PDA

View Full Version : Какво Ви е мнението за добавки за инжекциона?

deks777
28-12-2006, 21:11
От няколко дни се замислям да ръгна една доза /или колкото там е необходимо/ за да почистя инжекциона малко. Имам леко поклащане на мотора /намаля доста след смяна на въздушния филтър/, но все пак го има. Чистенето в Дунев или на други места си е скъпо /с оглед свалянето преди това/ та реших да пробвам. Не че имам голям проблем, но си викам що пък не :wink: .

Четох по форумите - казват че Redex е добра. Ама да не пре..ем колицата нещо :brickwall:

Mury
28-12-2006, 21:25
От няколко дни се замислям да ръгна една доза /или колкото там е необходимо/ за да почистя инжекциона малко. Имам леко поклащане на мотора /намаля доста след смяна на въздушния филтър/, но все пак го има. Чистенето в Дунев или на други места си е скъпо /с оглед свалянето преди това/ та реших да пробвам. Не че имам голям проблем, но си викам що пък не :wink: .

Четох по форумите - казват че Redex е добра. Ама да не пре..ем колицата нещо :brickwall:

Ами аз да ти кажа пробвах с добавка на Голден Ийгъл и положението се влоши доста-след това изчистих дюзите и мотора заспа :wink: :wink: Аз не ти ги препоръчвам но както си решиш :wink:

vamfan
28-12-2006, 22:52
някъде имаше тема по въпроса и се бях иаказал , че това ще ти е наи-голямата грешка след брака(аки си женен де) :D колегата е напълно прав, всичко се затвачва с мръсотиите дето се отделят като се прочисти горивната система.виждал съм на живо къкви бълвочи излизат после. и що пара се дава да се оправи след това колата :!: имам приятели в сервиза на бош, викат всеки като си сипе добавка и после при нас, дюзи, филтри, елкони и т.н
ЗА БОГА КОЛЕГИ СТИГА С ТИЯ ДОБАВКИ

deks777
28-12-2006, 23:13
Знаех си че първо трябва да питам който е патил :spiteful: . Защото реално нямам кой знае какъв проблем. Колата си дърпа, не гори много /8,5 средно за 15 км сутрин и 15 вечер по средно движение, като се има в предвид че загрява на половината път и е зима/. Просто исках да се осведомя...

vamfan
29-12-2006, 19:49
перфектен ти е разхода, даже много хора биха ти завидели :D

allberti
18-01-2007, 13:50
аз слагам добавка от REDEX и няма проблеми. Няма и разлика от предишната работа на двигателя.Ако слагаш CALGON в пералнята ще забележиш ли някаква разлика?Просто е редно да се прави.

allberti
03-02-2007, 17:44
Ето един ефект от добавки.Преди като си отварях капачката на резервоара си беше приключение и зареждането с гориво също.Сега явно нещо се е отпушило и налягането изчезна.Нарочно не споделях дълго време за да се уверя,че не е някакво случайно съвпадение.

toni esprit
03-02-2007, 19:18
колега полэвал сам протех много е добра стига да не менте върши работа осеща се раэликата с времето на при дунев не ходи там дерат эа чистене на дюэи много и работа никва не вършат патих от тиях :cry:

ne0
04-02-2007, 11:27
Бегай от тия добавки... освен ко не ти липсват проблеми...

Mury
04-02-2007, 11:33
Бегай от тия добавки

И аз тва им викам ма те продължават да наливат :idea: :idea:

vamfan
05-02-2007, 20:58
Бегай от тия добавки

И аз тва им викам ма те продължават да наливат :idea: :idea:
а, кво да ги правиш такива, наливат ги тия добавки като че сипват бензин :!:

deks777
05-02-2007, 21:12
Аз се отказах още на втория ден от постването на темата. Засега се трае ако нещо се влошат нещата направо на чистене на дюзи ще се ходи. :lol:

vamfan
05-02-2007, 21:27
Аз се отказах още на втория ден от постването на темата. Засега се трае ако нещо се влошат нещата направо на чистене на дюзи ще се ходи. :lol:
и смяна на горивния филтър :D