Log in

View Full Version : Италфест 2012 - Резултати от майсторско шофиране

Az4o
23-09-2012, 17:40
Здравейте, колеги

Ето ги официалните резултати от майсторското шофиране на Италфест 2012г.

Резултати от майсторско шофиране - Италфест 2012г (http://dox.bg/files/dw?a=bded5e3b0b)

Поздрави!

rijko
23-09-2012, 22:59
Не че нещо ама на Радо трябва да се присъдят 20сек. във втория манш за не спиране на кантар на финиша. И да се даде купата на пича с бялата 156-ца. Все пак това трябва да се смята за не изпълнен елемент.

V@K@T@
24-09-2012, 00:32
Не че нещо ама на Радо трябва да се присъдят 20сек. във втория манш за не спиране на кантар на финиша. И да се даде купата на пича с бялата 156-ца. Все пак това трябва да се смята за не изпълнен елемент.

Единствено не съм сиг. за това кой беше пича дето събра около 5 конуса още на правата ... надявам се , че не е този същия Радо . Другото за което се чудя е защо са ми цвъкнали 5 наказателни сек. на 2-рия опит след , като нито съм сгазил конус нито съм объркал маршрута и си спрях на финала

ivomanev
24-09-2012, 00:59
Това ми беше първия фест на който присъствам (въпреки че карам Алфа от 2г.) и не претендирам за някакво по-предно класиране.
Мисля че класирането не е важно при положение че наградите бяха символични и едва ли на някой ще са му от полза!
По важното е че си беше атракция за всички и се изкефихме :)
Аз също имам наказание 5сек. на второто минаване без да съм згазвал конуси и колкото и да ми беше трудно си спрях на кантар! Може би е заради това че влязох в тревата заради което изкривих задна стабилизираща щанга, но това е част от атракцията :) Важното е че за има няма 30мин и с подръчни средства колата беше на гуми и готова за драг но уви!

thecleaner
24-09-2012, 01:01
Това ми беше първия фест на който присъствам (въпреки че карам Алфа от 2г.) и не претендирам за някакво по-предно класиране.
Мисля че класирането не е важно при положение че наградите бяха символични и едва ли на някой ще са му от полза!
По важното е че си беше атракция за всички и се изкефихме :)
Аз също имам наказание 5сек. на второто минаване без да съм згазвал конуси и колкото и да ми беше трудно си спрях на кантар! Може би е заради това че влязох в тревата заради което изкривих задна стабилизираща щанга, но това е част от атракцията :) Важното е че за има няма 30мин и с подръчни средства колата беше на гуми и готова за драг но уви!

Ти ли беше дето давахме газ на Кондофрей на последния ДРАГ?

ivomanev
24-09-2012, 01:19
Бях там така че е Възможно, не знам с каква кола си бил!? Аз се пусках 9-10 пъти

thecleaner
24-09-2012, 01:21
Бях там така че е Възможно, не знам с каква кола си бил!? Аз се пусках 9-10 пъти

С червеното Пунто ;)

ivomanev
24-09-2012, 01:23
Този мигач е показателен :)
Само ти ме би - 2 пъти :))))

Walker
24-09-2012, 10:04
Единствено не съм сиг. за това кой беше пича дето събра около 5 конуса още на правата ... надявам се , че не е този същия Радо . Другото за което се чудя е защо са ми цвъкнали 5 наказателни сек. на 2-рия опит след , като нито съм сгазил конус нито съм объркал маршрута и си спрях на финала

Май не върна до край на зад.
Не съм сигурен за това...

Majed_146
24-09-2012, 13:23
Дайте схема на елементите за да тренираме за догодина :)

V@K@T@
24-09-2012, 19:30
http://www.youtube.com/watch?v=e-90lMMtbfE&feature=youtu.be

Май не върна до край на зад.
Не съм сигурен за това...

Върнах върнах :smoke: Ето и клип :)

Дайте схема на елементите за да тренираме за догодина :)

Няма ко да тренирам брат само трябва да й оправя ръчната , че така голяма излагация :pain:

stelt
24-09-2012, 19:45
Вака, шампион си :)

Kuku
24-09-2012, 19:49
Момци, ръчната само ви БАВИ в това майсторско.... ;)

Rado145QV
24-09-2012, 20:21

така е. На маисторското трябва да се кара с по малко газ,на принципа да се возиш,не да се дава газ даването на газ само прави сеир на публиката и ти увеличава времето

Furious 155
24-09-2012, 20:42
..даването на газ само прави сеир на публиката и ти увеличава времетое не е ли важно да има и атракция за публиката малко? ;) Иначе е скучно да се гледа обикаляне на возещи се около конуси. :biggrin:

V@K@T@
24-09-2012, 21:30

В тоя случай добре , че не работеше хахах :boo:

Majed_146
25-09-2012, 21:13
за ръчната е вярно само бави! но елементите ми трябват, за да си връткаме С Вальо по Ботевград като си нямаме работа :rosso_racers::rosso_racers::tank:

V@K@T@
25-09-2012, 22:47
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .

Az4o
25-09-2012, 23:30
Наказателните секунди са за конуси и неизпълнени елементи и са отбелязани от стюардите около трасето.

Информацията с времената е обобщена от времеизмервателната техника и отбелязаните наказания от стюардите.

Ако имаме хубав видеозапис от някое минаване на трасето може да се преразгледат дадени наказания.

D-I-V-A-K-A
25-09-2012, 23:55
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .

Между другото, не помня на кой от двата старта беше, но в началото единият конос го измести, не го сабори, а просто го настъпи и го измести, аз това е единственото нещо което си спомням ;) Може и да ме лъже паметта ама...

П.П. И на мен много ми хареса трасето, беше си достатъчно сложно, че да е интересно както на нас, така и на публиката. Специялно майсторското беше на много добро ниво, имаше и хубава техника за измерване, а не да се гледа с хронометър, имаше много добра конкуренция, което мен лично много ме израдва, защото всички бяхме с почти равни възможности. Просто на някой ни беше повече нахъсването и явно от това допускахме грешки.
Абе едно голямо БРАВО на всички и се надявам до година пак да е така или по-добре ;)

V@K@T@
26-09-2012, 06:17
Ясно ... като каза , че само съм го изместил май се досещам дори за кой става въпрос ... има видео по-нагоре но не е с много хубаво качество :/