View Full Version : дебитомер
здр скапа ми се дебитомера от спортен филтер (не си слагаите)
вапросат ми е от каде мога да намеря дебитомер и колко горедолу струва защото сега карам без дебитомер и колеги казвам ви че разходат е непоносим
a как точно се скапа от спортния филтър и каква е марката му.........
конус,реплейсмънт :?:
ами конус не е марката му е БОСЧ сериениа номер го има но не сам го записал интересува ме колко струва горе долу и каде го има kolata e 145 16v 1.4 98g
ами конус не е марката му е БОСЧ сериениа номер го има но не сам го записал интересува ме колко струва горе долу и каде го има kolata e 145 16v 1.4 98g
Колега марката на дебитомера е БОШ :idea: :idea: и не ми се верва да се е преебал от филтъра :idea: :wink: иначе цената е около 500 лв грубо :oops:
колега знам че е бош и е преебан от филтра защото дебита на спортният е голям и като е варнало ваздух го е сцепил мерси за цената тобв за нов или за втора рака е
75 2.0 turbo
24-12-2006, 23:10
колега знаеш ли че 99% от това което си написал е доста смешно за хората които се занимават с автомобили :wink: нищо лично ама или цитираш някои дървен философ "МАИСТОР" или ако това е твоето мнение ..........то доста те излага 8)
75 2.0 turbo
25-12-2006, 18:10
какво да ти кажа ве :censored: :wink:
Колега няма смисъл да спориш с хора които с това си изкарват хляба :idea: :idea: аз 100 пъти съм го казвал и сега пак ще го кажа че според мен е абсурдно да се прецакват дебитомери от спортни филтри :idea: :wink:
75 2.0 turbo
26-12-2006, 12:10
Мъри има по принцип една маалка част истина но това е при условие че собственика не е грижовен не си чисти филтъра и не го омаслява редовно ! тогава тои пропуска фин прах които се полепва по измервателния елемент на дебитомера и измерените стоиности не са точни но дори и да е зацапан маф-а автомобила би трябвало да се движи нормално :wink: та в краина сметка колегата умник не е прав :idea: а и се излага като пише подобни тъпни :!: