View Full Version : Италфест 2012 - Резултати от майсторско шофиране
Здравейте, колеги
Ето ги официалните резултати от майсторското шофиране на Италфест 2012г.
Резултати от майсторско шофиране - Италфест 2012г (http://dox.bg/files/dw?a=bded5e3b0b)
Поздрави!
Не че нещо ама на Радо трябва да се присъдят 20сек. във втория манш за не спиране на кантар на финиша. И да се даде купата на пича с бялата 156-ца. Все пак това трябва да се смята за не изпълнен елемент.
Не че нещо ама на Радо трябва да се присъдят 20сек. във втория манш за не спиране на кантар на финиша. И да се даде купата на пича с бялата 156-ца. Все пак това трябва да се смята за не изпълнен елемент.
Единствено не съм сиг. за това кой беше пича дето събра около 5 конуса още на правата ... надявам се , че не е този същия Радо . Другото за което се чудя е защо са ми цвъкнали 5 наказателни сек. на 2-рия опит след , като нито съм сгазил конус нито съм объркал маршрута и си спрях на финала
ivomanev
24-09-2012, 00:59
Това ми беше първия фест на който присъствам (въпреки че карам Алфа от 2г.) и не претендирам за някакво по-предно класиране.
Мисля че класирането не е важно при положение че наградите бяха символични и едва ли на някой ще са му от полза!
По важното е че си беше атракция за всички и се изкефихме :)
Аз също имам наказание 5сек. на второто минаване без да съм згазвал конуси и колкото и да ми беше трудно си спрях на кантар! Може би е заради това че влязох в тревата заради което изкривих задна стабилизираща щанга, но това е част от атракцията :) Важното е че за има няма 30мин и с подръчни средства колата беше на гуми и готова за драг но уви!
thecleaner
24-09-2012, 01:01
Това ми беше първия фест на който присъствам (въпреки че карам Алфа от 2г.) и не претендирам за някакво по-предно класиране.
Мисля че класирането не е важно при положение че наградите бяха символични и едва ли на някой ще са му от полза!
По важното е че си беше атракция за всички и се изкефихме :)
Аз също имам наказание 5сек. на второто минаване без да съм згазвал конуси и колкото и да ми беше трудно си спрях на кантар! Може би е заради това че влязох в тревата заради което изкривих задна стабилизираща щанга, но това е част от атракцията :) Важното е че за има няма 30мин и с подръчни средства колата беше на гуми и готова за драг но уви!
Ти ли беше дето давахме газ на Кондофрей на последния ДРАГ?
ivomanev
24-09-2012, 01:19
Бях там така че е Възможно, не знам с каква кола си бил!? Аз се пусках 9-10 пъти
thecleaner
24-09-2012, 01:21
Бях там така че е Възможно, не знам с каква кола си бил!? Аз се пусках 9-10 пъти
С червеното Пунто ;)
ivomanev
24-09-2012, 01:23
Този мигач е показателен :)
Само ти ме би - 2 пъти :))))
Единствено не съм сиг. за това кой беше пича дето събра около 5 конуса още на правата ... надявам се , че не е този същия Радо . Другото за което се чудя е защо са ми цвъкнали 5 наказателни сек. на 2-рия опит след , като нито съм сгазил конус нито съм объркал маршрута и си спрях на финала
Май не върна до край на зад.
Не съм сигурен за това...
Majed_146
24-09-2012, 13:23
Дайте схема на елементите за да тренираме за догодина :)
http://www.youtube.com/watch?v=e-90lMMtbfE&feature=youtu.be
Май не върна до край на зад.
Не съм сигурен за това...
Върнах върнах :smoke: Ето и клип :)
Дайте схема на елементите за да тренираме за догодина :)
Няма ко да тренирам брат само трябва да й оправя ръчната , че така голяма излагация :pain:
Момци, ръчната само ви БАВИ в това майсторско.... ;)
Rado145QV
24-09-2012, 20:21
така е. На маисторското трябва да се кара с по малко газ,на принципа да се возиш,не да се дава газ даването на газ само прави сеир на публиката и ти увеличава времето
Furious 155
24-09-2012, 20:42
..даването на газ само прави сеир на публиката и ти увеличава времетое не е ли важно да има и атракция за публиката малко? ;) Иначе е скучно да се гледа обикаляне на возещи се около конуси. :biggrin:
В тоя случай добре , че не работеше хахах :boo:
Majed_146
25-09-2012, 21:13
за ръчната е вярно само бави! но елементите ми трябват, за да си връткаме С Вальо по Ботевград като си нямаме работа :rosso_racers::rosso_racers::tank:
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .
Наказателните секунди са за конуси и неизпълнени елементи и са отбелязани от стюардите около трасето.
Информацията с времената е обобщена от времеизмервателната техника и отбелязаните наказания от стюардите.
Ако имаме хубав видеозапис от някое минаване на трасето може да се преразгледат дадени наказания.
D-I-V-A-K-A
25-09-2012, 23:55
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .
Между другото, не помня на кой от двата старта беше, но в началото единият конос го измести, не го сабори, а просто го настъпи и го измести, аз това е единственото нещо което си спомням ;) Може и да ме лъже паметта ама...
П.П. И на мен много ми хареса трасето, беше си достатъчно сложно, че да е интересно както на нас, така и на публиката. Специялно майсторското беше на много добро ниво, имаше и хубава техника за измерване, а не да се гледа с хронометър, имаше много добра конкуренция, което мен лично много ме израдва, защото всички бяхме с почти равни възможности. Просто на някой ни беше повече нахъсването и явно от това допускахме грешки.
Абе едно голямо БРАВО на всички и се надявам до година пак да е така или по-добре ;)
Ясно ... като каза , че само съм го изместил май се досещам дори за кой става въпрос ... има видео по-нагоре но не е с много хубаво качество :/