View Full Version : Нека спрем войната по пътищата!!!
Отново за пореден път се убеждавам колко много безрасъдни и малумни шофъори има в страната ни!Питам се до кога ще е така и онези "умните глави" ще се сетят да направят нещо?!То,че всичко си е въпрос на манталитет и елементарна култура,така си е.Но има такива,които определено не ги слушат главите!Омръзна ми от разни сфетофарни гонки и селски изцепки и се питам до кога ще е така,до кога никой няма да се сети да предприеме някакви мерки и разни такива "рацери" ще ни избиват по пътищата?! :evil:
гога, докато има светофари ще има и гонки :) те тия гонки не сме ги измслили ние :)
а така ще е докато има достатъчно КАТ по улиците...
ама те и КАТ са едни говеда... вчера така на Стамболийски.... една патрулка върви с 20.. бавно бавно... и след нея една колона.. никои не смее да ги изпревари :lol:
Taзи сутрин каква масова катаствофа видях на бул.Брюксел малко преди летището. Ужас. Имаше коли преминали от едното платно в другото, пълно мазало. :(
А там между двете платна няма мантинела има само островче. Пътя беше заледен, нямам представа какво точно е станало. Цял ден следя нояините по нет-а, няма нищо. Надявам се че не е имало жертви иначе щяха да пишат.
Улиците са пълни със секъкви кретени,преди малко излизах с колата и за 20 минути видях трима дето са спечли ли книжката си от Тотото сигурно,накрая един ме засече и аз не мръднах и ми разцепи огледалото,на такива дирекно им зимаш шофьорската книжка и му я късаш и да се оправя. :evil:
Не знам дали сте забелязли колко малко хора знаят правилото за десностоящия :roll:
Не знам дали сте забелязли колко малко хора знаят правилото за десностоящия :roll:
А пък колко го спазват :?:
Имаше една приказка - "На българите не им трябва война,дайте им коли те сами ще се изтрепят!" ,която все повече се убеждавам,че е така!Едва ли някъде другаде по Света го има това,като при нас! :?
албания?
македония?
3тия свят? аа те карат колела :) там проблема е решен :)
virusalfa
14-12-2006, 22:28
албания?
македония?
3тия свят? аа те карат колела :) там проблема е решен :)Ти ич не си в час,в Албания всичко живо кара Мерцедес,и всички коли не са крадени!!!Какви колела те гонят?
А пък колко го спазват :?:
Имаше една приказка - "На българите не им трябва война,дайте им коли те сами ще се изтрепят!" ,която все повече се убеждавам,че е така!Едва ли някъде другаде по Света го има това,като при нас! :?
Сигурно сте чували и за правилото"да пазиш предния пред теб".Те това го правят в цивилизованите държави.Това го правят и в няколко милионен Инстанбул,верваите ми.Кръстосвал съм по магистралите им и по мостовете над Босфора и впечетлението ми е,че се кара достатъчно бързо във всяка лента с определената скорост и всеки пази тоя пред себе си.
А за много неща ние си мислим,че сме пред тях!
:offtopic:
Ти ич не си в час,в Албания всичко живо кара Мерцедес,и всички коли не са крадени!!!Какви колела те гонят?
ае тоя пак не си е взел хаповете... ейй... чети внимателно, няма да обяснявам специялно за теб :lol:
албания?
македония?
3тия свят? аа те карат колела :) там проблема е решен :)
Нима с тях трябва да се сравняваме?Пак и който си мисли,че има такава държава "Македония" е в дълбока заблуда :bg: Макар,че честно казано в някои отношения са по-добре и от нас! :roll:
:)) това за македония наистина беше бъзик :) .. скоро бях там... мега зле са, ама не е това темата :)
трябва да си помагаме повече по пътищата... тази вечер имах проблем... ама всеки ме подминава като пътен знак.....
дано младите шофьори поне ги научат на нещо..
Но нека не ставаме като Англия и колониите и. Сутринта автобуса спрял на спирката и зад него две коли го чакат да тръгне. Спирката си има островче и колите ако го изпреварят, няма да навлязат дори малко в насрещното. Един колега каза, че е нормално за Острова и половината азия, които са им били колонии. Просто те били малко повече "полайт" от останалата европа и света, особено на острова ! :) Аз бях много възмутем, как па и ше ги чекам ! Както и тъпите им пешеходци... сам е, нема коли на близо и наместо да пресече, баам светофара. После 1 минута колите се трупат.... смех. Та много сме си добре ние. Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт :wink:
Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт wink
Наистина май това е решението. :twisted:
Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт wink
Наистина май това е решението. :twisted:
Ето го ключа от палатката :idea: :idea: :idea:
virusalfa
17-12-2006, 20:23
:)) това за македония наистина беше бъзик :) .. скоро бях там... мега зле са, ама не е това темата :)
трябва да си помагаме повече по пътищата... тази вечер имах проблем... ама всеки ме подминава като пътен знак.....
дано младите шофьори поне ги научат на нещо..Ти па кога остаре,бе,синковец?? :?: :?: :?: :evil:
Ти па кога остаре,бе,синковец?? :?: :?: :?: :evil:
Възрастта не винаги има общо с категорията "млад шофьор". Някои хора късничко се решават да подкарат автомобил и въпреки, че са си на годинки, в шофьорлъка са млади. Аз, струва ми се, съм "млад млад шофьор" 8) :P
trustworthy
17-12-2006, 20:48
...Аз, струва ми се, съм "млад млад шофьор" 8) :P
Има някои шофьори, на които времето не им влияе и си остават вечно млади в това отношение. Лошото е, че повечето даже не го усещат...освен може би, когато ги псуват по улиците за глупостите, които правят.
Брех, сега се замислих, че през почти половината от животецът, дето съм го живял до момента, съм бил шофьор:shock: Поиздадох се - по-добрите математици може да ми сметнат годинките 8)
Иначе, да чукам да дърво, нямам нито едно пътно произшествие за всичките тези години.
ето и друга гледна точка
http://www.obshtestvo.net/content/view/776/5/
deadairplane
01-09-2008, 18:03
Странно защо в последното си изречение автора на този коментар сам си противоречи. Може би не му харесва че като сложат камери няма да може да бъде от групата на "последния превъртял". Иначе е прав че политиците само си чешат езиците и не правят нищо. И другото което е как така 50% от глобите за камери, че те тогава трябва да има камери на всеки сантиметър, а то няма. Дали това не е начин за поредното присвояване на средства?
Има някои шофьори, на които времето не им влияе и си остават вечно млади в това отношение. Лошото е, че повечето даже не го усещат...освен може би, когато ги псуват по улиците за глупостите, които правят.
Брех, сега се замислих, че през почти половината от животецът, дето съм го живял до момента, съм бил шофьор:shock: Поиздадох се - по-добрите математици може да ми сметнат годинките 8)
Иначе, да чукам да дърво, нямам нито едно пътно произшествие за всичките тези години.
не ти отива произнасянето на неистини, отчееее :priest:
Аз па даже повече от половината - първите 18 (без книжка) и след това още 25 (с книжка).
УжасТ
Иначе пътни произшествия се понамирват, някои даже са по моя вина:oops: Но най-важното - само ламарини съм гнявил, нямам и капка пролята кръв (ако не се брои едно куче между Ниш и Пирот):sad:
Странно защо в последното си изречение автора на този коментар сам си противоречи. Може би не му харесва че като сложат камери няма да може да бъде от групата на "последния превъртял". Иначе е прав че политиците само си чешат езиците и не правят нищо. И другото което е как така 50% от глобите за камери, че те тогава трябва да има камери на всеки сантиметър, а то няма. Дали това не е начин за поредното присвояване на средства?
Хич не си противоречи, камери по улиците, камери в магазините, камери ще следят децата в училище - хора осъзнайте се, скоро ще се окаже, че Оруел е бил утопист!
The_Game
10-12-2008, 13:04
Нека съживим темата.
http://vbox7.com/play:d9644b35
:shutup::shutup::shutup: :cry:
Положението няма да се оправи, каквото и да направят управниците. Докато ние самите не се замислим, бойното поле няма да се промени.
Нема бойно поле - има детска лапаница :idea:
Те хората са го казали- Pay attention ,or pay the price !
galinves71
10-12-2008, 17:56
е как да я спрем като днеска разбрах че имало някаква вратичка в закона на кат и полиция,при който човек неколкократно нарушавал правилникът и съответно санкциониран с отнемане на книжка и точки то след изтичане на лимита за тяхното възтановяване можело друго лице да се явява вместо него за тяхното възтановяване.ставаше въпрос за 1познат с много ама много кинти за когото се явил негов подчинен на изпит за възтановяване на отнети негови точки.не повярвах но човека който ми каза беше негов работник и беше готов да си заложи lcd тв за баса.
Ако име ред в държавата, най общо казано ще има и в частност на пътищата, който е малоумен, може да бъде озаптен само със строги мерки, понеже такива няма, малоумието процъфтява у нас във всички сфери:biggrin1:-Като се почне от Гоце, който гърми лисици по време на траур, забранени видове в резервати и се стигне до тия дето чупят фиданките по улиците.
Ама от това има изгода нЕкой - сешш ли се ;)
Война по пътищата НЯМА - изгода от ситуацията ИМА!
galinves71
10-12-2008, 21:05
не да изпушат по цигара вместо протест за доходите им а да си запалят подметките и да потгонят не само сиромаси а и тарикатите с кинти дето се оправят благодарение на тях.сложил ми няккъв мутраген сине крушки на суратя на бмвто и минава гратис кат депутат.кви са тия неземни правила бре неразумни юруде?та те кат влезнат в 3те000 дан би дан се бършат дирника?
http://www.vbox7.com/play:9a8a912e колко са 5 km/h
Мирела, черната кола, ако не караше с 5км/ч по-бавно, а с 10км/ч по-бързо от сивата, щеше да мине преди да излезне камиона и резултата даже щеше да е по-добър, ама тогава лозунга щеше да звучи "Карайте бързо!" ;)
Мирела, черната кола, ако не караше с 5км/ч по-бавно, а с 10км/ч по-бързо от сивата, щеше да мине преди да излезне камиона и резултата даже щеше да е по-добър, ама тогава лозунга щеше да звучи "Карайте бързо!" ;)
е да прав си, ама нали всички претендират, че трябва да се кара по-бавно и така нататък, макар, че аз съм на мнение ако ще и с 5км да караш нензаеш тоя срешу теб как кара и кво му е в главата :) Ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш мисля, че така беше
Susscrofa
12-12-2008, 17:18
е да прав си, ама нали всички претендират, че трябва да се кара по-бавно и така нататък, макар, че аз съм на мнение ако ще и с 5км да караш нензаеш тоя срешу теб как кара и кво му е в главата :) Ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш мисля, че така беше
Тогава газ до дупка У градО и да не ти дреме. :drunk:
Е па няма да те чака тебе, докато се наканиш да тръгнеш от светофара:)...
Susscrofa
12-12-2008, 17:26
Е па няма да те чака тебе, докато се наканиш да тръгнеш от светофара:)...
Аз бързо тръгвам ама после карам по бавничко и дразня другите участници, карам с 50 у градО (без някои улици разбира се) и не се прибирам да ме задминат и те избесняват, то не са фарове, клаксони, заплахи. Но това е ограничението защо да го пускам?
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Аз бързо тръгвам ама после карам по бавничко и дразня другите участници, карам с 50 у градО (без някои улици разбира се) и не се прибирам да ме задминат и те избесняват, то не са фарове, клаксони, заплахи. Но това е ограничението защо да го пускам?
..а па на мен някой път ми харесва да ме издуха някоя мацка в движение...:drunk:
..а па на мен някой път ми харесва да ме издуха някоя мацка в движение...:drunk:
не се ли притесняваш, че може да кривнеш в кулуминационния момент :pirate:
ам не съм казала и газ до дупка
Susscrofa
12-12-2008, 17:42
Той е праволинеен до полуда няма как да кривне. :prescription:
Щото не е твое задължение (и право) да преценяваш.
От началото на тази тема са минали две години, дано да не минат 100 и пак да се пише същото :shocking:
galinves71
17-12-2008, 15:07
до колегата xtrime7.колега ще ме извиниш за забележката но,днеска станах свидетел на 1на твоя необмислена маневра на излизане от сервиза в който работиш.направи някакво лудо изпреварване в 4лентово платно с навлизане в нарещното движение при почти завой и ако и от среща имаше някой с твоета подобна маневра със сигурност щеше да стане меле.не съм те збъркал,широките гуми са си на твойта кола нали?нищо лично.:th_up:
Ама от това има изгода нЕкой - сешш ли се ;)
Война по пътищата НЯМА - изгода от ситуацията ИМА!
Със закъснение, хъм, не знам, аз си мисля,че е повече от безхаберие и мърлявщина, както много други неща у нас, но може и да си прав.Като цяло /и за Биг Брадъра/ ти си склонен да мислиш, че има нещо задкулисно, кой знае:shocking:
Ами, изобщо не е задкулисно - баш си е поза партер :?
Може, може, това е доста харкатрна поза