Log in

View Full Version : Стюарди за Италфест 2012

Kuker
30-08-2012, 22:18
Има ли желаещи да ударят по едно рамо на Феста?
И тази година ще са нужни хора, които да помогнат в реда и организацията - стюарди.

Отговорностите на стюардите ще са:

-посрещане на посетителите на входа
-раздаване на рекламни материали, номера и т.н.
-разпределение и подреждане на автомобилите на определените за това места и на участниците в конкурсите и състезанията
-запознаване на участниците с регламента на конкурса или състезанието
-следене за реда и спазване на времената определени за мероприятията

Моля, желаещите да се запишат в тази тема.
Ще сме благодарни на всяка помощ от вас.

ne0
31-08-2012, 17:18
Един съвет, редно е човек, който изпълнява такава длъжност да получи храна и 25-40 лева.
Нямам представа може и да го осигурява това клуба, но нека да се спомене.

soldier
31-08-2012, 23:23
Аз и тази година ще помогна с каквото мога. Хранта и 25-40лв ги дарявам на клуба :balloon:

fiore
01-09-2012, 00:18
Един съвет, редно е човек, който изпълнява такава длъжност да получи храна и 25-40 лева.
Нямам представа може и да го осигурява това клуба, но нека да се спомене.

От два феста насам винаги стюардите са имали осигурени екстри...

Lei-chery
01-09-2012, 00:49
Смятам и аз да се включа..... с най-голямо желание.:)

mordohy
01-09-2012, 13:54
И аз съм в кюпа!
Знам какво е, като няма с кого да свършиш нищо.

soldier81
01-09-2012, 14:04
За къде без мен:devil:.
Само още не знам от кои стюарди ще ме включат(щото тази година има вероятност да са два вида:-)),но 1000 процента ще помагам.

fiore
01-09-2012, 14:43
За къде без мен:devil:.
Само още не знам от кои стюарди ще ме включат(щото тази година има вероятност да са два вида:-)),но 1000 процента ще помагам.

кви са тези два вида?!?

ivailo rachev
01-09-2012, 15:29
Да се запиша и аз за кюпа.Ще помагам с удоволствие.

Tedo
01-09-2012, 18:41
Бройте ме и мен.

vili151279
03-09-2012, 00:13
Заедно със София / и двете бяхме миналата година/ ще се включим и ще помогнем с каквото можем.

fiore
03-09-2012, 01:14
Вили и София- нали си спомняте двете двете момичета които идържаха цял ден на входа:)).

И така доколкото чета списъка е следния до сега:
1. soldier-
2. soldier81
3. tedo
4. mordohy
5. ivailo rachev
6. ley chery
7. vili151279
8. София

Допълвайте го или ако има промени- пишете!

D-I-V-A-K-A
03-09-2012, 16:28
Стюарди за Италфест 2012:
1. soldier-
2. soldier81
3. tedo
4. mordohy
5. ivailo rachev
6. ley chery
7. vili151279
8. София
9. D-I-V-A-K-A
10. Moment4life

Kuker
03-09-2012, 18:02
Стюарди за Италфест 2012:
1. soldier-
2. soldier81
3. tedo
4. mordohy
5. ivailo rachev
6. lei-chery
7. vili151279
8. София
9. D-I-V-A-K-A
10. Moment4life

Супер... 10-11 човека към момента са достатъчни ;)

Понеже няма да може да се съберем предварително е желателно стюардите да са в 08:00ч. на пистата за инструктаж и разпределение на задачите.

ivailo rachev
03-09-2012, 21:52
Супер,то ще се доуточним като наближи,но в 8 ще сме там:director:

D-I-V-A-K-A
04-09-2012, 11:48
Никакви грижи, там сме ;)

ivailo rachev
06-09-2012, 14:50
Здравейте,гледам,че колите могат да влизат от 8 часа на феста,а ние трябва да сме там в 8.Ако започнат от 8ч. да идват коли дали ще можем да си разпределим задачите.

Kuker
06-09-2012, 14:58
Здравейте,гледам,че колите могат да влизат от 8 часа на феста,а ние трябва да сме там в 8.Ако започнат от 8ч. да идват коли дали ще можем да си разпределим задачите.Няма да има проблем ;)

ivailo rachev
06-09-2012, 16:01
Добре,аз бях длъжен да попитам :D Иначе за мен не е проблем и по-рано да съм там.

mordohy
07-09-2012, 18:14
[QUOTE=Kuker;1115478]Супер... 10-11 човека към момента са достатъчни ;)

А според мен не са!
Ще трябват поне трима на портала.
На паркинга още пет.
После може и да се освободят от там двама, но ще има още доста други невралгични места, където ще са необходими още двойки.
Сложи, че поне двама трима от списъка ще отпаднат по независещи от тях причини и бройката се намалява.
Феста няма да е като някой драг до около обед, а ще продължи и през нощта.
Стюардите ще трябва да могат да се сменяват, за да не изпокапят. Все пак сме там да се забавляваме.
Ще кажеш, че и другите клубове ще имат стюарди.
Може, ама аз на друг не разчитам.
Освен това и повече да се съберем няма да има проблем.
Лошото ще е, ако стане така, че дойдат по-малко хора.

soldier
08-09-2012, 10:44
А според мен не са!
Ще трябват поне трима на портала.
На паркинга още пет.
После може и да се освободят от там двама, но ще има още доста други невралгични места, където ще са необходими още двойки.
Сложи, че поне двама трима от списъка ще отпаднат по независещи от тях причини и бройката се намалява.
Феста няма да е като някой драг до около обед, а ще продължи и през нощта.
Стюардите ще трябва да могат да се сменяват, за да не изпокапят. Все пак сме там да се забавляваме.
Ще кажеш, че и другите клубове ще имат стюарди.
Може, ама аз на друг не разчитам.
Освен това и повече да се съберем няма да има проблем.
Лошото ще е, ако стане така, че дойдат по-малко хора.

Абсолютно подкрепям Иво в това мнение.
Миналата година уж бяхме 11-12 човека, ама реално бяхме много по-малко.

Galof
08-09-2012, 14:35
И да не забравяме, че и всяка година УЖ са достатъчно и накрая 5-ма, който са винаги на линия се разкъсват наляво и надясно да вършат хиляда неща и работа за 15+ човека ... след което следват коментарите слаба организация незнам си кво незнам си що .... Колкото повече толкова повече е казал мечо пух ...
На 100год. и 5 човека на входа не смогвахме на хасково с Влади и Светлето по едно време не знаехме кой какво и защо ... има момент в който повече от 3ма трябва са на входа и сега и с тея номера по избор още по - голяма бъркотия .... според мен стюардите трябва са над 15 човека със сигурност и щом 8 часа може да пристигат колите ква е таяя глупост и в 8 стюардите да са там ... поне 7 трябва да са там за да се знае аз там ти онам и да има така големият проблем на всички фестове ОРГАНИЗАЦИЯ ...
Аз, ако не съм на работа ме бройте и мен към помощният състав.

fiore
11-09-2012, 01:08
Без да го считате като примамка- И тази година ще има макар и малки глезотийки за стюардите.
всеки стюард ще получи ваучер за кетеринга през деня и за вечерята

Tedo
13-09-2012, 21:16
Понеже няма да може да се съберем предварително е желателно стюардите да са в 08:00ч. на пистата за инструктаж и разпределение на задачите.

Като гледам тази тема (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1118764#post1118764) да не стане така че стюардите да дойдем по-късно от посетителите
7:00 ?

D-I-V-A-K-A
13-09-2012, 22:28
Като гледам тази тема (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1118764#post1118764) да не стане така че стюардите да дойдем по-късно от посетителите

Аз за това с още няколко човека мисля, да тръгна най-късно 7 от тук, че да мога най-късно 7:30 да съм там, че да може да помогна да ги посрещнем.

ivailo rachev
14-09-2012, 07:59
Ами нека се разберем ако искате по-рано и за мен няма проблем да съм там с половин-един час по-рано за да можем да посрещнем колите.

Kuker
14-09-2012, 08:20

Аз за това с още няколко човека мисля, да тръгна най-късно 7 от тук, че да мога най-късно 7:30 да съм там, че да може да помогна да ги посрещнем.

Ами нека се разберем ако искате по-рано и за мен няма проблем да съм там с половин-един час по-рано за да можем да посрещнем колите.Брей... неудържими бре :)
Нека мине още някой ден и ще ви кажем ако трябва да дойдете по-рано. ;)

ivailo rachev
14-09-2012, 09:14
Неудържими я,все пак това е Италфест :D

Tedo
14-09-2012, 20:02
Брей... неудържими бре :)
Нека мине още някой ден и ще ви кажем ако трябва да дойдете по-рано. ;)

На мен не ми е проблем и да дойда в 12 часа и да седна да си пия бирата

Kuker
21-09-2012, 19:22
Към момента отказали се няма.
Утре всички трябва да сме пред терминала на летището към 07:50 - 08:00ч.

vili151279
22-09-2012, 00:30
За съжаление преди малко си видях съобщението във фейсбук от София- хванал я е някакъв вирус и няма да може да дойде утре

Kuker
22-09-2012, 05:58
За съжаление преди малко си видях съобщението във фейсбук от София- хванал я е някакъв вирус и няма да може да дойде утреКофти е това с вируса.Дано се оправи бързо. ;)

mordohy
25-09-2012, 23:04
Хайде да си направим рекапитулацията!
Стюарди от 20 ПЛЮС САМО ДВЕ ЖЕНИ- НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА И ОЩЕ ЧЕТИРИМА.
Двама неопитни колеги, аз дъртият пръдльо и Солджера на възловата позиция на входа на паркинга.
Добре, че беше той, та да не се омажем напълно.
истината е, че нямаше нито един с карта организатор, който да дирижира стюардите.
Аз и Солджера правехме това, което трябваше да правим, но всъщност имаше "загуба на управление". Страшен термин. В армията за това се полага незабавен разстрел!
Разстреляха ни колегите!
Ша си сипя оЩЕ ЕДНО!:Tease::furious:

toki4a
25-09-2012, 23:07
Двама неопитни колеги, аз дъртият пръдльо и Солджера на възловата позиция на входа на паркинга.
истината е, че нямаше нито един с карта организатор, който да дирижира стюардите.
Аз и Солджера правехме това, което трябваше да правим, но всъщност имаше "загуба на управление". Страшен термин. В армията за това се полага незабавен разстрел!
Разстреляха ни колегите!

:drinking:

Kuker
25-09-2012, 23:27
Имаше 9 стюарда на феста и още няколко помощника.
Солджъра имаше точно определена "мисия" на входа на паркинга поставена от такъв с карта "организатор".
Момичетата на входа бяха две и си вършеха работата бързо и без нужда да бъдат управлявани.И тях често ги наглеждаха хора с карта "организатор"
Цветелина и Снежка се справиха перфектно с децата.Сами поеха инициатива и се получи повече от добре.
Останалите реагираха светкавично на всяка задача.
Нямаше стюард с ръце в задника, ако това визираш, и не е коректно да кажеш, че ти и Солджъра сте свършили работата.
А организаторите тичаха като полудели през целия ден, разчитайки на вашия самоконтрол след поставянето на задачите.Аз до вчера имах мускулна треска и на ушите даже.

soldier
25-09-2012, 23:56
Иво, не си прав.

Кукера добре го е описал:
2 момичета на децката градина
2 момичета на входа
5 момчета - аз, ти и още 3ма, от които единият беше стюард на Хасково и знае какво е, другият почти изцяло измисли как да са подредени колите на паркинга по модели, третото момче май му беше първи фест, но се раздаде от сутринта - сигурно половината от колите, които пренасочих, той им и каза къде точно да паркират.

Прав си единствено, че 9 човека не стигат. Трябва да са доста повече, за да може спокойно да се организира всичко - да се помисли за безопастност и да може и ние да се видим с другите колеги. Реално аз имах възможност да се видя с колегите чак като се отмени драга. До преди това единствено на паркинга докато ги насочвах къде да паркират обменяхме по някоя друга дума. Нямаше кой да ме смени да ида да изпия една вода.

П.П. доста често бях в комуникация най-вече с Кукера и Влади - какво и защо, както и с Фиоре и Бодом. Не може да кажеш, че не е имало комуникация организатори-стюарди.

D-I-V-A-K-A
26-09-2012, 00:02
Разстреляха ни колегите!

Е това мнение вече ме срази!!! Или може би ти си пропуснал доста от работата на стюардите докато те търчаха като коне напред и назад да нареждат колите, а ти се любуваше на сладки приказки с един, втори, трети пети... А неопитните според теб, черпеха много акъл от по-опитните и се съветваха и обсъждаха различни идей с по-опитните, точно, за да не става мазало. Всяко едно действие се обсъждаше и коментираше преди да се прави. Отделно от това, май не си забелязал, че и двама човека седяха на входа от 8:00 до 14:00 часа на входа, та й след това трябваше да обиколят и всеки един от автомобилите да му поставят талон за томболата.

П.П. По-голямо умаловажаване на нечий труд от това което ти си показал с твоят пост, аз не съм виждал!!!

Нямаше кой да ме смени да ида да изпия една вода.

Тук потвърждава, защото търчах да ти нося, та от зор даже я разлях половината :crazy:

ne0
26-09-2012, 00:06
Прост пример ще Ви дам...

на всеки трак дей - а това е доста по уредено мероприятие заради локацията и възможностите които предлага Дракон, при наличие на около 200-250 човека посетители има 17 човека минимум заети пряко с организацията на пистата, като на всеки трети има радиовръзка и отговорник. Общия брой хора заети с мероприятието е достигал до 35 ;)

А Италфеста почти винаги е бил на големи незащитени площи и т.н. с доста посетители

Правете си сметката

Но мисля стюардите се справиха добре на феста

Moment4life
26-09-2012, 00:11
През цялото време имаше комуникация м/у стюардите и организаторите, поне аз съдя по мен и колежката от Фиат Форума на входа. Идваха и организаторите,за да ни попитат как вървят нещата и дали имаме нужда от нещо. Само дето ме е яд за стикерите.
Стюардите на майсторското също реагираха, когато трябваше да се местят конуси , да се казва на хората да се дръпнат и т.н.
Всичко,което казвам съм го видяла с очите си , другите къде са гледали незнам :)

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

та й след това трябваше да обиколят и всеки един от автомобилите да му поставят талон за томболата.

Е тва ми разказа играта :screwy:

digitalundgrd
26-09-2012, 01:02
И аз мисля, че стюардите се справиха с нещата добре въпреки, че не бяха много като бройка...

На входа минахме сравнително бързо, въпреки че се изсипахме една стабилна група (късната група) от 20-25 автомобила наведнъж ;) След това един от стюардите ме насочи на къде да карам, за да паркирам, а друг стюард (Тедо) ми каза как точно да паркирам (малко назад-малко напред итн), така че да се получи правилна колоната...Наблюдавах ви и при майсторското - стюардите местеха постоянно конуси и тичаха покрай трасето :) Видях, че има и хора при децата...

Общо взето, може би единственото, което пропуснахте да направите (поради липса на ограждения), беше да паркирате по 2-3 коли на пряко на входовете към пистата, за да не може да се влиза с други автомобили там, понеже нали уж това беше проблема за несъстоялия се официален драг :)

Също така аз лично не чух на микрофона да се каже предварително и да се обясни на хората - "забранява се навлизането на автомобили на пистата, до второ нареждане итн преди започване на драга", и ако трябва да се повтори и потрети няколко пъти за по-глухите колеги...

vili151279
26-09-2012, 01:27
През цялото време имаше комуникация м/у стюардите и организаторите, поне аз съдя по мен и колежката от Фиат Форума на входа. Идваха и организаторите,за да ни попитат как вървят нещата и дали имаме нужда от нещо. Само дето ме е яд за стикерите.
Стюардите на майсторското също реагираха, когато трябваше да се местят конуси , да се казва на хората да се дръпнат и т.н.
Всичко,което казвам съм го видяла с очите си , другите къде са гледали незнам :)

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Е тва ми разказа играта :screwy:

Потвърждавам казаното от колежката.
За стикерите просто нямам думи- на кой му хрумна да ги открадне?! После ни обвиняват, че сме ги раздавали по " симпатичност":screwy:

ivailo rachev
26-09-2012, 07:48
На мен ми беше първи фест,но се раздадох колкото мога.Вече имам тренинг за догодина :D

Liminat
26-09-2012, 10:48
...П.П. По-голямо умаловажаване на нечий труд от това което ти си показал с твоят пост, аз не съм виждал!!!

Какво друго си очаквал.

HACCP
26-09-2012, 11:04
Поздрави за труда на всички стюарди! :respect:
Познавам няколко от тях и не можах да ги видя никъде другаде освен по паркинга и по пистата! За да поговоря с тях се налагаше да се разхождам с тях.
Дори когато аз излязох на пистата (като преди това попитах колега с жилетка и отговора му беше "ми не знам мисля, че може" след като видя, че имаше коли, който обикалят) един от стюардите (той си знае) почти веднага ме прибра и макар че се познаваме нямаше уговорки от моя страна и колата беше паркирана на място веднага.