Log in

View Full Version : Счупена броня на жилото за газта

rei1981
15-10-2012, 20:32
Здравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?

BillyBoy`
16-10-2012, 07:51
Здравейте колеги,от около месец си взех една занемарена красавица Алфа 146 1.6 ТС.Сега съм се заел да и докарам блясъка които заслужава благодарение на форума напредвам лека полека.Излезе ми интересен проблем и не мога да намеря тема по въпроса,счупена ми е бронята на жилото за газта по точно пластмасата която се завива към дросела.Питах в магазин за авточасти обаче се оказа чe ги нямало по каталог.Въпроса ми е на 1.4 ТС и моито еднакви ли са да търся от някои колега или има от някъде да си купя ново?По долу има раздел купува продава там ще намериш това което ти трябва.

Zafo_84
17-10-2012, 13:16
Имам пиши на лично