Log in

View Full Version : Свещи Golden Lodge боклук

vladimirrrr
16-12-2006, 19:01
Колеги искам да споделя с вас горчив опит от тези отвратителни свещти.Неприятностите създадени от тях са описани в темета гаснене при студен двиг.
Оказа се че свещи Golden Lodge на 5хил.км.през почти цялото време на студен двиг.не им се работи,а при развиване и проверка са черни като негри и осемте.След тяхната подмяна вече мотора пее и не го мързи като е студен на празен ход(и цвета им не е черен на следващите свещи).

aziiii
16-12-2006, 19:09
А с какви свещи ги подмени? И откъде?

TRENDi
16-12-2006, 20:45
Понеже много хора из форума ги плюят искам да попитам за модела GOLDEN LODGE 25HLD ли става въпрос или по-принцип? Аз карам вече 10 хил. с GOLDEN LODGE 25HLD 4 (4 електродните) и нямам забележки :?:

ALFA CORSE
16-12-2006, 21:44
Понеже много хора из форума ги плюят искам да попитам за модела GOLDEN LODGE 25HLD ли става въпрос или по-принцип? Аз карам вече 10 хил. с GOLDEN LODGE 25HLD 4 (4 електродните) и нямам забележки :?:

И аз нямах забележки точно 10 000км... след това :priest:

TRENDi
16-12-2006, 22:53
Все пак за 4 електродните ли става въпрос, за да знам дали да се готвя за смяна с Denso?

ALFA CORSE
16-12-2006, 23:30
Все пак за 4 електродните ли става въпрос, за да знам дали да се готвя за смяна с Denso?
Да, за 4 електродни 25HLD. Мен ме учуди цената на Денсото - 4лв за брой ама и аз сложих такива :)

75 2.0 turbo
17-12-2006, 11:37
значи у тоя форум може да намериш теми дето се плюят и наи реномираните производители на свещи :shock: добре де замислете се
дали проблема не е у дооста дъртите кочини които се шофират и които са с дооста легнали вече мотори и инжекционни системи :wink: или недеите се замисля а си плюите на воля 8)

ALFA CORSE
17-12-2006, 12:34
значи у тоя форум може да намериш теми дето се плюят и наи реномираните производители на свещи :shock: добре де замислете се
дали проблема не е у дооста дъртите кочини които се шофират и които са с дооста легнали вече мотори и инжекционни системи :wink: или недеите се замисля а си плюите на воля 8)
Бе да ти кажа от Италия колата дойде с Golden Lodge, които очевидно не бяха нови, в БГ имам 12 000км с тях и още си работят.

zlia
17-12-2006, 18:51
8)

Bobo
17-12-2006, 20:10

А ти кво ше каеш за 5 коли които немогат да запалят с чисто нови Голден Кенеф А? И то при полужение че старите им свещи са перфектни на цвят :idea: Айде и ти по полека щот точно тия свещи съм изхвърлил купища и мога да ти кажа че в момента са такива боклуци че даже и надписа като им погледнеш си личи :wink:

virusalfa
17-12-2006, 20:25

А ти кво ше каеш за 5 коли които немогат да запалят с чисто нови Голден Кенеф А? И то при полужение че старите им свещи са перфектни на цвят :idea: Айде и ти по полека щот точно тия свещи съм изхвърлил купища и мога да ти кажа че в момента са такива боклуци че даже и надписа като им погледнеш си личи :wink:Ментирани са,както и Селенията :idea:

Mury
17-12-2006, 20:53

А ти кво ше каеш за 5 коли които немогат да запалят с чисто нови Голден Кенеф А? И то при полужение че старите им свещи са перфектни на цвят :idea: Айде и ти по полека щот точно тия свещи съм изхвърлил купища и мога да ти кажа че в момента са такива боклуци че даже и надписа като им погледнеш си личи :wink:Ментирани са,както и Селенията :idea:

Тва па отде го изсра бе Мите :shock: :shock: аз да ти кажа честно съм по-доволен от 20К отколкото от Мотул 6100 10 в 40 :idea:

vladimirrrr
18-12-2006, 08:41
Колеги,просто споделих неприятен опит с тези Golden Lodge,които са 4 електродни 25HLD. Преди да купя тях сложих Champion,ама се вманиачих и на 2хил.км. ги смених Голдъна,цвета на старите си беше хубав и ги прибрах.Та сега си навих пак Championaсамо за проба и колата си зарабори доста по-добре.Смятам да си купя Denso докато не са измислили ментета и за тях.

Mury
22-12-2006, 18:34
Колеги,просто споделих неприятен опит с тези Golden Lodge,които са 4 електродни 25HLD. Преди да купя тях сложих Champion,ама се вманиачих и на 2хил.км. ги смених Голдъна,цвета на старите си беше хубав и ги прибрах.Та сега си навих пак Championaсамо за проба и колата си зарабори доста по-добре.Смятам да си купя Denso докато не са измислили ментета и за тях.

Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ :idea:

virusalfa
22-12-2006, 19:15

Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ :idea:Аз като сера-сера,ама и ти копираш чужди мнения :idea:

Mury
22-12-2006, 21:32

Опрделено Денсото е класи над този Голден лодж който се продава в БГ/и е по-ефтин/-ние с бат Бобо отдавна го приказваме тва но има хора които още си купуват такива свещи.Ако колата идва от чужбина с Голден лодж-супер истинския такъв въобще не е лоша свещ :idea:Аз като сера-сера,ама и ти копираш чужди мнения :idea:

Шо шо шо :pfbbt: :Tease:

Dodo 155
26-12-2006, 12:08
Явно напоследък се продават много ментета на Golden Lodge :roll:
Аз 2002г. купих на моята 8 бр. за 88лв. от магазина в Дружба.
Карах я близо 35 000 км и я продадох с тях. Сега мисля, че Митко още кара с тях и не ги е сменял :roll: Сигурно тогава е нямало такива случаи или съм случил 8)
Щом колегите се оплакват не ги купувайте :idea: Иначе марката е много хубава :idea:
В момента се оказва, че Денсо-то е читаво. Утре и от тях като вкарат ментета ще се получат такива теми :wink: Всичко е въпрос на късмет :lol:

Подкрепям 75 Turbo да не се плюят марките, а магазините които продават скапани части :idea:
Ако някой има поглед как да се познават ментетата ще бъде безкрайно полезен :idea:

virusalfa
26-12-2006, 18:03
Свещите са достатъчно евтин консуматив,за да се окаже някоя от тях дефектна от завода.Подобни дефекти не са нещо ново :idea:

Mury
26-12-2006, 19:56
Свещите са достатъчно евтин консуматив,за да се окаже някоя от тях дефектна от завода.Подобни дефекти не са нещо ново :idea:

А бе я стига аз съм си купувал 4 бр. Голден лодж за 33-ката и 4-те не работеха/колата не искаше да запали с тях а със старите пак Голден лодж си палеше/ :shock: :shock: :shock: аз мисля че 90% от тези свещи са ментета :idea: :evil:

Dodo 155
01-01-2007, 12:20
Темата е за СВЕЩИ, не за МАСЛА :!:
Последно от къде и какви свещи да си купуват колегите?

Mury
01-01-2007, 14:20
Денсо от Косер :lol: