Log in

View Full Version : Край.

badmadafaka
08-11-2012, 16:59
...

Stoyan Georgiev
08-11-2012, 17:03
кофти звучи, а каква е била тази стахотна най-запазена кола ? стана ми интересно просто :)

за парите и кефа - ти си знаеш, кофти е че си се разочаровал до такава степен :(

Jivko7777
08-11-2012, 17:08
сподели и конкретната ситуация

boris037
08-11-2012, 17:15
Ситуацията е ясна, изводите еднозначни. Не е успокоение това, че на всички се случва, нали все пак затова е инвестицията, за да се избегне точно на теб да ти се случи. И все пак е гадно, от където и да го погледнеш.

rusiq86
08-11-2012, 17:19
Ебаси и колата, една год и 15к лв...мн пара си е това. Какъв е модела...и какво и прави толкова за 15к лв?
Наслука ти желая със следващата кола.

Susscrofa
08-11-2012, 17:23
Не разбирам този пост.:)

Сжаляваш ли за нещо, яд ли те е за нещо.
Кой те е карал винаги да слагаш оригинални части, това е перверзно и извратено.
15 000 лева!!!!!!!!!!
Стига бе.:)
Кой те разочарова сега?
Какво се е случило?:small_cry:

Kuku
08-11-2012, 17:24
Поздравления за правилното решение :)
За съжаление малко със закъснение, но все пак по-добре късно, отколкото никога..... някъде около 5-те хиляди лева е трябвало да спреш!

ecotronic
08-11-2012, 17:25
От това, което си писал досега съм разбрал това, че ти си един перфекционист.

От това, което си написал сега разбирам (за пореден път) това, че перфекционизмът по един или друг начин все още не се вписва в нашата действителност (за съжаление).

Съжалявам затова, че обстоятелствата са те накарали да направиш тази равносметка и да вземеш това решение.

Искрено се надявам, че решението ти не е окончателно.

В теб има много потенциал и ако го впрегнеш в правилната посока, нещата могат да изглеждат по много по-различен начин. Най-малкото да не звучат така песимистично.

Doomguy
08-11-2012, 17:27
Съжалявам за вас, но да набивате пари в оригинални части и скъпи масла на кола, която може да е видяла последна смяна на маслото малко преди изтичането на гаранцията е... лудост. И е факт, че колкото повече се грижиш за нея, толкова повече почва да те предава. За това карайте смело, пък каквото му дойде.

Susscrofa
08-11-2012, 17:30
Съжалявам за вас, но да набивате пари в оригинални части и скъпи масла на кола, която може да е видяла последна смяна на маслото малко преди изтичането на гаранцията е... лудост. И е факт, че колкото повече се грижиш за нея, толкова повече почва да те предава. За това карайте смело, пък каквото му дойде.

Напълно прав си!
А работа на добрия майстор е да ти каже с коя част може да се прави компромис и с коя не.

morfius
08-11-2012, 17:51
Край.

Като "фанатик", по една такава "кола" за една година съм дал над 15 хиляди лева за ремонти и смени (това не включва цената и), при положение, че няколко известни форумни "майстори" твърдят, че тя милата била най-запазената и най-читава от модела си, която са виждали (и не говорят за външния и вид)...

Смятам се за истински фен на марката (тая цифра ако не го доказва здраве му кажи, защото тя е образувана само от оригинални, възможно най-скъпи части, с каквито колата е излязла от завода), но въпросната кола просто е последната "Алфа", която съм си купил.

Ще си я запазя, просто защото е безмислено да се опитвам да я продам, по-добре да го броя, все едно съм прежалил и пазарната и цена в момента и да си имам още една кола на тротоара пред нас, отколкото буквално да изхвърля тези пари на вятъра (не, че точно това не се е случило вече).

Кеф цена няма, това е било и ще продължи да бъде моята философия, специално за колите, но това всъщност не е кеф, това в момента мисля, че е точно обратното на кеф...

Най-красивите и пълни с емоции коли (дори и когато са "фиатове" и "опели"), но с парите, които съм изсипал в 3 коли от тази марка за последните три години, съвсем буквално можех да карам каквато и да е чисто нова кола (и то изобщо не от евтините класове и марки)... А те продължават да ме разочароват буквално всеки ден.

Тези, които ме познават знаят прекрасно, че не съм от хората, които колата я възприемат като инвестиция, която трябва да се възвърне, а като нещо с което да си караш кефа (затова и цифрите са такива), така че който не ме познава да не чете това мнение и да си мисли, че съм поредния "голфар" който се нерви, че носача на Алфата струва 180 лева и не може да и се сипва масълце от по 10 лева/литъра... Защото аз слагам носачи от по 300 лева бройката и масло от по 40 лева/литъра....

След последното разочарование обаче, аз лично спирам да пълня джобовете на велики "майстори" и въпреки, че ще си остана Алфист, то ще бъде само по душа, а Алфите ще ги гледам и ще им се радвам само отстрани. Двете, които в момента притежавам ще си ги оставя по вече споменатата причина, но повече 99.9% съм сигурен (просто защото човек никога не може да е напълно сигурен в каквото и да било), че повече никога няма да купя нещо с тази емблема.

Не, че на някой му дреме, ама аз да си кажа... Предполагам, че за хората, които наистина ме познават отблизо това ще е малко странно, за другите би могло да е поучително.

Баси, като знам как си гледаше колите не се учудвам че ти дойдоха нанагорно.
Но ако си мислиш, че с друга ще е различно, едва ли.
Перфекционизма не прощава, а дребните неща и външния вид са огромна част от разходите в случая.
На нова кола боли още повече като нещо не е идеално...

Ladjov
08-11-2012, 17:57
За 15 хилки ти трябва да си я докарал в оригиналния вид в който е излязла от завода .
И пак ми е трудно да си представя как си дал толкова .
Моята е имала някакъв удар което ми излезе едни допълнителни 600лв.
Смених предницата за 1000лв. и други ремонти всичко е 2000-2500лв макс и 3 години не слизам от нея. Вярно не е перфектна външно то и как да бъде освен ако не я обиколя с шипове .

koolio
08-11-2012, 18:06
И за какво по-точно са дадени тия 15 бона ?!?

Щото имаше един изключително интелигентен човек от Бургас с една 145-ца, който във всеки пост ревеше колко много пари е дал за "тоя боклук", а като представи списъка с разходите 2/3 от нещата бяха поръчкови 16-ки (за 145-ца), хромиране на огледала, газов инжекцион и т.н.

Кайо
08-11-2012, 18:16
Не се отчайвам бре .....карай си Алфите докат изздъхнат тотално и после за у дерето .......

Susscrofa
08-11-2012, 18:59
За бензин, за бензин ги дадох, даже излъгах, че са 15 (имам си едно файлче дето си описвам какво е правено по тях и сверих точната сума от него преди малко, не е 15)... Мога да кача това файлче но няма да го направя да не направя антиреклама на някой сервиз или нещо такова... Преценил съм, дал съм ги, никой не ми е виновен за това и всъщност не рева за това...

Суска, специално за тебе: Айде ако можеш точно този път недей да се правиш на олигофрен, моля. Мерси предварително. Знам много добре колко си велик и колко си над такива маловажни неща.

"Поучителните" обяснения как за кола видяла незнамсикакво не си струва да се дават пари, можете да не ми ги обяснявате - всеки си има нещо, за което не пести пари и нерви и просто иска да му доставя пълен кеф (е да, доста по-тегаво е като си OCD), хоби, лудост или както искате го наречете, но ако нямате такова нещо живота ви доста скоро ще стане съвсем безмислен (само тия дето са подминали 50-така ще ме разберат, но в един момент всички ще сте такива надявам се)...

Просто за мен това "хоби" или както го наричате бяха колите... Това е. Както вече казах, преценил съм - дал съм ги и нужда от безплатни финансови съветници нямам да ме съветват как да си харча парите...
@morfius: Батка, 100% ще бъде различно с "друга", защото за толкова пари, колкото ми "струват" двете, "другата" щеше да е в техния клас, ма от магазина...

Поздрави на всички (и на тебе, Суска).

Великият алфист, не, най-великият алфист тегли чертата на марката.
Човекът, който нееднократно размахваше омазания си с говна пръст, опс, грешка омазания си с масло пръст и назидателно правеше бележки на всички не-фенове на марката, които се осмеляват да слагат "неоригинални" части, на всички онези, които "опозоряваха" марката с турски и китайски чарколя, на всички онези, които не си лягаха с бархетна пижамка с емблемата на АР, на всички онези, които се осмеляваха да пуснат тема не отнасяща се до АР.
Но той, големият алфист, ебачът на майки, не беше достатъчно умен да прозре репликата "НА ВСЯКА ЦЕНА".
Тук не се крие само високата и паричната цена, а в тази реплика се крие и КОМПРОМИСЪТ, онзи шибан компромис, който ние алфаджиите правим със съзнанието, че няма как да оставим алфата си, заради тъпата дилема, "семейния" разход или скапаните "оригинални" носачи за нашите коли.
Радвам се, че надутият ти червен задник лъсна с този крайно нелеп и смешен пост.
Големият алфист се оказа един голям ревльо, който типично по-български построи триетажна къща без да си направи сметката, че няма да има кинти да я измаже.
Ама кой съм аз, че да те съдя................:choice:

Tonimir
08-11-2012, 19:10
Напълно те разбирам с тази тема :) Аз винаги като се сетя колко съм хвърлил до сега по двете ми Алфи, и просто ми се свива сърцето :D За тия пари, чисто нов Фиат Пунто МОРЕ 2012 от салона щях да си взема, че и щяха да хартисат. :D
Така, че напълно те разбирам!

Ама емоциите , спомените , преживяни до сега от двете ми любимки ... не мога да ги пренебрегна! А не са малко! Разбирате ме за какво ви говоря ...

Лично сега си карам една много добра ежедневка (155цата) , която си я поддържам, така, че да нямам проблеми с нея. Всичко и се сменя на време, като гледам все средно бюджетни решения.
145цата си е за кеф! Но и за нея скоро ще спре кранчето, като ще мине във фаза "поддръжка", но има какво още да се прави по нея. ;)

Бацка, няма какво да те е яд ... карай си колите така, че да ти вършат работа, личното ми мнение, колкото и да си фен, лудостта по хвърляне на средства си има край! Стигаш до един момент и си викаш, няма смисъл да наливам в кола която скоро ще стане на 15-20, и вече я караш както първия и собственик я карал ... докато има в нея ресурс, и вече като почне да и се обаждат някой много сериозни проблеми ... правиш си сметката и решават какво ще правиш -> продавам на ниска цена? На части? На вторични? и т.н :D

_power_
08-11-2012, 19:15
Абе...разбирам те :) Макар да не съм превъзмогнал италианките все още :)
Но, като се зачета в постовете ти все едно гледам себе си ...което е жалко.... :hmm:

VFTI
08-11-2012, 19:20
От това, което си написал сега разбирам (за пореден път) това, че перфекционизмът по един или друг начин все още не се вписва в нашата действителност (за съжаление).

Това е самата истина...

Уви в България и да искаш най-доброто, независимо от цената, НЯМА как да го получиш. Нищо западно няма. И като казах западно ти отдавна трябваше да започнеш да си караш алфите да се обслужват и поддържат в Гърция...

rusiq86
08-11-2012, 19:40
Нз какво толкова поддържане сте правили за такива огромни суми. На моята стара любов 156-ца за 4-ри години съм дал по поддръжка: 1200лв.
Вс друго е консуматив, разни глезотии, масла, филтри, стелки, гуми, застраховки...които съпътстват всеки автомобил.
В момента колата е със здраво оакчване и ходова част. В перфектно здраве е двг.. Екстериорно и интериорно няма забележки.

Не се коси колега. И аз съм перфекционист, но това си е болест. Няма как. И аз имам такива проблеми. Но определено съм адски доволен от марката.
Скоро си купих и др алфа. и старата не я давам, да събира прах по-добре.

Liminat
08-11-2012, 19:45
... Никога не забравяй откъде си тръгнал, накъде отиваш и... Кога да спреш.

code
08-11-2012, 19:47
Темата е интересна обаче, ако може ебачът да каже за какви точно коли става въпрос !! А иначе относно разочарованието ти, ще ти кажа 2 неща:
Някои неща не стават с пари!
Не е луд, който яде баницата!
И да не си помислиш, че го знам от дядо си Христо (Бог да го прости), нищо подобно и аз съм го научил по трудния начин ;)

morfius
08-11-2012, 19:47
А за 2 нови от същия клас?
Консумативите същите, лизинги, доста по-скъпи застраховки и пак ядове с външен вид.
А не всичко влиза в гаранциите...

old alfist
08-11-2012, 19:51
Нещо си изпаднал в лирично отклонение, но ще ти мине.
В началото смятах колко пари съм дал по Алфите, но отдавна вече не водя статистика, защото може да се побъркам.
Имал си - дал си, ако имаш още, пак ще дадеш.
Колите са си скъпо удоволствие независимо от марката, тъй че по-добре осмисли използването им и наблегни на приходите.

rusiq86
08-11-2012, 19:53
Ми гаранция за ходова част няма...каското на нова е доста, както и данък. А изработката на новите до 30к лв коли е ужасна, евтина.
Караме стари коли по Бг лунни пътища...няма как да не се сменя.. То нова кола след 100к км, че и по-рано ще има проблеми с окачване.

Бих разбрал само ако са дадени мн пари за непрекъснати ремонти по двг.

rossenvn
08-11-2012, 21:56
Суска, Сускаа... Ти си единствения писал в темата, от писането на когото наистина ми стана по-добре и ми мина яда (да не се обиждат другите)...
Евала пич, ако се срещнем някой ден ще те черпя едно каквото пиеш, честно... :)

Баси, аз само я чета темата, но и на мен ми се пие:hmm:. Бах тая ръжда дето така те я е ядосала! Имал си пари, дал си, дали е жигула или Алфа каква е разликата? Ти си дал парите напълно съзнателно - не се е получило както си искал - ми не се е. Прасето ти е написало сърцераздирателна критика, ай сиктир, но щом ти харесва - ок. Тая пихтия всички я ядем. Аз така и не разбрах дали си ядосан на някой конкретно или просто на италианските кочини?

Kuku
08-11-2012, 22:12
Абееее, най-важното е да не си купуваш повече италиански коли :D

rossenvn
08-11-2012, 22:19
БеЕмВе юбер алес ;)

V@K@T@
08-11-2012, 22:22
Каквото и да е станало може да се случи и с др. марка ... и аз съм налял сумата и пари в моята 145-ца и като се загледам ... НИЩО ... но това си е болест на фена , на перфекциониста или на каквото щете го наречете . За много може да сме луди за други глупаци според мен сме просто Алфисти . Не дай си боже ако се случи нещо с колата ми аз няма да се откаже от това да я правя или от марката ... може някой ден да не е е вече на 1-во място но ще е една от най-важните ... Всеки сам взима своите решения и сам си знае за какво го прави и на каква цена . Относно "скъпите" и "оригинални" части аз също от едно известно време слагам само такива по простата причина , че ефтините щяха да ми костват живота .

badmadafaka
08-11-2012, 23:09
Великият алфист, не, най-великият алфист тегли чертата на марката.
Човекът, който нееднократно размахваше омазания си с говна пръст, опс, грешка омазания си с масло пръст и назидателно правеше бележки на всички не-фенове на марката, които се осмеляват да слагат "неоригинални" части, на всички онези, които "опозоряваха" марката с турски и китайски чарколя, на всички онези, които не си лягаха с бархетна пижамка с емблемата на АР, на всички онези, които се осмеляваха да пуснат тема не отнасяща се до АР.
Но той, големият алфист, ебачът на майки, не беше достатъчно умен да прозре репликата "НА ВСЯКА ЦЕНА".
Тук не се крие само високата и паричната цена, а в тази реплика се крие и КОМПРОМИСЪТ, онзи шибан компромис, който ние алфаджиите правим със съзнанието, че няма как да оставим алфата си, заради тъпата дилема, "семейния" разход или скапаните "оригинални" носачи за нашите коли.
Радвам се, че надутият ти червен задник лъсна с този крайно нелеп и смешен пост.
Големият алфист се оказа един голям ревльо, който типично по-български построи триетажна къща без да си направи сметката, че няма да има кинти да я измаже.
Ама кой съм аз, че да те съдя................:choice:
Абе Суска, като ти чета мнението пак, почвам да се чудя дали всъщност не си някакъв психопат-фетишист, който ме дебне, честно... Ебахти злобата, ебахти сравненията... Плашиш ме човек, имам усещането, че ме следиш из интернет пространството и у вас си направил една стена с налепени изрезки от моите постове като ти чета мнението... То бива да се дразниш от някого, ама ти леко си прекалил с поста си майка...

Някой има ли снимка на тоя човек да я постне тука да го видя как изглежда..? Че почвам да се оглеждам из тесните улички да не ме издебне с някой носач...

Доко
08-11-2012, 23:13
Абе Суска, като ти чета мнението пак, почвам да се чудя дали всъщност не си някакъв психопат-фетишист, който ме дебне, честно... Ебахти злобата, ебахти сравненията... Плашиш ме човек, имам усещането, че ме следиш из интернет пространството и у вас си направил една стена с налепени изрезки от моите постове като ти чета мнението... То бива да се дразниш от някого, ама ти леко си прекалил с поста си майка...

Някой има ли снимка на тоя човек да я постне тука да го видя как изглежда..? Че почвам да се оглеждам из тесните улички да не ме издебне с някой носач...

Хаха, освен теб дебне и Куку, фен ви е нещо... :-)

_power_
08-11-2012, 23:13
Бъди смел :choice:

Кайо
08-11-2012, 23:26
Това е самата истина...

Уви в България и да искаш най-доброто, независимо от цената, НЯМА как да го получиш. Нищо западно няма. И като казах западно ти отдавна трябваше да започнеш да си караш алфите да се обслужват и поддържат в Гърция...
.....а дали Гърция е удачен вариант?????
Наистина там се намират оригинални части на по-ниски цени но сервизите им не са на ниво,не,че нямат добри сервизи де.

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Абееее, най-важното е да не си купуваш повече италиански коли :D

Ми то скоро италиански коли май няма и да има......

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Хаха, освен теб дебне и Куку, фен ви е нещо... :-)

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

old alfist
08-11-2012, 23:30
Смел, смел колко да е смел човек като му говорят за пръсти, омазани в лайна и червени заголени задници без видима причина..?
Като спомена заголени задници - я едно за разведряване на обстановката :

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/319032_445876345448622_1158618802_n.jpg

Кайо
08-11-2012, 23:33
Като спомена заголени задници - я едно за разведряване на обстановката :

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/319032_445876345448622_1158618802_n.jpg

Браво Олди добър пост.;)

Kuku
09-11-2012, 03:02
Хаха, освен теб дебне и Куку, фен ви е нещо... :-)Фен е той.... на Благун-големеца и жувотното Едмундо..... :humpx:

morfius
09-11-2012, 08:08
И тая оЙде у кочината...

danniel
09-11-2012, 08:42
Егати злобата......кат ви е фен теглете му едно мадо и да кротне.

Susscrofa
09-11-2012, 08:55
Смел, смел колко да е смел човек като му говорят за пръсти, омазани в лайна и червени заголени задници без видима причина..?

Изпращам поста на един приятел, който работи в Криминална полиция за становище по случая, съвсем сериозен съм.

Ти не си добре моето момче, наистина.
Толкова раздвоена личност не съм виждал.

---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:48 ----------

Хаха, паметта ми функционира доста добре.
Най-ярка ми е темата ти, в която се жалваше, че пешеходец, на който си отнел предимство ти е треснал с чадър колата, което те бе възмутило.
Тази тема ми бе достатъчна да създам профила ти:)
Кой ще се занимава с теб, бре хахахаха.
"Ако не си знаеш цената, не се мисли за безценен"
Чувството за реална себеоценка е най-важното нещо за всяко мислещо същество.
Имам далеч по-големи и по-важни отговорности от това да се занимавам с теб.:)
Вчерашния пост го написах точно за 2 мин и 30 сек, докато чаках жена ми да напазарува с малката.
Радвам се, че ти дойде акъла след него.:whistle:

---------- Post added at 06:55 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

И тая оЙде у кочината...

Тя от там дойде.:)

code
09-11-2012, 09:08
Сусо, прасе гадно, човекът е написал темата афектиран и много гадно го засече иначе всички сме ти свикнали:spam_laser: изместихте интересната тема :spam_laser:

Susscrofa
09-11-2012, 09:15
Сусо, прасе гадно, човекът е написал темата афектиран и много гадно го засече иначе всички сме ти свикнали:spam_laser: изместихте интересната тема :spam_laser:

Еми, той също ме познава:)
Ама нещо се стресна май.:)
Първо искаше да ме черпи бира, а после се извъртя.:whistle:

---------- Post added at 07:15 ---------- Previous post was at 07:14 ----------

Егати злобата......кат ви е фен теглете му едно мадо и да кротне.

Какво е "мадо"?

danniel
09-11-2012, 09:20
http://www.neolog.bg/word/4264

code
09-11-2012, 09:23
Какво е "мадо"?
Сладкарница в Бургас :whistle: без майтап. Бадмадъ кажи за какви Алфи иде реч е мой !!!

Susscrofa
09-11-2012, 09:27
http://www.neolog.bg/word/4264

Как се удря мадо?

danniel
09-11-2012, 09:42
.,.

Stoyan Georgiev
09-11-2012, 09:46
ае кви са тез глупости дето ги постваш ве майка му стара, поне пиши, че не е подходящо за публични места да му *** майката !

Susscrofa
09-11-2012, 09:49
http://prikachi.com/images/469/5472469V.jpg +18

Бате ти си извратен.:drinking:

code
09-11-2012, 09:49
"..също така да не съдържат политически, расистки или порнографски детайли, сцени на насилие, както и образи на обществено познати личности."

Susscrofa
09-11-2012, 09:50
ае кви са тез глупости дето ги постваш ве майка му стара, поне пиши, че не е подходящо за публични места да му *** майката !

Хахаха, моят комп поне е обърнат към стената, хахахаха.
Не е добре колегите да те набарат с порно, ама с гей порно е адски коварно.:)

danniel
09-11-2012, 09:51
ОК ще се поправим, ама прасето мноо дразни :drinking:

Susscrofa
09-11-2012, 09:52

Осра се батка:)
:drinking:

code
09-11-2012, 09:52

да де ама Сусо предвиди този ход и те цитира :bg:

danniel
09-11-2012, 09:57
През к..а ми е. :screwy:

Susscrofa
09-11-2012, 09:59
През к..а ми е. :screwy:

Да, видяхме и от снимката.:)

danniel
09-11-2012, 10:03
Ква снимка, на мен нищо не ми отваря?

Susscrofa
09-11-2012, 10:05
Ква снимка, на мен нищо не ми отваря?

Защо си мислиш, че ми дреме каква снимка си качил.:drinking:

Предполагам, че имаш богата колекция гей-порно в компа си.:drinking:

danniel
09-11-2012, 10:06
:sleepy::pancake:

badmadafaka
09-11-2012, 10:33
Еми, той също ме познава:)
Ама нещо се стресна май.:)
Бях се объркал - мислех си, че зад простащината всъщност си интелигентен човек, който така разпуска (поне аз виждах интелигентни неща в постовете ти), в което няма нищо лошо... Даже уважавам стила ти и въпреки, че си казвал нееднократно изрично и специално за мен, че те дразня (явно с "профила" ми който ти си "направил") и сме имали някакви безмислени заяджания, всичко това съм го приемал с насмешка и съвсем добри чувства и съм си мислел, че и ти така си го казал.
Също така, за разлика от други твои "любимци", не ти опонирам във всяка безмсилена тема и т.н., но ти от друга страна не пропускаш мое мнение в "твоя" раздел на форума.

След последното ти мнение, което цитирах, ти или тотално мина границата, или моята идея за смисъла на това, което си говорим е била погрешна... Ще ме прощаваш, ама то (мнението ти) съдържа явни и недвусмислени, насочени директно към мен обиди, а това дали си го писал за 30 секунди или за час и половина няма никакво значение.

Кое от двете е било в момента няма абсолютно никакво значение, това, което има значение е, че ще трябва да разбереш следните 2 неща:
1) Ако си въобразяваш, че зад клавиатурата си анонимен и зад профил с някакъв ник не стоиш ти самия с трите си имена, ЕГН-то и адреса си, си в невероятно груба грешка.
2) С оглед на горното, когато прекрачваш всякакви граници на благоприличие и приемливо поведение, ще се наложи да носиш отговорността и да поемеш последстията от действията си ти самия, а не "профила" ти във форума. С други думи ако на живо не би ми казал в очите "Да ти еба майката", по-добре е да не го правиш и тук.

Кой ще се занимава с теб, бре хахахаха.
Не знам дали някой ще се занимава с мен, но с теб определно има кой да се позанимава.

Поздрави на всички, съжалявам ако аз съм предизвикал простотиите в темата, наистина се бях изнервил нещо като цяло и в афект я пуснах. Мерси на всички, които показаха въпреки това разбиране и подкрепа.

Susscrofa
09-11-2012, 10:47
Бях се объркал - мислех си, че зад простащината всъщност си интелигентен човек, който така разпуска (поне аз виждах интелигентни неща в постовете ти), в което няма нищо лошо... Даже уважавам стила ти и въпреки, че си казвал нееднократно изрично и специално за мен, че те дразня (явно с "профила" ми който ти си "направил") и сме имали някакви безмислени заяджания, всичко това съм го приемал с насмешка и съвсем добри чувства и съм си мислел, че и ти така си го казал.
Също така, за разлика от други твои "любимци", не ти опонирам във всяка безмсилена тема и т.н., но ти от друга страна не пропускаш мое мнение в "твоя" раздел на форума.

След последното ти мнение, което цитирах, ти или тотално мина границата, или моята идея за смисъла на това, което си говорим е била погрешна... Ще ме прощаваш, ама то (мнението ти) съдържа явни и недвусмислени, насочени директно към мен обиди, а това дали си го писал за 30 секунди или за час и половина няма никакво значение.

Кое от двете е било в момента няма абсолютно никакво значение, това, което има значение е, че ще трябва да разбереш следните 2 неща:
1) Ако си въобразяваш, че зад клавиатурата си анонимен и зад профил с някакъв ник не стоиш ти самия с трите си имена, ЕГН-то и адреса си, си в невероятно груба грешка.
2) С оглед на горното, когато прекрачваш всякакви граници на благоприличие и приемливо поведение, ще се наложи да носиш отговорността и да поемеш последстията от действията си ти самия, а не "профила" ти във форума. С други думи ако на живо не би ми казал в очите "Да ти еба майката", по-добре е да не го правиш и тук.

Не знам дали някой ще се занимава с мен, но с теб определно има кой да се позанимава.

Поздрави на всички, съжалявам ако аз съм предизвикал простотиите в темата, наистина се бях изнервил нещо като цяло и в афект я пуснах. Мерси на всички, които показаха въпреки това разбиране и подкрепа.

Аз обиди не виждам.:)
Ти се засегна от друго.
Не съм те псувал:)
Червен задник, означава маймунски задник.
Накърняване на достойнство и заплаха са категории от друго естество.
Когато нападаш остро, трябва да очакваш и теб да те нападат остро.:)
Не може да искаш ти да си краен и емоционален, а останалите лежерни и заспали.
Просто трябва внимателно да обмисляш кога какво пишеш, защото след всичко което бе създал като образ на един фен на марката, изведнъж да изплескаш подобна нелепица, бе смешно.

Ще те помоля да не ме заплашваш:)

Мога на лични да ти изпратя всичките си лични данни.
За пореден път заявявам, че аз не се крия.
Обеща да ме черпиш бира.

badmadafaka
09-11-2012, 10:53
Просто трябва внимателно да обмисляш кога какво пишеш...
Именно.

Ще те помоля да не ме заплашваш:)
Не виждам заплаха в поста си, а друга комуникация нямам с теб. Просто ти казвам някакви факти от живота.

За пореден път заявявам, че аз не се крия.
Не съм казвал, че се криеш, казах, че трябва да понесеш последствията от действията (в случая изказванията) си, независимо, че те са от някакъв уж анонимен профил в интернет форум. Просто всичко си има граница.

Обеща да ме черпиш бира.
Не съм използвал думата "обещавам", но щом съм казал, ще го направя. Това, обаче не променя написаното по-горе.

Susscrofa
09-11-2012, 10:57
Именно.

Не виждам заплаха в поста си, а друга комуникация нямам с теб. Просто ти казвам някакви факти от живота.

Не съм казвал, че се криеш, казах, че трябва да понесеш последствията от изказванията си, независимо, че те са от някакъв уж анонимен профил в интернет форум. Просто всичко си има граница.

Не съм изпозлвал думата "обещавам", но щом съм казал, ще го направя. Това, обаче не променя написаното по-горе.

Много си чувствителен.:drinking:
Аз трябваше вече да съм се гръмнал, след всичките обиди тук по мой адрес.:)
И пак твърдя, че аз теб не съм те обиждал:)

Liminat
09-11-2012, 11:02
Много си чувствителен.:drinking:
Аз трябваше вече да съм се гръмнал, след всичките обиди тук по мой адрес.:)
И пак твърдя, че аз теб не съм те обиждал:)
Бре, сега ако е решил "да вложи" и в тебе 15000 лв, ще стане интересно. Надявам се да не е станало (ъъъъ... както винаги) от нищо-нещо.

rusiq86
09-11-2012, 11:33
Абе пичове нямате ли по-важни неща от това да си тровите нервите във форум. Базик да става, приятно четиво ако щеш...Стига заплахи, и мерене....бъзик да става и интересн разговор/спор...да е приятно да влезе човек да си изложи тезата, без да го плюят какъв е предател :)

code
09-11-2012, 11:42
Бре, сега ако е решил "да вложи" и в тебе 15000 лв, ще стане интересно. Надявам се да не е станало (ъъъъ... както винаги) от нищо-нещо.

Не, стана от нещо-нищо, щото темата стана пълни говна :dyrvo_v_kenefa: 15 пъти го питам автора за каква Алфа става въпрос - той се въргаля у кочината :pig:

Liminat
09-11-2012, 12:28
15 пъти го питам автора за каква Алфа става въпрос - той се въргаля у кочината :pig:
Може да не е за разправяне, мамка му... Сега аз как да кажа, че половината ми годишни разходи по алфата са от електронни фишове?!

Kuku
09-11-2012, 14:03
Какво е "мадо"?
Ташак.... като теб :)
Удря се, като ти го набием отзад :)

Susscrofa
09-11-2012, 14:11

Ще те докладвам.:drinking::)

Kuku
09-11-2012, 14:17
ДС :drinking:

Susscrofa
09-11-2012, 14:22
ДС :drinking:

МИ5:whistle:

Mind_Control
09-11-2012, 14:34
Имал, дал... Вместо да се радваш, че можеш да пръснеш 15 хилки за някаква таратайка, си седнал да се оплакваш тука. Срамота!!!

Kuku
09-11-2012, 14:35
КГБ :crazy:

bouncer
09-11-2012, 15:42

Кире, не моем! НЕ се сдържам вече! Цвиля от смях! Титан!

Kuku
09-11-2012, 16:01
Ще се възгордея и ще спра да контактувам с това прасенце....

old alfist
09-11-2012, 16:08
Късно е - вие сте голяма комбина и един без друг не можете.

Kuku
09-11-2012, 16:11
Аааами, незаменими прасета няма.... особено по коледа :)

Susscrofa
09-11-2012, 16:24

От близо 5-6 години очаквам този момент.

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

Кире, не моем! НЕ се сдържам вече! Цвиля от смях! Титан!

Внимавай докато цвилиш, верно да се не опущиш.:drinking:

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Аааами, незаменими прасета няма.... особено по коледа :)

Аз съм свиня, не съм прасе.:drinking:

Kuku
09-11-2012, 16:29
Чакаш.... но и ти не спираш :)

Susscrofa
09-11-2012, 16:32
Чакаш.... но и ти не спираш :)

Никога не спирам пръв.:) /доброволно/:drinking:
Като ме беше сложил в игнора, защо пак ме извади?
Защото се учиш от мен, защото искаш да бъдеш като мен.:)

Kuku
09-11-2012, 16:53
Ти от къде знаеш, че си бил в игнора.... уменчо :?: :!:

Tonimir
09-11-2012, 18:10
Само искам да кажа ... :lol_sign::lol_sign: :lol_sign: ... :lol_sign:

koolio
09-11-2012, 18:15
Еби му меча! :rofl:

Susscrofa
09-11-2012, 18:50
Ти от къде знаеш, че си бил в игнора.... уменчо :?: :!:

От системата знам, тя ми говори.

Kuku
09-11-2012, 19:33
Системата казва ли ти, къде съм те сложил, когато не си в игнора?
.... или сам се досещаш :)

Susscrofa
09-11-2012, 20:06
Системата казва ли ти, къде съм те сложил, когато не си в игнора?
.... или сам се досещаш :)

Според мен ти нямаш това, на което си мислиш, че слагаш нещо.:bounce8:

old alfist
09-11-2012, 20:17
Алооу, що не вземете да си пишете в някой чат.

Kuku
09-11-2012, 20:24
Според мен ти нямаш това, на което си мислиш, че слагаш нещо.:bounce8:О'к!
Слагам те на нищото....

Susscrofa
09-11-2012, 21:06
О'к!
Слагам те на нищото....

А аз на нещото, което имам.:strong: