Log in

View Full Version : Кое реле ?!?!?!

indig0
25-11-2012, 18:09
Здравейте колеги. Десния прозорец спря да движи вчера. Не светят и копчетата. Бушоните са здрави, пробвах копчетата като ги свързах на дясното стъкло и си работят нормално. Предполагам, че няма къде другаде да ми е проблема освен в релето. Тука идва голямата въпросителна - кое реле ? Долу под волана при бушоните ги има доста едно до друго. Някой може ли да ми каже кое е за прозорците ?

zaryto
25-11-2012, 18:40
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75230 :sex:

indig0
25-11-2012, 19:06
Да, намерих разни теми по въпроса, но винаги намесват и багажника. А моя багажник няма нищо общо със стъклата. Отваря се само ръчно под седалката. Едно ли е релето за двата прозореца или както бушоните са по едно за всеки джам ?

tonov
25-11-2012, 23:08
На десния прозорец няма релета. Изгорял е бушона - не го търси на главното табло. Вляво от него има едно по-малко, 25А бушон.

indig0
26-11-2012, 18:35
На десния прозорец няма релета. Изгорял е бушона - не го търси на главното табло. Вляво от него има едно по-малко, 25А бушон.
Колега tonov, намерих го бушона отстрани на по-малка платформичка с още няколко бушона. Смених го и проблема се оправи. Всеки път когато пусна тема по случай някакъв проблем, всеки път ми помагаш и винаги се оказваш прав. Хиляди благодарности, жив и здрав !!!

Coyota
20-04-2015, 10:47
Колеги, да не пускам нова тема.
Не ми работи дясната машинка за сваляне на прозореца, но от ляво като го управлявам се сваля без проблем. Някой имал ли е такъв проблем, нямам изгорели бушони, нито на едното нито на другото табло...

nedko87
20-04-2015, 19:10
Значи най-вероятно е копчето отдясно