View Full Version : предницата потропва.
valio kita
14-12-2006, 17:32
хора кажете какво може да тропа на дупките.аз не съм много в 4ас ама мои приятели ми казаха 4е са били носа4и или некакви 6арнири.тея дни 6те я карам на маистор и искам да ми помогнете какво и от къде да му взема необходимите 4астите.
Валка, аз скоро смених точно предни носачи..... от това трябва да е :) и при мен потропваше като влизам в дупки :)
Цената им е към 73лв(Фиорела от Т&Н), но с клубната отстъпка ги взех за около 50лв, това на брой. Извода е - стани член на клуба! Ползвай отстъпки!
valio kita
14-12-2006, 18:01
а как се става 4лен на клуба?
Ето,тук си пише всичко . :wink:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2290
Окачването на 145 отпред е много елементарно,сменяш целия носач който върви в комплект с шарнир и тампони и нещата заспиват; Носача го има на Стамболийски и Одрин и струва 64лв,
Има вазможност колега да е от биалетките на стабилизиращата щанга които се захващат за носачите може да се е скъсало някое тампонче
На мен ми тропа спирачния апарат. Някакви водачи му били разбити.
valio kita
15-12-2006, 12:19
ами то е ясно...последно 6те има думата МАИСТОРА,а за ка4еството и избора на 4асти 100 4овека-100 мнения.благодаря ви за инфото все пак.
trustworthy
15-12-2006, 14:40
Е може да е само накрайник - 12-15 лв. Като знам от един накрайник как хлопа в дупки - все едно ще падне предния мост всеки момент :)
Е може да е само накрайник - 12-15 лв. Като знам от един накрайник как хлопа в дупки - все едно ще падне предния мост всеки момент :)
Само дето на боксера накрайника е 30-35 лв.-доста е дълъг и е половината рейка :idea: :wink:
trustworthy
17-12-2006, 23:36
Само дето на боксера накрайника е 30-35 лв.-доста е дълъг и е половината рейка :idea: :wink:
Сори :oops: Не видях, че е боксер
sirius1980
05-04-2007, 03:32
Момчета какво да ви кая - при мен си потропва[е стабилно и то ама много след дълги проучвния и разпитвания се оказа мнооого голяма тъпня - машинката за спирачките - греста под ман[ончето беше станала на йеле и все едно я няма[е като натъпках новата грес си из`езнаха тропаниците :ролл: