Log in

View Full Version : Шум от вратата

PEPINKO
18-12-2006, 11:23
Искам да питам къде мога да си оправя врата от дясната страна!Да обясна.....след като катастрофирах,като тръгна да отварям вратата се чува едно пукане!Според мене има нещо или откачено или нещо счупено при пантата на вратата!някакви идеи......

Mind_Control
18-12-2006, 11:24
А за дясната врата искам да питам и аз как може да се повдигне малко нагоре, защото е провиснала 1-2 мм и трябва да се тряска по силно, за да се затвори..

webfusion
18-12-2006, 12:29
Искам да питам къде мога да си оправя врата от дясната страна!Да обясна.....след като катастрофирах,като тръгна да отварям вратата се чува едно пукане!Според мене има нещо или откачено или нещо счупено при пантата на вратата!някакви идеи......

При мен беше същото, счупи се пластината със степените на вратата и се оправи :?

PEPINKO
18-12-2006, 13:36
А къде или по-точно къде го оправи този проблем :?:

Kamen
18-12-2006, 14:37
И моята пука като се отваря ( дясната ) но като се постопли ще отварям кората да гледам какъв е проблема че сега е студено и не ми се пипа. А по въпроса за повдигането на врата наистина дали е възможно.

Bobo
18-12-2006, 21:16
За повдигането на вратата може да ви помогне само тенекиджия :wink:

За обтегачите които се преебават обикновенно се разхлабват ма понеже отначало пука малко не им обръщате внимание и съответно се чупи основата която държи обтегача :wink: Така проблема се решава само дето вратата става неконтролируема :lol: А този проблем пак се решава при тенекиджиите :lol: Аз лично съм ползвал услугите на Рок&Ролл сервиза за тая работа :wink:

ne0
19-12-2006, 11:12
За повдигането на вратата може да ви помогне само тенекиджия :wink:

За обтегачите които се преебават обикновенно се разхлабват ма понеже отначало пука малко не им обръщате внимание и съответно се чупи основата която държи обтегача :wink: Така проблема се решава само дето вратата става неконтролируема :lol: А този проблем пак се решава при тенекиджиите :lol: Аз лично съм ползвал услугите на Рок&Ролл сервиза за тая работа :wink:

Същото се случи и при мен. След като се счупи престана да пука.
Но вратата се мърда лесно и трябва да се внимава да не счупи нечий крак.

Kamen
19-12-2006, 12:26
А въпросното нещо което се чупи еможе ли да се смени за да не се случва отнасянето на някой крак. :)

ne0
19-12-2006, 13:57
Трябва заварка. Трябва ти тенекеджия.

Kamen
19-12-2006, 15:05
Яснуу! Тенкю пийпъл. :knock: