View Full Version : Стикери "Автокаско"
santo_traficante
28-09-2012, 10:54
Да не забравите да ги махнете до 06.10.2012. След това глобата за тях е 50 кинта.
п.с. На Армеец се махат и звездите от задните стъкла.
Аз съм махнал всичко, ОБАЧЕ новата мода е в ароматизаторите ;)
Ъ? Кое, какво?
Не трябва да имаме стикери ли? "Активна защита"и прочие?
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=53518
tokata_pz_flex
28-09-2012, 12:26
Този момент съм го пропуснал .
А разни реклами имам ли право да слагам ? Че имам едни невинни рекламни стикерчета с диаметър 60 мм. на страничните стъкла ?
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=53518
Мерсаж.
Слагай, махай...
Mind_Control
28-09-2012, 15:26
Да не забравите да ги махнете до 06.10.2012. След това глобата за тях е 50 кинта.
Е хубаво де, ама на армейските пише само СТОП, искаш да кажеш, че ще ме глобяват и за това ли? Ако имам надпис Кока Кола и него ли трябва да махна?
само за знаците на застрахователните компании важи това
santo_traficante
28-09-2012, 16:54
Е хубаво де, ама на армейските пише само СТОП, искаш да кажеш, че ще ме глобяват и за това ли? Ако имам надпис Кока Кола и него ли трябва да махна?
Така е обаче изрично казаха да се махат:)Куките ще го знаят,освен това "звезди" не се слагат вече. Ако има нещо "ново" лично ще те информирам;-)
А дали важи за изтекла маркировка?
Alexanderbb
28-09-2012, 20:25
А дали важи за изтекла маркировка?
Като знаеш как мислят блюстителите на закона дали ще правят разлика а
old alfist
29-09-2012, 01:24
Благодаря за напомнянето - имам стикери на стъклата от предишния собственик и ще ти изстържа.
Ако заменя луепенките на компира с такива на клуб Алфа Ромео . Има ли опасност да ме глобят за проповядване на радикален алфизъм:dark2:
santo_traficante
29-09-2012, 11:33
Линка на Kuku показва, че въпросното изискване е в сила от юли, 2011...
Кой реши, че точно от 6.10.2012 трябва да се спазва..?
Кои са тези "те", които са го казали това за знаците "stop" на "Армеец" (да не са същите които казват с какви дневни светлини може и с какви не може да се кара, след като ясно и изчерпателно е описано в закона)..?
Много дълбоко расъждаваш:kiss: Проблема си е твой ако искаш ги махаш ако искаш недей.
"Във връзка с влизането в сила на чл.315а от Кодекса за застраховането (ДВ бр. 51 от
05.07.2011 г.), ви напомняме, че считано от 06.10.2012 г. службите за контрол по Закона за
движение по пътищата ще санкционират лицата, които управляват моторно превозно средство с
поставени знаци, белези или други индикации върху или на видимо място в моторното превозно
средство, които пряко или косвено указват наличието на сключен застрахователен договор във
връзка с това МПС."
badmadafaka
29-09-2012, 11:48
Правилно, намерих го сам и затова си махнах мнението. В член 315 от Кодекса на Застраховането го пише.
Това в кавичките не знам цитат откъде е, но в чл 315 на КЗ ясно пише, че влиза в сила от 6.10.2012.
Иначе проблем нямам, просто не съм от "масата", които като видят нещо написано някъде в интернет и го приемат за дадено. Ако беше казал в първото си мнение къде го пише, кой член, ала-бала, щеше да е поне малко по-полезно за такива като мен... :)
Като цяло, благодаря ти за напомнянето... :handshake:
santo_traficante
29-09-2012, 11:51
Това в кавичките не знам цитат откъде е, но в чл 315 на КЗ ясно пише, че влиза в сила от 6.10.2012.
:Служебната поща.
old alfist
29-09-2012, 12:44
На мен не ми се дават 50лв. за глупости и за това по-добре да ги махна - тези пари може да си ги дам за превишена скорост, но не и за тази шашкания.
Жестоко това означава да сваля фолиото от задните стъкла,е тури му вестник:drool:
old alfist
29-09-2012, 13:14
Жестоко това означава да сваля фолиото от задните стъкла,е тури му вестник:drool:
Това фолио и без това сигурно ти загрозява колата, тъй, че тези стикери ще бъдат идеален повод да го махнеш.
Тя и без това си е грозна.Говориме за този стикер STOP на задното стъкло,че трябва да се махне нали?Защото предния ми го махнаха когато подновявах каското.
santo_traficante
29-09-2012, 14:33
Ще трябва да го махнеш.
Ако заменя луепенките на компира с такива на клуб Алфа Ромео . Има ли опасност да ме глобят за проповядване на радикален алфизъм:dark2:
Няма, визира застрахователи, свързани с тях лепенки, а не общи работи, в линка в темата ясно е описано какво е забранено, просто се чете :)
Хахаха глупостта поражда нова глупост. Днеска гледам БМВ с лист А4 на таблото:
"Застрахована в Армеец!!!От КАТ София.":stumm::stumm:
'ЛевИнс' лепят на огледалото едни стикерчета за дарение към БЧК :)
santo_traficante
08-10-2012, 09:54
Хахаха глупостта поражда нова глупост. Днеска гледам БМВ с лист А4 на таблото:
"Застрахована в Армеец!!!От КАТ София.":stumm::stumm:
СмЕх:evilsmiley:
То има онлайн проверка за тая работа:evilsmiley:
Това за БЧК лепенките куките го знаят:) Ама се чудя кой мазохист ще сключи каско там:)
Това ми е на задното стъкло и се чудя дали да го махам.
Милицията дали знае, че това е знамето на държавата ни, а не е герба на някой застраховател?!?
Това ми е на задното стъкло и се чудя дали да го махам.
Милицията дали знае, че това е знамето на държавата ни, а не е герба на някой застраховател?!?
Аз това го махнах-знамето си е знаме, а това е емблема със знаме, не знам, ама по спокойно ми е
Alexanderbb
08-10-2012, 15:59
Eeeeee вие съвсем се ошашкахте. Сега да не махнете и стикерите на клуба за по-сигурно :-)
Кой квото иска да маха. Аз махнах всичко, щото в некое село като попадна на някой КАТ-киселяк, който е решил да се закачи за най-малкото нещо, не мисля да му давам допълнителни поводи.
Eeeeee вие съвсем се ошашкахте. Сега да не махнете и стикерите на клуба за по-сигурно :-)
Стикерите ги държа, не може да ги свържат с някоя застрахователна сган
:)