Log in

View Full Version : Трагичен инцидент разтресе Испания!!!!

mikoasp
20-12-2006, 15:13
http://sportni.bg/?tid=40&oid=982109

Az4o
20-12-2006, 21:10
Потресен съм :cry:
Като се сетя, че самият аз доста често пътувам с такива автобуси за да подкрепям любимия тим по стадионите направо .. :(
Знам какво е усещането, настроението и изобщо всичко свързано с тези екскурзии и е наистина жалко .. хората отиват да се забавляват, а какви неща се случват ..

Мир на праха им

valjo
20-12-2006, 22:45
абе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...

трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?

trustworthy
20-12-2006, 23:50
абе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...

трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?

Съгласен съм Не, че събитията са маловажни, но все пак дайте за нещо по-позитивно да си говорим в навечерието на светлия Празник! :please: Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....:roll:

Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или не :wink:

mikoasp
21-12-2006, 17:22

Съгласен съм Не, че събитията са маловажни, но все пак дайте за нещо по-позитивно да си говорим в навечерието на светлия Празник! :please: Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....:roll:

Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или не :wink:

Така е!Трагедиите неподбират времето и мястото!Веднага свързах този инцидент с нашият в Бяпа и неволно отреегирах.Сори! :innocent: