PDA

View Full Version : Смяна на "Компютър" в София или Бургас???

Taniuha
29-12-2006, 10:03
Здр!
Имам кратък въпрос- на брат ми алфа-та е 145-ца,98г.Преди няколко дни спирайки на бензиностанция, не можал да запали. Оказало се е,че "компютъра" е дал фира. Кажете ми- къде в София или в Бургас(колата в момента е там) може да се отремонтира и колко струва?
Въобще дайте ми някакво инфо. Сори,че стана объркано,но нищо не разбирам и предварително ви благодаря!

ne0
29-12-2006, 10:29
Кой е решил че компа е дал фира, и какво сте и правили на колата.
Какъв двигател е. Повече подробности...

Taniuha
29-12-2006, 10:34
Кой е решил че компа е дал фира, и какво сте и правили на колата.
Какъв двигател е. Повече подробности...

Сори,но просто..не знам подробности.Брат ми е обиколил тук-там в Бс и вероятно някъде са му казали "компетентното си мнение". Знам само модела и год. на пр/во.Колата е бензинова,но й сложиха газово.Нищо повече,за жалост.

ne0
29-12-2006, 10:36
не звучи добре, ама е хубаво да ги разбереш тия работи. Пък ако ми остане време ще помогнем с квото можем. Макар че в Бургас алфи не се правят. :)

Taniuha
29-12-2006, 10:37
Виждам,че си от Бс.Гледах старите теми и това,което успях да синтезирам като инфо е: сервиз на някакъв Красьо по пътя към зеленчуковата борса и този на Кафеджиев. Ако имаш опит с тях или с друг сервиз-сподели ми мнението си.Мерси!

ne0
29-12-2006, 10:39
Краси се казва човека и ми е личен приятел. Той е ок.
Номера му е 0888261151, кажи че НЕНО те праща.
Имай предвид че не е майстор специално на алфи, но е най-добрия тука в Бургас. От мойта кола има опит бая и досега се справя отлично.
Ако мога да ти помогна с нещо друго пиши.

Taniuha
29-12-2006, 10:45
Аз вече му дадох телефона на въпросния Красьо.Надявам се,че ще го намери без проблем и дано не го хване срам да каже,че идва от твое име :-)))
Благодарна съм ти за информацията!Ще пиша по-късно какво е станало.
Приятен ден,НЕНО!

ne0
29-12-2006, 10:47
Хубаво е да спомене името ми щото иначе незнам кога ще Ви приеме за ремонт. :)
За нищо!

trustworthy
29-12-2006, 11:30
Нека и аз да се обадя с глас за този Краси. Определено си разбира от занаята, но ще е добре, ако Нео издейства Краси лично да погледне колата, защото той си има и разни работници

ne0
29-12-2006, 11:47
Нека и аз да се обадя с глас за този Краси. Определено си разбира от занаята, но ще е добре, ако Нео издейства Краси лично да погледне колата, защото той си има и разни работници

Май наистина си бил при него. Именно за това говоря. Казвайте, че Ви пращам ако трябва ми звънете. Щото той обикновено казва диагнозата пък друг оперира. Ама аз не давам така :lol:

trustworthy
29-12-2006, 12:38
...

Май наистина си бил при него. Именно за това говоря. Казвайте, че Ви пращам ако трябва ми звънете. Щото той обикновено казва диагнозата пък друг оперира. Ама аз не давам така :lol:

Бил съм я ;) Той ми възкреси алфата след наводнението в Бургас :) Имах страшен късмет, че го хванах в сервиза и той се занимаваше с нея.

ne0
29-12-2006, 12:41
Ама аз не казах най-важното. Краси е цар на дизелите. Ся отразих че ти си с ЖТД. Имал си късмет.
Кат минаваш през Бургас, звънни един телефон. Се запознаем. Па на 2-ри мой дода да ва видя у Варна.

trustworthy
29-12-2006, 12:48
Ама аз не казах най-важното. Краси е цар на дизелите. Ся отразих че ти си с ЖТД. Имал си късмет.
Кат минаваш през Бургас, звънни един телефон. Се запознаем. Па на 2-ри мой дода да ва видя у Варна.

Точно заради това, че разбира от дизели отидох при него. Иначе щях да се надъня на Кафеджиев сигурно :? Един роднина ми го препоръча. Към Бургас се очертава да имам доста път по служебни и частни поводи, така че ще гледам да звънна ;) А ти иначе пак си ела на срещата на 2 януари, де :) Още не е ясно дали ще има, но имам предчувствие, че ще се отзоват момчетата....и момичетата ;) 8)

Taniuha
29-12-2006, 14:02
Засега брат ми не може да се свърже с Краси(не му вдига телефона),вероятно има работа човека.Казах му да намери сервиза и да търси Краси на място.
Нено,мога ли да разчитам ли на твоята помощ,ако се наложи? :-)

ne0
29-12-2006, 14:39
Можеш.
телефони на КРАСИ КЪНЕВ:
0885310550
0888261151
номера ми:
0885996997

JORDANGT
30-12-2006, 22:52
Е те тва му е хубавото форума,че все ще се намери някой да ти помогне.Евалата момчета :clap2: