отдясно :lol:
ааа според мен са си нормални :D а как ше тичат на фиата на бобо
:P
Мнооо са яки Павка а каъв цолаж са 16 или 17 :?: :wink:
Да не видите нещо бе........пууууу копирни машини.
75 2.0 turbo
24-12-2006, 19:09
на бобо понеже му е алтава 16-ки а моите понеже кат стои у гаража и се насъсква много 17-ки :lol: :lol: :lol:
а шокс какво имаше предвид :?:
на едното му пежо са му черни джантите...
75 2.0 turbo
24-12-2006, 19:11
ма тея не са черни като ги видите напролет обърнете внимание :wink:
имат черна подложка и отгоре са опушени с сребърен металик :idea: и на дневна светлина са светли а на тъмно или под ъгъл са по тъмни 8) абе нека ги видим на фиата аа опа алфата на бобо :wink:
И аз това се загледах, че май седят нещо като метално сиво/черно карбонови...ако мога така да ги опиша.
Маи е най-добрия вариант от всички.
75 2.0 turbo
24-12-2006, 23:06
е аз нали казах че последния вариант ще е наи добър :lol: тоя метод за боядисване е краден от модел джанти на едни жабари дет им викат "1000 мили" 8) демек сектантски е метода :lol: :lol: :lol:
Това нали пак е модел на Azev :?:
WhitePower
27-12-2006, 10:23
баце бобо с здраве да си ги търкалаш
намери ли капачка за 4 въртата и онази заваряваната ми казаха че много добре е направена но да чуя и от тебе как са щото аз щях да ги взимам но ме разколебаха много причини - първата беше че са 16 ки
Баце ти бобо вече е читател само у тоя форум :wink: кат се видиме ше ти кажа закво иде реч :lol:
Баце ти бобо вече е читател само у тоя форум :wink: кат се видиме ше ти кажа закво иде реч :lol:
:shock: :shock: :shock:
Някой пак го е адосал :evil: :evil: в тоз форум е любимо на някои личности да гонят хора които са от голяма полза за потребители му и имат огромни технически познания :evil:
П.С.Говоря за случая с бат Еньо и сега е Бобо :evil:
basmachi
06-01-2007, 19:48
Аве ко ли ви питам и аз :lol: :lol: :lol: Я извикайте жените си да ги питате и пишете щот според мен а и според 3 колежки златото е мноо фешън :shock: :D :D :D А как да призова дамите във форума да гласуват :?: :roll:
Жената каза №2 :P
75 2.0 turbo
06-01-2007, 20:23
тя убуу казала жена ти ма е доста късно вече :D
hristiqn
06-01-2007, 20:55
не е ли време да ги видим на колата :roll: :D
75 2.0 turbo
07-01-2007, 12:49
еми явно не е щом бобо не ги е сложил 8)
ая тоя Бобо си сложи тасове, ко му са връзвате.
75 2.0 turbo
07-01-2007, 17:32
е тои си има тасове бе :lol: на жена му фиата е с тасчета тея капли са за неговия фиат 8)
hondoman
07-01-2007, 21:58
Графитено сивите джанти са супер яки според мен ще и отичат много :wink: лудница са :D
е тои си има тасове бе :lol: на жена му фиата е с тасчета тея капли са за неговия фиат 8)
Нема бе брат тасовете изпадаха по дупките фиатката сега е гола кат пушка :lol: :lol: :lol:
75 2.0 turbo
08-01-2007, 01:16
интересно и моите на ютията изпадаха :lol: :lol: :lol: това е от свинските опашки менте :idea:
интересно и моите на ютията изпадаха :lol: :lol: :lol: това е от свинските опашки менте :idea:
СЕНТЕНЦИЯ!!!
75 2.0 turbo
08-01-2007, 20:28
СЕНТЕНЦИЯ!!!
ТОЕСТ :?: :?: :?:
[quote="75 2.0 turbo":3lph66q7]интересно и моите на ютията изпадаха :lol: :lol: :lol: това е от свинските опашки менте :idea:
СЕНТЕНЦИЯ!!!
ТОЕСТ :?: :?: :?:[/quote:3lph66q7]
Демек тасовете не падат щот са фалшиви самите тасовете, а щот са фалшиви опашките. По принцип в комплекта с оригиналните тасовете няма опашки, но от тия за по 17 лева има.
АВЕ ЕЙЙЙ ТВА Е БА ТИ И олиговренското обяснение ЕЕЕЕйййй
75 2.0 turbo
08-01-2007, 23:51
хахахахах верно се омота ти :lol: :lol: :lol: начи в комплекта тасчета менте с лъскваи емблеми VW ми дадоха и свински опашки :wink: същото беше и с на бобо на жена му на фиата!!! щот от един дюкан са земвани де :lol: :lol: :lol:
Добре е ве, в тема за тунинг, за миши опашки, няма проблеми... :lol: :lol: :lol:
75 2.0 turbo
09-01-2007, 20:19
то тука така или иначе казват тунинг и на тонколоните теи че не се коси и тасовете са вид тунинг :lol:
Начи на Бобо му е най-тунингована колата,
а кат слуша Азис на 5 усилвателя колата му е към 500 коня, па вечер на Витошка 600......
а кат слуша Азис на 5 усилвателя колата му е към 500 коня, па вечер на Витошка 600......
Недей лъжи музиката е само около 5 киловата :shock:
75 2.0 turbo
11-01-2007, 20:21
бобо да не е умряла циганката дет те фали че сам почна :lol:
бобо да не е умряла циганката дет те фали че сам почна :lol:
не бре щот тоз ма изкара че съм дигнал 200-300 коня от музика а пък тя е само 5KW :wink:
75 2.0 turbo
05-03-2007, 23:02
ровя си аз из нета и ......................http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/qko%20sekta/snimki%20042.jpg
баата у сектата
а тоя па бааси и позьора http://turbodelta.alfaromeo-bg.com/qko%20sekta/snimki%20039.jpg
........я да си признае кои е веднага :shock:
Е ае де крайно време беше :лол: :лол: доста добре е станало днес на йиво иа видях :шоцк: :шоцк: само едно голиамо браво моем да ви каем Павка :лол: :лол:
75 2.0 turbo
06-03-2007, 22:14
само калника дет тунинговахме лошо ма то мноо тунери на едно място задължително брадясва положението :lol:
с такива работи майтап не бива...
75 2.0 turbo
07-03-2007, 21:58
е то маитапа сега тогава не ни беше много до маитап доде дигнеме на крака манекенката една маршрутка и около 7-8 ТИР-а искаха да ни прегазят :shock: