View Full Version : рейка
днес, след 300км път с 140-160 км/ч:) паркирах колата с краен десен. върнах се след 1ч и погледнах случаино зад предна дясна гума и видях леко омасляване в края на рейката.имаше капки по носача. досега никога не съм намирал капки под колата. дали е само пукнат маншон от студа или рейката е на заминаване?
проблеми с упражлението нямам!
моля за съвет?
trustworthy
29-12-2006, 15:07
Избягвай да оставяш волана завъртян при паркиране. Натоварва се хидравликата или поне така съм чувал :roll:
Mind_Control
31-12-2006, 00:53
Избягвай да оставяш волана завъртян при паркиране. Натоварва се хидравликата или поне така съм чувал :roll:
как става това натоварване? Единствено мога да си го обясня ако стой под налягане.. но при положение, че не работи помпата, която да създава това налягане, май няма как да се натоварва..
слава богу не е рейка, установих, че е от тръбата за картерните газове.видяла е зор колицата и е хвърлила малко масло.
как става това натоварване? Единствено мога да си го обясня ако стой под налягане.. но при положение, че не работи помпата, която да създава това налягане, май няма как да се натоварва..
Тя цялата система е под налягане независимо дали работи или не ако всичко е в ред разбира се :idea: :wink: