View Full Version : Покупка на сейв
Mind_Control
12-11-2012, 11:57
Понеже съм пълен невежа относно сейфовете, а трябва да купя за офиса може ли някой да ми даде насоки?
Това което ми трябва е да може да се събират листа с размер А4 в него без да се нагъват, като говориме за 2-3 папки не повече.
П.С. ако може някой модератор да оправи заглавието да не се излагаме :D
tokata_pz_flex
12-11-2012, 12:10
По принцип зависи до колко пари трябва да е касата .
Важно условие е да е огнеупорна ...
Интрамет е не лоша марка .
За документи ли трябва или за оръжие?
Освен това е много важно как сейфът е "закотвен" - добре е да се завари за арматура или да се набият големи анкерни болтове, щото иначе апашите просто си го взимат. Говоря от опит - наскоро имахме такъв случай в болницата на майка ми. За щастие касата бе заварена за фи18 арматурите на една колона и хайдутите не бяха успели да я изкъртят. Въпреки че си бяха носили флекс на батерии...
Mind_Control
12-11-2012, 14:01
За документи ли трябва или за оръжие?
За документи..
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
Освен това е много важно как сейфът е "закотвен" - добре е да се завари за арматура или да се набият големи анкерни болтове, щото иначе апашите просто си го взимат. Говоря от опит - наскоро имахме такъв случай в болницата на майка ми. За щастие касата бе заварена за фи18 арматурите на една колона и хайдутите не бяха успели да я изкъртят. Въпреки че си бяха носили флекс на батерии...
Да, трябва да помисля, как да се захване, защото стената, на която искам да я монтирам е тухлена и не е най- стабилната.
Да, трябва да помисля, как да се захване, защото стената, на която искам да я монтирам е тухлена и не е най- стабилната.
Наистина трябва да помислиш за това, защото е не по-малко важно от самия сейф. Малките модели просто си ги слагат под мишница и си тръгват. Хич не си играят да ги отварят на място.