PDA

View Full Version : Нагревател задно стъкло-проблем

nikkysix
09-11-2012, 05:24
Нагревателя ми изключва прекалено бързо за да е ефективен, бутона на лостчето е ОК, релето при предпазителите също-остава да има проблем в това, което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/колата от подписа/

mimouzunov
09-11-2012, 14:51
, което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/

Самото реле ги прави тея работи... Отваряш и гледаш/презапояваш и тръгва... Това е според мен!

endeavour
09-11-2012, 18:45
Верно верижните имат управление на задните реотани по време ??? Интересна екстра.

mimouzunov
09-11-2012, 22:59
Верно верижните имат управление на задните реотани по време ??? Интересна екстра.

То на практика нее и по време управлението, защото лятно време ако пусна подгряването (огледала/стъкло задно) доста дързо се изключва за разлика от зимата...
:metal:

Furious 155
09-11-2012, 23:49
То на практика нее и по време управлението, защото лятно време ако пусна подгряването (огледала/стъкло задно) доста дързо се изключва за разлика от зимата...
:metal:ба... при мен работи форевър... не се е изключвало никога, поне докато аз не го спра!
Иначе съм съгласен че релето трябва да се види, ако спира малко след пускането.

endeavour
10-11-2012, 10:23
Откак я имам си работи докато е натиснат бутона и не се изключва, затуй се учудих. Изключването по време го видях за първи път на 166, ама там управляваща е централата на климатрона.

nikkysix
10-11-2012, 17:16
Разгледах релето с доста "ителигентен" поглед, но не забелязах да е нещо по-различно за да върши тая работа. Ако ще отивам към климатр. ми се чини малко сложен казус

don_pepone
11-11-2012, 10:52
Не колега,ако има слаба спойка или ако е зацапан (нагорял) контакта на пластината може да изключва.