View Full Version : ИТАЛФЕСТ 2012
Явно аз съм била крайно несимпатична на стюардите на входа. Ама мъжа ми който беше 3 коли зад мен е готин, ама и него не го е огряло с кръгъл стикер
Аз бях точно зад теб на входа и ми дадоха стикерче...
Иначе,
мястото, кетъринга и бенда бяха уникални!
Номерата за колите - отврат!
WhitePower
24-09-2012, 01:10
Ей нос пак ти се иска да наплюеш клуба ама тоя път не става. Отдавна не съм член на ус на карб. Айде пий една вода
ти вземи си мапни колата щото хората те мислят за дизел а май си турбо бензин или поне така трябва да се водиш
Ей нос пак ти се иска да наплюеш клуба ама тоя път не става. Отдавна не съм член на ус на карб. Айде пий една вода
По клуба няма защо да искам да плюя. Няма смисъл да ти обяснявам. Плюс тва тука организацята е на ТРИ клуба не на КАРБ.
Все тая..... тоя де кара колата до теб е малък и е ясен че енергията му е в повече... ама ти да правиш простотии по пистата си е тъпичко. Се ла ви......
Двуметрова гуша не ставай заядлив поне, моля те.
п.с. Не е мъжко да се гордееш, че не си член. Всеки може да не може. Ти давай пък неможи.
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
И ГОЛЕАМА ГЛУПОСТ БЕ Нено да се качи да кара 155-цата.
КАто цяло да и за тва Радо е виновен, мога да ти дам телефона му.
Alfa User
24-09-2012, 02:35
Ако позволите да се изкажа и аз ...
Феста беше добре замислен, и много хора хвърлиха страшни усилия нещата да вървят по някакъв ред - шапка свалям на всички замесени, защото знам какво е да се организират такива неща!!!
За мен лично Феста е шанс да се съберем колкото се може повече хора, обединени от една идея - любовта към Италианските автмобили, и към емоцията, която ни дават. Ще ме извинявате, но драг състезанието в случая не трябва да е основна цел на събитието !!! Както казаха много други колеги преди мен - ако искате драг - възползвайте се от датите в календара на конкретната Асоциация !
Видях се с много познати - доста от тях познавам още откакто Клуб и Форум едва прохождаха... Това беше за мен Феста - да се видим, да поговорим - неща, които напоследък се случват веднъж в годината.
Знам, че не е редно да се критикува на общо основание, но основните минуси за мен са :
- часовете на обявената програма (закъснение и хаос, както и липсващи предварително обявени елементи);
- липса на каквото и да е обезопасяване на "трасето" за майсторско шофиране ;
- ужасяващо ниска култура на доста от присъстващите - еми съгласете се, че някак не е редно да си хвърлиш боклука на земята щот те мързи да направиш десет крачки до кошчето ... или да се изпикаеш насред полето пред очите на всички, щот' видиш ли, кенефа бил на цели 200м от теб ... За това си има само една подходяща дума - СВИНЩИНА !;
- вечерята (и организацията за нея) няма да ги коментирам дори, макар да не присъствах и аз - по същите причини, които накараха много други верни фенове да отсъстват ...
- липсата на реклама - еми МАЛОУМНО е да очаквате феновете да си разпечатват сами флаери и т.н. глупости ! Изобщо няма да хапя и за идиотски изработените номера, за които дори платихме горница - за да сложите на тях псевдоним, който никой няма да може да прочете дори !!! За качеството няма да коментирам - тотално разочарование !!! За 6лв тоя стикер трябваше да е златен бре ... ето ви един стикер на цена от 1.50 лв, да се поучите (не си правя реклама, и да - стикера наистина е със позлатени букви!!!) :
https://lh5.googleusercontent.com/-5pkxL8ipykE/T7I_3933BtI/AAAAAAAAN14/ZE2xLbgDKgg/s512/DSC_9764_2.jpg
Както и да е, стига с негативите. Хубавите неща :
- готина група с як репертоар;
- времето беше супер
- водещия беше добър, макар че беше тъпо да бърка AC/DC със W.A.S.P. ;) ;
- споменах ли групата ??? :Tease:
Еми тва е от мене. Поздравления за всички, положили труд и старание ИталФест 2012 да стане реалност !
Аз пък да ви кажа, ЕВАЛА на мариачите, ама другия път няма да е лошо нЕкакси да се бръкнат за мааааааалко по-разнообразен жанрово репертоар :?
Аз пък да ви кажа, ЕВАЛА на мариачите, ама другия път няма да е лошо нЕкакси да се бръкнат за мааааааалко по-разнообразен жанрово репертоар :?
Примерно нещо такова: :biggrin:
[/COLOR]
:) ХАХАХ имах предвид че се качи пил да караш, и се радвам че сабра само 2-4 конуса а не 1-2 алфисти.
По клуба няма защо да искам да плюя. Няма смисъл да ти обяснявам. Плюс тва тука организацята е на ТРИ клуба не на КАРБ.
Все тая..... тоя де кара колата до теб е малък и е ясен че енергията му е в повече... ама ти да правиш простотии по пистата си е тъпичко. Се ла ви......
Двуметрова гуша не ставай заядлив поне, моля те.
п.с. Не е мъжко да се гордееш, че не си член. Всеки може да не може. Ти давай пък неможи.
Не мисля, че аз съм заядлив. Ти подхвана този иронично - ехиден тон. Не се гордея, че не съм член на УС. Аз каквото можах направих. Отстъпих, за да влезне някой по-надъхан и имащ време.
Далече сме от другите клубове като цяло.:pain: Отношението между,хората не е на ниво. Всички са разделени на "някаки групички".
.... Не, че имам нещо против мастиите, но точно на ИТАЛФЕСТ ще е по-добре да отсъстват - нашите мъжаги и сега не се удържат, какво остава да има агнешко на пистата :biggrin:
Който мисли, че може да го направи по-добре - да действа :!:
Догодина трите клуба излъчват по трима доброволци и го правите стрАотно :biggrin:
duronman
24-09-2012, 11:38
И аз това не разбирам, вместо да има по-силен израз на колективна радост - събрали сме се... видяли сме се, било е приятно. Всеки се чуди кое не е било ОК... еми не че нещо, обаче точно заради тази настройка все не вървят нещата в България. Всеки търси проблеми, а не положителните аспекти на нещата.
В крайна сметка за драга е кофти, за хората, които наистина са правили колите си специално за това, но възможности за организиране на драг много, такива масови срещи са много по-трудни и реално по-комплексни.
Освен това цялата тази критика би могла да бъде представена, като съвети и мнения за идните фестове, не като сърдито недоволство.
Може и аз да не съм обективен, но мисля, че винаги с позитивизъм нещата се получават по-добре.
Май това са проблемите на този Италфест.....:
- Отмяната на драга.
Проблема с отмяната на драга е, че наруши много важна част от Феста и донесе доста негативи.Това е от гледна точка на плавното преминаване към закриване на Феста.Внесе объркване в организацията, но пак казвам, че незабавно осигурихме заместващо мероприятие, което обаче не беше отразено от посетителите.
Пистата не трябваше да се затваря заради автомобилите, които трябваше да минават от там, а не пред сцената и "детската градина".Не е оправдание, че организаторите не са спряли самоорганизиралия се драг при положение, че имаше обявен час за него, а той в никакъв случай не беше около обяд.Многократно бяха спирани колите, но...
Дали има някаква вина на организаторите за отменения драг ще се разбере в най-скоро време.
- Вечерята в ресторанта.
Вечерята беше обявена в отделна, отворена тема, в която освен записване можеше да се използва и за предварителни коментари относно цени, място и.... който за каквото се сети.Цената на вечерята беше с несъществена разлика спрямо предния Италфест в Сливен.Ресторанта и хотела трябваше да са на едно място, за удобство на гостите на столицата, но за съжаление не можахме да намерим WC като хотел "Сливен", където да се предлага ниска цена за нощувка и да има голям ресторант, който да събере обичайния брой купонджии.
- Липсата на огради около "Майсторското".
Оградите бяха договорени от организаторите, но не бяха доставени от фирмата собственик на съоръженията.Ние не притежаваме 100 метра огради.
- Качеството на стикерите с номерата.
Стикерите са временни номера, които се използват за конкретното събитие.Номерата отбелязани на тях се виждат достатъчно добре и не е нужно друго качество за целта.Смисълът на тези номера не е да притежават колекционерска стойност, а да се маркират временно автомобилите.
- Кръглите стикери.
Кръглите стикери бяха откраднати!Това беше една от най-тъпите постъпки, която беше осигурена от някой "фен".
- Разминаването в програмата.
Мероприятията се движеха по график със закъснение от около 10-15 минути.Единствено откриването беше отложено с един час по преценка на организаторите.
Другите мрънканици относно организацията няма да коментирам... намирам ги за неоснователни.
Искам също да кажа, че на мен Италфест-а ми хареса, както всеки път.Съжалявам само, че не можах да отделя повече от 2-3 минутки, за да се видя с хората, заради които всъщност съм там и се виждаме веднъж в годината точно на националната сбирка на феновете на италианските автомобили.Съжалявам, защото поставям стойностното над елементарното.
Голяма работа... 2008 на Григор му взеха лаптопа.....
Е, да, ама имаше ДРААААААААААААААААГ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДРААААААААААААААААГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да ми ядеш евтиния чепик, да ми ядеш..... НЕМОЖАЧ :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
и вечерта имаше сцепване.... и в кръчмата при Мони и в Ст. град, тъпа мутро
и вечерта имаше сцепване.... и в кръчмата при Мони и в Ст. град, тъпа мутроТова към кой е адресирано?
Това към кой е адресирано?
По-принцип е показателно, че не знаеш кой е мутрата счетоводител :):):)
По-принцип е показателно, че не знаеш кой е мутрата счетоводител :):):)Знам кой е, но не знам кое до каква степен е сериозно!
Нено земи изтрезней, па после пиши тука. Три бири на феста и още не те е пуснало...:pain:
Да не говорим, че сега плюеш по организацията, ма кара на Радо колата пил между 200 човека...
Veronica
24-09-2012, 13:20
Винаги има и ще има недоволни, но това вече отива на заяждане и лични нападки :((((
Може и да има забележки, но все пак организацията на подобно събитие и озаптяването на 650 говеда не е никак лесна! Благодарности на организаторите и стюардите за положените усилия.
Нено земи изтрезней, па после пиши тука. Три бири на феста и още не те е пуснало...:pain:
Да не говорим, че сега плюеш по организацията, ма кара на Радо колата пил между 200 човека...
Аз не съм плюллл, бъркаш. Аз си тръгнах доволен от феста и то много!!!!!
Лично аз харесах феста. Липсваше само контрол на зажаднелите за гонки фенове :D
Искам да попитам всички които се пускаха по пистата, колко беше максималната скорост която успяхте да развиете?
Мда така е. Но пък знам един къде беше изпил 5 + и кара..
Естествено, че си доволен....
И ние сме доволни - НЕМОЖАЧ!!!
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:big_whoops: :metal::metal::metal:
Приключихте ли с оплюването на организаторите, тия долни мръсни роби на банда некултурни и прости алфаджии?!?
Аз пък съм страшно недоволен от посетителите - мърльовци, люпещи семки, сеещи биклук навсякъде селяндури със стаден характер! Била ви харесала кльопачката и групата, хахаааа ще ме уморите бе хора! Следващия фест ще е под мотото "Елате да се наплюскаме заедно". Нямало драг, ми нямаше и това е голям пропуск! Хора стегнете се, един от най-ярките слогани на любимата ни марка е "Спортно сърце", не "Подредихме се на поляната", не "Сменихме гумата за 15 секунди"! Алфа Ромео е кола в движение на пистата, не напудрена пластмаса на паркинга, не задкормилно устройство под шатрата при кебапчетата и кюфтетата! Не ви е харесал Феста защото останахте бездейни, стадо чакали, неспособни да се забавляват, ако не им се поднесе на готово и недоволни от поднесеното им! Пък и се нацупиха като недолюбена мома след като им развалиха анархията и взеха, че си тръгнаха. Срам ме е, че хора като вас се наричат алфисти, а всъщност обикновени алфаджи! За пореден път хора, които мога да преброя с пръстите на ръцете си се опитаха да направят нещо привлекателно,а в последствие получиха кофи с лайна върху себе си. Тук обидите са минимални, но във "социалната" мрежа сура тефтер се стига до нелицеприятност. Не мога да си обясня Управителният Съвет на Клуба до кога ще си пропилява нервите, времето и личните средства за да има матрял за оплюване от хейтърите(една много любима но и точна дума взимствана от Ne0)
Този фест трябваше да е по-добър от 2008, но не стана. Жалко, не знам колко хора се събрахме, да кажат организаторите, според мен ~Пловдив другата година също ще е посещаван, защото София в близките 2-3год. я отписвам и конкретно Лесново. В Хасково за мен беше най-добрият италфест(бил съм на 2008, 2009, 2010, 2012), първи ден-показване на колите, втори ден каране на писта, картинг и много емоции.
Как виждам аз един добър италфест:
1. Организация и спазване на часовете, каквото се напише на рекланите флаери, така и да бъде. 10:00ч. откриване, открева се, кой кога дошъл, какво станало точка. 10:30 едикакво си, 11ч. и така. И на мен ми беше рано 7ч. да тръгна от нас за организираното отиване, но в 10ч. бях на пистата за откриването.
2. На един фест трябва да си има водещ и да се дава информация, ако щеш през 30 или 15мин. какво и как ще става и какво следва. На входа ти се дава програма, не само рекламни стикери и диплянки. Да се даде думата на хората организирали го, както и другите помогноли за това, да кажат по някоя дума. За това е микрофона да се говори. Браво за групата на живо, но и диджей става.
3. Когато има конкурс (записването става преди това, има си списък и се върви по него) за тунинг или каквото и да е друго се дава думата и на участниците колкото и да са, за това са там да си покажат колите и да кажат каквото им е на душа. Вярвайте ми който има италианска кола винаги има какво да каже без да е специалист или разбирач.
4. Да редно е да има драг, майсторско шофиране или каране на писта, зависи къде се прави италфеста, но да е на другият ден. Така всички дружно и заедно ще имаме една вечер. Тук отново визирам Хасково.
5. На Италфест ми липсваха вносителите на такива коли, защо не са там?
Не мога да кажа, че не ми хареса, но давам 3.5 оценка от мен, и не съжалявам, че съм присъствал. Страшно много познати хора се видяхме и това е една от главните идей все пак!
.... Алфа Ромео е кола в движение на пистата, не напудрена пластмаса на паркинга.....
Колега във този ред на мисли какво следва , да си оставим само моторите във колите една седалка и да даваме газ на пистата само ?
Айде стига убиди на пудрене , всеки сам решава във каква насока ще си развие колата ....
На Италфест 2013 колите на платформи ли трябва да идват?
Незнам колко хора на това мнение но аз лично немога да приема такова отношение , това си е чисто оплюване.
И за втори път ще кажа на мен ми хареса феста , поздрави към вас организатори.
Аз не разбрах кой победи в конкурса за детска рисунка :) Италфест Глупости Кебапчета детски рисунки, смяна на гуми, филтри и масла. Аз останах адски разочарован не толкова от липсата на драг-а което си беше доста кофти, но и от липсата на клубовете като такива нямаше шатри на клубовете с матеряли с лепенки, среша с управляващите клуба, възможност за записване за членство. Нямаше никаква подкрепа от нито един офицялен представител на някоя от марките. На мен ми напомняше повече на асамблея знаме на мира отколкото на фест на автоклубове.
Lei-chery
24-09-2012, 15:35
Вечерята сама по каза разочарованието на хората от феста
Аз щах да присъствам НО
ето дошъл съм на фест
наредих се за тунинг ,ми то било само за музика и визия , за силов НАМА
махнах се ядосан
загледах другите събития , и ето водещия обяви че щяло да има драг и всички се залетяха към пистата , организаторите Спяха , като загледаха какво се случва
и накрая не сме на изложба на картини а на КОЛИ
един каза че нямало да има драг ако зависи от него
ми нали се сещате че с този манталитет скоро никой няма да дойде ако така продължавате да мислите
Сами си извадете изводи къде беше публиката на феста когато имаше импровизиран драг И защо ли защото хората жадуват за миризма на бензин и на бензин и на гуми - нали са коли за бога
за какво ни е фест ако няма атракции свързани с коли
аз съм бил на няколко но забелязвам че оправия няма
Хора погледнете малко в страни и вижте другите как го правят барем за 8 години да си бяхте няква поука НО уви
с няколко думи - Прецака се Софииския фест който обещаваше да бъде интересен - Но не беше
п.с Винаги се е знаело че на тази писта е имало проблем с драга защо точно там решихте да е , като предварително се е знаело че ще има проблем
защото собствениците винаги са мрънкали заради маркировката
Колега, не искам да се заяждам, но ти като си ходил поне 11 години на училище, защо не се научи да пишеш идеално? Имаш пропуски, нали?!?! Примерно ... "по каза" се писе слято..и т.н.
Е, така е и с Феста....няма идеално събиране, което да се хареса на всички присъстващи....Това е положението !!!
Аз не разбрах кой победи в конкурса за детска рисунка :) Италфест Глупости Кебапчета детски рисунки, смяна на гуми, филтри и масла. Аз останах адски разочарован не толкова от липсата на драг-а което си беше доста кофти, но и от липсата на клубовете като такива нямаше шатри на клубовете с матеряли с лепенки, среша с управляващите клуба, възможност за записване за членство. Нямаше никаква подкрепа от нито един офицялен представител на някоя от марките. На мен ми напомняше повече на асамблея знаме на мира отколкото на фест на автоклубове.
Аутоиталия са главен спонсор,какво искаш още ?????????:smoke::smoke::smoke::smoke:
Lei-chery
24-09-2012, 15:45
Ами .....ако се беше навъртал край сцената щеше да видиш и награждаването на децата.:)
Сега ти остава да чакаш филмчето за Феста, за да го проследиш там.
Или нямаш деца щом показваш такова отношение или си странна птичка.
Какво предлагаш..хората, които имат деца и нямат на кой да ги оставят да ги вържат пред входа на по един синджир..да не им се пречкат вътре...м?!?!?!
Аутоиталия са главен спонсор,какво искаш още ?????????:smoke::smoke::smoke::smoke:
Аутоиталия докараха Фримонта и осигуриха две награди - уикенд с тестова кола. Това им е спонсорството и подкрепата!
Не казвам че не трябва да има детски кът където да може човек да остави детето си да се забавлява и то. Но офицялен конкурс за детска рисунка на подобно събиране не ми се връзва много. Нищо лошо де просто ако забелязахте водщия каза няма да има драг направо заповядайте до зцената за конкурса за детска рисунка и състезанието по смяна на гуми. Това си е мое мнение.
Не казвам че не трябва да има детски кът където да може човек да остави детето си да се забавлява и то. Но офицялен конкурс за детска рисунка на подобно събиране не ми се връзва много. Нищо лошо де просто ако забелязахте водщия каза няма да има драг направо заповядайте до зцената за конкурса за детска рисунка и състезанието по смяна на гуми. Това си е мое мнение.Сигурен съм, че много неща не ти се връзват... така като те чета.
Само не се обиждай де.
spe4elist
24-09-2012, 17:15
Аз пък съм доволен, че се видях с доста приятели, запознах се с доста хора и съжалявам, че не успях да се видя с много други. Нищо - следващият път ...
Адмирации за организаторите, че се нагърбват на всички да им е готино, а на всички недоволни им препоръчвам следващият път да се включат в организацията на феста за да е всичко ок.
Да използвам случая да изкажа благодарност на Алекс (Alfa User), че ме транспортира до и от мероприятието.
:cheers:
Аз пък съм доволен, че се видях с доста приятели, запознах се с доста хора и съжалявам, че не успях да се видя с много други. Нищо - следващият път ...
Адмирации за организаторите, че се нагърбват на всички да им е готино, а на всички недоволни им препоръчвам следващият път да се включат в организацията на феста за да е всичко ок.
Да използвам случая да изкажа благодарност на Алекс (Alfa User), че ме транспортира до и от мероприятието.
:cheers:Браво бре... що не свирна!?
Голяма работа... 2008 на Григор му взеха лаптопа.....
Всяко зло за добро... Дявол знае 2012 какво щеше да стане, ако не е бил прекратен тоя драг.
...
Да си кажа честно, мен лично требе ме е е..л луд да се хвана да организирам нещо, на което ще присъстват хора, голяма част от които пишат изток по свой си начин. Ъъъъ...тва при положение, че успях да подредя и дам общ старт на 50 яки гребци, никой от които не искаше да остане назад на старта.
Всяко зло за добро... Дявол знае 2012 какво щеше да стане, ако не е бил прекратен тоя драг.
Да си кажа честно, мен лично требе ме е е..л луд да се хвана да организирам нещо, на което ще присъстват хора, голяма част от които пишат изток по свой си начин. Ъъъъ...тва при положение, че успях да подредя и дам общ старт на 50 яки гребци, никой от които не искаше да остане назад на старта.
Като те гледам,и твоя правопис не е много на ниво.................:smoke::smoke::smoke::smoke:
haljscho
24-09-2012, 18:03
БРАВООООО ЮНАК........:big_bow_down: хе хееееее...
НЕ е важно, че ти си пил 3........
ПО-важното е, че имаше друг дет беше пил 5.......
И в тоя ред на мисли, там където колите от майсторското изпълняваха гараж на зад, седяха някви дечица........
Ей пък и тия родители не мога да ги разбера!!!!!!!!!
Оставете ги тия критики и забележки към отсрещния....
Тва българина НАЙ-ГО може......
Учете се от грешките си...
Ясно е, че някой алфисти не се понасят с други алфисти!
НО поне не си пречете.....
ОТ ТОВА СТРАДАТ ВСИЧКИ!!!
Като те гледам,и твоя правопис не е много на ниво.................:smoke::smoke::smoke::smoke:
Всеки си е.е жената както си знае... Та, коя дума съм написал неправилно?
didko_boy
24-09-2012, 21:10
Сичкото хубаво колеги АМА на официалното откриване на феста НАЧАЛЛЛНИКА на клуб алфа ромео да ни раздели на софианци и провинциалисти, ЕВАЛА шефе МАШАЛА :pain: !!!
Сичкото хубаво колеги АМА на официалното откриване на феста НАЧАЛЛЛНИКА на клуб алфа ромео да ни раздели на софианци и провинциалисти, ЕВАЛА шефе МАШАЛА :pain: !!!Софиянци ;)
Браво бре... що не свирна!?
Щото е културен човек и не свирка на гейове, а само на готини мацки, а освен това и го бях отвлякъл:smoke:
spe4elist
24-09-2012, 21:52
Браво бре... що не свирна!?
В тая лудница - само до мен ти е било ... Ще се видим в по-спокойна обстановка.
За мен така най-адреналино вдигащият момент беше, когато 75-ците и Пешката с ГТВ-то нахлуха мощно с рев на пистата. Едва ли остана някой, който не се обърна за да види какво става на входа.
Всичко си беше добре, включително и конкурса за рисунки.Чустваше се значително по добра организация, отколкото тази на Лесново преди две години някъде.
thecleaner
24-09-2012, 23:34
За испусналите драга http://www.youtube.com/watch?v=xca_W3VOSLQ&feature=youtu.be ;)
За испусналите драга http://www.youtube.com/watch?v=xca_W3VOSLQ&feature=youtu.be ;)
А всички реват че на италфест 2012 нямало драг :clapping:
thecleaner
25-09-2012, 00:39
А всички реват че на италфест 2012 нямало драг :clapping:
Бодомче, получи се невероятна ефективност за 1 час сигурно имаше над 100 старта, непостижимо за никое събиране досега ;)
А бе защо левите са по бързи?
Има нещо нагласено пак!
:BIGsmile::unsure::spiteful:
Печката на Венера е фурия :BIGsmile:
Колега във този ред на мисли какво следва , да си оставим само моторите във колите една седалка и да даваме газ на пистата само ?
Айде стига убиди на пудрене , всеки сам решава във каква насока ще си развие колата ....
На Италфест 2013 колите на платформи ли трябва да идват?
Незнам колко хора на това мнение но аз лично немога да приема такова отношение , това си е чисто оплюване.
И за втори път ще кажа на мен ми хареса феста , поздрави към вас организатори.
:cheers:
А бе защо левите са по бързи?
Има нещо нагласено пак!
:BIGsmile::unsure::spiteful:
Ми защо... Ясно е защо, там е баир надолу.
Значи.. все пак е имало "Драг", а!? :horror:
Ебати драга.
А аз се чудя защо имаше само 10-ина дечица на конкурса за рисунка, а те къде били милите...
п.п. А кой е младежа, който раздава стартовете?
Някой може ли да ме уреди с лепенка за прозореца....така и не успях да присъствам тази година.
От тези жълтичките където пише годината и мястото на феста
Ще бъда адски благодарен - плащам като арабин ! :)
Подарявам ти моята колега - и без това няма да се вижда от фолиото :)
thecleaner
25-09-2012, 08:54
п.п. А кой е младежа, който раздава стартовете?
На младежа със стартовете, едно голямо благодаря. :respect:
хахааха..... Някои се пускат сами даже, и дават пълна газ.... :tooth:
Аз ли съм по брЪз или... аз :tooth:
Момчета, толкова сте бързи, че се състезавате със.... себе си :respect: :respect: :respect:
tokata_pz_flex
25-09-2012, 09:56
Това е за тест и настройка на апаратурата :horror:
А бе аз ви казвам, че левите са по-бързи. :static:
Susscrofa
25-09-2012, 10:26
:rotfl::rotfl::rotfl:
Алфисти..........
Възпитани, организирани, абе друга "бира" хора.
:rotfl::rotfl::rotfl:
Алфисти..........
Възпитани, организирани, абе друга "бира" хора.
Да бе. Ъъъъ... Колко от тия с брера и Жулиета пишат във форума?
Те пишат в Опел и Фиат форумите сигурно... :grandpa:
:bouncing_smiley:
pe6kata212
25-09-2012, 12:37
Може да пишат в Опел и Фиат форумите... :grandpa:
По-тъпото е, че тия със Джулиите и Жулиетите (със задно) не пишат, а най-тъпото е, че повечето грамотни също не пишат (или пък само неграмотните пишат)... :crazy:
Що бе и аз ръса простотии от време на време тука :grandpa:
Ихууууууу. :coolio:
Анализ му е майката !АНАЛ лиз ?! :Lkingsmiley:
Може да пишат в Опел и Фиат форумите... :grandpa:
:Yeeeehaaa:Евала истински АлфисТ .... :kicking:
А бе аз ви казвам, че левите са по-бързи. :static:
Не е баш така :) В скромната битка между 1.8ТС и 1.9JTD, aз бях отдясно :boxing: (и като ми се откри...):boxing:
Такъв съм, да. Само, че е трудно да се осмисли...
Няма нищо трудно за осмисляне ...
п.п.Всичко е въпрос на избор ... аз съм направил моя както и ти твоя!
badmadafaka
25-09-2012, 21:03
Няма лошо човек да има чувство за хумор... :)
Нещо негативна оценка ли долавям в мнението (защото за мен оценката на хората от форума е най-важното нещо)..? :waving:
В никакъв случай не е нито оценка (положителна или негативна) нито критика. По скоро като въдя написаното по горе за Опел и Фиат предизвиква именно такава асоциация! :waving:
п.п. по темата за феста ... до година а и всяка следваща все по добър. ДАНО!
nikola 155
25-09-2012, 21:52
ето ви един стикер на цена от 1.50 лв, да се поучите (не си правя реклама, и да - стикера наистина е със позлатени букви!!!) !
Със здраве да си го ползваш коуега.
Не е баш така :) В скромната битка между 1.8ТС и 1.9JTD, aз бях отдясно :boxing: (и като ми се откри...):boxing:
Малии, да бях те барнал с мойто 1.8TS преди година... мухахаха:baby:
Да бе. Ъъъъ... Колко от тия с брера и Жулиета пишат във форума?
пишат пишат.. рядко ама пишат. По-скоро гледат мълчаливо отстрани :D Не можах да се довлеча за съжаление да увеличим бройката на Брери-те.
Kamen666
29-09-2012, 09:21
Имаше ли аудио и оптика тази година ?
Аудио нямаше. От ЕМА не дойдоха.
Всъщност неоторизираният драг провали всичко.
Satanism
29-09-2012, 10:21
Аз там не съм бил, ама каква е връзката между "ОТ ЕМА не дойдоха" и неоторизирания драг?
haljscho
29-09-2012, 11:03
Ай стига с тия лафове!!!
Когато поканиш някой с обещания ми се струва, че е редно да се постарае организатора да ги изпълни.
Щом е обещано замерване на аудиото трябваше да има!
ЕМА НЕ ДОШЛИ......
Ми плащаш си и идват!!!
Те да не би да идват на добра воля?!!!:kiss:
Щяло да има ДРАГ с измервателна техника......хммммм
Ми то още от самото начало стана ясно, че такова няма да има!!!
Ми то въобще нямаше обособено трасе!!!
Нито заграждения нито нито разделени коридори и НАЙ-ВАЖНОТО нокой не си направи труда да разпъне техниката след майсторското!!!
Обаче никой от организаторите нямаше смелост да каже ДРАГ НЯМА ДА ИМА......
Щот повечето това чакаха и се видя, че 90% от присъстващите се събраха на пистата да гледат.....
Тази година беше перфектно замислено ДРАГА в 15:00ч. СУПЕР......
Така може би всички щяха да са доволни!!!
Може би.......хмммм
Оградите не били дошли!
ЕМА не били дошли!
ЗАЩО ЛИ?
И накрая мноооо ша ма извинявате ма да на изкарате НАС ФЕНОВЕТЕ, че сме виновни за всичко.....
МОЛЯ ВИ САААА!!!
Вие ни поканихте!
Ние дойдохме, забавлявахме де, прекарахме си супер и така като чета ПО-голямата част са доволни от мероприятието...... Супер!!!
Няма как да има 100% щастие!
НО да ни обвинявате НАС защото ВИЕ не сте си изпълнили обещанията и никой не намери смелост да си признае.......
МОЛЯ ВИ СЕ!!!
Уважавайте мнението и интересите на всички!!
Едни са си подготвили колите силово, други аудио, трети оптично и т.н.
И всеки е дошъл да замери и да види до къде е стигнал......
И вие скъпи организатори ни бяхте обещали!!!
МОЛЯ не ни обвинявайте!!!
Представяте ли си, отивате на сватба и няма музика и ви казват, миииии DJ не дойде....... Сватба няма да има.....
АЗ и моето семейство сме доволни и си изкарахме мноооо приятно и т.н.
Просто си беше редно да се придържате към обявената програма и ако имаше някаква промяна да се обяви, а не после да обвиняваме другите......
Иво поста ми не е насочен конкретно към теб.....:wein::BBQ::cheers:
Даже нямам за цел да обидя когото и да било....:bg::cheers:
Просто ми става обидно да обвинявате ВСИЧКИ нас които дойдохме и направихме един добър ФЕСТ....
Поздрав!:bg:
digitalundgrd
29-09-2012, 13:45
Аз там не съм бил, ама каква е връзката между "ОТ ЕМА не дойдоха" и неоторизирания драг?
Връзката е, че все с някой трябва да си измият ръчичките :drinking:
Kamen666
29-09-2012, 15:10
хах,те май им стана навик да не идват тея от ЕМА.....
2-ра година пропускат :)
А за оптиката ? Кой не дойде ? :)
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Ай стига с тия лафове!!!
Когато поканиш някой с обещания ми се струва, че е редно да се постарае организатора да ги изпълни.
Щом е обещано замерване на аудиото трябваше да има!
ЕМА НЕ ДОШЛИ......
Ми плащаш си и идват!!!
Те да не би да идват на добра воля?!!!:kiss:
ЕМА не били дошли!
ЗАЩО ЛИ?
Уважавайте мнението и интересите на всички!!
Едни са си подготвили колите силово, други аудио, трети оптично и т.н.
И всеки е дошъл да замери и да види до къде е стигнал......
С това ме спечели :)
Почнахте да изопачавате нещата вече!
Конкурсите за аудио и оптичен тунинг се проведоха!!! И двата! И има и наградени!
Айде сега кажете на черното бяло.:grin:
За драга какво да говоря повече...
Като гледам всички, които бяха дошли за драг - си се пуснаха на драг! Нерегламентиран и без позволение на организаторите. Заради тази постъпка ни беше забранено да си проведем драг състезанието по начина по който го бяхме предвидили. Това не го ли разбрахте вече?
Вие си направихте драга който си искахте САМИ!
Какво ревете още?
:bg:
haljscho
29-09-2012, 17:12
Конкурсите за аудио и оптичен тунинг се проведоха!!! И двата! И има и наградени!
Като гледам всички, които бяха дошли за драг - си се пуснаха на драг! Нерегламентиран и без позволение на организаторите. Заради тази постъпка ни беше забранено да си проведем драг състезанието по начина по който го бяхме предвидили. Това не го ли разбрахте вече?
Какво ревете още?
Изопачавате ВИЕ!!!
Ние дойдохме, забавлявахме се, прекарахме си чудесно...... моабед, приятели, стари нови......
Беееее супер яко......:bouncing_smiley:
Верно ли викаш драга се проведе БЕЗ позволението на организаторите?!!!!!!!!
Той беше обявен за 15:00ч.
Малко след 15:00ч. свърши майсторското и колите тръгнаха към пистата....
Никой не е спирал коли и никой не е забранявал да се пускат, нито по уредбата нито на самата писта!!!
След около час се появи човек от управата на летището и заедно с Фиоре коментираха и казаха КРАЙ......
И всички спряха да се състезават и освободиха пистата!!!
Въобще не ми се искаше да критикувам когото и да било........
НО ВИЕ с тези обвинения към нас ПРЕКАЛЯВАТЕ!!!
Толкова ли е трудно да си признаете пропуските и да се извините!
:bg::bg::bg:
DJ Vladic
29-09-2012, 18:26
Ако русенци се организираме за домакинство следващата година, изобщо някой от 'изтънчените' софиянци ще дойде ли? Няма магистрала, няма топ лукс хотел********.... Не мисля. А иначе никой не заповяда на градинското парти, по необясними причини. Всички си стояха като кокошчици в къщи.... друга част се прибра по нощите. Всеки сам си избира. Но както гледам след 2-3-5 г. няма да има ФЕСТ. Тъжно, но натам отиват нещата.
Интереси много, и много различни, а всъщност еднакви дошли са всички, да се радват и да бъдат единни......
duronman
29-09-2012, 19:22
Да, ще дойдем с Русе. Само не виждам, защо се обръщат нещата на градове и безумия.
Толкова ли е трудно да си признаете пропуските и да се извините!
:bg::bg::bg:Абе на кой ще се извиняваме, и за какво?
Бил обявен и те се пускали били...
Сам казваш - не е имало трасе и измервателната техника не е била разположена!Е, как тогава започна Драга!?
Някой поне едно документче да е попълнил... декларацийка нещо?Някой да ви е провел инструктаж, или да е отмъцнал нещо?
Да видяхте поне един стюард или да се подготвя нещо?
Много е удобно да се каже, че е бил обявен за 15:00ч. и вие сте си спазили програмата, ама много е удобно...
Аз мога да се извиня за едно - че беше предвиден Драг.Извинявайте!
Колкото и да не ви се нрави факта, че сами си прецакахте драга, това си остава факт и може само да послужи за урок в бъдеще :!:
haljscho
29-09-2012, 20:37
Колкото и да не ви се нрави факта, че сами си прецакахте драга, това си остава факт и може само да послужи за урок в бъдеще :!:
Нищо не сме си прецакали......
Драга си беше супер......
Абе на кой ще се извиняваме, и за какво?
Бил обявен и те се пускали били...
Сам казваш - не е имало трасе и измервателната техника не е била разположена!Е, как тогава започна Драга!?
Някой поне едно документче да е попълнил... декларацийка нещо?Някой да ви е провел инструктаж, или да е отмъцнал нещо?
Да видяхте поне един стюард или да се подготвя нещо?
Много е удобно да се каже, че е бил обявен за 15:00ч. и вие сте си спазили програмата, ама много е удобно...
Аз мога да се извиня за едно - че беше предвиден Драг.Извинявайте!
Прав си!!!
Така ви отърва НАЛИ!
Пак да кажа, че нямам лоши чувства към никой!!!
Обаче за 1ч. драг никой никого не спря, не забрани и въобще никво участие на организаторите.....
Само че кво.......... Драгаджийте са виновни, що да сме ние!!!
Ми кат нямаше огради и готовност, що не обявихте, че драг няма да има и пистата е затворена......
Ма за тва се иска КУРАЖ.......
Как да го обясня....... обещай на дете да му купиш играчка и после му кажи нема ти купя!!!:oops:
Мисълта ми е.......
Бъдете така добри и не обвинявайте ФЕНОВЕТЕ......
Нищо не сме си прецакали......
Драга си беше супер......
Прав си!!!
Така ви отърва НАЛИ!
Пак да кажа, че нямам лоши чувства към никой!!!
Обаче за 1ч. драг никой никого не спря, не забрани и въобще никво участие на организаторите.....
Знам, че съм прав!
1 час е доста пресилено ;) Има няма 15 минути сте били активни, докато нацапате маркировката на пистата.През останалото време се шушкахте.
Kamen666
29-09-2012, 20:57
Абе някой освен мен забелязва ли ,че след свалянето на Петко ,фестовете вече не са същите... ?
Абе някой освен мен забелязва ли ,че след свалянето на Петко ,фестовете вече не са същите... ?Феновте и фенщината също!
Абе някой освен мен забелязва ли ,че след свалянето на Петко ,фестовете вече не са същите... ?
Да, повечето.
haljscho
29-09-2012, 21:20
Знам, че съм прав!
Да прав си!
Прочети още веднъж написаното от мен и от някой други колеги например фонекс и т.н.
Не сме имали за цел да се дразним или заяждаме.....
Просто така приятелски споделяме мнение!:bg:
Поздрави!
Да прав си!
Прочети още веднъж написаното от мен и от някой други колеги например фонекс и т.н.
Не сме имали за цел да се дразним или заяждаме.....
Просто така приятелски споделяме мнение!:bg:
Поздрави!Разбирам те, но каква е целта все пак!?
Rado145QV
29-09-2012, 22:18
Да така е ,ако Петко беше водил феста всичко щеше да е ОК сигурен съм.И всички мероприятия щяха да се проведат подобаващо.
И на Петко му е писнало да го плюят.
Нека не запяваме стара песен на нов глас :!:
haljscho
30-09-2012, 10:06
Разбирам те, но каква е целта все пак!?
Мъжкото отношение!!!
Излиза някой от управата и казва: Съжаляваме много........ сучи се ........... извиняваме се за ......... това мероприятие няма да се проведе и т.н..........
А не прехвърляне на топката и обиди към феновете, че те си били виновни.....:nono:
Вие правите Феста, вие сте си написали и подготвили програмата!
Ние бяхме гости!
Ние бяхме гости!Точно това не разбрахте и проявихте своеволия!
Организаторите не ви дължат нищо.
haljscho
30-09-2012, 16:55
Точно това не разбрахте и проявихте своеволия!
Организаторите не ви дължат нищо.
НЕЕЕЕ в грешка си!:nono:
Организатора не доведе ЕМА и не набави огради и там всичко нужно за драга!!!:big_money:
И ако не бяха допуснали никой до пистата 15:00ч повечето щяха да си тръгнат разочаровани!!!
Както и стана малко по-късно!
Ма ко си викате, ний ша си мълчи те ша са издънат....... Те са си виновни......:evilsmiley:
......
Постоянен си.
Колко ли може да продължи това?Този танц...
duronman
30-09-2012, 18:30
На въпроса колко може да продължи това отговорът е винаги един и същ. Не говоря за съответните хора и спор а за интернет споровете по принцип.
Отговорът е: don't feed the troll или иначе казано докато някой отговаря на дискусията ще има и кой да се контра аргументира и всеки ще се държи със зъби и нокти за позицията си. От един момент нататък това е безсмислено, времемко и изнервящо занимание без никакви ползи за която и да е от страните.
На въпроса колко може да продължи това отговорът е винаги един и същ. Не говоря за съответните хора и спор а за интернет споровете по принцип.
Отговорът е: don't feed the troll или иначе казано докато някой отговаря на дискусията ще има и кой да се контра аргументира и всеки ще се държи със зъби и нокти за позицията си. От един момент нататък това е безсмислено, времемко и изнервящо занимание без никакви ползи за която и да е от страните.Споко бре, ние това сме го танцували и друг път. ;)
haljscho
30-09-2012, 18:52
Постоянен си.
Колко ли може да продължи това?Този танц...
Имах друго мнение специално за ТЕБ!
Но вече ми падна много в очите!:beer:
Имах друго мнение специално за ТЕБ!
Но вече ми падна много в очите!:beer:Никога не съм искал да се издигам на никой в очите.
Дадох обяснение за всичко, но ти или не четеш, или искаш обясненията да са други.
Исканията ти са неприемливи и не са нормални.
Без да се обиждаш, но дори не си на опашката за обяснения и извинения.
И все пак имаше човек, който да каже нещо по въпросите ви, но и това не го приемаш очевидно.
Споко бре, ние това сме го танцували и друг път. ;)И ще го танцуваме още дълго.... ;)
haljscho
30-09-2012, 19:26
Никога не съм искал да се издигам на никой в очите.
Дадох обяснение за всичко, но ти или не четеш, или искаш обясненията да са други.
Исканията ти са неприемливи и не са нормални.
Без да се обиждаш, но дори не си на опашката за обяснения и извинения.
И все пак имаше човек, който да каже нещо по въпросите ви, но и това не го приемаш очевидно.
Единственото ми искане е, да спрете да ОБИЖДАТЕ ФЕНОВЕТЕ!!!
Те не са виновни за вашите пропуски!!!
Те не са виновни за вашите пропуски!!!Никой не обижда феновете!
Те не са виновни за вашите пропуски!!!
Италфест се осъществява от група хора на добра воля, погледни го един вид като покана за сбирка, не на Невски, не в морската градина,не там където се събирате в Пловдив, а на национално ниво. Идеята е да се съберем, да се видим, да си покажем кошерите и евентуално да се напием. Останалото е бонус, някой е решил по някакъв начин да накъдри сбирката, да отдели доста от свободното си време, да отдели доста от нервите си и не малка сума от средствата си за да е една идея по-разнообразна сбирката. Това, че болшинството присъстващи имат някакви очаквания, че някой е длъжен да им осигури тези къдрини е друг въпрос. Доста от вас нямат никаква идея как е протекъл първият Италфест. Една поляна на майната си в балкана над Нова Загора с една шепа хора без ЕМА, без Някой да оценява пластмаси или да засича време на пишкомера. И всичко премина перфектно. А сега "абе хубаво беше ама мрън, мрън, мрън......"
Калин е прав, никой не е длъжен на никого, че го е поканил да се приобщи към група със сходни интереси и видиш ли не е оправдал очакванията му за нещо. Ми и аз очаквах за членовете на клуба да има на разположение по две мацки с бедър по метър и над двайсет, ма нямаше, Калинееее ти гнидо такава, защо нямаше!!!!
Калинееее ти гнидо такава, защо нямаше!!!!Щото съм връзкар и си ги прибрах в хотелската стая :evil: Извинявай :)
Италфест се осъществява от група хора на добра воля, погледни го един вид като покана за сбирка, не на Невски, не в морската градина,не там където се събирате в Пловдив, а на национално ниво. Идеята е да се съберем, да се видим, да си покажем кошерите и евентуално да се напием. Останалото е бонус, някой е решил по някакъв начин да накъдри сбирката, да отдели доста от свободното си време, да отдели доста от нервите си и не малка сума от средствата си за да е една идея по-разнообразна сбирката. Това, че болшинството присъстващи имат някакви очаквания, че някой е длъжен да им осигури тези къдрини е друг въпрос. Доста от вас нямат никаква идея как е протекъл първият Италфест. Една поляна на майната си в балкана над Нова Загора с една шепа хора без ЕМА, без Някой да оценява пластмаси или да засича време на пишкомера. И всичко премина перфектно. А сега "абе хубаво беше ама мрън, мрън, мрън......"
Калин е прав, никой не е длъжен на никого, че го е поканил да се приобщи към група със сходни интереси и видиш ли не е оправдал очакванията му за нещо. Ми и аз очаквах за членовете на клуба да има на разположение по две мацки с бедър по метър и над двайсет, ма нямаше, Калинееее ти гнидо такава, защо нямаше!!!!
ет тееее това е приказка!
наздраве ;)
нека всички заедно направим следващия фест по добър!
бъдете здрави;)
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
Щото съм връзкар и си ги прибрах в хотелската стая :evil: Извинявай :)
със репортерката сигурно!:kissy::smoke:
със репортерката сигурно!:kissy::smoke:Тц.. тц.. тц.. бре тая репортерка бре :smile:
digitalundgrd
30-09-2012, 20:09
И да...и не...
Пролетния събор тази година във Враца беше доста добре организиран от Вальо и Коки (може и други да са участвали в орагнизацията, но знам за тях със сигурност). Имаше така наречения "поход" до различни исторически забележителности, а след това орагнизиран обяд и вечеря и спане за някакви смешни пари... Все пак е криза и за много от хората цените са решаващи и това ги спира евентуално да присъстват...
Купона беше на много високо ниво, тези които бяха ще потвърдят...Имаше много, много време и възможности всеки с всеки да се види, поприказва, посмее итн...
След мероприятието във Враца, дори и най-големите скептици/песимисти до тогава, очакваха и вярваха, че с оглед на това, което беше на пролетния събор, на Италфест 2012 ще стане още по-голям купон, но уви до колкото разбрах на вечерята са присъствали хора, колкото един футболен отбор без резервите :surrender:
Няколко съвета, ако позволите от мен, с цел до година разочарованите да са, колкото се може по-малко...
Както видяхте, повечето от хората се кефят и идват (въпреки, че го отричате) заради драга, майсторското или въобще, за да ДАВАТ ГАЗ на някакъв вид "състезателно" мероприятие (дори и каране на писта, ако локацията на Италфеста позволява, както беше в Хасково 2010).
Колко участника имаше за конкурса по оптика?
Колко за аудио тунинг?
Колко караха на майсторското?
И колко се "изсипаха" на т.нар. нелегален драг, който се проведе за 15-20мин?
Като си отговорите на тези въпроси много лесно ще се види и е показателно болшинството "посетители" какво ги влече...
Съвсем нормално е след като някой е отделил 50-100-200 или повече лева да дойде и да участва в някое от "състезанията" и то не се проведе да тегли една "майна" на всичко и да си замине с мръсна газ, както направиха бая народ след провала на драга... Та кой при такова положение ще остава за вечеря...Предствяш ли си да се окаже, че и вечерята не се състои :kissy: :brickwall:
Концепцията, че разбираш ли на Италфест-а на пистата трябва да се съберем и да си говорим цял ден на полянката и да пушим дружно в кръг от лулата на мира за мен не е правилната...(понеже някой се изказаха против "спортните" изяви на Италфестовете).
Според мен през деня на пистата трябва да се организират повече атрактивни мероприятия със състезателен характер, които да задържат вниманието на публиката и участниците от началото до края, а на вечерята в ресторанта/хотела всички да се съберат и да лафят, ядат, пият, танцуват итн...
duronman
30-09-2012, 20:11
Те нещата са много ясни. Входът беше символичните 4лв. И 1000 души да са дошли това са 4000лв, които не стигат до никъде за такова събитие - вероятно за тоалетните и наема на мястото дори не стигат. Има как да е по-сериозно организирано, но за това трябват много повече пари. Ако входът беше 20лв колко от хората нямаше да дойдат.
Единственото нещо, което мен не ми допадна беше, че за много хора нямаше лепенки (аз хванах, но отидох рано). Другото безумие беше от страна на кафенето на летището, което не даваше да се използва тоалетната им, при все, че съм клиент и си купих капучино и т.н. Всичко това обаче са дреболии и не би трябвало да развалят кефа на никой. Освен това за това нямат вина организаторите...
Мислех да не пиша повече в темата, но се чудя как много хора са готови да се самонавиват колко много ги дразни нещо, вместо да се радват на положителните страни на нещата и на изживяванията (по принцип).
И да...и не...
Пролетния събор тази година във Враца беше доста добре организиран от Вальо и Коки (може и други да са участвали в орагнизацията, но знам за тях със сигурност). Имаше така наречения "поход" до различни исторически забележителности, а след това орагнизиран обяд и вечеря и спане за някакви смешни пари... Все пак е криза и за много от хората цените са решаващи и това ги спира евентуално да присъстват...
Купона беше на много високо ниво, тези които бяха ще потвърдят...Имаше много, много време и възможности всеки с всеки да се види, поприказва, посмее итн...
След мероприятието във Враца, дори и най-големите скептици/песимисти до тогава, очакваха и вярваха, че с оглед на това, което беше на пролетния събор, на Италфест 2012 ще стане още по-голям купон, но уви до колкото разбрах на вечерята са присъствали хора, колкото един футболен отбор без резервите :surrender:
Няколко съвета, ако позволите от мен, с цел до година разочарованите да са, колкото се може по-малко...
Както видяхте, повечето от хората се кефят и идват (въпреки, че го отричате) заради драга, майсторското или въобще, за да ДАВАТ ГАЗ на някакъв вид "състезателно" мероприятие (дори и каране на писта, ако локацията на Италфеста позволява, както беше в Хасково 2010).
Колко участника имаше за конкурса по оптика?
Колко за аудио тунинг?
Колко караха на майсторското?
И колко се "изсипаха" на т.нар. нелегален драг, който се проведе за 15-20мин?
Като си отговорите на тези въпроси много лесно ще се види и е показателно болшинството "посетители" какво ги влече...
Съвсем нормално е след като някой е отделил 50-100-200 или повече лева да дойде и да участва в някое от "състезанията" и то не се проведе да тегли една "майна" на всичко и да си замине с мръсна газ, както направиха бая народ след провала на драга... Та кой при такова положение ще остава за вечеря...Предствяш ли си да се окаже, че и вечерята не се състои :kissy: :brickwall:
Концепцията, че разбираш ли на Италфест-а на пистата трябва да се съберем и да си говорим цял ден на полянката и да пушим дружно в кръг от лулата на мира за мен не е правилната...(понеже някой се изказаха против "спортните" изяви на Италфестовете).
Според мен през деня на пистата трябва да се организират повече атрактивни мероприятия със състезателен характер, които да задържат вниманието на публиката и участниците от началото до края, а на вечерята в ресторанта/хотела всички да се съберат и да лафят, ядат, пият, танцуват итн...Още съвети ще четем...
Кога ще ви стане ясно, че Драг беше предвиден и щеше да има, въпреки неувереността на управата на пистата!?
Едно и също си говориме през пет минути.Що сте толкова неразбрани не знам!?!?
digitalundgrd
30-09-2012, 20:38
ОК да приемем, че в случая ние сме неразбрани.
Вие като по-разбрани и разбиращи се надявам и Ви пожелавам да направите Италфест 2013 без нито един гаф, за да не ни дадете повод да Ви даваме съвети ;)
Няма как - винаги ще има недоволни!
Върнете се и прочетете старите теми ;)
digitalundgrd
30-09-2012, 20:48
Така е, не отричам, но едно е недоволните да са 10%, а друго е да са 70% да речем ;)
ОК да приемем, че в случая ние сме неразбрани.
Вие като по-разбрани и разбиращи се надявам и Ви пожелавам да направите Италфест 2013 без нито един гаф, за да не ни дадете повод да Ви даваме съвети ;)
Ама защо ровите за гафове и т.н., а не си правите кефа, но без глупости де?!
Май е по-добре да се върнем на полянката, без "къдрене" и "пудрене", без програми и "луксозни" вечери... Евтино плюскане за всички и прескачане на лагерния огън като част от спортната програма.Супер!Па и евтино ми се струва.Ш се напиеме кат свинЙе и ше сме най-големите фенове и Алфисти.
Количеството за сметка на качеството ;)
Всеки сам преценява за себе си....
НО нека не започваме тази тема отново!
Така е, не отричам, но едно е недоволните да са 10%, а друго е да са 70% да речем ;)Честно казано, аз чувам предимно добри отзиви.
Вие там по групичките си плювкате, то е ясно, а и не е нещо ново.
Па и статистици бре...!
digitalundgrd
30-09-2012, 21:00
Явно всеки си вижда и чува, това което му се иска...
п.с. Групички няма - всеки отговаря за себе си ;)
haljscho
30-09-2012, 22:02
Абсолютно си прав!
Обаче продължавате да четете избирателно!
АЗ проблеми нямам, забавлявах се и т.н.
Обаче идват нови фенове, за пръв път и виждат, че това което е обявено като предварителен замисъл не е точно така.......
Но пак остават доволни.:smile:
Да се повторя, едни наблягат на колите си силово, други аудио, трети оптика и т.н.
Организаторите предоставят техника, хората си мерят колите и са доволни........ Супер!
Обаче следващата година техниката е няма......
Хммммм, има леко разочарование, НО ок не са успели, миииии случва се.....
Обаче вместо културно обяснение, организаторите ни обясняват, че НИЕ сме си били виновни за създалата се ситуация!!!
ЕЙ с тва не съм съгласен!:nono:
Само да сме живи и здрави догодина пак сме на ФЕСТА......
Моята групичка сме АЗ и моето семейство!
Ако вие си имате проблеми с някой, решавай те си ги извън форума.....
AnastasKOSTOV-REX
30-09-2012, 22:13
Със здраве да си го ползваш коуега.
Гледам почнала е да се разлуепва.
Ма за кинта и педесе' ,ти кво искаш?
Абсолютно си прав!
Обаче продължавате да четете избирателно!
АЗ проблеми нямам, забавлявах се и т.н.
Обаче идват нови фенове, за пръв път и виждат, че това което е обявено като предварителен замисъл не е точно така.......
Но пак остават доволни.:smile:
Да се повторя, едни наблягат на колите си силово, други аудио, трети оптика и т.н.
Организаторите предоставят техника, хората си мерят колите и са доволни........ Супер!
Обаче следващата година техниката е няма......
Хммммм, има леко разочарование, НО ок не са успели, миииии случва се.....
Обаче вместо културно обяснение, организаторите ни обясняват, че НИЕ сме си били виновни за създалата се ситуация!!!
ЕЙ с тва не съм съгласен!:nono:
Само да сме живи и здрави догодина пак сме на ФЕСТА......
Моята групичка сме АЗ и моето семейство!
Ако вие си имате проблеми с някой, решавай те си ги извън форума.....В момента объркваш нещата ми се струва.
Техника за драга имаше, но явно не ви трябваше тогава.Сега пък техника нямало и трябвало да поемаме вина за нещо си...
Иначе, да, за драга са виновни драгаджиите.Казвам го за 'найсти път, но имам нужното време и спокойствие да го правя. ;)
От една страна се радвам, че на теб и семейството ти ви е харесало.Такава беше идеята - да има за всички по нещо.Деца, половинки, фенове... Всеки да се чувства добре.Но от друга... В момента адвокатстваш на някакви хора, който е спорно дали са възмутени.Ама май важното е да се вдига шум?:)
Ама защо ровите за гафове и т.н., а не си правите кефа, но без глупости де?!
Май е по-добре да се върнем на полянката, без "къдрене" и "пудрене", без програми и "луксозни" вечери... Евтино плюскане за всички и прескачане на лагерния огън като част от спортната програма.Супер!Па и евтино ми се струва.Ш се напиеме кат свинЙе и ше сме най-големите фенове и Алфисти.
Колега тази година присъствах на събора на две много известни немски марки, На водопада Крушуна до град Летница. Който се проведе на поляната с много едене и пиене барбекюта и т.н. Е беше много по посетен и много по добре организиран от нашия фест. Така че и една готина местност може да е добро място за провеждане на фест.
Колега тази година присъствах на събора на две много известни немски марки, На водопада Крушуна до град Летница. Който се проведе на поляната с много едене и пиене барбекюта и т.н. Е беше много по посетен и много по добре организиран от нашия фест. Така че и една готина местност може да е добро място за провеждане на фест.Това си е пикник, не е Фест.А и драг не може да се направи.. :)
Пикник ще ти организирам перфектно, само кажи ;)
Ще дам официално предложение, на следващият фест да няма нито драг, нито майсторско, нито ЕМА или някаква друга простотия.
Барбекюта, ядене, пиене, ръчкане по кошниците и ако искаме да си организираме аудио и оптичен тунинг, нека да си е от нас съдийството, а не от външни хора.
От толкова простотии не успях да се видя както трябва с колегите.
Вместо драг, много по-добре щеше да е да има един център за диагностика и там всеки да може да види дереджето на колицата си. Да получи от компетентните и съответните съвети за подобрения по нея.
Феста да мине по плоскостта на Общ Технически и Общи приказки, а не по тунинг раздела. Там са малък кръг сериозни играчи. Не това е масата на феновете.
Едит: Редно е да се зададе въпроса:
Защо на драговете когато е предвидено само за драг, присъствието е минимално. Осигурили сме линейка, пожарна, измерване , огради и прочие, но точно тогава присъствуват само твърдите играчи. Болшинството от мрънкачите тука там ги няма.
Нито Ферариста, нито Бобо, Дригата, Нено. Змея, Гиги и да не ги изброявам останалите не се обадиха обидено, че точно техният уникален драг го озлочестиха гадните организатори. Всъщност само Ферариста и МрХ от тая група се пуснаха. Останалите дойдоха не за драг, а за да се видят с колегите.
Толкова за драга. И не знам защо се заяждате с Кукера, при положение, че не са му платили повече от 9-10 хилядарки за организацията на Феста.
Ще дам официално предложение, на следващият фест да няма нито драг, нито майсторско, нито ЕМА или някаква друга простотия.
Барбекюта, ядене, пиене, ръчкане по кошниците и ако искаме да си организираме аудио и оптичен тунинг, нека да си е от нас съдийството, а не от външни хора.
От толкова простотии не успях да се видя както трябва с колегите.
Вместо драг, много по-добре щеше да е да има един център за диагностика и там всеки да може да види дереджето на колицата си. Да получи от компетентните и съответните съвети за подобрения по нея.
Феста да мине по плоскостта на Общ Технически и Общи приказки, а не по тунинг раздела. Там са малък кръг сериозни играчи. Не това е масата на феновете.
Едит: Редно е да се зададе въпроса:
Защо на драговете когато е предвидено само за драг, присъствието е минимално. Осигурили сме линейка, пожарна, измерване , огради и прочие, но точно тогава присъствуват само твърдите играчи. Болшинството от мрънкачите тука там ги няма.
Нито Ферариста, нито Бобо, Дригата, Нено. Змея, Гиги и да не ги изброявам останалите не се обадиха обидено, че точно техният уникален драг го озлочестиха гадните организатори. Всъщност само Ферариста и МрХ от тая група се пуснаха. Останалите дойдоха не за драг, а за да се видят с колегите.
Толкова за драга. И не знам защо се заяждате с Кукера, при положение, че не са му платили повече от 9-10 хилядарки за организацията на Феста.
:dunno:еми аз съм на същото мнение!
Ено време кви пари изкарвахме..... :D :D :D
Аз пък си мисля, че тук има много драгстери из нашия форум. Ама много са деба. И без тях не е възможно да се поведе Италфест. На другия фест трябва да се наблегне на ДРАГ, а също и на много пиене. А 2-те в комбинация са най-задължителни. Пък после като стане беля, естествено, организаторите ще бъдат виновни. Много драг пилоти имаме тук. Вече достигаме бройката на ФВ форума. Трябва Алфите да бъдат драгстери, с много пластмаси и спойлери, хипер музика (минимум 20 киловата, за да ни чуват отдалеч), гигантски джанти със капачки "Брембо" на спирачните апарати и всичкото това кич на чертата за 400 м. замерване. Който не се замери, му се забранява да пише тук, не се счита за фен Алфа и т.н.
Сега сериозно, до колегата "халясчо" :
Колега, въпреки всичко, ми се струва, че малцинството е недоволно, че нямаше драг. Голям ПРАЗ!!! Аз не съм недоволен. Който иска да покаже дълга пишка, отива на Кондофрей, Сливен или където там се правят тия мероприятия и си показва там пишката, при другите с дълги пишки. На който му се кара на писта, отива на Калояново, Серес и т.н. и толкова. Ако не ти харесва това, което се организира, просто го променяш. Захващаш се с организация, правищш всичко, както трябва, пък после ако има недоволни (винаги ще има такива) им се радваш и понасяш критиката, като в къщи се самобичуваш. Аз в момента не се заяждам с теб, както и ти не се заяждаше в предишните си постове, ма ми писна 3-4 страници да чета все едно и също "градивно критикуване".
spe4elist
01-10-2012, 00:06
...платили повече от 9-10 хилядарки за организацията на Феста.
ЕВРО! ... без ДДС! ... на ЧАС! ...
Иначе не виждам кой би се хванал на хорото за по-малко?!?
пп Всички може само да се радваме, че при наличието на толкова неконролируем алкохол се разминахме без инциденти :grandpa:
haljscho
01-10-2012, 07:00
В момента адвокатстваш на някакви хора, който е спорно дали са възмутени.Ама май важното е да се вдига шум?:)
Съжалявам, че от страни така изглежда!:surrender:
Не ми е това целта!
Тук май много скучаещи хора си чешат езиците...
Минало и заминало. Не се получи. Кво има да разтягате локуми? Има Италфестове, които се помнят с хубаво, има такива, които се помнят с лошо. За тези, на които това им е първи фест - сигурно ще го запомнят с хубаво.
Истината е, че най-добрия фест до момента беше на летището в Стара Загора 2007, след него нареждам Долна Баня 2005, на който дори имаше премиера на 159 за Балканите. И ще ви кажа защо! Не е само Петко, има и други хора, но тогава всички бяхме все още единни в любовта към марката.
Сега всички са на отбори, агитки, групички, както искате си го наричайте за по-удобно. За това няма хора в ресторанта. За това всичко се получава адски изнасилено, а преди ставаше с лекота.
Колкото и да си пишете, така или иначе тия неща си ги знаем, ама ако верно ви е скучно - па пишете си.
badmadafaka
01-10-2012, 12:39
...тогава всички бяхме все още единни в любовта към марката...
Не знам дали наистина има връзка това, но не е лъжа, че тук собствениците на един модел плюем по другия модел (а много често и по нашия си) повече, отколкото по другите марки... :clown:
Е, то и преди си имаше оплювки, но това си е в реда на нещата :?
Другото липсва....
А за неоградената публика на необезопасения завой, който същевременно беше и най-бързия в трасето за майсторско шофиране, какво мислите?
баси, мислех повече да не влизам в този раздел...
Все пак ако се загледате, haljscho не критикува феста като мероприятие... останал е обиден от това, което се случи накрая. Аз също бях там и явно съм имал тапи в ушите и не чух нито за оптичен, нито за ретро, нито за рисунки, нито за никакви конкурси след, като се разбра, че драга ще липсва. Просто настана хаос и всички си заминаха.
Относно деленето на групи... ами ако бяхме цялата тумба в някакъв хотел нейде в страната, гарантирам, че веселбата щеше да е на ниво и половината от недоволните заради драга, щяха да си изкарат добре вечерта и да забравят за кофти нещата през деня. И не е вярно, че щяхме да сме много по-малко ако не бяхме до София. Сега всички колеги... или поне въпросните 90% както се обяви бяха от София и всеки си се прибра в тях си... Кой очаква някой да дойде на ресторант, където да не може да пие или ако пие да се чуди как да се прибере? Да не говоря, че когато съм идвал на софийските сбирки ми направи впечатление, че дори в едно заведение се делят на две групи и се гледат лошо едни други.:dunno:
Здраве да е... хубаво е че се видяхме с толкова много приятели.
п.с.
Kuker- не приемай толкова лично нещата, все пак не мина всичко по-вода, който и да е виновен и никой не те обвинява лично теб, че виж не си направил еди какво си. Можеш да кажеш просто, че трите клуба направихме това и толкова ни бяха възможностите и толкова. Все пак гледам нито във фиат нито в ланча форума няма някой дето да обясни какво се случи и защо не стана... Евала ви правим, защото все пак не е лесно да се организира такова събитие.
п.с.2
коментарите на Kuku къртят мифки :big_beer::devil:
Е, кажи, че не съм прав - 'ИТАЛФЕСТ' си беше силна фирма.... :sex:
Lei-chery
01-10-2012, 16:21
За Италфеста разбрахме.....кой е доволен и кой не е.
Я сега кажете от репортерката доволни ли сте.....:lol_sign:
Токич.... твоето мнение искам да е първо.:drinking:
баси, мислех повече да не влизам в този раздел...
Все пак ако се загледате, haljscho не критикува феста като мероприятие... останал е обиден от това, което се случи накрая. Аз също бях там и явно съм имал тапи в ушите и не чух нито за оптичен, нито за ретро, нито за рисунки, нито за никакви конкурси след, като се разбра, че драга ще липсва. Просто настана хаос и всички си заминаха.
Относно деленето на групи... ами ако бяхме цялата тумба в някакъв хотел нейде в страната, гарантирам, че веселбата щеше да е на ниво и половината от недоволните заради драга, щяха да си изкарат добре вечерта и да забравят за кофти нещата през деня. И не е вярно, че щяхме да сме много по-малко ако не бяхме до София. Сега всички колеги... или поне въпросните 90% както се обяви бяха от София и всеки си се прибра в тях си... Кой очаква някой да дойде на ресторант, където да не може да пие или ако пие да се чуди как да се прибере? Да не говоря, че когато съм идвал на софийските сбирки ми направи впечатление, че дори в едно заведение се делят на две групи и се гледат лошо едни други.:dunno:
Здраве да е... хубаво е че се видяхме с толкова много приятели.
п.с.
Kuker- не приемай толкова лично нещата, все пак не мина всичко по-вода, който и да е виновен и никой не те обвинява лично теб, че виж не си направил еди какво си. Можеш да кажеш просто, че трите клуба направихме това и толкова ни бяха възможностите и толкова. Все пак гледам нито във фиат нито в ланча форума няма някой дето да обясни какво се случи и защо не стана... Евала ви правим, защото все пак не е лесно да се организира такова събитие.
п.с.2
коментарите на Kuku къртят мифки :big_beer::devil:В никакъв случай не приемам нещата лично.Споко. ;)
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
За Италфеста разбрахме.....кой е доволен и кой не е.
Я сега кажете от репортерката доволни ли сте.....:lol_sign:
Токич.... твоето мнение искам да е първо.:drinking:Аз бих останал доволен от нея!А ти? :flirt:
И нея щях да я щипна.... :sex:
Lei-chery
01-10-2012, 17:04
В никакъв случай не приемам нещата лично.Споко. ;)
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
Аз бих останал доволен от нея!А ти? :flirt:
Е...аз вас питам....мъжка гледна точка, нали разбираш...коли...жени....:metal:
П.П. Кукерче..."бих" или "бях" останал доволен...нали по хотелските стаи си ги прибирал нощес след Феста :):):)
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
И нея щях да я щипна.... :sex:
Пахахахаха....не се и съмнявам ....:lol_sign:
Е...аз вас питам....мъжка гледна точка, нали разбираш...коли...жени....:metal:Е, аз теб те питам пак от мъжка гледна точка :flirt:
Аз разбрах, че е журналистка, чак на тръгване.... :hmm:
Аз разбрах, че е журналистка, чак на тръгване.... :hmm:Не е журналистка. ;)
Е, кво повече да говорим :D :D :D
Lei-chery
01-10-2012, 17:14
Е, аз теб те питам пак от мъжка гледна точка :flirt:
Екстра е репортерката....харесва ми :metal:
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------
Е, кво повече да говорим :D :D :D
Ти не щеш да говориш, а да я щипеш....разбрахме те :):):)
Е, кво повече да говорим :D :D :DЗначи нищо не си разбрал :drinking:
Екстра е репортерката....харесва ми :metal:[COLOR="Silver"]
:metal:
Е, и тя щеше да иска..... да си говорим ;)
А за неоградената публика на необезопасения завой, който същевременно беше и най-бързия в трасето за майсторско шофиране, какво мислите?
Па на нас ни беше ноу весело,точно на този завой,екстра си се забавлявахме ..................:butt::butt::butt::butt:
Е, и тя щеше да иска..... да си говорим ;)Ако догодина има Италфест може отново да я викна.Тая година я изпусна :)
Lei-chery
01-10-2012, 17:22
Ако догодина има Италфест може отново да я викна.Тая година я изпусна :)
Охооооо.....е чак до догодина ли ще се наложи да чака.....
---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:21 ----------
Пак ще пропусна ;)
Да не те пращат на феста с вързани ръце, бре?
Охооооо.....е чак до догодина ли ще се наложи да чака.....Ами... Аз предложих бартер в другата тема.Давам нейния телефон срещу телефоните на феичките.Някой може да се възползва от шанса.:butt:
И наиш къв е проблема брат,че половината фенове тук,дето мрънкат,че някой им бил длъжен,и че трябвало някой да се извинява,незнаят кой е Петко,и какви фестове се провеждаха преди 6-7 г. :metal::metal::metal::metal:
П.С.Още тогава си имахме култова реплика...........-а Петко президент але,але.................:lol_sign::lol_sign::lol_s ign:
Lei-chery
01-10-2012, 17:25
Ами... Аз предложих бартер в другата тема.Давам нейния телефон срещу телефоните на феичките.Някой може да се възползва от шанса.:butt:
Опааааа сега и феички взеха д асе навъртат в пространството.....пахаххахахах...абре вие там коли ли гледахте или....:butt:
Опааааа сега и феички взеха д асе навъртат в пространството.....пахаххахахах...абре вие там коли ли гледахте или....:butt:Нали питаше за мъжката гледна точка.. Е, понякога е многоточие:-P
Да не те пращат на феста с вързани ръце, бре?Не, не съм такъв просто :)
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
П.С.Още тогава си имахме култова реплика...........-а Петко президент але,але.................:lol_sign: :lol_sign: :lol_sign:"Дайте му микрофона, дайте му микрофона..... " :lol_sign:
Lei-chery
01-10-2012, 17:31
Не, не съм такъв просто :)
Ахаааа...е, така може....:)
---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
Нали питаше за мъжката гледна точка.. Е, понякога е многоточие:-P
Женоточие.....:lol_sign:
Не, не съм такъв просто :)
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
"Дайте му микрофона, дайте му микрофона..... " :lol_sign:
И си пеехме с Евгени Уайтснейк...............:big_beer::big_beer::big_b eer::big_beer:
А Нено пускаше РОК в Планета :sex: :sex: :sex: :sex: :sex:
П.П.
Друго си е да има драг.....
Да кача една снимка по темата.
А ? :) Това е във моята кола :) Пропуснал съм го този момент :evilsmiley:
А ? :) Това е във моята кола :) Пропуснал съм го този момент :evilsmiley:
А аз мислех, че ти си набутал момичето вътре.
Хахаха :) да бе , как може да си помислиш подобно нещо :)
Защо не повозихте момичето с някоя бРъза Алфа ?
Защо не повозихте момичето с някоя бРъза Алфа ?
Щото няма такава.:evilsmiley:
Да кача една снимка по темата.
НЕДЕЕЕЙЙ! На тази муцунка и го давам целия!
badmadafaka
01-10-2012, 21:04
Кардан ли..? :ban:
Ааа не кардана си не давам, че ми е скъп. Но мотора с двата коша го подавам за возене на такива сладурани.
badmadafaka
01-10-2012, 21:21
С ъпгрейднатия всмукател и големия дросел ли бе..? :lol_sign:
spe4elist
01-10-2012, 21:22
... и спама премина в явно лиготочене ... :sex:
thecleaner
01-10-2012, 21:42
С две думи феста си беше супер. Никои не знаеше по къв въпрос е там, нито организатори, нито посетителите. И както казва кака ви Софка.... Тута ла Хавария, маде маде, маде ин Булгария.
Lei-chery
01-10-2012, 21:44
Хо хо хо..но сте обединени, не се джанкате дали е бил хубав Феста или...не;)
Еййййй, това жените...много ви подхлъзваме.....как рязко ви смених наклона на темата......хе хе хе:):):)
Еййййй, това жените...много ви подхлъзваме.....как рязко ви смених наклона на темата......хе хе хе:):):)
Съъъъвсем малко ни трябваше.
pe6kata212
01-10-2012, 22:30
ем чи то си е човещинка бе да го :sex:
Е това е... Точно като голфаджии на пикник...
Е това е... Точно като голфаджии на пикник...
е сяяяяяяяяяя не е лошо мимичето кво ся:drinking:
ЪаЪаЪа
Фесто си ми хареса! другия път живот и здраве пак съм там !
tokata_pz_flex
01-10-2012, 23:38
Ааа не кардана си не давам, че ми е скъп. Но мотора с двата коша го подавам за возене на такива сладурани.
Онзи с рунтавите гуми ли ? :drinking:
ivailo rachev
02-10-2012, 08:03
С ъпгрейднатия всмукател и големия дросел ли бе..? :lol_sign:
А спря ли отоплението на дросела,че много започва да пари.И кажи с каква смазка го караш,че на повечето им се губят свойствата във високите обороти :tongue:
П.П.Дано женицата не чете,че ще и се завие свят като види,че целия форум и се точи :D
badmadafaka
02-10-2012, 08:42
Хм, ние с Venci просто обсъждаме разни неща от колата му... За какво "точене" става дума..? Да не точи някой нафта...? :|
Kamen666
02-10-2012, 09:11
И наиш къв е проблема брат,че половината фенове тук,дето мрънкат,че някой им бил длъжен,и че трябвало някой да се извинява,незнаят кой е Петко,и какви фестове се провеждаха преди 6-7 г. :metal::metal::metal::metal:
П.С.Още тогава си имахме култова реплика...........-а Петко президент але,але.................:lol_sign::lol_sign::lol_s ign:
Има много вярно в думите ти май май... ;)
НО много хора отричат голата истина публично ;)
П.П.
Дано да чете..... Аз вече съм наточен за репортерка, за журналистка, за интервю, за фото-сесия, за возене на задната седалка със сладки, палави, журналистическо-репортерски муцунки :crazy:
"В дупето го бутни" каза някой......
демек анализирай!
Ти направи ли АНАЛиз на майсторското? :D
Аз на феста бях без кола...
... а дали верно пуснахме AC / DC в най-вървежната чалга у Варна а......
... а дали верно пуснахме AC / DC в най-вървежната чалга у Варна а......
С пари всеки знае... :grandpa:
badmadafaka
02-10-2012, 15:39
Това не е нищо, анализаторе... Виж, ако беше пуснал "Кондьо" в Extravaganza примерно, е тогава щех да те призная... :Tease:
ПС: Бе май не беше чак толкова културно казано онова, дето викаш, че го е казал "някой" (а под "някой" разбирам титана Бачи Кико)... Но смисъла горе-долу беше същия... ;)
Това не е нищо, анализаторе... Виж, ако беше пуснал "Кондьо" в Extravaganza примерно, е тогава щех да те призная... :Tease:
ПС: Бе май не беше чак толкова културно казано онова, дето викаш, че го е казал "някой" (а под "някой" разбирам титана Бачи Кико)... Но смисъла горе-долу беше същия... ;)
Да ма пуснахме ОСТАНИ на Софка там, същата тази вечер ....брат нищо не знаеш ти в
Да ма пуснахме ОСТАНИ на Софка там, същата тази вечер ....брат нищо не знаеш ти в
Елате у бургаското Караоке да се пробвате със Софка или Кондьо... махахаха :naughty::smackbum:
Елате у бургаското Караоке да се пробвате със Софка или Кондьо... махахаха :naughty::smackbum:
е сега
само да надена adibass-a ;)
Рязко и дълбоко подхлъзване не се отказва. Естествено, че наклона бързо се променя нагоре иии ... леко в ляво :Tease:
е сега
само да надена adibass-a ;)
И с адибас не става бате. :Tease:
И с адибас не става бате. :Tease:
Оди си купи Мини Купър тогаз,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:Tease::Tease::Tease:
Оди си купи Мини Купър тогаз,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:Tease::Tease::Tease:
Светло син. :static:
Светло син. :static:
И с розов кожен салон :static:
И с розов кожен салон :static:
И яко Азис...:nuke:
alfaa156
03-10-2012, 02:23
Какво ревете още?
ей това да ми влезнат в колата и да слушат музика никаде не съм го виждал :D хммм по слух долавям 145дцб (http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1349221239r.gif) :D :D :D :D аз така го разбирам ,ако на това му викате аудио тунинг здраве да е :)
можеше да кажете аудио тунинг ще се проведе само по оценяване на основните неща и компоненти ...без замерване ..
ей това да ми влезнат в колата и да слушат музика никаде не съм го виждал :D хммм по слух долавям 145дцб (http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1349221239r.gif) :D :D :D :D аз така го разбирам ,ако на това му викате аудио тунинг здраве да е :)
можеше да кажете аудио тунинг ще се проведе само по оценяване на основните неща и компоненти ...без замерване ..
Значи не си присъствал на всички Италфестове колега :)
Едно време точно така се оценяваше този конкурс :)
Последните две години ЕММА все ни връзват тенекии. Тази година спасихме нещата буквално предния ден преди фестивала, като поканихме Тояга, и сме много благодарни, че се отзоваха толкова бързо!
duronman
03-10-2012, 16:36
Само едно нещо не разбирам за аудиото:
не е ли важно да звучи добре, да няма изкривявания и да усещаш добре мизиката, а не да сложиш най-мощните баси, да имаш 100000000000 децибела и да твърдиш, че ти е мега яка музиката.
То за това си има категории в Кар Аудиото - SPL и SQ ;) Така че всеки си се е ориентирал към нещо :)
alfaa156
03-10-2012, 19:45
То за това си има категории в Кар Аудиото - SPL и SQ ;) Така че всеки си се е ориентирал към нещо :)
Който е чел разбира :P (колега оправи ли колата ? )
nblagoev
03-10-2012, 21:38
Прегледах тази тема приблизително до 10-12 страница...нямам сили да чета повече!
Никога досега не съм присъствал на фест(с изключение на парада по случай 100 годишнината), хората които познавам лично се броят на пръстите на едната ми ръка, но винаги чета темите сързани с фест-а!
Недоволни винаги ще има, но като страничен наблюдател имам чувството, че всички чакат да дойде овчарчето и да ги напътства, а никой не мисли разумно кое е правилно и кое - не, много малко хора се поставят, или са били на мястото на организаторите!
Според мен фест-а е такъв, какъвто го направят организаторите, НО с огромното съдействие на присъстващите и съобразяване с предварително установени правила!!!
Ако има някой, който не е доволен, да не обвинява само организаторите!
Поздрави!
Който е чел разбира :P (колега оправи ли колата ? )
О, да още на феста я оправихме - голям зор беше докато се обезвъздуши това чудо :D
Цъкни Вефа да чуем Кидика.....да ви имах спора....има един чичка с 146........който от край време заслужава уважение, но май до сега никой не му го е изказал...поне на фестовете на който съм присъствал...я си прибирайте пищялките!!!!...дано ме разберете:)))
Много малко хора ще те разберат ...