View Full Version : Мнения за обява.
Колеги, моля някой ако има някаква информация относно тези автомобили, или за конкретната обява да сподели. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11316266819246779&f1=details Четох в интернет, обаче нещо май се пообърках.
Вече мога да си отговоря сам. Просто няма такава ръжда, и това за кола 99 година. Моторчето нещо държеше височки обороти и т.н. Така че, "самотната" ми темичка е за триене, май...
Jivko7777
11-10-2012, 13:59
по добре за тия пари си купи нещо "нормално" че това е един вид екзотика :)
За 1600 лв. купихме на жената страшен Ипсилон,2000 г. на реални 93 000 км. кукла,уникално запазена.........:-?:-?:-?ако ти трябва градска кола,това е перфектния избор............:book::book::book:
За 1600 лв. купихме на жената страшен Ипсилон,2000 г. на реални 93 000 км. кукла,уникално запазена.........:-?:-?:-?ако ти трябва градска кола,това е перфектния избор............:book::book::book: Да, Ланчата е хубаво, обаче жената не иска и да чуе за 2 врати. Сега гледаме за Рено Сценик 1.
Да, Ланчата е хубаво, обаче жената не иска и да чуе за 2 врати. Сега гледаме за Рено Сценик 1.
Ayyyyy само Рено не,ще страдаш и ще съжаляваш много особено със Сценик :drool::drool::drool:
Да, Ланчата е хубаво, обаче жената не иска и да чуе за 2 врати. Сега гледаме за Рено Сценик 1.
Купувай Пунто 1, има хубави за тия пари, много е просторно, леко за каране, леко за поддръжка. Евтини гуми, евтини консумативи, а с Рено Сценик много се страда, дават много и разностранни проблеми. Ремонтират се изключително трудно и частите хич не са ем на народни цени.
И аз четох за сценика, че си е бъгав, ама мерак цена нема. Пък и днес го вземахме, иии... първия проблем е налице, като пусна климатика и умира. Де съм гледал като съм го пробал, и аз не знам?!