Log in

View Full Version : Alfa Romeo рулира ... всичко друго sux

j1v
19-12-2006, 20:39
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Извинявам са на всички, че допреди малко мислех иначе ... ма след като ми локнаха поредната тема се осъзнах, че не е случайно. То си е така дебииш .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BatVas
19-12-2006, 20:52
Е не сме коне с капаци и много добре си знаеме , че колиците ни не са идеални и си имат много косурчета - ама сме намерили положителни страни които не намираме в други коли (те пък имат друго положително и други косури и така)
Ама нали сме си сектанти , с кеф си даваме пари по колиците и се кефим - та затова не обичаме да ни обясняват недостатъците - ние си даваме парите и си знаеме :wink: :D
Надявам се като оправиш твоята Алфа да се кефиш много :!: 8) :D

П.П. Ако не възразяваш после да преместя тази тема в кошчето или в общи. Сега ще я оставя временно да я видят хората за които си я постнал. Става нали :?:

Iltcho
19-12-2006, 20:57
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Извинявам са на всички, че допреди малко мислех иначе ... ма след като ми локнаха поредната тема се осъзнах, че не е случайно. То си е така дебииш .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Усети са от де грее слънцето :hehehm: Деба навсякъде да си първи :spiteful: Първия юзер на който за 2 седмици да му заключват 4-та тема :hehehm:

j1v това в къга на шегата. Не са бях хилил така от темата с аудистите :firstprize: :hehe: :hehehm:

j1v
19-12-2006, 20:59
Е не сме коне с капаци и много добре си знаеме , че колиците ни не са идеални и си имат много косурчета - ама сме намерили положителни страни които не намираме в други коли (те пък имат друго положително и други косури и така)

Стига бре, не богоулствай и таз тема ще ми заключат :-)

Ама нали сме си сектанти , с кеф си даваме пари по колиците и се кефим - та затова не обичаме да ни обясняват недостатъците - ние си даваме парите и си знаеме :wink: :D Надявам се като оправиш твоята Алфа да се кефиш много :!: 8) :D

Мерси, мисля много да и се радвам, както съм се радвал на всичките си коли, и да не забравям, че се возя на некво си возило със всичките си предимства и недостатъци, а не да си повярвам, че съм яхнал вейрон.

П.П. Ако не възразяваш после да преместя тази тема в кошчето или в общи. Сега ще я оставя временно да я видят хората за които си я постнал. Става нали :?:

По принцип не обичам да ми хвърлят на боклука неща, за които съм положил усилия, ма твоя воля ...

V_G_Z
19-12-2006, 22:30
истината боли ..... деебиш :bad_evil:

75 2.0 turbo
19-12-2006, 22:44
аз не мога да разбера сеньор шефа на сектата какво имаше предвид с тая реплика :
Големите сте рацери и разбирачи всички....особено тия с легендите в гаража..дето не се карат.

Айде стига ви толкова.
_________________ моля обясни и защо се заключват теми в които са писани само истини и няма никакви обиди и т.н. не мене сте ми ясни ма има хора дет още не знаят що за секта сте :!: поне за тях напишете кои и защо заключва истинските теми :idea: а колко сме рацери тея с легендите по гаражите и колко сме в час ти като какъв ни съдиш като по голям разбирач или повече коли си счупил или повече гуми ли изтри а :?: маи забрави как за смешен проблем взриви софия и рева като ученичка след класно а :?: чак имаше и тема със снимки с проблемите на шефа :idea: не мислиш ли че не ти отива тъи като си абсолютен ламер да заключваш теми в които дори не ти е ясно кои и за какво пише а :?:
п.с. имам още доста въпроси ама като знам че ще ги изтриете ще си ги спестя засега :!:

Grigor
20-12-2006, 01:15
И на мене не ми е ясно защо теми, които НЕ нарушават правилата биват пипани - по какъвто и да е начин !?!?!?

Петко,
Да си председател НЯМА нищо общо с това да си разиграваш коня в форума и да минаваш ПРЕЗ правилата !!!!!!!

Може би сега идва момента да предложа нещо, като настоящ редовен член на клуба и като бивш член на УС и основател на клуба:

1. - Да се махнат АДМИН правата на всички членове на УС. Да остане само 1 /а може и никой/, който няма значение каква длъжност има в клуба или УС - просто да разбира от адмнистрация и да е редовен посетител на форума.

2. - Не знам колко АДМИН-а има сега, но според мен ако са повече от 2-ма.. е излишно.
Насо, в качеството си на хостинг администратор трябва да има АДМИн права.
И още някой... ако има такъв, който да се занимава с обновяване на форума и дребните му ПХП проблеми.

3. Всички останали да си бъдат или модератори на определени раздели или обикновенни потребители.

Гарантирам че ще има ДОСТА повече РЕД и ЯСНОТА !

Abarth
20-12-2006, 10:16
2. - Не знам колко АДМИН-а има сега, но според мен ако са повече от 2-ма.. е излишно.
Във фиат форума бяха 2ма-Митко и брат му и докъде стигнаха :roll: Само да не стане комунизъм и тук като преди както беше фиат форума под ръководството на Дон Митко :roll:

Bobo
20-12-2006, 11:22
На 100% Подкрепям Григор и смятам че Петко напълно осъзнато и нарочно е заключил тема която отговаря на правилата и си беше много интересна :idea: Явно шефчето се изживява като шеф без повод :!:

джуджанка
20-12-2006, 12:02
Ша са сетиш и що моята тема се казваше "Ало Горски" :oops: :lol:

Bobo
20-12-2006, 12:09
Ша са сетиш и що моята тема се казваше "Ало Горски" :oops: :lol:

Ами де да знам да не си му звънял на горския :roll: :lol: :lol: :lol:

джуджанка
20-12-2006, 12:10
ПратИх го за дрЪва.
Ама се оказа че си е останал у СЕЛО ! :twisted:

Quadrifoglio
20-12-2006, 12:19
Да и аз подкрепям Григор напълно. Дори прочтох и темата и не видях абсоютно нищо нередно в нея. И за това я отключих. Трябва да бъдат определени администратори (които наистина най-добре да не са от УС), но такива които четат постоянно форума и са обективни и задълбочени. Абсолютно недопустимо е заради емоциите на някого да бъдат трити или заключвани теми!

Bobo
20-12-2006, 12:31
Да и аз подкрепям Григор напълно. Дори прочтох и темата и не видях абсоютно нищо нередно в нея. И за това я отключих. Трябва да бъдат определени администратори (които наистина най-добре да не са от УС), но такива които четат постоянно форума и са обективни и задълбочени. Абсолютно недопустимо е заради емоциите на някого да бъдат трити или заключвани теми!

Съгласен с пламен също :wink: Аз като админ съм си сложил правило да не трия и заключвам освен в случейте когато модератор без нет в момента ме помоли да свърша неговата работа :wink: Имало е и случей когато съм трил зверски нарушения на правилата като псувни убиди и разни такива :wink: Та също мисля че админите немат работа да модерират форума а да си вършат админ правата :wink:

Nikiboy
20-12-2006, 12:49
Подкрепям предложението за реформа. Аман от позьорско поведение.

В общи приказки трябва да си говорим каквото си искаме, аман от безсмислена цензура и престараване!!!

ne0
20-12-2006, 14:03
Ае тоя Ники нямали кой да му смени аватара. Ми тоз е извратен бре. Дайте го на правосъдието. Тоя лошия.

търтей
20-12-2006, 14:40
1. - Да се махнат АДМИН правата на всички членове на УС. Да остане само 1 /а може и никой/, който няма значение каква длъжност има в клуба или УС - просто да разбира от адмнистрация ...

:th_up:

ама ся наш ко яко? от 6 потребителя 5 администратора се е случвало :wink:

Grigor
20-12-2006, 17:31
Abarth,

Не си ме разбрал:

- Собственик на форума е Клуб Алфа Ромео България. Няма значение кой е АДМИН-а. Форума се движи според правилата определени от КАРБ.

- АДМИН, Администртора на форума е човек, който няма никаква нужда да разбира от коли, да ни познава и т.н. Идеята е да се грижи чисто технически за форума, сайта и всичко свързано с тях.

КАзах че е добре да има 2-ма админи - един ,който да е Техническия и един от нас - клуб, УС .. все едно - 2-рия е за да може да прави промени и др. малки неща по всяко време.

Иначе няма и МЯСТО за сравнение с Митко и тука !

KGB
20-12-2006, 18:07
аз не мога да разбера сеньор шефа на сектата какво имаше предвид с тая реплика :
Големите сте рацери и разбирачи всички....особено тия с легендите в гаража..дето не се карат.

Айде стига ви толкова.
_________________ моля обясни и защо се заключват теми в които са писани само истини и няма никакви обиди и т.н. не мене сте ми ясни ма има хора дет още не знаят що за секта сте :!: поне за тях напишете кои и защо заключва истинските теми :idea: а колко сме рацери тея с легендите по гаражите и колко сме в час ти като какъв ни съдиш като по голям разбирач или повече коли си счупил или повече гуми ли изтри а :?: маи забрави как за смешен проблем взриви софия и рева като ученичка след класно а :?: чак имаше и тема със снимки с проблемите на шефа :idea: не мислиш ли че не ти отива тъи като си абсолютен ламер да заключваш теми в които дори не ти е ясно кои и за какво пише а :?:
п.с. имам още доста въпроси ама като знам че ще ги изтриете ще си ги спестя засега :!:

Мисля, че преди време някой ти беше пояснил всичко.

:wink:

75 2.0 turbo
20-12-2006, 22:35
а аз мисля че ти зададох ясни въпроси на които ти не ми отговаряш!!! не че съм очаквал и друго де :!: обаче "шефче" не мислиш ли че общественото мнение не е на твоя страна а :?: :wink: нищо лично просто ме е яд когато се трият такива мнения или се заключват подобни теми :idea:

KGB
21-12-2006, 13:01
а аз мисля че ти зададох ясни въпроси на които ти не ми отговаряш!!! не че съм очаквал и друго де :!: обаче "шефче" не мислиш ли че общественото мнение не е на твоя страна а :?: :wink: нищо лично просто ме е яд когато се трият такива мнения или се заключват подобни теми :idea:

Не аз имам 19 негативни гласа в тунинг.бг (твоят любим форум)

Ти имаш проблеми, че хората си харесват колите такива каквито са!!!

Погледни си мненията в тунинг.бг и си прави сам изводите и си намирай отговорите на въпросите ти:
http://tuning.bg/forum/search.php?searc ... turbodelta (http://tuning.bg/forum/search.php?search_author=75+turbodelta)

Ти искаш по същия начин да си пишеш тук мнения и да обиждаш всички.

пс: Относно гаражните легенди, въобще не съм имал на в предвид твоята Алфа...коята кола много добре знаеш, че харесвам и й се радвам...

Пожелавам ти успех и весели празници :wink:

75 2.0 turbo
21-12-2006, 22:33
ооо господин недораслия се обади!!! ама приятелю аз исках отговори на поставените въпроси а не нападки къв съм бил и де ми е любимия форум :idea: ти обаче се държиш типично като 17 годишна пикла :!: проблем с хорските коли нямам аз мамин!!! ами хората верно си верват че са им мноо модерни колите (и ти си в това число) и сами лъжат себе си че колите им са тъ бест и когато някои като мене им каже де се намират тоест на земята веднага реагират както по горе вече написах :idea: колкото до мненията ми в друг форум :shock: мое право е да си пиша където и както искам излагам само себе си пред тииновете и префърцунените дечица :!: като не те кефи как пиша що не земеш ме баннеш заедно с другите дето ви казват истината а :?: съберете ни у една група и на банираите ще ви е по лесно да се надлъгвате после коя алфа била наи модерна и как всички други автомобили са баати и кенефите и т.н. :!: а че си харесвал моита кола :shock: аре не бъди и лицемер та тяе една гаражна легенда или по скоро паметник и като имаш да казваш нещо за тоя род коли го казваи в прав текст а не ми се увъртаи като .............офф ко ли се занимавам и аз аре триите всички мнения дет ви развалят кефа заключваите банваите поне ще са ви спокоини дните в форума :wink:

KGB
21-12-2006, 22:42
75тицаТИ от това което съм видял на филмче, ми харесва....това дали го приемаш или не си е абсолютно твой проблем.

75 2.0 turbo
21-12-2006, 22:52
нямам аз проблеми :wink: 75-цата я остаи сеа не я меси тя само е гаражна даже не е бегачка :!:

75 2.0 turbo
21-12-2006, 22:52
ааааа пропусна тая тема да заключиш :idea: да те подсетя само де :wink:

75 2.0 turbo
21-12-2006, 23:02
абе тука админий няма ли забавихте се ем сте много тея дет сте с поичи права от нормалните потребители ем още не сте изтрили и тая тема тука само разваля дисциплината на сектата :wink: