PDA

View Full Version : По кой път да мина?

Stoyan Georgiev
08-11-2012, 16:08
И без това редовно има хора, които питат откъде да минат за еди къде си (включително и аз) - предлагам тук да има една тема, за да ограничим спам-а (ако преценят модераторите могат да я закачат горе)

Та ето и първият въпрос: Уикенда ще ходя на Боровец, кой от трите пътя е по-хубав - През Железница, по Искър или през Ихтиман?

Susscrofa
08-11-2012, 16:29
Искър разбира се.
Такава тема е безмислена.:band:

bager
08-11-2012, 17:03
Не пишеш откъде ще тръгнеш. Ако идваш от Бургас е най-добре да излезнеш от магистралата за към Костенец, след това през Долна Баня към Боровец.
Ако тръгваш от София - прокрай яз. Искър, Самоков, Боровец.

Stoyan Georgiev
08-11-2012, 17:04
отправна точка - центъра на Сф.

иначе, сусинка, темата по каква причина е безсмислена ?

Kuku
08-11-2012, 17:19
Жена му не пуска!

Към Искъра си.... ;)

Susscrofa
08-11-2012, 17:27
отправна точка - центъра на Сф.

иначе, сусинка, темата по каква причина е безсмислена ?

Просто нямаме толкова "богата" инфраструктура.

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

Жена му не пуска!

Към Искъра си.... ;)

Жена ми не ме пуска, прав си.

Вече казах за Искъра не папагалствай, а просто кажи "послушай суската".

fred
10-11-2012, 12:43
И без това редовно има хора, които питат откъде да минат за еди къде си (включително и аз) - предлагам тук да има една тема, за да ограничим спам-а (ако преценят модераторите могат да я закачат горе)

Та ето и първият въпрос: Уикенда ще ходя на Боровец, кой от трите пътя е по-хубав - През Железница, по Искър или през Ихтиман?

Най добрия път си е тоя класическия през Панчарево.Добро състояние.
През Ихтиман е приятен и живописен, но последния път когато минах, пролетта тая година имаше дупки, тук там, по голямо е и разстоянието.Ако е оправен е алтернатива.
Тоя през Железница не съм го пробвал, оправен е донякъде, бая завойчест е, иначе е сравнително спокоен.
А понеже вече си заминал явно, пиши, като се върнеш дали си минал по някой от двата алтернативни пътища и какво е състоянието :)

Stoyan Georgiev
10-11-2012, 17:47
минах по искър на идване, на връщане ще мина през железница за разходка :) по искър е ок

bager
10-11-2012, 23:33
минах по искър на идване, на връщане ще мина през железница за разходка :) по искър е ок

През Железница пътя си е ОК. Аз го ползвам редовно пътувайки за и от Сандански. Има и готини местенца със страхотни панорами.

Mind_Control
12-11-2012, 14:09
Искър разбира се.
Такава тема е безмислена.:band:

Що пък да се разбира? Пътят през Железница е много по спокоен и приятен според мен. Ако не се лъжа е и по къс.

pinko
12-11-2012, 14:23
Що пък да се разбира? Пътят през Железница е много по спокоен и приятен според мен. Ако не се лъжа е и по къс.

По-къс е със 7 км, но е доста по-лаком за гориво и накладки, така че излиза по-скъпо. Но вече наистина е в по-добро състояние, защото участъка от Самоков до Белчин (дългата права отсечка) е леко поразбит от камионите.

Веднъж си нямах работа и "прогоних" двата варианта с една тестова Лагуна.

Susscrofa
12-11-2012, 14:27

Той е по-новичък.
По-дълъг е.
Не знам как е до Бистрица, както и в самата Бистрица, но май го пооправиха.
Като цяло си прав.:)

А сега да проверя дали пинко е прав за дължината.:)

pinko
12-11-2012, 14:46
Той е по-новичък.
По-дълъг е.
Не знам как е до Бистрица, както и в самата Бистрица, но май го пооправиха.
Като цяло си прав.:)

А сега да проверя дали пинко е прав за дължината.:)

За протокола - засичах двата маршрута от Гребната база в Панчарево до Т-образното кръстовище след Белчин на пътя за Дупница.

Susscrofa
12-11-2012, 14:48
За протокола - засичах двата маршрута от Гребната база в Панчарево до Т-образното кръстовище след Белчин на пътя за Дупница.

Според БГ мапс, маршрутът София - к. Боровец през Искър е 70 км, а през Железница е 74,1 км.:prescription: