View Full Version : Въпрос за халогените
ihalachev
14-10-2012, 12:13
Привет колеги. От два дена се опитвам да си регулирам халогените но нещо не се получав. При навита докрой или развита пъпката за регулиране все си бият високо в небето. Има ли някаква друга хватка за регулирането им че така няма никаква полза от тях.
duronman
14-10-2012, 16:16
Да е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)
ihalachev
14-10-2012, 18:22
Да е удряна колата и да е крива бронята или другата ми идея е крушката да не е влязла под ъгъл в цокъла (предполагам говориш за халогените за мъгла долу на бронята)
Да за халогените за магла става въпрод. До колкото знам не е удряна. Явно ще трябва да ги сваля тия халогени да ги огледам по подробно.
lordliness
14-10-2012, 18:27
Аз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.
ihalachev
14-10-2012, 19:08
Аз правих тази операция миналата седмица, моите не вървяха на ръка, затова ги пръснах с един спрей и с глухо ключе ги въртях, видимо се вижда как се свалят и вдигат, може би ти е повреден механизма или ти превърта пластмасата в болта, виж дали се върти целия болт или въртиш само накрайника от пластмаса.
Точно това си мислех и аз. Ама като се развият до край и затягат. Тоест мисля че ако превърта пласмасата няма да затяга а ще си се върти до безкрай. Май ще сваля единия да видя какво е полужението.