View Full Version : Въпрос за ЕКУ
Bako_Marto
03-10-2012, 09:49
Значи колеги тука от няколко дни както си карам и изведнъж светва лампата на ключа и гасне колата сега прочетох за бушона при двигателя и после ще го проверя, но ако има друг проблем ще е възможно ли слагането на друго ЕКУ което е без такъв код на ключа понеже ми се подмята в гаража :wallbash:
bat_borko_
04-10-2012, 22:58
колега имах подобен проблем аз сам 1.3 боксер колата непалише докато неразкача акумолатора ако проблема ти е сащия сменяи еку-то ,аз така направих след като прегледах имобилаизера антената му бу6оните му,накрая го премахнах и проблема си остана докато несмених еку-то.Като премахнах имобилаизера разликата бесше че несветваше клиучето но пак си гаснеше.Моя савет е намери си еку с имобилаизер и клиуч и си решаваш проблема но ако някои има друго мнение нека да каже
Bako_Marto
05-10-2012, 01:00
днес не ми е правила проблем след като вчера подмених 2-та бушона отпред но ме интересува това дали ако сменя само компютрите ще заработи понеже 2-рия комп които имам нямаше чип на ключа
bat_borko_
05-10-2012, 07:35
ами ако му е премахнат би трябвало да заработи ако и на предната кола е работил немисля че ще има проблем,но искали си еку-то кода няма да запали (това са само мои предположения таи като несам монтиор или техник данезема да те обаркам повече)
Точно така. Трябва да бъде премахнат за да запали. На това ЕКУ му се маха имото без проблем. Мога да помогна евентуално.
Bako_Marto
05-10-2012, 09:40
ми най вероятно ще е премахнат защотот нищо не светваше на старата ми кола а и ключа беше наи обикнове,засега ще карам така ако има проблем за понататак ще пробвам с другия комп благодаря ви много за отгожорите които ми дадохте :thumbup::thumbup::thumbup::firstprize::firstprize :