View Full Version : Букса за airbag
колеги имам питане сварзано с буксата за диагностика на аирбаг
така свети ми индикаторат на таблото варзах му BOSCH KTS 530 за да изчисти грешката излезнаха ми 3 букси 2 отпред при капачките за амортесиорите и една в краката от дясно.2те букси отпред са за ABS и за ДВГ саответно тази долу в краката трябва да е за аирбаг но не става можете ли да ми кажете каде е и вазможно ли е тази долу да ми е прекасната.
4 часа мачих и рестартирак и pc и KTS и нищо не става
мерси ще видя какво ще стане
Popov_kn
28-05-2007, 10:07
Колега как реши проблема с буксата?И аз имам същия проблем но не става ясно какво си направил!Благодаря ти предварително!
miromitev
28-05-2007, 11:22
И аз търся къде се намира моята за JTD..дават я под жабката ама я няма.Може ли някой да ми каже къде е , че същия проблем го имам с светнатата лампа за ербега.
отляво на ейрбега под декоративната кора пред пасажера!
Ако няма айрбаг пак е там.... първо се маха въздуховодача за вратата и оттам кората после буксата се вижда ;)
miromitev
28-05-2007, 19:06
Ако няма айрбаг пак е там.... първо се маха въздуховодача за вратата и оттам кората после буксата се вижда ;)
Това за кой модел Алфа е?
trustworthy
28-05-2007, 19:08
За нашите коли също важи, колега ;)
miromitev
28-05-2007, 19:15
За нашите коли също важи, колега ;)
10х...Само да питам кората която е в плат увита ли?
miromitev
29-05-2007, 14:19
Намерих я :D
И сега кво :?: А м/у другото какъв цвят си мислиш че е буксата :?:
miromitev
31-05-2007, 07:26
зад жълтата има черна с жълт сноп кабели..тя е за диагностика на еърбега....знам защото вече изтрих грешките от там
зад жълтата има черна с жълт сноп кабели..тя е за диагностика на еърбега....знам защото вече изтрих грешките от там
сам ли изчисти грешките или ти ги изчистиха ?
miromitev
31-05-2007, 11:58
изчистиха ми ги....2 мин. работа!
miromitev
31-05-2007, 13:37
къде?
за колко?
Както виждаш от подписа съм от Стара Загора.
Имаме сервиз Примотек-представители на Ауто Италия-за фиат , ланча и разбира се Алфа.Диагностиката цялостно е 30-на лева.Но когато ходих преди тоз случай не диагносицирахме еърбеговете...той си спомни и на мен ми излезе без пари тази операция....корекни са!
Иначе в СБА има един Сашо, който също добре си върши работата по диагностиката на двигателите, но го е яд на "италианките" , защото нямали уневерсална букса където да се правила цялостната диагностика ами 2-3 отделни!
Popov_kn
03-06-2007, 09:49
Колеги на въпросната 146ца буксата на еърбега е под жабката и не е с 2 жици а с 3!И някой има ли информация може ли да се нулират грешки с мостче между даден пин и маса /без диагностично оборудване - поне така е дадено в Аутодата ама не на тази букса а на ЕКУто с 30пина/?
За иналянските коли си ива ВИЗА преходник -кабел около 120 лве трябва РС с 2 КОМ
Ако е с К и L линии иначе ако е само с К може и с лаптоп .
Това кото на старите БМВ за укъсяване за чистене на грешки не става номера.